Νέα

Bukkake party

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pannobicus2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 507
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
745
Πόντοι
86
Βρίσκομαι σε συζήτηση με δύο κυρίες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πάρτι που κατά πάσα πιθανότητα θα διοργανωθεί μεταξύ 7 & 9 Σεπτεμβρίου στην Εκάλη .
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι 2.9 και να τηρηθούν. Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει παρακαλειται να το δηλώσει ώστε να καλέσω τον επόμενο .
Τα κριτήρια είναι ειλικρίνεια, εχεμύθεια και συνέπεια. Όσοι φερθούν υπεύθυνα θα προτιμηθουν ξανά σε μελλοντική
συνάντηση
Νεότερη ανακοίνωση έχει ανέβει στην ενότητα SEX του ιστότοπου diaswingers.gr

Τελευταία τροποποίηση:

το κογιοτ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
917
Πόντοι
81
Βρίσκομαι σε συζήτηση με δύο κυρίες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πάρτι που κατά πάσα πιθανότητα θα διοργανωθεί μεταξύ 7 & 9 Σεπτεμβρίου στην Εκάλη .
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι 2.9 και να τηρηθούν. Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει παρακαλειται να το δηλώσει ώστε να καλέσω τον επόμενο .
Τα κριτήρια είναι ειλικρίνεια, εχεμύθεια και συνέπεια. Όσοι φερθούν υπεύθυνα θα προτιμηθουν ξανά σε μελλοντική
συνάντηση
Νεότερη ανακοίνωση έχει ανέβει στην ενότητα SEX του ιστότοπου diaswingers.gr
Ρε μαν!!!!!!!!!

Πόσο θα γαμήσουμε πια?????

Δεν σε προλαβαίνω!!

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
745
Πόντοι
86
Ρε μαν!!!!!!!!!

Πόσο θα γαμήσουμε πια?????

Δεν σε προλαβαίνω!!
Η γυναίκα μου με μια φίλη της ζήτησε να κάνω το πάρτι. Τώρα εκνευρίστηκα με έναν χρήστη που ζήτησε να δει φωτογραφίες της1 Άντε μην το ακυρώσω το παιχνίδι

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
33.860
Πόντοι
5.956
Η γυναίκα μου με μια φίλη της ζήτησε να κάνω το πάρτι. Τώρα εκνευρίστηκα με έναν χρήστη που ζήτησε να δει φωτογραφίες της1 Άντε μην το ακυρώσω το παιχνίδι
Αγαπητέ μου Κύριε δεν νομίζω πως θα έπρεπε να εκνευριστείτε,,πιστεύω πως δείχνοντας κάποιες φώτο κυρίως από σώμα και φυσικά όχι πρόσωπο και από την ωραια σας Κυρία αλλά και από την ωραια της φίλη ίσως θα έχετε πιο μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι σας..:hi:

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
745
Πόντοι
86
Αγαπητέ μου Κύριε δεν νομίζω πως θα έπρεπε να εκνευριστείτε,,πιστεύω πως δείχνοντας κάποιες φώτο κυρίως από σώμα και φυσικά όχι πρόσωπο και από την ωραια σας Κυρία αλλά και από την ωραια της φίλη ίσως θα έχετε πιο μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι σας..:hi:
6 άτομα θα δεχτούμε μόνο.

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
33.860
Πόντοι
5.956
6 άτομα θα δεχτούμε μόνο.
Άρα δεν θα σας ενδιαφέρει αν αυτά τα άτομα ειναι εύσωμοι ,,,τριχωτοί ,, άσχημοι.Σωστά ??? Η έχετε κάποια κριτήρια Αγαπητέ μου Κύριε ?? Ζητάτε φώτο από αυτά τα άτομα?? Συγνώμη που ρωτάω ,,,αν θέλετε απαντάτε :hi:

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.343
Πόντοι
201
Άρα δεν θα σας ενδιαφέρει αν αυτά τα άτομα ειναι εύσωμοι ,,,τριχωτοί ,, άσχημοι.Σωστά ??? Η έχετε κάποια κριτήρια Αγαπητέ μου Κύριε ?? Ζητάτε φώτο από αυτά τα άτομα?? Συγνώμη που ρωτάω ,,,αν θέλετε απαντάτε :hi:
Μας ενδιαφέρει να είναι δυνατοί πιτσιλιστές!! Να πετάγονται μακριά ασούμε.
Εμένα που δεν πετάγονται αλλά είναι πηχτά δεν κάνω για το συγκεκριμένο event. Αντί για τη μούρη τους, θα πέσουν στη μπουχάρα και άντε να βρεις καρπέτ να καθαρίζεις...

το κογιοτ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
917
Πόντοι
81
Εμένα που δεν πετάγονται αλλά είναι πηχτά δεν κάνω για το συγκεκριμένο event. Αντί για τη μούρη τους, θα πέσουν στη μπουχάρα και άντε να βρεις καρπέτ να καθαρίζεις...
Υπάρχει λύση μαν.

Πριν το πήδημα μαζέψτε τα χαλιά!

OP
OP
P

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
745
Πόντοι
86
Άρα δεν θα σας ενδιαφέρει αν αυτά τα άτομα ειναι εύσωμοι ,,,τριχωτοί ,, άσχημοι.Σωστά ??? Η έχετε κάποια κριτήρια Αγαπητέ μου Κύριε ?? Ζητάτε φώτο από αυτά τα άτομα?? Συγνώμη που ρωτάω ,,,αν θέλετε απαντάτε :hi:Τα κριτήρια μας είναι συγκεκριμένα. Ζητάμε άνδρες άνω των 30 εχεμυθους, ειλικρινείς και συνεπείς. Ίσως το απόγευμα ανεβάσω ενημέρωση. Με τη γυναίκα μου έχουμε προϊστορία στον χώρο του swinging στείλτε φωτό χωρίς πρόσωπο να αποφασίσουν μόλις έρθουν εδώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου .

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.234
Πόντοι
746
Ρε τύποι μην τον τσιγκλάτε,δεν βλέπεται ότι ειναι έτοιμος να πλακώσει κόσμο και επιπλέον να ακυρώσει το event.
Να σε πώ κύριε διοργανωτή,υπάρχει περίπτωση να το κάνεις 11 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλεια μου,ευχαριστώ.

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
33.860
Πόντοι
5.956
Δεν θα σας στείλω φώτο αγαπητέ μου Κύριε γιατί δεν θα έρθω στο πάρτυ σας ,,απλά θέλω να σας επισημάνω το όπως εσείς ζητάτε φώτο από τους Κυρίους όπου θα θέλετε να έρθουν ώστε να γίνει η επιλογή τος ετσι και οι Κύριοι θέλουν να δουν της Κυρίες για να έχουν μια εικόνα το τη θα δουν και από κοντά ...Θέλω να καταλήξω λοιπόν ότι ο Κύριος όπου ζητησε φώτο είχε δίκιο..:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom