Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (4 μέλη και 84 επισκέπτες)

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
89
Πόντοι
0
Πέρασμα απο golden massage. Δευτέρη φορά που πάω , την πρώτη είχα δοκιμάσει άλλη κοπέλα(δεν θυμάμαι το όνομα της), αυτή την φορά επιλογή της Ξένιας.
Καλο μασαζάκι θα πω στα 50 με φραπέ αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Αυτό φίλε μου πού βρίσκεται; Επικοινωνία link τηλέφωνο κουλουπού έχουμε; Thanks

Edit κάτι βρήκα αυτό είναι ; Υπηρεσίες Μασάζ - Golden Spa Θεσσαλονίκη -

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.116
Πόντοι
1.960
Αυτό φίλε μου πού βρίσκεται; Επικοινωνία link τηλέφωνο κουλουπού έχουμε; Thanks

Edit κάτι βρήκα αυτό είναι ; Υπηρεσίες Μασάζ - Golden Spa Θεσσαλονίκη -
Αυτό είναι, να ζητήσεις να κάνεις σοκολατοθεραπεια με την Ξένια και μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου σόδα

Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια,

Θα ειμαι για σημερα απογευμα θεσσαλονικη και θελω μια μασατζου με μεγαλο φυσικο στηθος. Εχετε κατι να προτεινετε; Ευχαριστώ

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.141
Πόντοι
446
Πριν λίγο πρώτη φορά με Νικόλ από relief σε νέο χώρο ανατολικά. Εξαιρετική αίσθηση το μασάζ με πόδια. Μέτριο προς δυνατό μασάζ, ετσι το ήθελα λόγω κούρασης και νομίζω ότι το πέτυχε. Εκτόνωση καλή, καθαριότητα επίσης, συμπεριφορά άψογη, ο χρόνος όσο πρέπει. Ικανοποιημένος έφυγα και ξεκούραστος.
Σε νέο χώρο με την τρελή?

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
236
Πόντοι
20
Πριν λίγο πρώτη φορά με Νικόλ από relief σε νέο χώρο ανατολικά. Εξαιρετική αίσθηση το μασάζ με πόδια. Μέτριο προς δυνατό μασάζ, ετσι το ήθελα λόγω κούρασης και νομίζω ότι το πέτυχε. Εκτόνωση καλή, καθαριότητα επίσης, συμπεριφορά άψογη, ο χρόνος όσο πρέπει. Ικανοποιημένος έφυγα και ξεκούραστος.
Η Νικόλ είναι πολύ καλή επιλογή. Αν μπορείς στείλε σε παρακαλώ στοιχεία επικοινωνίας

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
482
Πόντοι
21
που ειναι ο νεος χωρος δεν μας λες

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Τελικά αλάνια μου η Tiffany υπάρχει ή είναι μυθοπλασία όπως λένε στον Ant1. Θα μας πει κάποιος που πήγε τι συμβαίνει στη συνεδρία. Εμένα μου έκλεισε ραντεβού για 4/8. Μας δουλεύει η τυππισα ?

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
89
Πόντοι
0
Τελικά αλάνια μου η Tiffany υπάρχει ή είναι μυθοπλασία όπως λένε στον Ant1. Θα μας πει κάποιος που πήγε τι συμβαίνει στη συνεδρία. Εμένα μου έκλεισε ραντεβού για 4/8. Μας δουλεύει η τυππισα ?
Πάλι καλά που δεν σε είπε 15 αυγούστου

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.308
Πόντοι
10.295
Πολύ σας χαίρομαι εσάς που προγραμματίζετε τις καυλες σας

vevrier

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1.296
Πόντοι
206

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
136
Like
22.259
Πόντοι
26.386
Eτσι ρε φιλε
Δεν εχω κλεισει ραντεβου σε χρονικο οριζοντα πάνω των 2 ωρων-ποτέ!..και 2 ωρες επειδη δεν μπορουσε η κοπέλα αλλιως θα ηταν και νωριτερα.
Καποιοι γραφουνε την Δευτερα οτι εκλεισα την Παρασκευη την ταδε,πώς γινεται αυτό;Μεχρι τότε....

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Ε και τι να κάνεις. Να μη δοκιμάσεις ? Εξάλλου καυλες υπάρχουν μόνιμα. Δε θελει προγραμματισμό.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.401
Πόντοι
3.506
Επίσκεψη (πριν από καιρό) στο ίδρυμα κοντά στην Περιφέρεια. Ελλείψει Φένιας έκλεισα ραντεβού με την μικρή Ελένη. Με έφαγε η περιέργεια και οι καλές κριτικές. Πέρασα με την συγκεκριμένη κορασίδα αφού ήταν η μόνη που έκανε φουλ. Η εμπειρία ήταν κάκιστη έως τραγική, μεγάλη ξεπέτα. Μπαίνω στο κατάστημα και η κορασίδα με περνάει στο δωμάτιο γαμιστρώνα. Πετσέτα δεν μου δόθηκε στο χέρι αλλά την έστρωσε η πιτσιρίκα στο κρεβάτι, πρώτο φάουλ. Δεύτερο φάουλ και ενώ το μαγαζί διαθέτει πλυντήριο στεγνωτήριο η πετσέτα βρομούσε σε απίστευτο βαθμό. Μπαίνει η πιτσιρίκα που δεν τη λες και ουρί του Παραδείσου. Είναι πετιτ με μικρό βυζάκι και μοιάζει πολύ με την Τόκιο χωρίς όμως τα τατουάζ και σε μικρότερες διαστάσεις. Ξαπλώνω στο κρεβάτι να την περιμένω και μόλις μπαίνει ξεκινάει κατευθείαν με το παρασύνθημα και μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να τον παίζει. Προσπαθώ να την πλησιάσω για κάποια φιλιά και γενικά για πιο κοντινή επαφή και τρώω άκυρο ενώ αυτή συνεχίζει ένα απαθές παίξιμο κάθωντας δίπλα μου. Εκεί λέω την φάγαμε. Κάποια στιγμή γυρνάω και ζητάω μασάζ γιατί αν ήταν μόνο για πούτσο θα πήγαινα στα μπουρδέλα ή στα κορίτσια και θα μου έβγαινε φθηνότερα. Γυρνώντας έρχεται από πάνω μου και τρίβεται κανένα πεντάλεπτο με τ μικρά βυζάκια της. Ξενερωμένος γυρνάω ανάσκελα και ζητάω να ξεκινήσει το τσιμπούκι και εδώ κάνει την ίδια πίπα με την Τόκιο (σε βίντεο που κυκλοφορούσε) γρήγορη χωρίς πολλά πολλά. Για αυτούς που ψάχνουν μπριζόλες η κοπέλα μπαίνει γρήγορα στο παρασύνθημα καθώς την ενδιαφέρει μόνο το κασέρι. Όταν βγήκα από το ίδρυμα σκεφτόμουν οτι ήταν μακράν η χειρότερο εμπειρία όχι μόνο σε μασάζ αλλά γενικότερα στην πορνοπορεία μου. Συνολικός χρόνος από όταν μπήκα στο μαγαζί μέχρι την στιγμή που τελείωσε η πράξη 32' μαζί με το ντουζ προετοιμασίας.
Βγαίνοντας είδα την Ντιάνα με ένα κολλητό σορτς σαν αντρικό μποξεράρι και έχει σοβαρό κωλαράκι και βυζάκι. Άντε κούκλα μου (Ντιάνα) κάνε σεσφτέ μήπως δούμε άσπρη μέρα, βέβαια και αυτή βγάζει μια ξυνήλα, δεν ξέρω αν γλυκαίνει καθόλου με το χρήμα. Αν έχει κάποιος εμπειρία για περαιτέρω με την Ντιάνα θα με ενδιέφερε να την ακούσω. Επίσης να πω οτι εκεί κατέληξα γιατί η Μιλένα απ το άλλο ίδρυμα ήταν κλεισμένη όλη τη μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom