brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.052
- Πόντοι
- 3.436
Όχι, ακριβώς το αντίθετο - gilf άνω των 80 κιλώνΕίναι η νεαρή κοπέλα από τη Μολδαβία;
Όχι, ακριβώς το αντίθετο - gilf άνω των 80 κιλώνΕίναι η νεαρή κοπέλα από τη Μολδαβία;
Πως είναι εμφανισιακά η Ελένη;...
Περγάμου 27 ......ι Ελένη,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.
....
Νταρντανα με 2.5αρι βυζιΠως είναι εμφανισιακά η Ελένη;
Δεν σου κρύβω, για μια στιγμή το σκέφτηκα! Μετά είδα, έτος κατασκευής 1909! Ουάου! Και δεν του φαινόταν!Σαν επένδυση πιστεύω είναι καλά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της τον πέρασα το Σάββατο το μεσημέρι.....
Αλκαμένους 113 Ειρήνη,ξανθιά μιλφογκιλφ,σώμα με πιασίματα και κοιλίτσα,2αρι συν βυζι,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο
....
Χοντρή, ή απλώς ψηλή;Νταρντανα με 2.5αρι βυζι
Έχει και τα κιλακια της,μιλφογκιλφ δουλεύει αρκετά χρόνια εκεί απόγευμα.Χοντρή, ή απλώς ψηλή;
Ηλικιωμένη, ή μιλφογκιλφ;
Πότε ρε παιδιά? Τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια κλειστάΕεε ναι.... Αντζελα ΔΕΝ υπαρχει. Η δε Εμμανουελα, ειναι standar στο μαγαζι,
και μαλιστα στο απογευματινο - βραδυνο ωραριο.
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Άννα η Αλβανίδα που δουλευε πρωινά ? Τελευταία την είδα στην βεργας 7 πάνω, μετα χάθηκε. Αν ξέρει κανείς ενημερώστεΕξηκιου live επιγραμματικα
18 & 18α κλειστά.
18γ Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Περγάμου β η α πάνω?Νταρντανα με 2.5αρι βυζι
το πάνω έχει κλείσει από μπουρδέλο κοντά 12-13 χρόνια.....Περγάμου β η α πάνω?
Καλά ρε τύπε παραθέτεις μήνυμα του 2025???τέλος πάντων δουλεύει εκεί που δουλεύει τόσο καιρό....Φυλής 74.Οταν λές ότι τελευταία την είδες Βεργας 7 πάνω τι ακριβώς εννοείς????Πότε δούλεψε εκεί για πες.Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Άννα η Αλβανίδα που δουλευε πρωινά ? Τελευταία την είδα στην βεργας 7 πάνω, μετα χάθηκε. Αν ξέρει κανείς ενημερώστε
Ευχαριστώ για την πληροφορίαΚαλά ρε τύπε παραθέτεις μήνυμα του 2025???τέλος πάντων δουλεύει εκεί που δουλεύει τόσο καιρό....Φυλής 74.Οταν λές ότι τελευταία την είδες Βεργας 7 πάνω τι ακριβώς εννοείς????Πότε δούλεψε εκεί για πες.
3η βάρδια απότι κατάλαβα σωστά;Πήγα δεν ήταν εκεί στο Ιάσωνος με κάτι σκάλακια από έξω. Η ηλιθια τσατσά μια ξανθιά που την ρώτησα που είπε και που θες να ξέρω εγώ που είναι τι είμαι.. Συχτηρισα και έφυγα. Γειά μπαίνω στο ακριβώς δίπλα με ένα διάδρομο και μετά σκάλακια.. Ζητάω μονικα και βγαίνει ένα άλλο κοντό αδύνατο και μου λέει εγώ 3ιμαι ..
Φεύγω μπαίνω στο τρίτο κατά σειρά δίπλα και βγαίνει ενα λάτινα κι καβλα κι με ωραίο σώμα βυζάκια καλά αλλά έδινε insta σε ένα πάκια και έφυγα.
Ο πακιας μου λέει έξω .. Μπες μπρε καλό πολύ καλό..
Καμιλα,πηγα κ την ειδα.Η τριτη βαρδια συνηθως 11 και κατι οποτε πας 12 κ αποφευγεις να περιμενεις αλλαγες-αναμονεςΞανθιά ήταν . Όνομα δεν ρώτησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3 βάρδια τι ώρα κ ξεκινάει Μεταξουργείο
Ολα περνουν ευχαριστα για το ατομο που βγαζει το χρημα ειδικα αν ειναι ολα υπερ του.Μαυρο οσο δε παει,να γινει ο πρωτος οικος που κλεισε εξαιτιας μας λογω αποχης μας!Φαντάσου τι βλήματα ειναι αυτοί που την πληρώνουν ακομα, απλα για να βλέπουν ενα βούρλο να τους κοιταει με μισό μάτι...
Οχι.Αν καθονται κ το λιωνουν ναι.Αν μιλαμε αγαπουλιαζουν η φευγει η κοπελα νωριτερα κρατωντας ολα τα λεφτα τοτε ναι ειμαστε οτι να ναι,για να μη πω για τα δωρα κ την αντιδραση "τα λεφτα μας"Μην πας μακριά. Βλήματα είναι και εκείνοι που πληρώνουν μισάωρο σε μπουρδέλο.
Ποια ειναι να παω για να αλλαξω τη ζωη μου βοηθωντας τηΠέρασα από φυλής 84 για Ράνια κατά τις 5:40 και είχε το γνωστό χαρτί από έξο να λέει open 6:30 ξανά περνάω 6:10 το χαρτί έλεγε open 7:00 τι γαμιση με παράταση είναι αυτό;; Άντε να χτυπήσει και πέναλτι να πάρουμε σειρά.
Έφυγα και πήγα αλλού .εκεί αφού καλογαμησα μου άρχισε την κλαψα η ιερόδουλη πος δεν μπορεί άλλο να δουλεύει πος δεν τις μένουν λεφτά και πος χρειάζεται έναν άντρα στη ζωή της που θα αναλάβει αυτός τα έξοδα.ποσα βγάζεις το μήνα ;;; Τη ρωτάω. εεεεε 4000€ μου λέει.οσα κι ένας μητροπολίτης χαχαχαχα. Που τα τρώνε ρε γαμοτο;;;
Καμια σχεση,εκει εχει μονο κυρατσες.Αυτη που θες ειναι κολωνου 11 νομιζωΕίναι η νεαρή κοπέλα από τη Μολδαβία;
Μπορει να ναι στα διπλανα,πηγαινε ψαξε ρωτα σε καθε βαρδια (παιζει ρεπο,περιοδος κτλ)Γνωρίζει κανείς πού εργαζόταν η Άλεξα από τη Μολδαβία στον Μαραθώνα 59; Εξαφανίστηκε.