Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 943 άτομα (21 μέλη και 922 επισκέπτες)

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.777
Πόντοι
7.621
Καταδρομική σήμερα μετα τα μεσάνυχτα,στόχος ήταν η Μιλφ Χριστίνα απο Μαραθώνος που είχα πετύχει πριν κάτι εβδομάδες...αλλα απουσίαζε...σκέφτηκα να περασω με τη Γιάννα για 2η φορά αλλά συνέχισα τη τσάρκα προς Ιωαννίνων....στη συνέχεια κατεύθυνθηκα προς Βικτώρια μπας και βρω τη μιλφ Μιχαέλα που πέτυχα τις προάλλες...παπάρια μέντολες...τελικά κατέληξα με τη λατίνα Βίκυ στο Φυλής 69β ,μέτρια γενικά αλλα για δεδομένα λατίνας δε μπορείς να έχεις και παραπάνω απαιτήσεις...γενικά λίγος κόσμος τα γύρισα γρήγορα...με ρώτησαν 4-5 διαφορετικές τσα2 απο που είμαι πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτό:jerking:μάλλον μάυρισα αρκετά...

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.777
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά
3η βάρδια
Μαραθώνος
Αχχιλέως &Μαραθώνος 59:Γίαννα
Μαραθώνος 59 πάνω:Μήλα
Μαραθώνος 59 κάτω:Στέφανι

Κολωνός
Ιωαννινων 3 :Ντίανα,Έλενα
Ιωαννίνων 5:Άννα

Βικτώρια
Φωκαίας 19:Εύα
Φωκαίας 25β:Μανταλίνα ,έχει αδυνατίσει και φαίνεται πιο καύλα
Φυλής 86α:Ντιάνα
Φυλής 67:Άνυ
Φυλής 69β:Έλλη,Βίκυ
Φυλής 105α:Σάρα και άλλη μια λατίνα δε θυμάμαι όνομα
Φυλής 109β:Αλιόνα&Αλίνα

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.520
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:20 οπου κατεληξα στο I32 μικρομολλ οροφος οπου βαρδια ειχαν η δυο γυφτορουμανες, η Στεφανια στα 10 ευρω και η Αννα στα 15 ευρω το στυλ της οποιας μου θυμισε την Ναταλιτσα (Ι27 υπογειο -υπερσκιννυ με ρωγες τουμπανο)...στην ουσια η Αννα εχει ακριβως ιδιο σωμα με την Ναταλιτσα σε λιγο πιο ψηλη εκδοση... εχω και παρα πολυ καιρο να παω με την Ναταλιτσα μιας και εχει σταματησει οποτε περασα με την Αννα παρα τα 15 ευρω..

Αρκετα καλη περιπτωση η οποια μαζι με την Βανεσσα απο Ι37 ειναι οι δυο αντι-Ναταλιτσες αυτην την στιγμη.....δυστυχως ομως στα 15 ευρω...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Ούτε πάνω ούτε κάτω πλέον.

Όχι, αδύνατη. Η Σάμη έχει πιασίματα.
Α δε ξερω για Κορινα τοτε,μηπως εφυγε για λιγο.Για Μελισσα ρωτουσα,τη Σαμη τη ξερω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρασα εχθές απόγευμα, Ναταλί στο πάνω, αδιάφορο πρόσωπο με γυαλιά,ατσουμπαλο σώμα.
Στο κάτω Βανέσα λατίνα αδιάφορο πρόσωπο,το ίδιο και σώμα, νομίζω και αυτή με γυαλιά
Ευχαριστω,αρα δε μου κανουν,Μαρτινα εχεις δει?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Πήγα εκεί σήμερα, και τις τελευταίες 3 μέρες ήταν μόνο η Λίζα το βράδυ, οπότε για τι πράγμα μιλάς
Αφου πηγεςνα ρωτουσες τι γινεται.Μονο σκ ειπε ο φιλος.Εγω οταν θα παω θα μαι κ στη δευτερη κ στι τριτη βαρδια δηλαδη στο τελος της μιας κ στην αρχη της αλλης για να δω τι θα γινει κ αν χρειαστει θα ρωτησω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Τη "Σαρα" μπορω να τη φανταστω στο 10αρικο...ουτε ειναι καμια φοβερη...βαμμενη στο φουλ ειναι..κι απο επιπεδο...
Κ πιατσα μη πω,αλλα,εκει θα βγαλει περισσοτερα σε σχεση με τωρα.Ηταν που ηταν αποκρουστικη,αλλαξε σχεδον αμεσως η τιμη κ δε παμε ακομα κ οσοι την "θυμηθηκαμε"

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Γι αυτο και κοπηκε απ τις προτιμησεις μας...
Κριμα
Σιγα μη δουλεψει σε στριπ...εχουν καλυτερες αυτα...γι αυτο και βρισκεται στα μπου...αλλιως θα εκανε την " καριερα" της σε αλλους χωρους...
Μα προσπσθησε αλλα δε τα μπορουν ολες ολα
Α εγω θα της ελεγα...κοιτα τωρα που ξεπεσες στα 10αρικα δε σε ξαναγαμαω...στα 20 σε νομιζα αλλιως...οτι τουλαχιστον ησουν gypsy ποιοτητας
Ολοιδια ειναι,η διαφορα ηταν χρηματικη οσο κρατησε

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Η Αννα με γυαλια η μηπως η Αννα Καμι?Συνεργαζονται τα μαγαζια
Μανταλίνα ,έχει αδυνατίσει και φαίνεται πιο καύλα
Μπραβο της
Βίκυ στο Φυλής 69β
Πες λεπτομερειες,εκτος αν εβαλες κριτικη

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
" Φυλής 105Α:Σάρα και άλλη μια λατίνα...
Φυλής 109Β: Αλιόνα & Αλίνα"

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει σε αυτά τα μαγαζιά τα απόμερα;

Υπάρχουν περιπτώσεις αξιόλογες ή σταθερά τραγικές καταστάσεις ;

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
585
Πόντοι
81
Δεν ειναι διαπιστωση ουτε καποιο νεο,ειναι η πραγματικοτητα!
φιλε μου πολυ επικινδυνα μονο το αμαξι γαμησε τα πρεπει να παω νωρις απογευμα με κανα ταξι και με σκισμενα ρουχα...

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.050
Πόντοι
8.495
Διευκρίνιση για Φώκαιας 13. Πρωινή βάρδια Σόνια, απογευματινή Ειρήνη? Τι ώρα η αλλαγή? Ευχαριστώ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
343.723
Πόντοι
164.590
Διευκρίνιση για Φώκαιας 13. Πρωινή βάρδια Σόνια, απογευματινή Ειρήνη? Τι ώρα η αλλαγή? Ευχαριστώ
Δεν είναι στάνταρ,η Σόνια οπότε δουλεύει θα είναι 1η βάρδια,την Ειρήνη μπορείς να την πετύχεις 1η βάρδια και 2η .

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.777
Πόντοι
7.621
" Φυλής 105Α:Σάρα και άλλη μια λατίνα...
Φυλής 109Β: Αλιόνα & Αλίνα"

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει σε αυτά τα μαγαζιά τα απόμερα;

Υπάρχουν περιπτώσεις αξιόλογες ή σταθερά τραγικές καταστάσεις ;
Η λατίνες αυτές ήταν αξιόλογες εμφανιασιακά...μέσα παραμένουν ερωτηματικό....στο 109β δε μαρέσε καμιά απο τις 2....βέβαια Αλιόνα για την ηλικία της δεν είναι κακή....η μόνη που άξιζε για μένα στο 109β είναι η Βικτώρια...που νομίζω παίζει 2η βάρδια ....τωρα για τα άλλα 'απόμερα' και για άλλες βάρδιες σε αυτά δε γνωρίζω τι παίζει....

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
φιλε μου πολυ επικινδυνα μονο το αμαξι γαμησε τα πρεπει να παω νωρις απογευμα με κανα ταξι και με σκισμενα ρουχα...
Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy,καθαριζα χαραματα,ευτυχως καμια γρατσουνια.Οσο γαμουσα μια απ τις καλυτερες.Μετα σκεφτηκα ψυχραιμα,αυτη με συναντησε αφου τσακωθηκε κ ο μαλακας της λογικα μου πεταξε τα αυγα.Πσρπατανε πιο γρηγορα απ τη σκια τους κ αμα θυμουνται μπινγκο,αναγνωρισε το αμαξι.Κ τυχαια να το βρηκε εγω ταλαιπωρηθηκα.Περασαν στο βαθος αστυνομοι μα δεν ηρθαν σε μενα.Πεταξα τα παντα κατω,εκανα χαλια τον δρομο.Αλλη φορα στεκομουν απλακ περασε αμαξι κ πεταξαν μπουκαλια πανω μας σε δυο πλευρες.Νομιζα οτι το πευαξε ο απεναντι κ τελιξα ηταν απο το αμαξι που περασε.Μου παν τα κοριτσια οτι γινοταν αυτο εκει.Πεζος εγω.Πεζος κ ο αλλος.Χυμα τα κοριτσια.Στα αυγα ειχα αμαξι.Πρεπει να πας κοντα σε οτο εχει καμερα.Αλλιως κοιτας για σημεια που δειχνουν ασφαλη,βρηκα εγω προσφατα.Πολλες φορες περναω κ δε κοιταω,μονο αν ερθει η ωρα τα μελεταω.Αυτο ειναι το γρηγορο λαθος επειδη θελω να ξεμπερδευω.Με το καιρο εμαθα τα μερη κ τους χωρους τους.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
Η λατίνες αυτές ήταν αξιόλογες εμφανιασιακά...μέσα παραμένουν ερωτηματικό....στο 109β δε μαρέσε καμιά απο τις 2....βέβαια Αλιόνα για την ηλικία της δεν είναι κακή....η μόνη που άξιζε για μένα στο 109β είναι η Βικτώρια...που νομίζω παίζει 2η βάρδια ....τωρα για τα άλλα 'απόμερα' και για άλλες βάρδιες σε αυτά δε γνωρίζω τι παίζει....
ΗΛΙΚίες κανονικές παίζουν ή γριές κατά βάση;

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy,καθαριζα χαραματα,ευτυχως καμια γρατσουνια.Οσο γαμουσα μια απ τις καλυτερες.Μετα σκεφτηκα ψυχραιμα,αυτη με συναντησε αφου τσακωθηκε κ ο μαλακας της λογικα μου πεταξε τα αυγα.Πσρπατανε πιο γρηγορα απ τη σκια τους κ αμα θυμουνται μπινγκο,αναγνωρισε το αμαξι.Κ τυχαια να το βρηκε εγω ταλαιπωρηθηκα.Περασαν στο βαθος αστυνομοι μα δεν ηρθαν σε μενα.Πεταξα τα παντα κατω,εκανα χαλια τον δρομο.Αλλη φορα στεκομουν απλακ περασε αμαξι κ πεταξαν μπουκαλια πανω μας σε δυο πλευρες.Νομιζα οτι το πευαξε ο απεναντι κ τελιξα ηταν απο το αμαξι που περασε.Μου παν τα κοριτσια οτι γινοταν αυτο εκει.Πεζος εγω.Πεζος κ ο αλλος.Χυμα τα κοριτσια.Στα αυγα ειχα αμαξι.Πρεπει να πας κοντα σε οτο εχει καμερα.Αλλιως κοιτας για σημεια που δειχνουν ασφαλη,βρηκα εγω προσφατα.Πολλες φορες περναω κ δε κοιταω,μονο αν ερθει η ωρα τα μελεταω.Αυτο ειναι το γρηγορο λαθος επειδη θελω να ξεμπερδευω.Με το καιρο εμαθα τα μερη κ τους χωρους τους.
ΑΙ ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom