blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.175
- Πόντοι
- 29.086
Castrated bastards!
Εννοειτε για σημερα;Αυτή που αναρτήθηκε πριν από λίγο ήταν η τελευταία μου κριτική.
Enjoy while you can!
Είναι δυνατόν , ενός μορφωμένου και μεστου ανθρώπου να σε πληγώνουν λόγια πληβείων ;Αυτή που αναρτήθηκε πριν από λίγο ήταν η τελευταία μου κριτική.
Enjoy while you can!
Ναι. Εννοώ την σημερινή κριτική μου.Εννοειτε για σημερα;
Πες μου ποια μαλακισμενη σε στεναχωρεί να πάω να την ζητήσω τα ρέστα !!Ειδικά από μια συγκεκριμένη εργαζόμενη δεν το περίμενα αυτό...
Anyway. Water under the bridge.
Unacceptable.Αυτή που αναρτήθηκε πριν από λίγο ήταν η τελευταία μου κριτική.
Enjoy while you can!
Ξεκωλιάρες και ξεκωλιάρηδες......Μην ασχολείστε.Ειδικά από μια συγκεκριμένη εργαζόμενη δεν το περίμενα αυτό...
Anyway. Water under the bridge.
Δεν με πλήγωσαν τα λόγια τους. Είναι παραμύθια αυτά που είπαν στην γελοία γυναίκα, που τους κάνει παρέα.Είναι δυνατόν , ενός μορφωμένου και μεστου ανθρώπου να σε πληγώνουν λόγια πληβείων ;
Σε παρακαλώ , για κανόνισε να κανονίσουμε παρτουζα και συγγραφή στα καπάκια
Εγω εννοω οτι αυριο ειναι μια αλλη ημερα. Αστειευομαι.Ναι. Εννοώ την σημερινή κριτική μου.
1 η 2 από αυτούς τους ξέρετε, κύριε.Unacceptable.
Ξεκωλιάρες και ξεκωλιάρηδες......Μην ασχολείστε.
Λίγο πολύ ξέρω και για ποιόν μαλάκα μιλάτε.1 η 2 από αυτούς τους ξέρετε, κύριε.
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε, κύριε!Λίγο πολύ ξέρω και για ποιόν μαλάκα μιλάτε.
Παππούλη θέλεις να τους κατονομάσεις δημόσια;Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε, κύριε!
Σημασία έχει ότι εγώ πια ξέρω ποιοι και ποιες είναι.Παππούλη θέλεις να τους κατονομάσεις δημόσια;
Να ξέρεις έχω δει όλες τις ις εκπομπές του μικρούτσικου , μαγνητοσκοπημένες στο YouTube μπορώ να βοηθήσω .
Ή στείλτε ένα πμ , μιας και είμαι και νέα αργοσχολος κουτσομπόλης θα χαρώ να εντρυφήσω λίγο στο μαγικό σας κόσμο , έστω και από την κλειδαρότρυπα, και υπό κίτρινο φάσμα.
Ατυχησατε.
Υ.Γ. Και ναι... Θα με χάσετε σύντομα. Απογοητεύτηκα από αυτούς τους γελοίους και τις γελοίες, που τους κάνουν παρέα.
Βέβαια αυτές οι γελοίες δεν ξέρουν ότι κάποιοι από τους φίλους τους μπαινοβγαίνουν φυλακή...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση είπαν σε εργαζομενες και πολλά ψέματα για εμένα.Μπορώ να φανταστώ.
Προφανώς εσύ έχεις τους γελοίους σου κι εγώ τους γελοίους μου, όμως το κοινό είναι ότι αυτοί οι γελοίοι θα παραμείνουν για πάντα αποβράσματα της κοινωνίας, που νομίζουν ότι κάνοντας κουμάντο στην πουτάνα τους, θα μάθουν προσωπικά στοιχεία πελατών τους, και θα τους εκβιάσουν.
Μια τρίχα από τα παπάρια μου είναι και μεγάλοι χέστες που δεν τολμάνε να εκβιάσουν. Μόνο λόγια είναι, και στο τέλος ίσως και να πάνε για μπάνιο.