AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 17.346
- Πόντοι
- 4.546
New photos από πρόσφατη εκδρομούλα…. Παύση για 1 εβδομάδα και μετά πάλι μαζί…
Να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή σας
![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για απίστευτες βυζάρες, έργο τέχνης!
New photos από πρόσφατη εκδρομούλα…. Παύση για 1 εβδομάδα και μετά πάλι μαζί…
Να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή σας
![]()
![]()
![]()
Τόσο πολύ?Ωραίο βυζί και καταπληκτικές υπηρεσίες, αλλά δυστυχώς έχει παχύνει αρκετά.
Kανει διαλειμμα μου ειπε. Δεν ανεφερε για ποσο.Το κορίτσι συνεχίζει ακόμα?
Δυναμικό cum* back μωράκιΚαλησπέρες![]()
Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Κάνω ένα διάλειμμα προς το παρόν…θα επιστρέψω όμως δριμύτερη
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτ που μου στείλατε, νιώθω ευγνώμων
Όσο για τα σκόρπια και άσχημα σχόλια που διάβασα, το ομολογώ, όντως υπήρξα πολύ αμετροεπής στο παρελθόν,όμως το αφήνω και προχωράω, προσπαθώντας για το καλύτερο… Μόνο θετικά vibes και θα τα πούμε σύντομα
Αφήνω και μια φωτο για το καλό!
Οταν ακούσεις την τιμή , να δούμε τι θα λέμεΔυναμικό cum* back μωράκι
....ωμπωωωωωωωω!!!!Καλησπέρες![]()
Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Κάνω ένα διάλειμμα προς το παρόν…θα επιστρέψω όμως δριμύτερη
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτ που μου στείλατε, νιώθω ευγνώμων
Όσο για τα σκόρπια και άσχημα σχόλια που διάβασα, το ομολογώ, όντως υπήρξα πολύ αμετροεπής στο παρελθόν,όμως το αφήνω και προχωράω, προσπαθώντας για το καλύτερο… Μόνο θετικά vibes και θα τα πούμε σύντομα

Ποια τιμή; 150 ήταν. Που ξέρεις ότι θα το ανεβασει; Για ανεξάρτητη, όμορφη, με καλές υπηρεσίες και ηλικία κάτω των 40 ετών, το 150αρι είναι βασική τιμή δυστυχώς πλέον.Οταν ακούσεις την τιμή , να δούμε τι θα λέμε
Να περνάς ωραία μικρή και με το καλό να μας <έρθεις>. Θα έχεις μνμ.Καλησπέρες![]()
θα είναι πλέον 100/1 εκτόνωσηΠοια τιμή; 150 ήταν. Που ξέρεις ότι θα το ανεβασει; Για ανεξάρτητη, όμορφη, με καλές υπηρεσίες και ηλικία κάτω των 40 ετών, το 150αρι είναι βασική τιμή δυστυχώς πλέον.
εξαιρετικα,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αγαπητηθα είναι πλέον 100/1 εκτόνωση
120/2 εκτονώσεις (μόλις επιστρέψω) ευχαριστώ γλυκέ μου για τα καλά σου λόγια![]()
χαχαχα πάρε τα βιάγκρα σου και ελα μου μωρομΔυναμικό cum* back μωράκι
Θα με ξεκάνεις τώρα στα γεράματα μανάρα μουχαχαχα πάρε τα βιάγκρα σου και ελα μου μωρομ![]()

πολιορκημένε μουεξαιρετικα,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αγαπητη
οταν επιστρεψει να βρεθειςΑν και δεν έχουμε βρεθεί από κοντά με την @Amelie , έχω να πω πως είναι το πιο ευγενικό και γλυκομίλητο κορίτσι του χώρου, μια φορά που της είχα στείλει για να βρεθούμε, μου μιλούσε λες και γνωριζόμασταν χρόνια! Να είσαι πάντα καλά κοριτσάρα μου και συγχαρητήρια για την συμπεριφορά σου!![]()
Που το ξέρεις ότι παίρνει βιάγκρα?χαχαχα πάρε τα βιάγκρα σου και ελα μου μωρομ![]()
πω ρε πουστη![]()