Johnny87
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6.006
- Πόντοι
- 2.596
Αα οκ , δεν ρώτησες για εθνικότητα την αδυναμία μου!από το παρουσιαστικό και μόνο δεν μπόρεσα να καταλάβω περισσότερα. Ούτε μου είπε κάτι η Άντρι.
Αα οκ , δεν ρώτησες για εθνικότητα την αδυναμία μου!από το παρουσιαστικό και μόνο δεν μπόρεσα να καταλάβω περισσότερα. Ούτε μου είπε κάτι η Άντρι.
Ναι.Καλησπέρα
.......
Η Λίζα ήταν η κοπέλα που είχε έρθει το Φλεβάρη, ....... ?
Είσαι ωραίος.........Κάθε μέρα εκεί είμαι![]()
Κατάλαβες τον λόγο πιστεύω!!Είσαι ωραίος.........
Πάντα πλέον σε πιάνωΚατάλαβες τον λόγο πιστεύω!!![]()
Τελικά έχουμε ενημέρωση πότε θα έρθει η Νεφέλη?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον
covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
3 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
♡ REAL DOLLS ♡
♡ milking table ♡
♡ GLORY HOLE ♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 Μέχρι 22:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΤΖΕΝΗ NEW
ΛΙΖΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΑΡΑ
ΕΥΑ NEW
ΠΑΟΛΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΡΙΕΛ
ΕΛΛΗ
ΤΡΙΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΟΦΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
♡ SISI ♡ REAL DOLLS
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
![]()
![]()
Αχχχ που είσαι Νεφέλη!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον
covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
3 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
♡ REAL DOLLS ♡
♡ milking table ♡
♡ GLORY HOLE ♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 Μέχρι 19:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΛΙΖΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΑΡΑ
ΕΥΑ NEW
ΠΑΟΛΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΡΙΕΛ
ΕΛΛΗ
ΤΡΙΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΟΦΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
♡ SISI ♡ REAL DOLLS
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΒλέπω έστρωσες καλά!!![]()
Είμαι μέσα και εγώ θέλω.Να κάνουμε δημοψήφισμα πόσοι θέλουν να επιστρέψει η Νεφελη!Αλλά και γενικά κοπέλες απο την Ρουμανία στον ναό του Έρωτα!! Το Nirvana!
![]()
Ειπαμε εσύ καπάρωσες την Sissy!!Κ
Είμαι μέσα και εγώ θέλω.

Ζευγάρι είστε πλέον!!
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί, δωμάτια όλα γεμάτα, κοπέλα ελεύθερη καμία, στην υποδοχή ή Άννα πού με ενημέρωσε για την κατάσταση καί ότι σέ λίγο θά έβγαινε ή καινούργια κοπέλα Εύα αν ήθελα νά περιμένω όπου έγινε καί επιλογή για συνέδρια.
Ή Άννα στην υποδοχή τά πάει περίφημα από όσο είδα εγώ, ευγενική, πρόσχαρη και κυρίως χαμογελαστή. Ενημέρωνε ευγενικά τόν κόσμο πού ερχόταν ότι δεν έχει ελεύθερες κοπέλες και αν θέλουν να περάσουν λίγο αργότερα, σέ ραντεβού τής Αριέλ τό χειρίστηκε πολύ όμορφα τό θέμα. Μπράβο και στην Αντριάνα για τά μαθήματα υποδοχής πού έκανε στην Άννα.
Ή Εύα ή νέα κοπέλα μας έρχεται από Κολομβία, είναι μικρή σέ ηλικία κοντά στα 25.
Είναι amateur φάση ή νεαρά, θέλει χρόνο, δεν έχει βρει ακόμα τά πατήματα τής όπως πρέπει στον χώρο. Στο δωμάτιο θέλει να σέ ευχαριστήσει αλλά ψάχνεται ακόμα καί θέλει καθοδήγηση με όμορφο σωστό τρόπο.
Σωματακι κανονικό δεν έχει προσθήκες από σιλικόνες κλπ με πολύ ωραίο στήθος και απαλό λευκό δέρμα, φοράει και σιδεράκια στα δόντια τής για όποιον τυχών τόν ενοχλεί.
Τά υπόλοιπα σέ κριτική.![]()

Η κ Κιάρα τέλος τα Σαββατοκύριακα?Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί, δωμάτια όλα γεμάτα, κοπέλα ελεύθερη καμία, στην υποδοχή ή Άννα πού με ενημέρωσε για την κατάσταση καί ότι σέ λίγο θά έβγαινε ή καινούργια κοπέλα Εύα αν ήθελα νά περιμένω όπου έγινε καί επιλογή για συνέδρια.
Ή Άννα στην υποδοχή τά πάει περίφημα από όσο είδα εγώ, ευγενική, πρόσχαρη και κυρίως χαμογελαστή. Ενημέρωνε ευγενικά τόν κόσμο πού ερχόταν ότι δεν έχει ελεύθερες κοπέλες και αν θέλουν να περάσουν λίγο αργότερα, σέ ραντεβού τής Αριέλ τό χειρίστηκε πολύ όμορφα τό θέμα. Μπράβο και στην Αντριάνα για τά μαθήματα υποδοχής πού έκανε στην Άννα.
Ή Εύα ή νέα κοπέλα μας έρχεται από Κολομβία, είναι μικρή σέ ηλικία κοντά στα 25.
Είναι amateur φάση ή νεαρά, θέλει χρόνο, δεν έχει βρει ακόμα τά πατήματα τής όπως πρέπει στον χώρο. Στο δωμάτιο θέλει να σέ ευχαριστήσει αλλά ψάχνεται ακόμα καί θέλει καθοδήγηση με όμορφο σωστό τρόπο.
Σωματακι κανονικό δεν έχει προσθήκες από σιλικόνες κλπ με πολύ ωραίο στήθος και απαλό λευκό δέρμα, φοράει και σιδεράκια στα δόντια τής για όποιον τυχών τόν ενοχλεί.
Σιδεράκια στα δόντια? Ελπιζω να μην έκανε free blowjob!!Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί, δωμάτια όλα γεμάτα, κοπέλα ελεύθερη καμία, στην υποδοχή ή Άννα πού με ενημέρωσε για την κατάσταση καί ότι σέ λίγο θά έβγαινε ή καινούργια κοπέλα Εύα αν ήθελα νά περιμένω όπου έγινε καί επιλογή για συνέδρια.

Free κανονικά.Σιδεράκια στα δόντια? Ελπιζω να μην έκανε free blowjob!!![]()
Με σιδερακια όμως?Free κανονικά.