Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (8 μέλη και 273 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.322
Πόντοι
14.415
Μάγκες βρίσκομαι Αθήνα εδώ και ένα μήνα για καθαρά επαγγελματικά ζητήματα και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να πηγαίνετε στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης διότι σας κλέβουν.Το ξέρω ότι κάποιοι δεν μπορείτε και έχετε ανάγκες όμως το τι κλέψιμο μας ρίχνουν πάνω καρντασια μου δεν περιγράφεται.Εδώ στην πρωτεύουσα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και για όλα τα πορτοφόλια.Οι υπηρεσίες είναι δέκα φορές πάνω από αυτές που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Δεν γίνεται στην πρωτεύουσα που το κόστος ζωής είναι σαφέστατα πιο ακριβό οι ιερόδουλες να παίρνουν λιγότερα και να δίνουν καλύτερες υπηρεσίες από αυτά που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Για να μην αναφερθώ σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.Μαυρίστε τα λαμόγια του μύλου μπας και δούμε άσπρη μέρα.Στην Αθήνα οι συνάδελφοι κάνουν όργια πολλές φορές και με λιγότερα λεφτά(ανάλογα τι ζητάς)ενώ οι εργαζόμενες είναι εμφανισιακά άνω του μετρίου.Εδώ και έναν μήνα έχω βρει την υγειά μου και γαμάω κάθε μέρα σχεδόν και κάτι διαφορετικό.Στην Θεσσαλονίκη απείχα καιρό από το άθλημα λόγο της τραγικότητας που επικρατεί στα σπιτάκια και από θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως από θέμα τιμών και υπηρεσιών.
Μαζι σου, αλλα λογικα συγγρινεις, τα 20αρικα της φυλης, με τα στουντιο της θεσσαλονικης, που στην φυλης, εχει περισοτερα μπουρδελακια απο οτι εχει ολα η Θεσσαλονικη, καλα ειναι ομως να πας σε καποιο στουντιο της Αθηνας να συγγρινεις, τιμες κυριως, γιατι απο ποιοτητα εμφανισης, σαφως ειναι ανωτερα απο τα δικας μας, δηλαδη, πηγαινε κανε μια γυρα στα στουντιο της Αθηνας, ρωτησε ποσο ξεκιναει το απλο, ποσο παει ενα 69 ή απλο ακαποτο να συγγρινουμε ποσο ....ποιο ακριβα ειναι τα στουντιο της Αθηνας με της Θεσσαλονικης. Γιατι πριν 2 χρονια περιπου που εκανα γυρα στην Αθηνα, οι τιμες ηταν ηδη φευγατες. Οι επιλογες και η ποιοτητα τον κοριτσιων, σαφως ανωτερη.

• Like
Αντιδράσεις: Aram

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.779
Πόντοι
39.777
Μαζι σου, αλλα λογικα συγγρινεις, τα 20αρικα της φυλης, με τα στουντιο της θεσσαλονικης, που στην φυλης, εχει περισοτερα μπουρδελακια απο οτι εχει ολα η Θεσσαλονικη, καλα ειναι ομως να πας σε καποιο στουντιο της Αθηνας να συγγρινεις, τιμες κυριως, γιατι απο ποιοτητα εμφανισης, σαφως ειναι ανωτερα απο τα δικας μας, δηλαδη, πηγαινε κανε μια γυρα στα στουντιο της Αθηνας, ρωτησε ποσο ξεκιναει το απλο, ποσο παει ενα 69 ή απλο ακαποτο να συγγρινουμε ποσο ....ποιο ακριβα ειναι τα στουντιο της Αθηνας με της Θεσσαλονικης. Γιατι πριν 2 χρονια περιπου που εκανα γυρα στην Αθηνα, οι τιμες ηταν ηδη φευγατες. Οι επιλογες και η ποιοτητα τον κοριτσιων, σαφως ανωτερη.
Για ποια στούντιο λες στη Θεσσαλονίκη;
Αυτά που είναι γεμάτα υγρασιες,μουχλες,που οι βρύσες στάζουν,τα σπιράλ από τα ντουζ είναι κομμένα,τα σιφώνια βουλωμενα,τα σπιτάκια μόλις μπεις βρωμάνε φαγητό ή υπόνομο;
Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω βρει ένα σοβαρό "στούντιο" που να μην έχει κάτι από αυτά!!!

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
81
Αυτά που είναι γεμάτα υγρασιες,μουχλες,που οι βρύσες στάζουν,τα σπιράλ από τα ντουζ είναι κομμένα,τα σιφώνια βουλωμενα,τα σπιτάκια μόλις μπεις βρωμάνε φαγητό ή υπόνομο;
Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω βρει ένα σοβαρό "στούντιο" που να μην έχει κάτι από αυτά!!!
Eτσι οπως τα λες ειναι συμφωνω μαζι σου..

• Like

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
81
Για μια δεκαετία μετά που την είδα μια χαρά κρατιέται...άρρωστη για πουτσα
Μυστη που την ειδες την χριστιναρα σε ποιον οικο και τι ωρα?Την επαιρνα συχνα οπως και την γιασμιν βγαζανε ωραια γαμησια..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.070
Πόντοι
38.529
Να πανε να πληρωσουν κανενα υδραυλικο να τα φτιαξουν.
Λεφτα δεν εχουν?

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.662
Πόντοι
2.046
Μάγκες βρίσκομαι Αθήνα εδώ και ένα μήνα για καθαρά επαγγελματικά ζητήματα και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να πηγαίνετε στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης διότι σας κλέβουν.Το ξέρω ότι κάποιοι δεν μπορείτε και έχετε ανάγκες όμως το τι κλέψιμο μας ρίχνουν πάνω καρντασια μου δεν περιγράφεται.Εδώ στην πρωτεύουσα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και για όλα τα πορτοφόλια.Οι υπηρεσίες είναι δέκα φορές πάνω από αυτές που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Δεν γίνεται στην πρωτεύουσα που το κόστος ζωής είναι σαφέστατα πιο ακριβό οι ιερόδουλες να παίρνουν λιγότερα και να δίνουν καλύτερες υπηρεσίες από αυτά που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Για να μην αναφερθώ σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.Μαυρίστε τα λαμόγια του μύλου μπας και δούμε άσπρη μέρα.Στην Αθήνα οι συνάδελφοι κάνουν όργια πολλές φορές και με λιγότερα λεφτά(ανάλογα τι ζητάς)ενώ οι εργαζόμενες είναι εμφανισιακά άνω του μετρίου.Εδώ και έναν μήνα έχω βρει την υγειά μου και γαμάω κάθε μέρα σχεδόν και κάτι διαφορετικό.Στην Θεσσαλονίκη απείχα καιρό από το άθλημα λόγο της τραγικότητας που επικρατεί στα σπιτάκια και από θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως από θέμα τιμών και υπηρεσιών.
Δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι εδω φιλε και αποχη να κανουμε.
Ουτε μπορουμε να πηγαινουμε συνεχεια αθηνα για μπουρδελοτουρισμο.
Οποιος εχει την δυνατοτητα να κατεβαινει συχνα κατω..ειναι τυχερος! τρωει και τα καλαμακια του..:coffee:
Will Smith Nose GIF

• Like

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.070
Πόντοι
38.529

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.662
Πόντοι
2.046
Γι αυτο ειναι σε αυτη τη κατασταση...προχειροδουλειες.
Ναι απο το βαρδαρη ακομα ετσι ειναι. Τους βγαινει πιο φτηνα, ασε που δεν παει σοβαρο συνεργειο να κανει δουλειες εκει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.070
Πόντοι
38.529
Ναι απο το βαρδαρη ακομα ετσι ειναι. Τους βγαινει πιο φτηνα, ασε που δεν παει σοβαρο συνεργειο να κανει δουλειες εκει.
Αν πληρωσεις μια χαρα παει..
Προφανως πανε να τη βγαλουνε φθηνα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.779
Πόντοι
39.777
Γι αυτο ειναι σε αυτη τη κατασταση...προχειροδουλειες.
Το μοναδικό μαγαζί που μπορεί να χαρακτηριστεί στούντιο ίσως και κάπως καλύτερα από στούντιο είναι το μπελαντονα όπου ο ιδιοκτήτης κάνει συντηρήσεις στα πάντα και πάντα είναι καθαρό και μοσχοβολαει.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.180
Πόντοι
33.365
Δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι εδω φιλε και αποχη να κανουμε.
Ουτε μπορουμε να πηγαινουμε συνεχεια αθηνα για μπουρδελοτουρισμο.
Οποιος εχει την δυνατοτητα να κατεβαινει συχνα κατω..ειναι τυχερος! τρωει και τα καλαμακια του..:coffee:
Will Smith Nose GIF
Δεν εχουν ωραια σουβλακια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.322
Πόντοι
14.415
Ενα δικιο εχεις δεν λεω....

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Το μοναδικό μαγαζί που μπορεί να χαρακτηριστεί στούντιο ίσως και κάπως καλύτερα από στούντιο είναι το μπελαντονα όπου ο ιδιοκτήτης κάνει συντηρήσεις στα πάντα και πάντα είναι καθαρό και μοσχοβολαει.
Παιδιά, και το στούντιο της Καρίνας είναι νορμάλ, το οποίο πηγαίνω συχνά

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
439
Πόντοι
21
Παλικάρια έχει περάσει κανείς με την Βαλεντίνα; Είναι εκεί στα σπιτάκια απέναντι από το Medusa. Μου έκανε τρομερό σοσιαλ στο σαλόνι αλλά έσκασε τηλέφωνο και έπρεπε να φύγω εκτακτως, αν την έχεις πάρει κάποιος και μπορεί να δώσει τα φώτα του!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.779
Πόντοι
39.777
Παιδιά, και το στούντιο της Καρίνας είναι νορμάλ, το οποίο πηγαίνω συχνά
Οι σιλικόνες στα τζάμια από τις ντουζιέρες και το μεταλλικό πλαίσιο θέλουν αλλαγή

Mortis1985

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Αυτό που ασχολούμαστε αν στάζει η βρυση κ όχι τι σαβούρα υπάρχει απο πουτανες δεν υπάρχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom