Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1382 άτομα (28 μέλη και 1354 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.879
Πόντοι
721
Καλημέρα Μύστες!:hi:

Πάρα πολύ ωραία μισάωρη συνέδρια με την Μάντυ στο Ι20Γ.
Τρελή Καβάλα ...:zfuck:
(η αγαπημένη της στάση)
Πουτσοσκαμπιλα στην μαπα.... (τα ζήτησε)
Χύσιμο στην πλάτη ...(την ρώτησα πρώτα!!!)
Αυτό το κορίτσι έχει πολύ πάθος, για ζωή και σεξ! Ένα κινούμενο ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!:glasses:
Gracias Mandy!!!:thumbsup:

Επιστροφή του Κολομβιανου, παντα χαμογελαστού, θωρηκτού "Καταλίνα" στην αλυσίδα...
Για τους λάτρεις του είδους...

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.572
Πόντοι
2.411
IMG_1832.jpeg
Καλο σαββατο μυστες. Θα κατεβω αθηνα το βραδυ για ξελαφρωμα. Υπαρχει καμια κωλαρου οπως σε αυτην την φωτο; Ευχαριστω για την βοηθεια. Αν βρεθει καποια θα δωσω και κριτικη μιας και εχω καιρο :wink:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
IMG_1832.jpeg
Καλο σαββατο μυστες. Θα κατεβω αθηνα το βραδυ για ξελαφρωμα. Υπαρχει καμια κωλαρου οπως σε αυτην την φωτο; Ευχαριστω για την βοηθεια. Αν βρεθει καποια θα δωσω και κριτικη μιας και εχω καιρο :wink:
Οι μισές λατίνες αν κάτσουν σε αυτή την στάση έτσι ειναι... τρολλαρεις λίγο

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.572
Πόντοι
2.411
Καλησπέρα ρε παιδιά, θέλω να μοιραστώ ένα προβληματισμό μου σαν χρόνια πορνοεξαρτημένος...

Τι κακό χάλι επικρατεί τελευταία στα αγαπημένα μας σπιτάκια?
Έχει γεμίσει κάθε σπίτι και βάρδια με φωλοκολομβιανες... Στο δε Μεταξουργείο που πήγαινα οπωσδήποτε 2 φορές την εβδομάδα έχω καταντήσει και πάω κυριολεκτικά μια φορά τον μήνα και αν...

Ανέκαθεν ήταν σαβουραριο, αλλά πάντα υπήρχε και κάτι της αξιογαμητο πραγματικά.. να λες έκλεψα από παγκαρι τέτοιο γαμησι στα 10€... Τώρα πια.. έφυγε το "δικό μου" σκινι ναταλακι..

Έχω κάνει γύρα παντού, σαπιλα και ξεπετα μόνο.. χώρια την νέα μάστιγα 15-20€ 6 στους 10 οίκους...

Που σκατα θα βγει συνολικά όλο αυτό? Θέλω εγκεφαλικά να κατέβω τώρα αλλά σκέφτομαι τσάμπα θα ιδρωσω ρε γαμωτο...
Εγω βαρεθηκα να πηγαινω.. για εμενα, η Παολα αξιζε απο Κολωνου 48, η Κλεοπατρα granny στο Ιασονος 1Β και η Αλεξανδρα bbw στο 1Α και που οι δυο δεν ειναι εκει αυτον τον καιρο.. τζιφος.. Παω σε σπιτακια, λατινες, κολομβιανες οι περισσότερες ειναι σαν γυφτισσες, αλλες με πλαστικες το οποιο δεν μου αρεσει, αλλες απλα οχι για τα γουστα μου. Μετα, υπαρχουν τα ρωσικα κ βουλγαρικα granny αλλα αμα θες να γαμησεις καμια πιο νεα τρυπουλα τι κανεις; Οι τιμες ανεβαινουν και οι υπηρεσιες ολο και χειροτερες. Πιστευω πως 1-2 φορες τον μηνα αξιζει να πηγαινω Φυλης και τελος. Θα βρω τουλαχιστον 2-3 κομματια που θα μου αρεσουν. Αυτοι οι πακιστανοι και οι αιγυπτιοι φταινε, που δεν εχουν δει γυναικα στην ζωη τους και πανε με οποια νανε. Ε σου λενε μετα, ας φερουμε κ'αλλες αφου ερχ αυτοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι μισές λατίνες αν κάτσουν σε αυτή την στάση έτσι ειναι... τρολλαρεις λίγο
Μια τυχαια διαλεξα απο το ινστα μυστη, συγγνωμη. Θα ηθελα μια μεγαλη κωλαρα για να ειμαι ξεκαθαρος. Μπουταρες μεγαλες κ κωλαρα. chubby ειτε bbw. επρεπε να το ξεκαθαρισω

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Εγω βαρεθηκα να πηγαινω.. για εμενα, η Παολα αξιζε απο Κολωνου 48, η Κλεοπατρα granny στο Ιασονος 1Β και η Αλεξανδρα bbw στο 1Α και που οι δυο δεν ειναι εκει αυτον τον καιρο.. τζιφος.. Παω σε σπιτακια, λατινες, κολομβιανες οι περισσότερες ειναι σαν γυφτισσες, αλλες με πλαστικες το οποιο δεν μου αρεσει, αλλες απλα οχι για τα γουστα μου. Μετα, υπαρχουν τα ρωσικα κ βουλγαρικα granny αλλα αμα θες να γαμησεις καμια πιο νεα τρυπουλα τι κανεις; Οι τιμες ανεβαινουν και οι υπηρεσιες ολο και χειροτερες. Πιστευω πως 1-2 φορες τον μηνα αξιζει να πηγαινω Φυλης και τελος. Θα βρω τουλαχιστον 2-3 κομματια που θα μου αρεσουν. Αυτοι οι πακιστανοι και οι αιγυπτιοι φταινε, που δεν εχουν δει γυναικα στην ζωη τους και πανε με οποια νανε. Ε σου λενε μετα, ας φερουμε κ'αλλες αφου ερχ αυτοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια τυχαια διαλεξα απο το ινστα μυστη, συγγνωμη. Θα ηθελα μια μεγαλη κωλαρα για να ειμαι ξεκαθαρος. Μπουταρες μεγαλες κ κωλαρα. chubby ειτε bbw. επρεπε να το ξεκαθαρισω
Ναι, η απάντηση ειναι η ιδια, πέτρα να πετάξεις και φυλής και μεταξι τέτοιο κωλο θα βρεις ... αν θες και φάτσα κλπ. αλλο αυτό....

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.572
Πόντοι
2.411
Ναι, η απάντηση ειναι η ιδια, πέτρα να πετάξεις και φυλής και μεταξι τέτοιο κωλο θα βρεις ... αν θες και φάτσα κλπ. αλλο αυτό....
θα περασω το βραδακι για ενημερωση κ γαμησακι. να σε καλα

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.879
Πόντοι
721
Θα ηθελα μια μεγαλη κωλαρα για να ειμαι ξεκαθαρος. Μπουταρες μεγαλες κ κωλαρα. chubby ειτε bbw. επρεπε να το ξεκαθαρισω
Πήγαινε στο Θωρηκτό Καταλίνα Ι20ρια...πρώτη της μέρα... Μες την γλύκα.. και το λίπος...
Αν σου βαστάει...:glasses:

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.502
Πόντοι
7.621
Πήγαινε στο Θωρηκτό Καταλίνα Ι20ρια...πρώτη της μέρα... Μες την γλύκα.. και το λίπος...
Πρώτη βάρδια ; Και τι ώρα περίπου ; Γιατί αυτά ανοίγουν ότι να ναι

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.572
Πόντοι
2.411
την εχω δοκιμασει μια φορα, δεν ηταν ασχημη αλλα δεν τα παω καλα με τον μαλακα τον τσατσο, γιαυτο δεν παω εκει

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.572
Πόντοι
2.411
νομιζω 2η, απογευμα. αν δεν κανω λαθος. εχθες που πηγα κατα τις 7 τον ακουσα τον τσατσο απ'εξω να την παρουσιαζει την καταλινα

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
632
Πόντοι
81
την εχω δοκιμασει μια φορα, δεν ηταν ασχημη αλλα δεν τα παω καλα με τον μαλακα τον τσατσο, γιαυτο δεν παω εκει
Άμα τα πας καλά με το κορίτσι, ποιος τον γαμαει τον τσατσο

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.879
Πόντοι
721
10:00 sharp...
13ωρα βάρανε ώρε!

Καταλίνα, είναι γνωστή...
Ηταν και πριν τρεις μήνες εδώ...δεν είναι καινούργια.
Μια κοπέλα ολίγον β' εμφανισιακά,
Ακά τσιμπούκι όμως και πλατύ χαμόγελο...
Η' με την Ζωίτσα στο Β είναι η' με την Άννα στο Α....

rambo.26

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά η νίκη από παρασιου ξέρουμε ποια μέρα δουλεύει απόγευμα και όχι μέχρι τις 17:00

Jean Pierre

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Πριν μια ώρα περίπου πέρασα με την Σόνια στην Φώκαιας 13. Ακολουθεί κριτική.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.502
Πόντοι
7.621
Ι44 τώρα τσακονεται η μονικα και γκρινιάζει με την τσατσα ότι δεν έρχεται να δουλέψει για 5€ !! Χαχαχαχ ίσως τις γιουχάρουν για το15€ ! Επίσης γίνεται του Πακιστανού το κάγκελο , είναι κυριολεκτικά λες και είσαι σε μπουρδελα στην ίδια !

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.652
Πόντοι
2.916
Ι44 τώρα τσακονεται η μονικα και γκρινιάζει με την τσατσα ότι δεν έρχεται να δουλέψει για 5€ !! Χαχαχαχ ίσως τις γιουχάρουν για το15€ ! Επίσης γίνεται του Πακιστανού το κάγκελο , είναι κυριολεκτικά λες και είσαι σε μπουρδελα στην ίδια !
Αμα αυτο ειναι λογος που θα ξαναεπανελθουν στα 10 τοτε να την υποστηριξουμε,μπραβο της!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.709
Πόντοι
10.656
αφου μυγες βαρανε καθε απογευμα, αδεια δωματια αδειο σαλονι :badair:

θα παω να κολλησω αγγελια "ζητουνται καθαριστριες 30 ευρω το οχταωρο" στην πορτα

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.014
Πόντοι
10.026
Προς απανταχού σαπάκια, ντίβες και φόλες (Μόνικα, Σάρα κτλ.): Οι μαλακίες πληρώνονται και δεν θα κάνετε μαγκιές στους τακτικούς πελάτες.

ΥΓ: Θα το συνηθίσετε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom