Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 708 άτομα (27 μέλη και 681 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Μα τριτη βαρδια ειναι η Γιαννα κ μαλιστα αναφερθηκε αυτες τις μερες!Πρεπει να μαθουμε πως ακριβως εναλλασονται!

ΜΑΚΑΡΙ!Κ να ρθουν κ απ τις χωρες που δεν εχουμε κοριτσια!Αυτο ειναι το ωραιο!Σιγα μην ειχαμε επαφη η θα βλεπαμε τετοιες χωρες στην καθημερινοτητα μας.Κ οσοι ειναι απο αλλου δε θα χαν καμια πιθανοτητα!Μου φαινεται καλη φαση ενα ταξιδι σε ολες τις λατιν χωρες.Αν ομως ειναι οπως τις βλεπουμε εδω τοτε δε χρειαζεται καθε χωρα αλλα οποια μας κανει.Λεγεται πως εκει ειναι καλυτερες αλλα λεγεται κ οτι εχουν τις ιδιες αν οχι χειροτερες μαλακιες.Ο ξενος παντα ξενος ειναι,η θα τον κανεις θυμα η θα φερθεις καλα.Απλα τωρα τα ζουμε στη δικια μας χωρα!Εξοικιωσε με τη κοροιδια εχουμε!Ειναι σπαστικο να σε εκμεταλλευονται οταν εχεις διαθεση.Αντε να ρθουν γκομενες απο τις χωρες που δε βλεπουμε ουτε με αιτηση στα μπουρδελα γτ αλλου ειναι με σταγονομετρο αλλα οικονομικα στα δεν ακομα
κ αν θες να το ζησεις!
Εγω την Κυριακή που πήγα πχ δεν πέτυχα την Γιαννα που συνήθως είναι στο μεσαίο ! Και αναγκαστικά πέρασα με Αλεξα ή όπως λέγεται! Μέτρια για τα δικά μου δεδεομενα!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Εγω την Κυριακή που πήγα πχ δεν πέτυχα την Γιαννα που συνήθως είναι στο μεσαίο ! Και αναγκαστικά πέρασα με Αλεξα ή όπως λέγεται! Μέτρια για τα δικά μου δεδεομενα!
Ε ναι σιγουρα προγραμματιζουν,το λεω για αυτους που τις ψαχνουν γτ κι εγω ταλαιπωρηθηκα.Αυτες τις παιρνεις για ηλικια/εμφανιση θεωρω κ αν ειναι και καλες ακομη καλυτερα.Μετα απο ατελειωτο σαφαρι καταληγω στο οτι αν δε λιωσει καποιος δε βγαζει ακρη.Εδω ειμαστε κ τα λεμε,απο κει κ περα αποφασιζει ο λαος ποιους θα πιστευει.Συμφωνω οτι δεν δινουν κατι παραπανω οι μικρες σλαβες των μαραθωνος.Για μεγαλυτερες σλαβες κ λατινες των οικων αυτων δε ξερω διοτι δε δοκιμασα!

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.477
Πόντοι
5.227

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.940
Πόντοι
736
Τυπε 145 έχω την εντύπωση ότι κανείς συρραφή ενημερώσεων από τους ρεπόρτερ εδώ και δίπλα.
Όπως και να έχει προσπάθησε να γράφεις όσο πιο απλα γίνεται μπας και καταλάβουμε τίποτα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Τυπε 145 έχω την εντύπωση ότι κανείς συρραφή ενημερώσεων από τους ρεπόρτερ εδώ και δίπλα.
Όπως και να έχει προσπάθησε να γράφεις όσο πιο απλα γίνεται μπας και καταλάβουμε τίποτα.
Σιγα μη κραταω και τα απομνημονευματα τους!Μια χαρα τα γραφω κ μια χαρα καταλαβαινεις.Μισο να τα γραψω στην καθαρευουσα για ευκολια.Αν ηθελα να γινω ρεπορτερ θα γραφα ψεμματα καθε 3 κ λιγο απ ολους τους οικους.Μετα απο καιρο σας εγραψα γιατι θελω ζωη.Αν δε με καταλαβαινεις διαβαζε αυτους που αντιγραφω.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Παιδια να συντονιστουμε κ να πληροφορηθουμε για τη καινουρια του φωκ19,ολοι συντονισμενα να μαθουμε τι παιζει

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.910
Πόντοι
8.995

Σιγα μη κραταω και τα απομνημονευματα τους!Μια χαρα τα γραφω κ μια χαρα καταλαβαινεις.Μισο να τα γραψω στην καθαρευουσα για ευκολια.Αν ηθελα να γινω ρεπορτερ θα γραφα ψεμματα καθε 3 κ λιγο απ ολους τους οικους.Μετα απο καιρο σας εγραψα γιατι θελω ζωη.Αν δε με καταλαβαινεις διαβαζε αυτους που αντιγραφω.
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη με την γραφή σου.
Ίσως γίνεται με φωνητική εντολή και γράφει αλλά των άλλων;
Ίσως το Τ8 μπερδεύει;
πάντως δύσκολα βγαίνει νόημα ειδικά σε μεγάλα κείμενα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
  • Like
Αντιδράσεις: vwpolo

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916

Ίσως το Τ8 μπερδεύει;
Οκ ας μη γραφω τπτ,θα ακολουθησω το 99.99 των μελων,οπως κ να χει καμια αντιγραφη δε κανω,δε με χαραμιζω αντιγραφωντας,το ζω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Νεα αφιξη στα Λιοσιων,δε μπορω να παω ομως,οι περαστικοι να τσεκαρουν

• Like
Αντιδράσεις: vwpolo

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.462
Πόντοι
7.621
Ε ναι σιγουρα προγραμματιζουν,το λεω για αυτους που τις ψαχνουν γτ κι εγω ταλαιπωρηθηκα.Αυτες τις παιρνεις για ηλικια/εμφανιση θεωρω κ αν ειναι και καλες ακομη καλυτερα.Μετα απο ατελειωτο σαφαρι καταληγω στο οτι αν δε λιωσει καποιος δε βγαζει ακρη.Εδω ειμαστε κ τα λεμε,απο κει κ περα αποφασιζει ο λαος ποιους θα πιστευει.Συμφωνω οτι δεν δινουν κατι παραπανω οι μικρες σλαβες των μαραθωνος.Για μεγαλυτερες σλαβες κ λατινες των οικων αυτων δε ξερω διοτι δε δοκιμασα!
Η Ιζαμπέλα στο Μαραθώνος η σλαβα σε σώμα λατινας ήταν αρκετά καλή και με Ναζακι στο σαλόνι του στυλ ντρέπομαι . Και οι άλλες με το ίδιο στυλ βγαίνουν δεν ξέρω αν είναι πολιτική του οίκου

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Η Ιζαμπέλα στο Μαραθώνος η σλαβα σε σώμα λατινας ήταν αρκετά καλή και με Ναζακι στο σαλόνι του στυλ ντρέπομαι . Και οι άλλες με το ίδιο στυλ βγαίνουν δεν ξέρω αν είναι πολιτική του οίκου
Σε ποιο απ τα 3 κ ποια βαρδια,θυμασαι?Οντως ειναι μπερδεμα το σωμα.Κ Νινα που ειδα δε περασα.Μετα τη Γιαννα μου ναι δυσκολο να επιλεξω αλλη εκει,η Τινα ειναι επιλογη για μενα κ η αλλη η ξανθια η απογευματινη.Στη βραδυνη cougar ολο το λεω κι ολο δε παω λογω χρηματων.Φοβεροι οικοι κ ηρεμοι.Αν ηταν χωμενοι καπου αναμεσα στα αλλα η ηταν περισσοτεροι θα ταν πιο διασημοι!

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.462
Πόντοι
7.621
Σε ποιο απ τα 3 κ ποια βαρδια,θυμασαι?Οντως ειναι μπερδεμα το σωμα.Κ Νινα που ειδα δε περασα.Μετα τη Γιαννα μου ναι δυσκολο να επιλεξω αλλη εκει,η Τινα ειναι επιλογη για μενα κ η αλλη η ξανθια η απογευματινη.Στη βραδυνη cougar ολο το λεω κι ολο δε παω λογω χρηματων.Φοβεροι οικοι κ ηρεμοι.Αν ηταν χωμενοι καπου αναμεσα στα αλλα η ηταν περισσοτεροι θα ταν πιο διασημοι!
Αχιλαιως και Μαραθώνος γωνία το πρώτο που είναι . Πρώτη και λίγο δεύτερη έκανε θυμάμαι (ανάλογα) αλλά πάει καιρός έχει φύγει τώρα . Υπάρχουν κριτικές μυστη

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Αχιλαιως και Μαραθώνος γωνία το πρώτο που είναι . Πρώτη και λίγο δεύτερη έκανε θυμάμαι (ανάλογα) αλλά πάει καιρός έχει φύγει τώρα . Υπάρχουν κριτικές μυστη
Α δε τη προλαβα,παιζει να μη μαρεσε.Πιστευω θα χω δει γτ καποια στιγμη στραφηκα προς αυτους τους οικους.Σε αλλα νεα ειμαι σχεδον σιγουρος πως η Κατερινα του κ32β ειναι η Λινα νομιζω η πρωην πρωινη.Κ λαθος ονομα να λεω,αυτη ηταν το καλυτερο σωμα.Για να μη μπερδευστε,αντε γτ παραγινε η μαλακια αλλαγης ονοματων κ η δηθεν "καινουρια"

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.548
Πόντοι
481
Κ φταιμε εμεις!Το λιωνουν κ το παραλιωνουν!Δεν ειναι ολοι κοροιδα να μιλανε!Γι αυτο καλυτερα να δωσω 10-20-30 λεπτα πραξης παρα 1 ωρα με μιση ωρα πραξης η μιση ωρα με 15 λεπτα πραξης.Ανανεωνω επιτοπου,οχι ολα μαζι απ την αρχη κ να πανε χαμενα.Ουτε τιπς ουτε τιποτα.Κ αυτα οταν κ αν βρεθει η καταλληλη που μου ταιριαζει κ τις ταιριαζω.Βαλε κ τσατσα-τσατσο στο κολπο.Ο χρονος ειναι χρημα,πρεπει ομως να ισχυει κ για τους δυο!Ειδικα σε ατομα σαν εμενα που δεν επαναλβανω ευκολα,χανουν απ τα αποδυτηρια αμα μαλακιστουν!Ειτε αποδοτικα,ειτε υπηρεσιακα,ειτε διοικητικα!Δε τις χρειαζομαστε,θα βρουμε κ θα ξαναβρουμε!Οσοι εχουν χρονο κ χρημα για ψαξιμο κ δοκιμη,δε ξαναπεφτουν κοροιδα!Ξενοι κ αλλοδαποι κραζουν,δε θα χουμε οι Ελληνες το πανω χερι?!Γεροι κ χοντρακιδες κ πυρφοροι κοροιδα θα ναι μια ζωη.Βλεπω οτι το πρωτο κριτηριο ειναι το να θελω κ οχι να θελω επειδη δε βρισκω κατι η επειδη ακουσα,διαβασα,μου ειπαν κτλ.Ναι καπου θα μπω που δε μπορω να τη βγαλω απ το μυαλο.Αλλα φαντασου ουτε διπλα εχω δωσει ακομα κ σε αγαπημενες μου.Εγω δει κ ακουσει παρα μα παρα πολλα,ολα τα κολπακια,απο τις ιδιες!Η σοβαρη λυση ειναι μια,μαυρισμα οταν καποιος αξιοπιστος λεει οτι παιχτηκε πουστια.Αλλα ως τωρα η εμφανιση μετραει κ οχι η αξιοπιστια.Πλεον κ 10 ευρω τα κλαιω κ προσεχω γτ δε θελω να τα κλαιω.Η ξενερα ειναι ξενερα οσα κι αν ειναι τα λεφτα,καλα λες.
Εγώ δεν μίλησα για εμάς τους άνδρες. Είπα για της κοπέλες,που όταν έρθουν αρχίζουν την κουβέντα για να περάσει ώρα.Καλα αυτά που λες.αρα έχω δίκιο σε αυτό που λέω.Και κάτι τελευταίο.Δεν είναι όλες ίδιες,μην της βάζουμε στο ίδιο καζάνι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
625
Like
101.213
Πόντοι
48.067

Ίσως το Τ8 μπερδεύει;

τυπε το google translate δε μεταφραζει ακομα απο γυφτικα σε ελληνικα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.558
Πόντοι
2.916
Εγώ δεν μίλησα για εμάς τους άνδρες. Είπα για της κοπέλες,που όταν έρθουν αρχίζουν την κουβέντα για να περάσει ώρα.Καλα αυτά που λες.αρα έχω δίκιο σε αυτό που λέω.Και κάτι τελευταίο.Δεν είναι όλες ίδιες,μην της βάζουμε στο ίδιο καζάνι.
Ιδιες ειναι.Για αυτες ειπα.Το χρημα μιλαει για αυτες.Οταν μενω ευχαριστημενος με 1 στις 50 ολες ιδιες ειναι κ ολες τα ιδια κανουν.Μη μπεδευεσαι με αλλους που περνανε τελεια επειδη κρυβουν το οτι δωσανε πολλα λεφτα μεσα.Εγω δε δινω τιποτα κ στα λεω.Οταν το κανουν αυτο το κολπο στα 10 θα το κανουν κ στα 100.Ευκολα λεφτα θελουν κ τιποτε αλλο.Απο μενα δε παιρνουν ουτε 0,50 παραπανω,μια φορα εδωσα 1 ευρω κ αυτο λογω πλακας κ συνθηκων.Αν ακουγες τι μου λεγαν θα αλλαζες γνωμη.Δεν ειναι λιγα οπως νομιζαμε.Σε λιγοτερη διασημη ισως.Αυτο με το χρονο ειναι κλασικο κολπο ολων των εργατριων ειτε σε μπουρδελο,ειτε σε πιατσα,σε μασαζ,σε γραφειο,παντου.Αν δουν μαλακες οπως εμενα που κουβεντιαζουν τα βγαζουν ευκολα τα λεφτα.Αλλα μπηκε τελος,ξυπνησα!Οπου θελω κ οτι θελω αν θελω.Αλλιως να πανε για 8ωρο 5θημερο κανονικης δουλειας.

Genghis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Γύρω στις 15:00 σε επιλεγμένα

Φωκαίας 27Β Κατερίνα Πολωνέζα
Φωκαίας 27Α δύο λατίνες, αδιάφορες. Έχει δει κάποιος την Αλίσια που αναφέρθηκε χθες; Πως είναι εμφανισιακά;
Φωκαίας 25 κάτω Γιασμίν
Φωκαίας 19 Καίτη
Φυλής 72 Βανέσσα
Φυλής 74 δεξιά Σάρα,Μαίρη
Φυλής 59 κάτω Μελίσα,Σάμη
Φυλής 65 κάτω Άννα
Φυλής 69Α Νικόλ
Φυλής 71 πάνω 3 λατινες, συγκράτησα μόνο τη σκίννυ Ντανιέλα
Φυλής 86 κατω Λανα
Φυλής 86 πάνω Ειρήνη, αυτή με το πρωκτικό
Φιλιππίδου 11 κάτω Ναόμι, η τσατσά πήγε να με βάλει με το ζόρι δωμάτιο
Φιλιππίδου 11 πάνω Καρολίνα, Τζένιφερ, Βικτώρια.
Κορίνα είχαμε εδώ;

Εν τέλει τίποτα αξιογάμευτο, φύγαμε ηττημένοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom