Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1021 άτομα (15 μέλη και 1006 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
343.739
Πόντοι
164.590
Φιλιππίδου live επιγραμματικα

11α Ναόμι μαυρουλα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

11β Καρολίνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και δύο λατίνες το νανακι Τζένιφερ ,σε απλό πρόγραμμα και νταρντανοχοντρη Βικτώρια,σε ελεύθερο στοματικό.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
343.739
Πόντοι
164.590
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Αχαρνών 86 Μαριάννα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κλειστό.

Φωκαιας 27α Αλισια λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β Γιασμην,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 19 Καίτη,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Ρίτα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 13 ισόγειο Ειρήνη,απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο Νάταλι λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Πάω ολοταχώς για Ιάσωνος 44 μήπως και πετύχω την Ρουμάνα ρομα Μόνικα να τις τα πετάξω στο πρόσωπο. Λέτε να με αφήσει.. Γνωριζόμαστε από φωκαίας καλά

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.005
Πόντοι
81
Δηλαδή δίνω 20 και δεν γλύφω βιζια??να πάει σε στούντιο και να ζητάει 50 για γλύψιμο βιζόν αντε το βλήμα μαγκεψε
Έκανα ενημέρωση από την 3η βάρδια σε όσα πήγα όπου δεν βλέπουμε συχνά λόγω ώρας, έγραψα για επιστροφή δύο κοριτσιών που πολλοί τις ψάχνουν και σχολιάζετε όλοι ρε μάγκες για την Σαμπίνα επειδή είπα ότι πέρασα καλά. Μην πηγαίνετε εσείς

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Πάω ολοταχώς για Ιάσωνος 44 μήπως και πετύχω την Ρουμάνα ρομα Μόνικα να τις τα πετάξω στο πρόσωπο. Λέτε να με αφήσει.. Γνωριζόμαστε από φωκαίας καλά
Δεν ειναι εκει τετοια ωρα,λες να κανει σερι απο νυχτα?Γτ κανουν/εκαναν αυτο το τρελο ωραριο στα φωκ

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Δεν ειναι εκει τετοια ωρα,λες να κανει σερι απο νυχτα?Γτ κανουν/εκαναν αυτο το τρελο ωραριο στα φωκ
Πήγα δεν ήταν εκεί στο Ιάσωνος με κάτι σκάλακια από έξω. Η ηλιθια τσατσά μια ξανθιά που την ρώτησα που είπε και που θες να ξέρω εγώ που είναι τι είμαι.. Συχτηρισα και έφυγα. Γειά μπαίνω στο ακριβώς δίπλα με ένα διάδρομο και μετά σκάλακια.. Ζητάω μονικα και βγαίνει ένα άλλο κοντό αδύνατο και μου λέει εγώ 3ιμαι ..
Φεύγω μπαίνω στο τρίτο κατά σειρά δίπλα και βγαίνει ενα λάτινα κι καβλα κι με ωραίο σώμα βυζάκια καλά αλλά έδινε insta σε ένα πάκια και έφυγα.

Ο πακιας μου λέει έξω .. Μπες μπρε καλό πολύ καλό..

Τελικά μονικα από φωκαίας δεν βρήκα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
88
Like
4.621
Πόντοι
2.916
Πήγα δεν ήταν εκεί στο Ιάσωνος με κάτι σκάλακια από έξω. Η ηλιθια τσατσά μια ξανθιά που την ρώτησα που είπε και που θες να ξέρω εγώ που είναι τι είμαι.. Συχτηρισα και έφυγα. Γειά μπαίνω στο ακριβώς δίπλα με ένα διάδρομο και μετά σκάλακια.. Ζητάω μονικα και βγαίνει ένα άλλο κοντό αδύνατο και μου λέει εγώ 3ιμαι ..
Φεύγω μπαίνω στο τρίτο κατά σειρά δίπλα και βγαίνει ενα λάτινα κι καβλα κι με ωραίο σώμα βυζάκια καλά αλλά έδινε insta σε ένα πάκια και έφυγα.

Ο πακιας μου λέει έξω .. Μπες μπρε καλό πολύ καλό..

Τελικά μονικα από φωκαίας δεν βρήκα
Μονικα μονο τριτη βαρδια.Υπαρχει κι αλλη (αυτη ειδες).Πως λεγοταν η ωραια λατινα που ειδες?Πως ειναι εμφανισιακα?Αυτη που εδινε ινστα (ασχολιαστο αλλα οχι μη αναμενο το να δινουν οπου θελουν)

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Μονικα μονο τριτη βαρδια.Υπαρχει κι αλλη (αυτη ειδες).Πως λεγοταν η ωραια λατινα που ειδες?Πως ειναι εμφανισιακα?Αυτη που εδινε ινστα (ασχολιαστο αλλα οχι μη αναμενο το να δινουν οπου θελουν)
Ξανθιά ήταν . Όνομα δεν ρώτησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξανθιά ήταν . Όνομα δεν ρώτησα
3 βάρδια τι ώρα κ ξεκινάει Μεταξουργείο

Rome339

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Παίδες, γύρισα χτες Αθήνα μετά από 4 μήνες έξω. Θυμάμαι έπαιζαν μερικές πολύ ωραίες κοπέλες στη Φίλης και γύρω, αλλά τώρα τις πρώτες μέρες που βγήκα δεν είδα και πολλά πράγματα — λες να άλλαξε η φάση;

Πείτε μου ρε μάγκες, πού παίζει τώρα η ωραία κοπέλα; Όχι μόνο Φίλης. Θέλω και άλλες περιοχές,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.966
Πόντοι
10.026
Επίσκεψη αστραπή, σήμερα το μεσημέρι, λόγω έλλειψης χρόνου.

Βέργας 3: Αλεξάνδρα, μπαμπάτσικο milf με βυζάρες και νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της δούλευε και η Τάνια, την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο, σε πρόγραμμα. Η Μιλάνα συνεχίζει να βρίσκεται στην πατρίδα της (Μολδαβία), για όσους την ψάχνουν.

Βέργας 2Α: Αλεξάνδρα, σιτεμένη και πατσαβούρα milf. Κάπου την είχα ξαναδεί, αλλά δεν θυμάμαι που. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ίσως βγω παγανιά το βράδυ, στην Γ' Βάρδια. Είχα σκοπό να πήγαινα την Κυριακή και την Δευτέρα, αλλά είχα ηδονιστεί καθώς έβλεπα τις κλαμένες φάτσες του Γυφτοβραζιλιάνου Νειμάρ και του νάρκισσου Ρονάλντο, την στιγμή που οι χώρες τους έπαιρναν τον πούλο από το Μουντιάλ.
collage.png

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
343.739
Πόντοι
164.590
Βέργας 2Α: Αλεξάνδρα, σιτεμένη και πατσαβούρα milf. Κάπου την είχα ξαναδεί, αλλά δεν θυμάμαι που. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στστοματικό.
Δουλεύει χρόνια πρωί στο Βέργας 2 κάποια απογεύματα στο Βέργας 7 πάνω και πιο παλιά και στο Εξηκιου 18γ όταν ήταν αδελφό με τα Βέργας 2 κ 7.

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
207
Πόντοι
21
Πέρασα χθες από Διδυμου 27 και η κοντή τσατσά (η αδύνατη, όχι η ξανθιά χοντρή) μου είπε ότι η Τάνια δουλεύει από Τρίτη ως Σάββατο. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας επιβεβαιώσει γιατί ουδεις πιο αναξιόπιστος από τις τσατσάδεες.
Το ίδιο είπε και σε εμένα, Κυριακή, Δευτέρα ρεπό, ωράριο από 13:00 μου είπε,το ίδιο είπε και σε εσένα?

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.329
Πόντοι
441
Δηλαδή δίνω 20 και δεν γλύφω βιζια??να πάει σε στούντιο και να ζητάει 50 για γλύψιμο βιζόν αντε το βλήμα μαγκεψε
Φαντάσου τι βλήματα ειναι αυτοί που την πληρώνουν ακομα, απλα για να βλέπουν ενα βούρλο να τους κοιταει με μισό μάτι...

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.052
Πόντοι
3.436
Συναγωνιστές, ξέρετε αν η Μαργαρίτα που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Ιάσωνος -1 β το αριστερό, έχει τσατσά ή δουλεύει μόνη της τον οίκο, όπως έκανε και η Κλεοπάτρα στον ίδιο οίκο, και κλείδωνε την πόρτα όταν είχε πελάτη ? ?:hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
343.739
Πόντοι
164.590
Συναγωνιστές, ξέρετε αν η Μαργαρίτα που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Ιάσωνος -1 β το αριστερό, έχει τσατσά ή δουλεύει μόνη της τον οίκο, όπως έκανε και η Κλεοπάτρα στον ίδιο οίκο, και κλείδωνε την πόρτα όταν είχε πελάτη ? ?:hi:
Εγώ τη Μαργαρίτα όσες φορές την έχω πετύχει ήταν με υπηρεσία κανονικά.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.426
Πόντοι
31.618
Πέρασα από φυλής 84 για Ράνια κατά τις 5:40 και είχε το γνωστό χαρτί από έξο να λέει open 6:30 ξανά περνάω 6:10 το χαρτί έλεγε open 7:00 τι γαμιση με παράταση είναι αυτό;; Άντε να χτυπήσει και πέναλτι να πάρουμε σειρά.
Έφυγα και πήγα αλλού .εκεί αφού καλογαμησα μου άρχισε την κλαψα η ιερόδουλη πος δεν μπορεί άλλο να δουλεύει πος δεν τις μένουν λεφτά και πος χρειάζεται έναν άντρα στη ζωή της που θα αναλάβει αυτός τα έξοδα.ποσα βγάζεις το μήνα ;;; Τη ρωτάω. εεεεε 4000€ μου λέει.οσα κι ένας μητροπολίτης χαχαχαχα. Που τα τρώνε ρε γαμοτο;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom