borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.270
- Πόντοι
- 5.696
Ψιτ... πρόσεχε....... Καρφωνεσαι.....Που να σας πάρει... ξέρεις ποιος. Όχι μόνο την μια, και τις δυο σας. Έλεος!![]()

Ψιτ... πρόσεχε....... Καρφωνεσαι.....Που να σας πάρει... ξέρεις ποιος. Όχι μόνο την μια, και τις δυο σας. Έλεος!![]()

Που να σας πάρει... ξέρεις ποιος. Όχι μόνο την μια, και τις δυο σας. Έλεος!![]()
Βικτόρια μοιάζει για άρρωστο μωρο στο κρεβάτι

Καλημέρα και σε εσένα διάολε μεταμορφωμένε.Καλημέρα ειπαμεεεεεεε![]()
Για σάντουιτς!!
Καλή σου μέρα lady μας!!!Καλημέρα ειπαμεεεεεεε![]()
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!
Τι γλυκιά μου καλησπέρα Ωραιοτάτη μου Κυρία και καλή εβδομάδα να έχουμε..Καλημέρα ειπαμεεεεεεε![]()

Καβλομουνα...
Θέλω να ρωτήσω επίσης αν κάνετε γλυφομούνι η μία στην άλλη...!!!!
Τουμπανειρος να μπω ανάμεσα;
Δεν είναι ερωτήσεις αυτές κυριε Τάσο! Η φωτογραφία τι σας "λέει"; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται , τα δυσκόλως αγνοούνται, αχαχαχα.Θέλω να ρωτήσω επίσης αν κάνετε γλυφομούνι η μία στην άλλη...!!!!
Εσυ τι θες και ειρωνευεσαι...που να ξερω τι κανουν πολλες κανουν ντουο αλλα δεν γλυφονται..δικαιωμα μου ειναι να ρωταω οτι θελω...!!!Δεν είναι ερωτήσεις αυτές κυριε Τάσο! Η φωτογραφία τι σας "λέει"; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται , τα δυσκόλως αγνοούνται, αχαχαχα.
Εννοείται!!!!!Θέλω να ρωτήσω επίσης αν κάνετε γλυφομούνι η μία στην άλλη...!!!!
ΠΛΟΚΚαλημέρα ειπαμεεεεεεε![]()

Και ο κήπος χωρίςΧωρίς γλυφομούνι, ψαλίδια και όλα τα σχετικά δεν είναι λεσβιακό!

Οκ, την επόμενη φορά θα βάζω δίπλα και ταμπέλα: "Προσοχή, περιέχει χιούμορ" για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!!Εσυ τι θες και ειρωνευεσαι...που να ξερω τι κανουν πολλες κανουν ντουο αλλα δεν γλυφονται..δικαιωμα μου ειναι να ρωταω οτι θελω...!!!