Νέα

Διοργάνωση bukkake party στην Εκάλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pannobicus2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanos1924

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Θα ήθελα κάποιες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις γυναίκες (ηλικίες.αριθμος κτλ) επίσης για το εύρος ηλικίας των συμμετεχόντων και αν υπάρχει κάποιο dress code

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.602
Πόντοι
10.656
Λοιπον διοργανωνω το ιδιο σε ξενοδοχειο του κεντρου (ομονοια) με συμμετοχη 10 ευρω :coffee: και δωρο ζεστο μπουκαλακι νερο μιτσικελι
δεν υπαρχει οριο στον αριθμο συμμετοχων. Οι κοπελες θα ειναι καμια δεκαρια πρεζονια που θα μαζεψω απο εκει γυρω :coffee:μπορει και κανας αστεγος, κανας σκυλος, θα δουμε
Τα εσοδα θα διετεθουν σε γνωστη ΜΚΟ για την υποστηριξη των μπουρδελιαρηδων, η οποια θα χρηματοδοτησει εξορμησεις σε τσαρδια για χαμηλομισθους
first come first served μη το χασετε!

το κογιοτ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
926
Πόντοι
81
Είναι στον προγραμματισμό των επόμενων μηνών η διοργάνωση τέτοιου πάρτι με 1 η 2 κυρίες άνω των 30 που θα προσφερθούν εθελοντικά να συμμετάσχουν. Οι άνδρες που θα επιλεγούν θα πληρώσουν 35 ευρώ συμμετοχή και το συνολικό ποσό θα δοθεί στις κυριες .
Πρόσκληση από τώρα σε όσες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μου με προσωπική συνομιλία.
Τύπε εγώ έχω κλείσει ήδη για το άλλο ιβεντ 3 καρέκλες για @Vyzarou και @xrysa24 .

Ισχύει ή πάλι θα το πάω σόλο?

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
742
Πόντοι
86
Ναι απλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως θα βρεθουν κυριες που να θελουν να συμμετεχουν σε αυτο το bukkake.Δεν ξερω μου ακουγεται εξαιιρετικα δυσκολο να βρεθουν τετοιες γυναικες.Το εχετε διοργανωσει αυτο στο παρελθον εχετε καποια εμπειρία σχετικα με αυτο?

Μπράβο για την πρωτοβουλία, αλλά υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα. Το κόστος δεν είναι πρόβλημα από μόνο του, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει αλλάζει ο παράγοντας. Για παράδειγμα εγώ μπορεί να θέλω να δω καταχυμένη μία milf-gilf 45-50+ ή μία νεότερη πχ 30αρα. Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα και για διαφορετικά βίτσια. Επιπλέον, πώς θα είναι αυτές εμφανισιακά; Αδύνατες, γεματούλες, χωρίς βυζιά, με πλαστική, με βυζάρες κλπ; Θα φοράνε γυαλιά ή όχι; Χρώμα μαλλιών και απόχρωση δέρματος; Και αν στο τέλος μερικοί μερακλίδες θέλουν να τις καθαρίσουν με golden shower τι γίνεται; Το bukkake στη βάση του είναι οπτικό και όλα αυτά πρέπει να αποσαφηνιστούν πριν το σκεφτεί κάποιος σοβαρά. Επιπλέον, το να λες ένα χ ποσό, όποιο και αν είναι αυτό, ενώ γράφεις πως οι κοπέλες θα συμμετέχουν εθελοντικά, αλλά στο τέλος θα πάρουν αμοιβή είναι πολύ σοβαρή αντίφαση. Εκεί είναι ο διαχωρισμός μεταξύ πορνείας που σε ενδεχόμενο έλεγχο τους μπουζουριάζουν όλους και βίτσιου. Τέλος, γράφεις από τη μία πλευρά μπορεί να είναι σεξεργάτρια ή απλή γυναίκα, πρόκειται για εντελώς διαφορετικές εμπειρίες γι' αυτόν που συμμετέχει. Είναι άλλο να πεις πάω σε μια σεξεργάτρια που το κάνει μηχανικά και άλλο σε κάποια πραγματική βιτσιόζα που θέλει να κολυμπάει στο σπέρμα και πχ μετά ο γκόμενος - σύζυγος μπορεί να τη λείψει ή να τη γαμήσει έτσι.
Ο σωματότυπος δεν παίζει ρολο
Τύπε εγώ έχω κλείσει ήδη για το άλλο ιβεντ 3 καρέκλες για @Vyzarou και @xrysa24 .

Ισχύει αλλά κλείνω τον λογαριασμό εδώ σήμερα. Θα με βρίσκεις πια στη σελίδα μου diaswingers gr

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.149
Πόντοι
5.956
Είναι άλλο να πεις πάω σε μια σεξεργάτρια που το κάνει μηχανικά και άλλο σε κάποια πραγματική βιτσιόζα που θέλει να κολυμπάει στο σπέρμα και πχ μετά ο γκόμενος - σύζυγος μπορεί να τη λείψει ή να τη γαμήσει έτσι.
Αυτό το τελευταίο που έγραψες είναι και το σημαντικότερο κατά την άποψή μου, στη συγκεκριμένη φάση.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.162
Πόντοι
63.029
Οι γυναικες μηπως εχουν πουλακι?

:headbaning1:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
120.253
Πόντοι
97.923
Ισχύει αλλά κλείνω τον λογαριασμό εδώ σήμερα. Θα με βρίσκεις πια στη σελίδα μου diaswingers gr

Με το λεωφορείο που βάλαμε στη Πανόρμου τι θα γίνει ρε φίλε ;

Ο κόσμος ρωτάει ;;;

:think:

Ο Ατενέζος ( @athinaios44 ) είναι σε απόγνωση.

Έχει μισθώσει λεωφορεία 100 θέσεων καθήμενοι και 150 όρθιοι.

:cheesy:

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
194
Πόντοι
0
Είναι στον προγραμματισμό των επόμενων μηνών η διοργάνωση τέτοιου πάρτι με 1 η 2 κυρίες άνω των 30 που θα προσφερθούν εθελοντικά να συμμετάσχουν. Οι άνδρες που θα επιλεγούν θα πληρώσουν 35 ευρώ συμμετοχή και το συνολικό ποσό θα δοθεί στις κυριες .
Πρόσκληση από τώρα σε όσες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μου με προσωπική συνομιλία.
Αν σε ενδιαφερει να σου στειλω την πεθερα μου. για τα λεφτα το κανω

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
742
Πόντοι
86
Στην αγγελία αναγράφεται ότι τα έσοδα του event θα πάνε στις κυρίες, έτσι όσους πιο πολλούς εθελοντές προσκαλέσουν οι κυρίες τόσο περισσότερα λεφτά θα πάρουν. Αυτό είναι marketing!

Θα έχουμε ποτά ,καφέ, μπουφέ με κρύα πιάτα ,γλυκά ,κάτι βρε αδερφέ για το καλώς ήρθατε.
Επίσης θα βοηθούσε να παίζει καμία ερωτική ταινία στον προτζέκτορα να βοηθηθούν οι συμμετέχοντες. Ακόμη καλύτερα να διαβάζει ο καθηγητής από τα βιβλία της πλούσιας βιβλιοθήκης του.
Βεβαίως θα υπάρχουν αναψυκτικά, γλυκά, πρόχειρο φαγητό και βιβλίο εντυπώσεων. Άσε που αρκετοί θέλουν να φωτογραφηθούν γυμνοί στις βιβλιοθήκες. Το διάβασμα δεν χρειάζεται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σε ενδιαφερει να σου στειλω την πεθερα μου. για τα λεφτα το κανω
Πόσο χρονών είναι η πεθερά σου;

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
194
Πόντοι
0
Βεβαίως θα υπάρχουν αναψυκτικά, γλυκά, πρόχειρο φαγητό και βιβλίο εντυπώσεων. Άσε που αρκετοί θέλουν να φωτογραφηθούν γυμνοί στις βιβλιοθήκες. Το διάβασμα δεν χρειάζεται.

Πόσο χρονών είναι η πεθερά σου;
69

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.982
Πόντοι
1.346
ενδιαφερομαι

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.296
Πόντοι
6.246
Μπράβο για την πρωτοβουλία, αλλά υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα. Το κόστος δεν είναι πρόβλημα από μόνο του, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει αλλάζει ο παράγοντας. Για παράδειγμα εγώ μπορεί να θέλω να δω καταχυμένη μία milf-gilf 45-50+ ή μία νεότερη πχ 30αρα. Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα και για διαφορετικά βίτσια. Επιπλέον, πώς θα είναι αυτές εμφανισιακά; Αδύνατες, γεματούλες, χωρίς βυζιά, με πλαστική, με βυζάρες κλπ; Θα φοράνε γυαλιά ή όχι; Χρώμα μαλλιών και απόχρωση δέρματος; Και αν στο τέλος μερικοί μερακλίδες θέλουν να τις καθαρίσουν με golden shower τι γίνεται; Το bukkake στη βάση του είναι οπτικό και όλα αυτά πρέπει να αποσαφηνιστούν πριν το σκεφτεί κάποιος σοβαρά. Επιπλέον, το να λες ένα χ ποσό, όποιο και αν είναι αυτό, ενώ γράφεις πως οι κοπέλες θα συμμετέχουν εθελοντικά, αλλά στο τέλος θα πάρουν αμοιβή είναι πολύ σοβαρή αντίφαση. Εκεί είναι ο διαχωρισμός μεταξύ πορνείας που σε ενδεχόμενο έλεγχο τους μπουζουριάζουν όλους και βίτσιου. Τέλος, γράφεις από τη μία πλευρά μπορεί να είναι σεξεργάτρια ή απλή γυναίκα, πρόκειται για εντελώς διαφορετικές εμπειρίες γι' αυτόν που συμμετέχει. Είναι άλλο να πεις πάω σε μια σεξεργάτρια που το κάνει μηχανικά και άλλο σε κάποια πραγματική βιτσιόζα που θέλει να κολυμπάει στο σπέρμα και πχ μετά ο γκόμενος - σύζυγος μπορεί να τη λείψει ή να τη γαμήσει έτσι.
ήσουν απουσιολόγος στην τάξη σου; Σιγά μη σου δώσουμε και ΑΦΜ ρε παίκτη. Πρέπει να εμπιστευτείς τον κύριο Άγγελο ,σου τάξει ποτέ κάποτε και δεν έγινε;

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
742
Πόντοι
86
ήσουν απουσιολόγος στην τάξη σου; Σιγά μη σου δώσουμε και ΑΦΜ ρε παίκτη. Πρέπει να εμπιστευτείς τον κύριο Άγγελο ,σου τάξει ποτέ κάποτε και δεν έγινε;
Οι κύριες είναι γνήσιες παίκτριες που απολαμβάνουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Επαγγελματίες δεν καλώ. Το ποσό που αναφέρω μόλις καλύπτει τα έξοδα της διοργάνωσης και ουσιαστικά το δίνω στις κυριες. Η επιλογή των ανδρών γίνεται με αυστηρά κριτήρια. Ίσως συμμετάσχει και η δική μου αν βρίσκεται στην Ελλάδα τότε. Ορισμένοι κακοήθεις με υβριζουν χυδαια νομίζοντας ότι προπύλαια από λεκτικούς εκφοβισμους.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.357
Πόντοι
40.655
Θέση παρκινγκ υπάρχει; Ή θα παρκάρουμε κανα δυο χιλιόμετρα μακριά και θα το κόψουμε με το πόδι;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
120.253
Πόντοι
97.923
Θέση παρκινγκ υπάρχει; Ή θα παρκάρουμε κανα δυο χιλιόμετρα μακριά και θα το κόψουμε με το πόδι;

Άγιε, Εκάλη είπαμε όχι Κυψέλη για να μην έχεις να παρκάρεις.

Γιαυτό γίνεται στην Εκάλη για να υπάρχει άφθονος χώρος για τα Φεράρι που θα σκάσουν.

Donuts Ferrari GIF

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
742
Πόντοι
86

Μαι, σου έχω κλε'ισει τρεις καρ'εκλες εισκεπτη και τρια τραπεζ'ακια.

Οι θέσεις κλείνονται γρήγορα, όποιος προλαβει.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

το κογιοτ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
926
Πόντοι
81
Μαι, σου έχω κλε'ισει τρεις καρ'εκλες εισκεπτη και τρια τραπεζ'ακια.

Οι θέσεις κλείνονται γρήγορα, όποιος προλαβει.
Τα τραπεζάκια τι να τα κάνω?
Μάθημα θα κάνουμε?

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom