Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 805 άτομα (34 μέλη και 771 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Πότε ρε παιδιά? Τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια κλειστά
Τριτη βαρδια την εβλεπα στο προγραμμα κ πριν λιγο καιτο το πετυχα ανοιχτο,μπορει να πετυχαινεις ρεπο,περιοδους,να αργησει να ξεκινησει κτλ

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.931
Πόντοι
2.886
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Αχαρνών 86 Μαριάννα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κλειστό.

Φωκαιας 27α Αλισια λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β Γιασμην,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 19 Καίτη,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Ρίτα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 13 ισόγειο Ειρήνη,απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο Νάταλι λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.

ΜΕΓΙΣΤΕ Σμ΄΄υρνη ! :rockon:

Και ήθελα να γνωρίζω αν η Ρίτα εργάζεται, και την εντόπισες ! :rockon:

Να συμβάλω σε κάτι, Τρίτη 07.07 προς Τετάρτη πήγα στο Φυλ 69 Β βράδυ
και είχε 4 λατίνες , πήρα την Έλλη και ήταν καλή.
Αλλά ήθελα να πάρω και τη Βιολέτα, θα ληφθεί προσεχώς.
Και οι 4 είναι αξιογάμητες .

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ !

250px-Flag_of_Venezuela.svg.png

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
ΜΕΓΙΣΤΕ Σμ΄΄υρνη ! :rockon:

Και ήθελα να γνωρίζω αν η Ρίτα εργάζεται, και την εντόπισες ! :rockon:

Να συμβάλω σε κάτι, Τρίτη 07.07 προς Τετάρτη πήγα στο Φυλ 69 Β βράδυ
και είχε 4 λατίνες , πήρα την Έλλη και ήταν καλή.
Αλλά ήθελα να πάρω και τη Βιολέτα, θα ληφθεί προσεχώς.
Και οι 4 είναι αξιογάμητες .

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ !

250px-Flag_of_Venezuela.svg.png
Ποιες ηταν οι αλλες 2 λατινες?Να προσθεσω Παραγουαη!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Νυχτα προχθες
Ι44 σκαλα τερμα Σαρα 15
Ι44 διαδρομος Εμμα 15
Ι44 πλακακια νταρντανα
Περδικκα 1 Σαμανθα ερωτας
Κ45 1ο Μαρια
Κ45 2ο Εμιλυ
Κ27 Κατερινα
Κ32Β Ρουμπι,Μια,Κατερινα
Ι46 Εβελινα
Ι20Α Καρολινα
Ι20Β Νικολ

Πρωι χθες
Φυλ 61 Αντζελα
Φυλ 71 πανω Σουζανα
Φυλ 71 κατω Πατρισια
Φυλ86β Λανα (μιλφ που αν εισαι ποντιος η Ρωσος θα σου κανει,καλυτερες απο πολλες σλαβες της ηλικιας)
Φυλ 69α Νικολ
Φυλ 65α Αννα Μαρια
Φωκ 19 Καιτη
Φιλ 11 κατω Ναομι
Φιλ11 πανω Τζενιφερ,Βικτωρια,Καρολινα
Περδικκα 1 Νικολ
Περδικκα 3 Λουσια
Ι44 διαδρομος Καμιλα
Ι44 πλακακια Μονικα
Ι20Α Μαντυ
Ι20β Τζεσικκα και Νικολ μετα
Ι20 Γ Βαλερια,Αλινα-Αλισα δε θυμαμαι
Κ27 Καρολ,Λινα
Κ30Α Σοφι
Κ45 1ο Ναταλι-Ναταλια
ΜΑ17 Γκαμπριελλα και δε θυμαμαι
ΜΑ21 πανω Τιφανυ και Βαλεντινα μετα
Μα21 κατω Τιφανυ μετα
Κ32Β Κατερινα ξεκινουσε
Κ53 Μαρια (πηγε κ 27)
Ι46 Λουνα

Λ73 Κατερινα,Μπελα
Λ73 Εμμυ κ αλλες δυο δε θυμαμαι
Βεργας 2 Αλεξανδρα
Βεργας 7 πανω Ντινα κ αλλη μια καλη που δεν εμαθα ονομα
Βεργας 7 κατω η κυρια Ελενη
Βεργας 6 πανω τσα εξω η οποια εργαζεται μετα

Πριν μερες
Μπελα νεα μαυρη παρκου φιξ,χυμα στο παρκο οχι ασχημα,παρα πολυ/πολυ δυνατη σωματικα και ακομη μια κοντομαλλα με σορτς εξω κωλος καινουρια επισης κ ομορφη

Προχθεσινο Τριγωνο
Απλησιαστο.Δυο νεες παρουσιες στη σωκρατους,νομιζω μια ειναι το νεο τουμπανακι της περιοχης που χω ξαναδει αλλα δεν ηταν ξεκαθαρο.Τωρα καθοταν με τις αλλες,κοιτουσε,αλλα κ παλι κρατω μικρο καλαθι.Μαζι της η επισης καινουρια κοκκινομαλλα με κιλα που της πανε,καυλιαρα,κι αυτη κοιτουσε.Επισης εμφανιστηκε (πιστευω επανεμφανιστηκε) μια Βουλγαρα απ τις πιο παλιες με τα βυζια που μοιαζει με σλαβα,οχι κ ασχημη!Τελος Μαρινα Βουλγαρα,εμπεδωσα ποια ειναι,εμφανισιμη.Αλλα τιμη 30.Μαγκυ η "κολλητη" μου.Η αλλη "κολλητη" μου Κασσανδρα.Κ πριν μερες ξανα ιδια συν Λενα Ουκρανη συν Λινα.Νεα ζου που δε δουλευε κ επανηλθε η Εμιλι.Κατα τα λοιπα καμια αλλαγη,κορμια εδω,κορμια εκει,αποκρουστικα.

*Μαραθωνος δε πηγα γτ δεν αλλαζουν ευκολα εκει τα πραγματα κ ειναι ενα απο τα καλα τους η σταθεροτητα*

*Αλλες αλλαξαν κι αλλες θα αλλαζαν η θα τραμπαραν*

*Μεταξυ 5 και κατι η 5.30-6 γινοταν*

*Ειναι η Τζενιφερ,αδυνατισμενη που μπορει να χαλαστεις σε σχεση με οταν ηταν κανονικη,μακρυνε μαλλι σου φαινεται πιο ψηλη αναλογως πλανου

ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΣΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΟΔΟ ΣΕ ΤΣΑ ΠΟΥ ΠΡΗΖΕΙ
ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ/ΟΣΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ/ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΑΞΗ

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.438
Πόντοι
731
Πότε ρε παιδιά? Τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια κλειστά
Αν πηγαινεις πρωι, ναι, ειναι κλειστα.
Η Εμμανουελα, ξεκιναει βαρδια περιπου κατα της 18:00 (απογευμα δλδ)
και η Κατερινα κανει την νυχτερινη βαρδια. ( 00:00 εως 05:00)
Μπορεις να δεις το προγραμμα τους "διπλα".

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
Πέρασα από φυλής 84 για Ράνια κατά τις 5:40 και είχε το γνωστό χαρτί από έξο να λέει open 6:30 ξανά περνάω 6:10 το χαρτί έλεγε open 7:00 τι γαμιση με παράταση είναι αυτό;; Άντε να χτυπήσει και πέναλτι να πάρουμε σειρά.
Έφυγα και πήγα αλλού .εκεί αφού καλογαμησα μου άρχισε την κλαψα η ιερόδουλη πος δεν μπορεί άλλο να δουλεύει πος δεν τις μένουν λεφτά και πος χρειάζεται έναν άντρα στη ζωή της που θα αναλάβει αυτός τα έξοδα.ποσα βγάζεις το μήνα ;;; Τη ρωτάω. εεεεε 4000€ μου λέει.οσα κι ένας μητροπολίτης χαχαχαχα. Που τα τρώνε ρε γαμοτο;;;
4000€ ? Δύσκολο...

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
585
Πόντοι
81
Καλημερα σας, εχθες περνωντας με το GLE της μητερας μου απο το φωκαιας 13 ηθελα να δω την ειρηνη την ρωσιδα διαπιστωσα οτι τα προηγουμενα μαγαζια ειχαν σοριδων πακιστανια.Δυστυχως δεν εβρισκα να το παρκαρω οποτε και αποχωρισα...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.550
Πόντοι
481
Οχι.Αν καθονται κ το λιωνουν ναι.Αν μιλαμε αγαπουλιαζουν η φευγει η κοπελα νωριτερα κρατωντας ολα τα λεφτα τοτε ναι ειμαστε οτι να ναι,για να μη πω για τα δωρα κ την αντιδραση "τα λεφτα μας"
Δεν νομίζω να το λιώνουν.το μόνο που ξέρω είναι,όταν έρθει η κοπέλα κοιτάζει πως να περάσει η ώρα με χίλιες δυο μαλακίες που θα σου πει, έτσι ώστε να έχεις λίγο χρόνο μαζί της.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.682
Πόντοι
721
Καλημέρα Μύστες!:hi:
Ηλιόλουστο, αλλά καταθληπτικό το Μετάξι...

Άλλο πάλι τουτο...
Ζηλεύει η ΤουρλοΒικτωρια που θέλω να γαμησω την Μάντυ Ι20Γ...
Δικα μου, και η Καυλαρα και το 50ρικο, όπου γουστάρω θα τα χώσω...
Τελικά, την πλήρωσε η Μάντυ την δουλειά.:sunglasses:
Έφαγε Καυλαρα με Νεύρα a la AnaCobra:zfuck:

-Πως θα δουλέψω τώρα hermano? μου είπε...
... Είχα μια ενέργεια...στα αρχιδια μου!:confused:
Πάντως το Κορίτσι Γαμιεται ασυστολά!!!!Mε ολα λέμε, μπαμ μπουμ...

Αφού δεν μου ρουφήξε το σπερμα έξω από τα αρχιδια κατευθείαν, πάλι καλά.:glasses:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Αλλαγή φρουράς ή μπερδεψες τα σπίτια ; :think:
Δε μπερδεψα τιποτα,δεν ειμαι χθεσινος!Οπως τα γραψα ειναι.Πηγαινε να τα δεις.Αυτοι που τα μπερδευουν ειναι οι τσατσοι-τσατσαδες κ μπερδευουν κι εμας ως να τα δουμε!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Καλημερα σας, εχθες περνωντας με το GLE της μητερας μου απο το φωκαιας 13 ηθελα να δω την ειρηνη την ρωσιδα διαπιστωσα οτι τα προηγουμενα μαγαζια ειχαν σοριδων πακιστανια.Δυστυχως δεν εβρισκα να το παρκαρω οποτε και αποχωρισα...
Δεν ειναι διαπιστωση ουτε καποιο νεο,ειναι η πραγματικοτητα!

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Δεν νομίζω να το λιώνουν.το μόνο που ξέρω είναι,όταν έρθει η κοπέλα κοιτάζει πως να περάσει η ώρα με χίλιες δυο μαλακίες που θα σου πει, έτσι ώστε να έχεις λίγο χρόνο μαζί της.
Κ φταιμε εμεις!Το λιωνουν κ το παραλιωνουν!Δεν ειναι ολοι κοροιδα να μιλανε!Γι αυτο καλυτερα να δωσω 10-20-30 λεπτα πραξης παρα 1 ωρα με μιση ωρα πραξης η μιση ωρα με 15 λεπτα πραξης.Ανανεωνω επιτοπου,οχι ολα μαζι απ την αρχη κ να πανε χαμενα.Ουτε τιπς ουτε τιποτα.Κ αυτα οταν κ αν βρεθει η καταλληλη που μου ταιριαζει κ τις ταιριαζω.Βαλε κ τσατσα-τσατσο στο κολπο.Ο χρονος ειναι χρημα,πρεπει ομως να ισχυει κ για τους δυο!Ειδικα σε ατομα σαν εμενα που δεν επαναλβανω ευκολα,χανουν απ τα αποδυτηρια αμα μαλακιστουν!Ειτε αποδοτικα,ειτε υπηρεσιακα,ειτε διοικητικα!Δε τις χρειαζομαστε,θα βρουμε κ θα ξαναβρουμε!Οσοι εχουν χρονο κ χρημα για ψαξιμο κ δοκιμη,δε ξαναπεφτουν κοροιδα!Ξενοι κ αλλοδαποι κραζουν,δε θα χουμε οι Ελληνες το πανω χερι?!Γεροι κ χοντρακιδες κ πυρφοροι κοροιδα θα ναι μια ζωη.Βλεπω οτι το πρωτο κριτηριο ειναι το να θελω κ οχι να θελω επειδη δε βρισκω κατι η επειδη ακουσα,διαβασα,μου ειπαν κτλ.Ναι καπου θα μπω που δε μπορω να τη βγαλω απ το μυαλο.Αλλα φαντασου ουτε διπλα εχω δωσει ακομα κ σε αγαπημενες μου.Εγω δει κ ακουσει παρα μα παρα πολλα,ολα τα κολπακια,απο τις ιδιες!Η σοβαρη λυση ειναι μια,μαυρισμα οταν καποιος αξιοπιστος λεει οτι παιχτηκε πουστια.Αλλα ως τωρα η εμφανιση μετραει κ οχι η αξιοπιστια.Πλεον κ 10 ευρω τα κλαιω κ προσεχω γτ δε θελω να τα κλαιω.Η ξενερα ειναι ξενερα οσα κι αν ειναι τα λεφτα,καλα λες.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Εγώ την Κυριακή το βράδυ πέρασα στο γωνιακό μαζί της 3η βάρδια !
Μα τριτη βαρδια ειναι η Γιαννα κ μαλιστα αναφερθηκε αυτες τις μερες!Πρεπει να μαθουμε πως ακριβως εναλλασονται!
Ειναι στα πλαισια της συμφωνιας mercosur? Θα έρχονται ελευθερα απο αμερικα λατινα;
ΜΑΚΑΡΙ!Κ να ρθουν κ απ τις χωρες που δεν εχουμε κοριτσια!Αυτο ειναι το ωραιο!Σιγα μην ειχαμε επαφη η θα βλεπαμε τετοιες χωρες στην καθημερινοτητα μας.Κ οσοι ειναι απο αλλου δε θα χαν καμια πιθανοτητα!Μου φαινεται καλη φαση ενα ταξιδι σε ολες τις λατιν χωρες.Αν ομως ειναι οπως τις βλεπουμε εδω τοτε δε χρειαζεται καθε χωρα αλλα οποια μας κανει.Λεγεται πως εκει ειναι καλυτερες αλλα λεγεται κ οτι εχουν τις ιδιες αν οχι χειροτερες μαλακιες.Ο ξενος παντα ξενος ειναι,η θα τον κανεις θυμα η θα φερθεις καλα.Απλα τωρα τα ζουμε στη δικια μας χωρα!Εξοικιωσε με τη κοροιδια εχουμε!Ειναι σπαστικο να σε εκμεταλλευονται οταν εχεις διαθεση.Αντε να ρθουν γκομενες απο τις χωρες που δε βλεπουμε ουτε με αιτηση στα μπουρδελα γτ αλλου ειναι με σταγονομετρο αλλα οικονομικα στα δεν ακομα
κ αν θες να το ζησεις!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.608
Πόντοι
2.916
Παιδες για μενα οι πιο αδικημενες ολων ειναι η Ντιανα φ74 δεξι νυχτα κ η Ευα φωκ 19 νυχτα.Ενοοω αδικημενες γτ εχουν την πιο τοπ συμπεριφορα σχεδον απο ολο το συνολο!Παντα διαθεση χαμογελο κ δε πρηζουν κ δε κλεβουν διαχρονικα.Επισης η πιο γυναικα/γυναικαρα που ειδα ειναι η Νικολ φυλ69Α.Ξενερωνω με ψευτικους λατιν κωλους κ το λεω γτ αν δε το καναν (υστερουσαν οκ,να μη βαζουν τοσο) θα ταν πανεμορφες,πχ Τιφανι ΜΑ21.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom