Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 901 άτομα (36 μέλη και 865 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.452
Πόντοι
7.621
Συμφωνώ απόλυτα 100%.
Καταρχήν δεν είναι μουνάρα, θα ήταν αν δεν είχε πλαστικά και τελείως αντιαισθητικά βυζιά..
Κατά δεύτερον νορμάλ ρουμανογυφτόφατσα έχει. Απλά υπάρχουν αρκετές χειρότερες στα "μέρη", και ίσως αυτό την κάνει λίγο καλύτερη.
Ο μαλακισμένος χαρακτήρας της όμως είναι εντελώς απωθητικός (για μένα πάντα), και με βάση όσα έχουμε ακούσει/διαβάσει για εντός δωματίου, δε θα έμπαινα ποτέ, ούτε στα 15, ούτε καν στα 10€.
Είναι σπαστική (για μένα, ξαναλέω)
Ναι ρε μορτη πες η εμφάνιση είναι θέμα γούστου αλλά επιβιώνει από κάποιους μαγκιτες που λένε θα της ρίξω έναν μπουτσο και στα αρχιδια μου τι θα πει . Για αυτό λέω θα βγάλει δύο δεκαρες παραπάνω

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.439
Πόντοι
6.246
Ναι ρε μορτη πες η εμφάνιση είναι θέμα γούστου αλλά επιβιώνει από κάποιους μαγκιτες που λένε θα της ρίξω έναν μπουτσο και στα αρχιδια μου τι θα πει . Για αυτό λέω θα βγάλει δύο δεκαρες παραπάνω
Καλά εννοείται!
Αυτό είναι το παν, και η σοφία του σωστού μπουρδελιάρη.
Να μπορεί να κάνει τη δουλειά του, ακόμα κι όταν κάποιες είναι τραγικές φόλες (δεν εννοώ αυτή) όπως κάποιες λατίνες, που παίρνουν μπροστά μόνο αν ρίξεις (έξτρα) κέρμα, λες και θα πιάσεις αρκουδάκια :jerking::2funny:

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
398
Πόντοι
20
Κολωνου 27, η Κατερίνα, νεαρη λατινα, ωραίο λεπτο σωμα νορμάλ στα 20.
Ο τσα2 είπε οτι είναι μπαλαρίνα..
Χαχα γελάω. Την πρώτη φορά που πήγα εκεί ο τσα2 μου είπε οτι η Κατερίνα είναι ιππεύτρια αλόγων και την δεύτερη οτι είναι στριπτιζού

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.439
Πόντοι
6.246
Χαχα γελάω. Την πρώτη φορά που πήγα εκεί ο τσα2 μου είπε οτι η Κατερίνα είναι ιππεύτρια αλόγων και την δεύτερη οτι είναι στριπτιζού
Και ο τσα είναι πιλότος σίγουρα, γιατί πετάει μαλακίες.. :rockon::2funny:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.307
Πόντοι
441
καλα το γαμησες και ψοφησε τυπε.
δεν στεριωσε στο εικοσαρικο και βαραγε μυγες, αρα δεν αξιζε τοσα. Το επομενο σταδιο ηταν το δεκαρικο (ή οπως τωρα η μεση λυση των 15).
Δεν γινεται να διαχωρισεις το χαρακτηρα απο την εμφανιση για να αποφανθεις την τελικη τιμη και την αξια της :coffee:

επειδη οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ, περασα πολυ καλα μεσα, δεν θα την κακολογησω για τα ψεγαδια της, αλλα μην τρελαθουμε κιολας
Fun Reaction GIF by CANAL+
Τυπε μου, ας είμαστε ρεαλιστες κι ας μην γελιόμαστε μεταξύ μας. Η Σαρα είναι απο τις γκόμενές που συναντας στο δρομο, στο κλαμπ, στην καφετέρια, στο σουπερ μαρκετ και γυρνάς να την κοιτάξεις λέγοντας "τι μουνί είναι αυτο".
Μιλάμε καθαρά για εμφάνιση, για ποιο χαρακτηρα μιλάτε??
Εσεις όταν βλέπετε καποια ωραία στο δρομο λέτε "μουνάρα αλλα δεν τη γαμαω λογω χαρακτήρα, ή λογω πλαστικών βυζιων"?
Τους περισσότερους ούτε που θα γύρναγε να τους κοιτάξει...
Μην κοιτάς που χάρη στο συγκεκριμένο επάγγελμα, εμαθε τι σχημα εχει το μουνι μεχρι κι ο τελευταίος χάλιας και χόρτασε να γαμαει μουνια επιπέδου Σάρας. Γι αυτο το λόγο ακριβώς, πήραν τα μυαλά του αέρα και την είδε Σπαλιαρας και κριτής του next top model.
Εδω λέγανε μουναρα την Ιρινα του Φωκαιας 27 που ηταν ενα μέτριας εμφάνισης, σπυριαρικο κοριτσάκι και στο δρομο πέρναγε εντελώς απαρατηρητη.

Κάποια πράγματα οπως και να το κάνουμε είναι αντικειμενικά...

endo con suzen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
0
Πρόταση για κάνα duo 2η η τρίτη βάρδια σήμερα? (Θέλω 2 κορασίδες να συνεργάζονται)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Πηγα,δε ξετρελαθηκα αλλα εχει vibes
Ναι μια ψηλή Ρουμάνα
Στα ι44 ειναι,σε αυτο με τα πλακακια τη βλεπω
Αν πάντως πέσει στο 10αρικο την έβαζα για μια δυναμομετριση ! Αν κάποιο αλάνι μάθει κάτι αν δεν είναι κόπος να ενημερώσει !
Δε προλαβα κ πηγαινα,στα 15 δε πολυθελω,στα 10 εγω κ αλλοι τοσοι θα παμε για τη τιμη των οπλων,με το που ακουσα 15 ξενερωσα!Τετοιες περιπτωσεις λογω τιμης/ρισκου δε παιρνουμε κ παμε τελικα επειδη εχει η τιμη,δε βλεπω αλλους λογους
Σημερα θα πει ιδιοκτητρια,η υπηρεσια για να δει ευρω θα πει οτι μαλακια μπορει αλλα τα προβατα εχουν ξυπνησει
Τυπε μου, ας είμαστε ρεαλιστες κι ας μην γελιόμαστε μεταξύ μας. Η Σαρα είναι απο τις γκόμενές που συναντας στο δρομο, στο κλαμπ, στην καφετέρια, στο σουπερ μαρκετ και γυρνάς να την κοιτάξεις λέγοντας "τι μουνί είναι αυτο".
Εσεις όταν βλέπετε καποια ωραία στο δρομο λέτε "μουνάρα αλλα δεν τη γαμαω λογω χαρακτήρα, ή λογω πλαστικών βυζιων"?
Μην κοιτάς που χάρη στο συγκεκριμένο επάγγελμα, εμαθε τι σχημα εχει το μουνι μεχρι κι ο τελευταίος χάλιας και χόρτασε να γαμαει μουνια επιπέδου Σάρας. Γι αυτο το λόγο ακριβώς, πήραν τα μυαλά του αέρα και την είδε Σπαλιαρας και κριτής του next top model.
Εδω λέγανε μουναρα την Ιρινα του Φωκαιας 27 που ηταν ενα μέτριας εμφάνισης, σπυριαρικο κοριτσάκι και στο δρομο πέρναγε εντελώς απαρατηρητη.

Δεν ισχυει τπτ απο αυτα που λες.Το μονο που ισχυει ειναι τι θελει ο καθενας.Κ οι δυο μουναρες ειναι αλλα κ ασχημες μαζι,αναλογως τον ανθρωπο που τις βλεπει.Εγω τη Σαρα στην αρχη την εβλεπα μοντελο γτ παρασερνομουν που βγαινε γυμνη κ απο μπροστα το χει.Ειχε κ τα μπουκλωτα μαλλια τοτε κ μαρεσε.Με το καιρο δε μαρεσε κ παρατηρουσα περισσοτερο λογω του οτι την εβλεπα κ με φως κανονικα.Αλλαξε κ μαλλι κ εκει πλεον δε μαρεσει.Και κωλο δεν εχει καλο.Ειναι η στιγμη κ ο ανθρωπος πιστευω.Ιρινα δε μαρεσε αρχικα κ μετα μαρεσε λιγο.Αλλα,εγω ειμαι κομπλεξαρα,μπορει να μαρεσουν με ρουχα εξω αλλα μεσα με βρακια να μη μαρεσουν η το αντιθετο.Νομιζω ειναι η καυλα της στιγμης σε συνδυασμο με τη καυλαντα της στιγμης.Αν εχεις κ ιστορικο "γνωριμιας" θα παιξει ρολο ακομα κ αν "γνωριζεστε" χωρις να περνουσες (η Σαρα,αδιαφορει αν ξερει οτι δε μπαινεις).Καλυτερα περνω με κανονικες πλεον κ οχι με μοντελε.Αδυνατη κανονικη η γενικα κανονικη.Η Σαρα τωρα δειχνει πολυ γυφτισσα κ με χαλαει.Καθαρα επειδη δε ρισκαρα με 20 θελω τωρα με 10,αλλα 15 δε θα της δωσω ετσι απλα,θα προτιμησω Βανεσσα που ναι εγγυηση ή Ιζαμπελλα πιο κατω που ναι ακομα πιο εγγυηση η Αννα (με Βανεσσα) που δε με χαλαει (ειδικα αν ειναι η αλλη η ομορφοτερη).Ειναι τοσες οι επιλογες ακομα κ με 10 που πραγματικα δε βλεπω λογω επιμονης μας,ουτε να δινουμε 15,ουτε να πεσουμε κοροιδα.Το μεγαλο μας φαουλ ειναι που μπαινουμε στην "καλυτερη" επειδη δε βρηκαμε αλλη μα σε αλλες συνθηκες δε θα μπαιναμε ουτε με τη "καλυτερη".Απο απογνωση τη παταμε,καλυτερα να φευγουμε παρα να ταλαιπωριομαστε,την εχω χιλιοπατησει ως να βρω 5-10 που μαι υπερευχαριστημενος

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.452
Πόντοι
7.621

Τζιοβάνι εμείς δεν είπαμε ότι δεν είναι μουναρα . Όπως λέμε γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι . Και να το πάρουμε αντικειμενικά στον χώρο των μπουρδέλων με τα 20 γιουρος μετράει και η εξυπηρέτηση και η τυπική ευγενια για να μπορείς να έχεις πελάτες .οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν θέμα με τον συγκεκριμένο οίκο γιατί αν αρνηθείς να μπεις με την Σάρα που λέμε συγκεκριμένα σου ρίχνει κατάρες . Όπως πασ να πάρεις έναν καφέ πχ θέλεις μια τυπική Ευγενια να πάρεις τον καφέ σου να φύγεις . Ε έτσι και εκεί δεν πας να πιάσεις γκόμενα . Βρίσκεις ένα νετο στα γούστα σου καρφώνεις φεύγεις . Όταν κοιτάξεις ένα τέτοιο μουνι στον δρόμο θα σχολιάσεις τι βυζάρες είναι αυτές και τέλος ! Τώρα αν σε ενδιαφέρει πάσ μιλάς και αν δεις χαρακτήρα Σάρας φεύγεις . Δεν μας κάνουν χάρη κιόλας γιατί οι ίδιες επέλεξαν το επάγγελμα και πληρώνονται κιόλας στην τελική

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Πρόταση για κάνα duo 2η η τρίτη βάρδια σήμερα? (Θέλω 2 κορασίδες να συνεργάζονται)
Στα φιλ11,φυλ69-71/λιοσιων 73/φωκ13/φυλ59 πιθανον θα βρεις λογω οτι εχουν πανω απο 1 κοπελα τις περισσοτερες φορες,φωκ27 υπογειο κ οροφος (το αχαρνων 86) εχει κι εκει παντα πανω απο 1.Δε ξερω κ δε θυμαμαι ποιες κανουν κ αν αξιζουν,εχω προσεξει οτι οταν ειναι ομοεθνεις το κανουν,οποτε σε αυτα θα βρεις ομοεθνεις ταυτοχρονα.Κολωνου 32 οροφος τριτη βαρδια επισης εχει 3 λατινες μαζι.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Τζιοβάνι εμείς δεν είπαμε ότι δεν είναι μουναρα . Όπως λέμε γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι . Και να το πάρουμε αντικειμενικά στον χώρο των μπουρδέλων με τα 20 γιουρος μετράει και η εξυπηρέτηση και η τυπική ευγενια για να μπορείς να έχεις πελάτες .οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν θέμα με τον συγκεκριμένο οίκο γιατί αν αρνηθείς να μπεις με την Σάρα που λέμε συγκεκριμένα σου ρίχνει κατάρες . Όπως πασ να πάρεις έναν καφέ πχ θέλεις μια τυπική Ευγενια να πάρεις τον καφέ σου να φύγεις . Ε έτσι και εκεί δεν πας να πιάσεις γκόμενα . Βρίσκεις ένα νετο στα γούστα σου καρφώνεις φεύγεις . Όταν κοιτάξεις ένα τέτοιο μουνι στον δρόμο θα σχολιάσεις τι βυζάρες είναι αυτές και τέλος ! Τώρα αν σε ενδιαφέρει πάσ μιλάς και αν δεις χαρακτήρα Σάρας φεύγεις . Δεν μας κάνουν χάρη κιόλας γιατί οι ίδιες επέλεξαν το επάγγελμα και πληρώνονται κιόλας στην τελική
Ετσι.Η Σαρα εξω δε μαρεσει.Πολλες θα μας αρεσαν κ δε θα μας αρεσαν αν τις δουμε εξω κ τις εχουμε δει κ μεσα καθαρα με φως,οχι με μειωμενο.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Παιδακια στο κολωνου 32 πανω βρισκονται 3 στη τριτη βαρδια (πιθανον κ στο απογευμα).Οι 2 απ τις 3 ειναι η Μεγκαν κ η Σολ απο τα περδικκα κ περιξ αλυσιδα.Τις παρουσιαζουν ως Μία και Ρούμπι.Αυτο για οσους τις ψαχνουν αλλα κ για οσους δε θελουν να πανε τζαμπα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Εχει ανοιξει και μαγαζακι ΜΑ που ναι ανοιχτα κ νυχτα.Οχι οτι δεν υπαρχει αλλο,απλα το λεω για οσους τσιμπανε και κατι.Στο καινουριο βαζει μουσικη.Ανοιχτο πλεον κ νυχτα το Ι46 οροφος.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.484
Πόντοι
446
Ετσι.Η Σαρα εξω δε μαρεσει.Πολλες θα μας αρεσαν κ δε θα μας αρεσαν αν τις δουμε εξω κ τις εχουμε δει κ μεσα καθαρα με φως,οχι με μειωμενο.
Μπηκε εδω Σαρα και ειδε που χεις 5 σελιδες γι αυτην και την εκδρομη που διοργανωνεις και λεει ειμαι διασημη ας το ανεβασω( χαχα)

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Μπηκε εδω Σαρα και ειδε που χεις 5 σελιδες γι αυτην και την εκδρομη που διοργανωνεις και λεει ειμαι διασημη ας το ανεβασω( χαχα)
Σε περιπτωσεις σαν τη Σαρα πρεπει να κανουμε ''φιλια'' με τις συναδελφισσες που εκει ουτε μπορει να πει κατι.Κ σκεψου οτι εγω δεν εχω τσακωθει μαζι της,πρεπει να μαι απο τους ευνοημενους που απλα αδιαφορει κ ειμαστε κ οι δυο ευχαριστημενοι.Λογω φιλων εχουμε γνωριστει περισσοτερο.Κ χθες ουτε κακια ουτε τιποτα απλα γυρισε κ εφυγε μετα τη χαιρετουρα γτ ξερει οτι δε μπαινω.Κι ομως για να μπω πηγα αλλα λογω των 15 εφυγα αφου πρωτα χαβαλεδιασα με τη τσα (καλη φανηκε σε συμπεριφορα).

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
(Πληροφορηση απο διπλα)
Ιάσονος 37Α: Η Ναταλί από Βουλγαρία πρώτη μέρα και ίσα ίσα που την είδαμε.
Κολονού 32Γ: νέα άφιξη από Κολομβία νεαρή κοπέλα στα 10 € και γεμάτη με τατουάζ έως και τον λαιμό. Η Σάρα.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.394
Πόντοι
446
Ο τιμοκατάλογος στον αγοραίο έρωτα καθορίζεται πρώτα από την εμφάνιση της κοπέλας και μετά από την συμπεριφορά της. Αν σε γουστάρει θα είναι καλή μαζί σου, αν δεν σε γουστάρει δεν θα είναι!

Αν και με τη Σάρα δεν έχω πάει ποτέ, πρέπει να ομολογήσω ότι τα 10 ευρώ είναι υποτιμητικά για την εμφάνισή της.

Σε όποιον τα 15 ευρώ φαίνονται πολλά, η λογική αντίδραση είναι μία και μοναδική:
Δεν ξαναπηγαίνει με τη Σάρα!
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.178
Πόντοι
456
Πέρασα από ιασονος νομίζω 48 είναι το μπουρδελο όπως πας δεξιά πριν το τελευταίο που εχει έναν μακρι διάδρομο και κουρτίνα στην μέση, πάω εκεί βλέπω ένα βλήμα και τι λέει????? 10€ μόνο σεξ όχι πιπα, και την λέω πως θα σηκωθεί το εργαλείο με ευχέλαιο???έχουν ξεφυγει
Ωραίος καλά τής είπες μία ξανθιά ήταν;

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.044
Πόντοι
3.436
(Πληροφορηση απο διπλα)
Ιάσονος 37Α: Η Ναταλί από Βουλγαρία πρώτη μέρα και ίσα ίσα που την είδαμε.
Κολονού 32Γ: νέα άφιξη από Κολομβία νεαρή κοπέλα στα 10 € και γεμάτη με τατουάζ έως και τον λαιμό. Η Σάρα.
Επέστρεψε η μικρή Ναταλίτσα, ή άλλη είναι αυτή ?? :think::think:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Επέστρεψε η μικρή Ναταλίτσα, ή άλλη είναι αυτή ?? :think::think:
Δε ξερω γιατι δεν πηγα εγω.απλα το διαβασα.Αλλα αν επεστρεφε η Ναταλι που λες,δε θα πηγαινε εκει λογικα αλλα στο ''δικο της'' Ι27 (το ποιο ηταν ανοιχτο νυχτιατικα χωρις να μπω να δω)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom