Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (4 μέλη και 178 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.116
Πόντοι
1.960

Leagues

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Αγαπητό νέο μέλος, είσαι ήδη 3 χρόνια εδώ, με 6 μηνύματα και μια και μοναδική αναφορά σε λαδομαγαζα.
Τα υπόλοιπα ήταν ερωτήσεις.
Στα 3 αυτά χρόνια δλδ πηγές μια φορά;
Που είναι η συνεισφορά σου ;
Και δεν είναι προσωπικό βεβαίως αλλά ισχύει γενικά ότι τα τελευταία χρόνια οι πολλοί περιμένουν βοήθεια από λίγους, ενώ έπρεπε να ισχύει το αντίθετο, έτσι δεν είναι;
( 6 μέλη και 115 επισκέπτες τώρα)
Αγαπητέ Καρδινάλιε,
Αρχικά τα σέβη μου καθώς δεν νομίζω ποτέ να μπορέσω ποτέ να πλησιάσω την συνεισφορά που βλέπω να έχεις χτίσει! Όντως πριν τρία χρόνια έκανα την εγγραφή αλλά καθώς από την φύση μου είμαι συνεσταλμένος και δεν είχα γνώση για το σπορ δεν είχα επισκεφτεί κάτι από τα προτεινόμενα μέχρι την παρότρυνση και συστάσεις προσωπικών φίλων στα τέλη αυτής της άνοιξης. Εννοείται έχω πολύ όρεξη να μάθω περισσότερα και οποιοδήποτε νέο αποκτήσω πέρα από αυτά που έχω γράψει θα χαρώ να το μοιραστώ. Το μήνυμα μου περισσότερο είχε να κάνει με το ότι βλέπω να υπάρχει καλή διάθεση ώστε να εξελιχθεί η κοινότητα και υπάρχει και διάθεση από νέο κόσμο να μπει και να μοιραστεί. Σίγουρα η φειδώ που επιδεικνύεται από έμπειρα μέλη είναι δικαιολογημένη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την απάντηση ξανά!

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.116
Πόντοι
1.960
Αγαπητέ Καρδινάλιε,
Αρχικά τα σέβη μου καθώς δεν νομίζω ποτέ να μπορέσω ποτέ να πλησιάσω την συνεισφορά που βλέπω να έχεις χτίσει! Όντως πριν τρία χρόνια έκανα την εγγραφή αλλά καθώς από την φύση μου είμαι συνεσταλμένος και δεν είχα γνώση για το σπορ δεν είχα επισκεφτεί κάτι από τα προτεινόμενα μέχρι την παρότρυνση και συστάσεις προσωπικών φίλων στα τέλη αυτής της άνοιξης. Εννοείται έχω πολύ όρεξη να μάθω περισσότερα και οποιοδήποτε νέο αποκτήσω πέρα από αυτά που έχω γράψει θα χαρώ να το μοιραστώ. Το μήνυμα μου περισσότερο είχε να κάνει με το ότι βλέπω να υπάρχει καλή διάθεση ώστε να εξελιχθεί η κοινότητα και υπάρχει και διάθεση από νέο κόσμο να μπει και να μοιραστεί. Σίγουρα η φειδώ που επιδεικνύεται από έμπειρα μέλη είναι δικαιολογημένη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την απάντηση ξανά!
Ωραία λοιπόν , αφού έχεις διάθεση , ξεκινά από τα εύκολα στα ανατολικά, golden , prestige, harmony διέθεσε χρόνο και χρήμα και θα βρεις την άκρη σου.
Όπως όλοι μας εξαλλου.

Leagues

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ωραία λοιπόν , αφού έχεις διάθεση , ξεκινά από τα εύκολα στα ανατολικά, golden , prestige, harmony διέθεσε χρόνο και χρήμα και θα βρεις την άκρη σου.
Όπως όλοι μας εξαλλου.
Εκτιμώ πολύ τον χρόνο σου και την απάντηση! Καλό βράδυ, θα επανέλθω με περισσότερη εμπειρία

Giwrgosgiorgos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Όπως όλοι μας εξαλλου.
Harmony είναι αυτό στην Εγνατία;

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.141
Πόντοι
446
Όπως όλοι μας εξαλλου.
Mαλακα μου τι μπασιμο σου έκανε ο παιχτης,τον έχει το παπα μην λέμε μαλακίες

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Πέρασμα απο golden massage. Δευτέρη φορά που πάω , την πρώτη είχα δοκιμάσει άλλη κοπέλα(δεν θυμάμαι το όνομα της), αυτή την φορά επιλογή της Ξένιας.
Καλο μασαζάκι θα πω στα 50 με φραπέ αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο.

mpogias123

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Like
290
Πόντοι
21

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
316
Πόντοι
21
Ποια Λίνα κ ποια Τίφανι με το βυζι στο πατωμα??
Ας ανέβει λίγο ο πήχης σε αυτή την πολη

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
482
Πόντοι
21
Σου είπαν, άκουσες η έχεις ιδία πε

Σου είπαν, άκουσες η έχεις ιδία πείρα;
ζήτησε πολλά και δεν τα διαθέτω . γιαυτο είπα αν έχεις χρήμα θα περάσεις καλά αν σε γουστάρει και αυτή γιατί αν είσαι κανενας που το παίζει κάπως δεν θα έρθει

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.310
Πόντοι
10.295
Καλησπέρα σε όλους, δεν ασχολούμαι ενεργά με το άθλημα αλλά διάβασα αρκετά σχόλια για τη Φενια. Μπορείτε να δώσετε πληροφορίες (κατάστημα που δουλεύει, και ένα τηλέφωνο/προγραμμα) αν υπάρχει; Ευχαριστώ.
Όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα σε όλους. Μόνο Κρυσταλ έχω πάει, όπου έχω γράψει και για την εμπειρία μου, αλλά θέλω να πω πως είναι κρίμα ενώ υπάρχουν τόσοι έμπειροι να μην βοηθούνται οι νέοι με πληροφορίες, αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορούν να δίνονται τηλέφωνα έτσι αλλά σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει μια καλύτερη καθοδήγηση. Όποιος είναι νέος στον χώρο χωρίς εμπειρία σίγουρα συμπάσχει εδώ. Βεβαίως πχ και από πλευράς μου υπάρχει όρεξη φουλ να γράψω κριτικές κλπ και να δοκιμάσω μέρη ακόμη και από τους πρώτους αλλά σίγουρα καλύτερα να πάρω μια σύσταση από μέλη που έχουν εμπειρία παρά να πάω τυφλά κάπου δεν ξέρω τί είναι κλπ. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, και αν θέλετε απαντάτε παιδιά και στις ερωτήσεις μας από νέα μέλη, δωρεάν είναι, καληνυχτα!
Οχι

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.824
Πόντοι
3.556
Όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι
Τι κακός π είσαι
Επειδή έχουν από 2 περίπου μηνύματα ο καθένας τον χρόνο είσαι αρνητικός
Θα μπορούσε να μη είχαν ούτε ένα :2funny:

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.285
Πόντοι
1.321
Πριν λίγο πρώτη φορά με Νικόλ από relief σε νέο χώρο ανατολικά. Εξαιρετική αίσθηση το μασάζ με πόδια. Μέτριο προς δυνατό μασάζ, ετσι το ήθελα λόγω κούρασης και νομίζω ότι το πέτυχε. Εκτόνωση καλή, καθαριότητα επίσης, συμπεριφορά άψογη, ο χρόνος όσο πρέπει. Ικανοποιημένος έφυγα και ξεκούραστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom