Κ φταιμε εμεις!Το λιωνουν κ το παραλιωνουν!Δεν ειναι ολοι κοροιδα να μιλανε!Γι αυτο καλυτερα να δωσω 10-20-30 λεπτα πραξης παρα 1 ωρα με μιση ωρα πραξης η μιση ωρα με 15 λεπτα πραξης.Ανανεωνω επιτοπου,οχι ολα μαζι απ την αρχη κ να πανε χαμενα.Ουτε τιπς ουτε τιποτα.Κ αυτα οταν κ αν βρεθει η καταλληλη που μου ταιριαζει κ τις ταιριαζω.Βαλε κ τσατσα-τσατσο στο κολπο.Ο χρονος ειναι χρημα,πρεπει ομως να ισχυει κ για τους δυο!Ειδικα σε ατομα σαν εμενα που δεν επαναλβανω ευκολα,χανουν απ τα αποδυτηρια αμα μαλακιστουν!Ειτε αποδοτικα,ειτε υπηρεσιακα,ειτε διοικητικα!Δε τις χρειαζομαστε,θα βρουμε κ θα ξαναβρουμε!Οσοι εχουν χρονο κ χρημα για ψαξιμο κ δοκιμη,δε ξαναπεφτουν κοροιδα!Ξενοι κ αλλοδαποι κραζουν,δε θα χουμε οι Ελληνες το πανω χερι?!Γεροι κ χοντρακιδες κ πυρφοροι κοροιδα θα ναι μια ζωη.Βλεπω οτι το πρωτο κριτηριο ειναι το να θελω κ οχι να θελω επειδη δε βρισκω κατι η επειδη ακουσα,διαβασα,μου ειπαν κτλ.Ναι καπου θα μπω που δε μπορω να τη βγαλω απ το μυαλο.Αλλα φαντασου ουτε διπλα εχω δωσει ακομα κ σε αγαπημενες μου.Εγω δει κ ακουσει παρα μα παρα πολλα,ολα τα κολπακια,απο τις ιδιες!Η σοβαρη λυση ειναι μια,μαυρισμα οταν καποιος αξιοπιστος λεει οτι παιχτηκε πουστια.Αλλα ως τωρα η εμφανιση μετραει κ οχι η αξιοπιστια.Πλεον κ 10 ευρω τα κλαιω κ προσεχω γτ δε θελω να τα κλαιω.Η ξενερα ειναι ξενερα οσα κι αν ειναι τα λεφτα,καλα λες.