blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.154
- Πόντοι
- 29.086
Κρατώ την γνωριμία με 4-5 καλούς φίλους, που έκανα εδώ μέσα και με μια υπέροχη Γυναίκα/εργαζόμενη.
Καληνύχτα!
Καληνύχτα!
Ξέρετε κι εσείς αλλά κι όλοι όσοι με παρακολουθούν, ότι αποφεύγω πλην νήματος μου να παιρνω θέση σ αλλά νήματα, ακόμα και να μ αναφέρουν, αδιαφορω(φυσικά αν προσβληθώ ,θα πάρω θέση..!)Στην συγκεκριμένη περίπτωση είπαν σε εργαζομενες και πολλά ψέματα για εμένα.
Το σκέφτηκα το μπάνιο αλλά δεν θα κατέβω στο επίπεδο τους.
Αστούς να γλύφουν κόκκαλα απο τις εργαζόμενες.
Είμαι πολλά χρόνια εδώ μέσα. Time to go home.
Δεν θα διαγράψω. Αλλά θα αραιωσω και τέρμα οι διαχυτικοτητες.
Η κα. @Sexyjoanna ξέρει τα πάντα για μένα και δεν έχει πει λέξη!
Η άλλη καθόταν και ρωτούσε τους προσωπικούς διασκεδαστές της για μένα αντί να ρωτήσει απευθείας εμένα....
Τελικά τα σκουπίδια με σκουπίδια συναγελαζονται.
Και έτσι θα συνεχίσει να είναι, Κυρία!Ξέρετε κι εσείς αλλά κι όλοι όσοι με παρακολουθούν, ότι αποφεύγω πλην νήματος μου να παιρνω θέση σ αλλά νήματα, ακόμα και να μ αναφέρουν, αδιαφορω(φυσικά αν προσβληθώ ,θα πάρω θέση..!)
Όσο σας αφορά, απ τα λίγα που διάβασα δικαίως έχετε εκνευριστεί, κι εγώ γνωρίζω για σας κι εσείς για μένα καιρό τώρα κάποια ας πούμε..προσωπικά μας..φυσικά η εχεμύθεια κι ο σεβασμός μεταξύ μας είναι σταθερός & δυνατός,όπως πρέπει εξάλλου.
..είμαι σίγουρη.. δεν αμφιβάλλω!Και έτσι θα συνεχίσει να είναι, Κυρία!
Sleep tight, Κυρία!..είμαι σίγουρη.. δεν αμφιβάλλω!
Καλό βράδυ..
Δεν με πλήγωσαν τα λόγια τους. Είναι παραμύθια αυτά που είπαν στην γελοία γυναίκα, που τους κάνει παρέα.
Και ειδικά εκείνος ο αχάριστος και μόνιμα υπόδικος και κατάδικος, που κάποτε του στάθηκα...
...ποιος σε πειραξε γεροντα, ποιος σε συκοφαντει ?!?!?Στην συγκεκριμένη περίπτωση είπαν σε εργαζομενες και πολλά ψέματα για εμένα.
Είμαι πολλά χρόνια εδώ μέσα. Time to go home.
Δεν θα διαγράψω. Αλλά θα αραιωσω και τέρμα οι διαχυτικοτητες.
Η κα. @Sexyjoanna ξέρει τα πάντα για μένα και δεν έχει πει λέξη!
Η άλλη καθόταν και ρωτούσε τους προσωπικούς διασκεδαστές της για μένα αντί να ρωτήσει απευθείας εμένα....
Τελικά τα σκουπίδια με σκουπίδια συναγελαζονται.
Καλημέρα, Κυρία!Ξέρετε κι εσείς αλλά κι όλοι όσοι με παρακολουθούν, ότι αποφεύγω πλην νήματος μου να παιρνω θέση σ αλλά νήματα, ακόμα και να μ αναφέρουν, αδιαφορω(φυσικά αν προσβληθώ ,θα πάρω θέση..!)
Όσο σας αφορά, απ τα λίγα που διάβασα δικαίως έχετε εκνευριστεί, κι εγώ γνωρίζω για σας κι εσείς για μένα καιρό τώρα κάποια ας πούμε..προσωπικά μας..φυσικά η εχεμύθεια κι ο σεβασμός μεταξύ μας είναι σταθερός & δυνατός,όπως πρέπει εξάλλου.
Δεν αντελήφθην τι συνέβη!Κάτι τώρα κάτι για την κοπέλα, που ρωτούσε τον προσωπικό συρφετό της για να της πουν πληροφορίες για εμένα.
Είναι από Charles Dickens ξανά, ελαφρά παραλλαγμένο.
I loved hercould love you against reason, against promise, against peace, against hope, against happiness, against all discouragement that could be.
(Charles Dickens, Great expectations).
P.S. But you failed me ...
Σεις είστε ένα ιδιαίτατα έξυπνο άτομο και μάλλον δεν διαβάσατε την ιστορία αυτή από την αρχή. Ούτε την κριτική μου αναγνώσατε ...Δεν αντελήφθην τι συνέβη!
Τι το κακό έχει να ρωτάει κάποιος για κάποιον άλλον;
Τι είναι αυτό που σας στενοχώρησε;
Και σας εκπλήσσουν ακόμα οι άνθρωποι;Είμαι και 88 ετων , έτσι;
Και που να γνώριζες και την Μπιάνκα που τουράριζε μαζί με τη Βίβιαν πέρυσι στη Β. Ελλάδα.Ναι, την έχω συναντήσει ηδη....
Επανάληψη περιμένω...
Η κριτική σας σχετίζεται με την υπόθεση;μάλλον δεν διαβάσατε την ιστορία αυτή από την αρχή. Ούτε την κριτική μου αναγνώσατε
Wtf.......ποιός θα μου θυμίζει τραγούδια Jethro Tull που τα έχω λησμονήσει;