Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.322
- Πόντοι
- 14.415
Μαζι σου, αλλα λογικα συγγρινεις, τα 20αρικα της φυλης, με τα στουντιο της θεσσαλονικης, που στην φυλης, εχει περισοτερα μπουρδελακια απο οτι εχει ολα η Θεσσαλονικη, καλα ειναι ομως να πας σε καποιο στουντιο της Αθηνας να συγγρινεις, τιμες κυριως, γιατι απο ποιοτητα εμφανισης, σαφως ειναι ανωτερα απο τα δικας μας, δηλαδη, πηγαινε κανε μια γυρα στα στουντιο της Αθηνας, ρωτησε ποσο ξεκιναει το απλο, ποσο παει ενα 69 ή απλο ακαποτο να συγγρινουμε ποσο ....ποιο ακριβα ειναι τα στουντιο της Αθηνας με της Θεσσαλονικης. Γιατι πριν 2 χρονια περιπου που εκανα γυρα στην Αθηνα, οι τιμες ηταν ηδη φευγατες. Οι επιλογες και η ποιοτητα τον κοριτσιων, σαφως ανωτερη.Μάγκες βρίσκομαι Αθήνα εδώ και ένα μήνα για καθαρά επαγγελματικά ζητήματα και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να πηγαίνετε στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης διότι σας κλέβουν.Το ξέρω ότι κάποιοι δεν μπορείτε και έχετε ανάγκες όμως το τι κλέψιμο μας ρίχνουν πάνω καρντασια μου δεν περιγράφεται.Εδώ στην πρωτεύουσα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και για όλα τα πορτοφόλια.Οι υπηρεσίες είναι δέκα φορές πάνω από αυτές που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Δεν γίνεται στην πρωτεύουσα που το κόστος ζωής είναι σαφέστατα πιο ακριβό οι ιερόδουλες να παίρνουν λιγότερα και να δίνουν καλύτερες υπηρεσίες από αυτά που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Για να μην αναφερθώ σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.Μαυρίστε τα λαμόγια του μύλου μπας και δούμε άσπρη μέρα.Στην Αθήνα οι συνάδελφοι κάνουν όργια πολλές φορές και με λιγότερα λεφτά(ανάλογα τι ζητάς)ενώ οι εργαζόμενες είναι εμφανισιακά άνω του μετρίου.Εδώ και έναν μήνα έχω βρει την υγειά μου και γαμάω κάθε μέρα σχεδόν και κάτι διαφορετικό.Στην Θεσσαλονίκη απείχα καιρό από το άθλημα λόγο της τραγικότητας που επικρατεί στα σπιτάκια και από θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως από θέμα τιμών και υπηρεσιών.