Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (2 μέλη και 300 επισκέπτες)

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Εγώ φιλαράκι όταν λέω κάτι το ξέρω δεν το λέω κουτουρού..
Οκ απλα η πηγη της πληροφοριας σου δεν παρεχει καποιες αποδειξεις.
Το να την δεις φωτο με γκομενο ομως ειναι...

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.103
Πόντοι
371
Δεν μπηκα τελικα μαζι της για δυο λογους.
1) Οταν την ειδα ναι μεν μουναρα αλλα ειχε το υφακη και ηταν πολυ σοβαρη. Απο εμπειρια συνηθως αυτες ειναι ξεπετες!
2) Διπλα κολλητα.. ενας τοιχος δηλαδη χωριζει, ηταν η Σοφια η οποια ειχε 3 γεματα δωματια και αλλους 3 να περιμενουν.
Και λεω, μια ομορφη αλλα μιλφ να εχει τοσα ατομα να περιμενουν και διπλα η μουναρα να μην εχει κανενα..καταλαβαινεις οτι την ξερουν και δεν πανε εκει.
Δίδαξες τακτική...............

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
39
Like
711
Πόντοι
311
Ρε παιδιά πως το λένε αυτό το site που βλέπεις ποια κοπέλα δουλεύει που ευχαριστώ
*****.gr.(φινδγερλς.γρ)Εχει αρκετους οικους αλλα οχι ολους και δεν ειναι και τοσο αξιοπιστιο οσο αναφορα οταν εργαζονται οι κοπελες.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
651
Πόντοι
81
*****.gr.(φινδγερλς.γρ)Εχει αρκετους οικους αλλα οχι ολους και δεν ειναι και τοσο αξιοπιστιο οσο αναφορα οταν εργαζονται οι κοπελες.
Και πάλι όσους έχει οι μισοί μπορεί και παραπάνω δεν δείχνουν ούτε κορίτσια ούτε ώρες τιποτα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Βόλτα από τα σπιτάκια στοχευμένη για ρενάτα ή για σόνια που μου έχουν κολλήσει για πέρασμα. Την ρενάτα δεν την πέτυχα ενώ της Σόνιας ήταν κλειστό παρότι έλεγε πως ήταν ως 9. Από μια βιαστική στην Ερημίτη, 1ο η γνωστή Κάρολ, στο δεύτερο μια Βαλεντίνα που σου πέφτουν τα σαγόνια και στο τρίτο η ντιάνα. Από την κάτω πλευρά μια ελληνίδα ξανθιά ομορφούλα και το τελευταίο της Καρολίνας.

Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν μπήκα Βαλεντίνα, καθαρά μόνο λόγω των σχολίων στη σελίδα. Δυναμίτης.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.225
Πόντοι
496
Βόλτα από τα σπιτάκια στοχευμένη για ρενάτα ή για σόνια που μου έχουν κολλήσει για πέρασμα. Την ρενάτα δεν την πέτυχα ενώ της Σόνιας ήταν κλειστό παρότι έλεγε πως ήταν ως 9. Από μια βιαστική στην Ερημίτη, 1ο η γνωστή Κάρολ, στο δεύτερο μια Βαλεντίνα που σου πέφτουν τα σαγόνια και στο τρίτο η ντιάνα. Από την κάτω πλευρά μια ελληνίδα ξανθιά ομορφούλα και το τελευταίο της Καρολίνας.

Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν μπήκα Βαλεντίνα, καθαρά μόνο λόγω των σχολίων στη σελίδα. Δυναμίτης.
Το ότι δεν μπήκες είναι καλό διότι έτσι θα καταλάβουν και τα μαγαζί και τα κορίτσια ότι δεν πηγαίνουμε για να πετάμε λεφτά αλλά για να περνάμε καλά..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Το ότι δεν μπήκες είναι καλό διότι έτσι θα καταλάβουν και τα μαγαζί και τα κορίτσια ότι δεν πηγαίνουμε για να πετάμε λεφτά αλλά για να περνάμε καλά.
Κοίτα με την Βαλεντίνα δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα επηρεάστηκα από τα σχόλια. Η Ντιάνα είναι πολύ καλή και έχω περάσει κάποιες φορές μαζί της. και η Κάρλα καλή. Απλά έχω ψηθεί με Ρενάτα που 2 φορές που την πέτυχα δεν μπήκα. Τη μια φορά είχα πάει αλλού πιο πριν και με απλό δεν θα γίνονταν δουλειά και την άλλη απλά δεν μπήκα και πήγα στη Ντιάνα. Επίσης θέλω να πάω με Σόνια. Δεν την έχω δει καν και με όσα γράφονται έχω περιέργεια.

Πάντως και μόνο για την εμπειρία κάποια στιγμή θα μπω Βαλεντίνα, όπως έχω μπει και καρολίνα στην π. Ερημίτη 5.

Γενικά πάντως η κατάσταση το βράδυ για μένα είναι μια χαρά, απλά οι επιλογές είναι καμία δεκαριά πλεον.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Το φινδγιρλς πεθανε, παρατηθηκε
Το incall και studioparadise ειναι πιο ενεργα

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361

Ομορφουλα η Νεφελη/Βικτωρια ρε μλκ? Γραφετε ωρες ωρες κατι ακυρα για αυτην

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Ομορφουλα η Νεφελη/Βικτωρια ρε μλκ? Γραφετε ωρες ωρες κατι ακυρα για αυτην
Ψηλή, ξανθιά με ωραίο αδύνατο σώμα κ συμπαθητικό πρόσωπο. Πώς να την χαρακτηρίσω δλδ:think::think:... Για τα γούστα μου ομορφούλα είναι.

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Κοίτα με την Βαλεντίνα δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα επηρεάστηκα από τα σχόλια. Η Ντιάνα είναι πολύ καλή και έχω περάσει κάποιες φορές μαζί της. και η Κάρλα καλή. Απλά έχω ψηθεί με Ρενάτα που 2 φορές που την πέτυχα δεν μπήκα. Τη μια φορά είχα πάει αλλού πιο πριν και με απλό δεν θα γίνονταν δουλειά και την άλλη απλά δεν μπήκα και πήγα στη Ντιάνα. Επίσης θέλω να πάω με Σόνια. Δεν την έχω δει καν και με όσα γράφονται έχω περιέργεια.

Πάντως και μόνο για την εμπειρία κάποια στιγμή θα μπω Βαλεντίνα, όπως έχω μπει και καρολίνα στην π. Ερημίτη 5.

Γενικά πάντως η κατάσταση το βράδυ για μένα είναι μια χαρά, απλά οι επιλογές είναι καμία δεκαριά πλεον.
Η Καρολίνα δουλεύει ακόμα; Η Βαλεντίνα πως είναι από εμφάνιση;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Η Καρολίνα δουλεύει ακόμα; Η Βαλεντίνα πως είναι από εμφάνιση;
Tης καρολίνας ανοιχτό ήταν λογικά δουλευει ακόμα. Η Βαλεντίνα είναι ένα τούμπανο με πλαστικό στήθος. Δυναμίτης εμφανισιακά.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.451
Πόντοι
486
Έχει κάποιος γνώση που μεταφέρθηκε το bad girls και η Αλεξάνδρα ή Κύπρια ;; Την έχει στο πρόγραμμα αλλά η διεύθυνση που λέει είναι άκυρη

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Έχει κάποιος γνώση που μεταφέρθηκε το bad girls και η Αλεξάνδρα ή Κύπρια ;; Την έχει στο πρόγραμμα αλλά η διεύθυνση που λέει είναι άκυρη
Εκεί που ήταν είναι φίλε απλά άλλαξε είσοδο κ πλέον μπαίνεις από τις γραμμές του τρένου αριστερά

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
32
Like
1.542
Πόντοι
1.076
Έχει δει κανείς την Βαλεντίνα στο black Angels τελευταία ;;;; Τη λατίνα με τη κολάρα εννοώ και αν ναι τι ώρες ;; Παλιά τη πετύχαινα βράδυ !!!!
Εμένα με ειπαν εφυγε νοκιζω πριν κανα 2 βδομαδες

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
32
Like
1.542
Πόντοι
1.076
Εφυγε.??? Και την ηθελα για ενα προστυχο....

Mammootty Crying GIF
Εδω κ 3 βδομαδες περίπου κ δεν βρίσκεις αλλες παρόμοιες γαμησετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτη μεχρι ποσο εκατσε εδω ρε συ?
3 με 6 μηνες

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.638
Πόντοι
206
Με τη μαυρούλα παίδες τι γίνεται? Την είχα συναντήσει όταν σχολουσε αρκετά αργά πριν κανα 2μηνο,δε την προλαβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom