- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 219
- Like
- 29.963
- Πόντοι
- 62.518
Λίγο αργότερα. Τώρα μετά από το π...άρι πρέπει να γυμνάσουμε λίγο και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ηλικία σας.....Κριτική;
Λίγο αργότερα. Τώρα μετά από το π...άρι πρέπει να γυμνάσουμε λίγο και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ηλικία σας.....Κριτική;
Εύγε, νεαρέ μου!Λίγο αργότερα. Τώρα μετά από το π...άρι πρέπει να γυμνάσουμε λίγο και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ηλικία σας.....
Παλι ρε γερομπιζμπικη; ΩςΟ Νηματοθετης συντάσσει κριτικήν!

Το πάλι που κολλάει;;;
Φαίνεται πως είχες μαζέψει....... για να τρέξεις να εναποθεσεις στην δεσποινίδα Vivian....Σταγόνα σταγόνα το συλλέγω και πάω και το εναποθέτω μια στις τόσες...
Αγάλι αγάλι η Αγουρίδα γίνεται μέλι!Φαίνεται πως είχες μαζέψει....... για να τρέξεις να εναποθεσεις στην δεσποινίδα Vivian....
Θα διαβάσετε άλλωστε την κριτική μου.Φαίνεται πως είχες μαζέψει....... για να τρέξεις να εναποθεσεις στην δεσποινίδα Vivian....
Το εχετε (στην κυριολεξια) παραγαμησειΤο πάλι που κολλάει;;;
Αφήστε τα σχόλια και μελετήσετε Κάρολο Ντίκενς!Το εχετε (στην κυριολεξια) παραγαμησει![]()
Ανυπομονώ........ Ελπίζω να της εκφράστε την θέληση τηςΘα διαβάσετε άλλωστε την κριτική μου.
Δεν γράφω εντυπώσεις εδώ...![]()
Ήδη αναρτήθηκε η κριτική.Ανυπομονώ........ Ελπίζω να της εκφράστε την θέληση της
Ν. Ελλάδας....
Μονοφαγα......Ήδη αναρτήθηκε η κριτική.
Όχι, ρε γαμω το... Το ξέχασα...
Αν το ήξερα θα σας έλεγα να της δόσετε τους χαιρετισμούς μου.Ήδη αναρτήθηκε η κριτική.
Διαπίστωσα πρόσφατα ότι επισκέπτεται πλέον και τη Ν. Ελλάδα.Ανυπομονώ........ Ελπίζω να της εκφράστε την θέληση της
Ν. Ελλάδας....
Αναγνώσθηκε. Και επειδή αναφέρεστε σε δερματοστιξια στην κριτική σας, θυμήθηκα και εγώ συνεύρεση με δερματοστιξιοφερουσα μελαχρινή της Ν/Α Ασίας, την Αννούλα.Ήδη αναρτήθηκε η κριτική.
Ε, ναι.Αναγνώσθηκε. Και επειδή αναφέρεστε σε δερματοστιξια στην κριτική σας, θυμήθηκα και εγώ συνεύρεση με δερματοστιξιοφερουσα μελαχρινή της Ν/Α Ασίας, την Αννούλα.
(Περασμένα μεγαλεία, διηγωντας τα να κλαίς.)
![]()
Ναι, την έχω συναντήσει ηδη....Διαπίστωσα πρόσφατα ότι επισκέπτεται πλέον και τη Ν. Ελλάδα.