Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 728 άτομα (29 μέλη και 699 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.367
Πόντοι
2.916
Οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων του Μεταξουργείου προσβλέπουν στους ξένους πελάτες και όχι στους Έλληνες! Κι επειδή οι ξένοι πελάτες έχουν γεμάτες τις τσέπες από τα επιδόματα που τους δίνουμε και το λαθρεμπόριο που κάνουν ενώ οι ημεδαποί έχουν στεγνώσει από τους φόρους που πληρώνουν, επόμενο είναι ν' αυξήσουν τις τιμές. Σύμφωνα με τον Νόμο της προσφοράς - ζήτησης, όταν αυξάνεται η ζήτηση αυξάνονται και οι τιμές!
Καλαη ζητηση αυτων ειναι οι χοντρες και οι νταρντανες

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.589
Πόντοι
486
Συναγωνιστης που περίμενε να δει τις κοπέλες στο Φιλιππίδου 11 α. ....μου λέει.... φίλε είσαι νηφάλιος; Απαντώ Ναι είμαι.....με ρωτά ξανά.....η τσατσά είναι γυναίκα ή άντρας; Του απαντώ...... άντρας.......και παθαίνει σοκ......όχι ρε φίλε μου λέει......με γάμησες.......είχα στοιχηματίσει ότι είναι γυναίκα με κάτι φίλους.......και τώρα έχασα πολλά λεφτά και κεράσματα........ αλλά δεν το ξέρουν οι φίλοι μου ότι η τσατσά (Αλίκη) ότι είναι άντρας.......και άρχισε να γελάει λίγο παρανοϊκά.......εσύ μου λέει που το ξέρεις;....... φίλε του λέω.......με ερωτησες κάτι και σου απάντησα.......άσε τα υπόλοιπα......βρε τι κυκλοφορεί νυχτιατικα......

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
183
Πόντοι
1
Πριν λίγα λεπτά..... Φιλιππίδου 11α. ......παρτουζα με Τσατσά Τρανς Αλίκη..... Και την αδιάφορη Ραφαέλα. .....λατινικό έπιπλο......... βέβαια εγώ δεν πήγα για τις λατινες......
η τσατσα μονο πιπα να υποθεσω;

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
364
Πόντοι
281
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:15 οπου πηγα κατευθειαν Ι44 οροφος για να δω εαν ειναι η Σαρρα η Ρουμανα ...μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της ηταν καπου στο 2023 οταν δουλευε στο Φωκαιας 25 χωρις να ενθουσιαστω ιδιαιτερα....τελικα την πετυχα στο Ι44 οροφος και περασα δωματιο μαζι της....Οκ τωρ
Είναι στο πόστο της ? Υπάρχει και άλλη μαζί?

Panteras

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που βρίσκω την Γιούλη μία με κοντά μαλλιά που δούλευε μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ; Την έχω χάσει.. μήπως δουλεύει βράδυ?

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.773
Πόντοι
486
Ναι. Είναι εγχειρισμενη πάντως από ότι λένε οι παλιοί.
Ρε τύπε μου, τόσες φορές έχεις πάει, κάνε την κίνηση να μάθουμε εκεί ανάμεσα στα ποδαράκια τι έχει. Να μας φύγει η αγωνία τουλάχιστον για τη μία της Φιλιππίδου.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.589
Πόντοι
486
Ρε τύπε μου, τόσες φορές έχεις πάει, κάνε την κίνηση να μάθουμε εκεί ανάμεσα στα ποδαράκια τι έχει. Να μας φύγει η αγωνία τουλάχιστον για τη μία της Φιλιππίδου.
Οι παλιοί λένε ότι είναι εγχειρισμενη και δούλευε στο Λουκα Νικα...... απλά τώρα δίνει μόνο γυμνές σπέσιαλ βαθιές πίπες.....δεν μπορώ να αντισταθώ στο στόμα της.....

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.367
Πόντοι
2.916
Ναι. Είναι εγχειρισμενη πάντως από ότι λένε οι παλιοί.
Οι παλιοί λένε ότι είναι εγχειρισμενη και δούλευε στο Λουκα Νικα...... απλά τώρα δίνει μόνο γυμνές σπέσιαλ βαθιές πίπες.....δεν μπορώ να αντισταθώ στο στόμα της.....
Οντως κ εγω αυτο ξερω,εγχειρηση κ δουλευε παλια,αλλα με την οικειοτητα που δημιουργει,μπορειτε να τον ρωτησετε,ειδικα οποιος κανει κατι μαζι του μπορει να ρωτησει να μαθει.Αν παω θα μαθω αλλα εχω καιρο κ δεν ασχολουμαι πολυ λογω των ψεμματων των φιλ κ του ρισκου των 20 ευρω ειδικα με τις καταστασεις που επικρατουν.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.367
Πόντοι
2.916
Σαρα μαλλον δε καθεται 3η βαρδια ή καθεται σε τραμπα ή συγκεκριμενη μερα.Ελπιζω να μην επεστρεψε πισω.Εχω την υποψια οτι απλα τραβαει το ωραριο η το διαφοροποιει και καθεται πχ μεχρι 1.Ετσι μπερδευομαστε κ νομιζουμε οτι ειναι τριτη βαρδια ενω απλα κανει το ωραριο της.Δυο φορες σερι δεν ειναι μετα τις 2 κ νωριτερα.Μηπως φευγει 12-12.30-1?Η φευγει λογω τζιρου?Μπορει να πηγαινοερχεται Βικτωρια-Μεταξι.Προχθες κ σημερα περιπου ιδια ωρα ειναι κλειστη κ δε πηγα παρα πολυ αργα για να πω οτι σχολασε.Φωκαιας την εβρισκα για πλακα,τωρα επι δυο φορες οχι απλα δε τη βρηκα αλλα ειναι τελειως κλειστο,ουτε καν η Μονικα που ταν παντα νυχτα,αυτο με παραξενεψε!Μη μας κανει κανα τρελο κ το βαλει 15!Νωρις πηγα παντως σημερα κ προχθες λιγο πιο αργα αλλα νωριτερα.

Jean Pierre

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Like
44
Πόντοι
0
Καινουρια?Εμφανιση?Εθνικοτητα?Σιγουρα βεργας 7?Επιτελους κατι καλο εκει
Δεν είπαμε και πολλά, πρέπει να είναι Ελληνίδα. Δες στο tik tok "Κατερίνα & Θοδωρής" της μοιάζει αρκετά. Έχει και ένα μεγάλο τατού στο μπούτι.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.394
Πόντοι
7.621
Με μπερδεψες αλλα οκ

Βρισκουμε παρα πολυ καλες περιπτωσεις κι εχουμε και ανοσια

Τη ξεχναω αυτη,δν ειμαι κωλακιας,οτι θυμηθηκα ειπα

Αφου σε αρκετα ουτε παραθυρο εχει,για τα φραγκα δημουργουν δωματιοεκει που δεν ειναι,μηδεν εξαερωση

Δεν ειπα οτι σταματησε,ειπα οτι δε ξαναδουλευουν εκει.Η Αννα η ρωσιδα πηγε φωκ 19 με την επιστροφη της,η Αννα η λατινα εφυγε κ επεστρεψε,αυτη τη ξεχασα,ειναι το αλλο δυνατο τους χαρτι!Εννοειται πως λεγονται αμετρητ ψευδη!

Τζανινα απ το 25 την εψαξα κ δεν την ειδα ποτε μου ακομα κ οταν δουλευε πριν φυγει.Η Μονικα εμενα εβαλε καποτε στο μεταξι στη πιπα,αλλα στο φωκ μου φαινοταν πιο ομορφη,σε φαση να αναρωτιεμαι αν ειμαι η ιδια.Ειναι ομως εκρι,στο ι44 τερμα σκαλα θα τη δεις

Παντου μαλλον κ μας το κρυβουν,ακομα κ εκει που δε τους δεχονται μπροστα μας,σε δυσκολες στιγμες ισως δεχτουν,ειναι οι πιο ευκολη πελατεια αλλα ενα θετικο οτι δε πανε με ολες ακομα κ ωραιες

Φιλε για σλαβες ειναι καταντια να δεχονται πακιστανους,τερμα ψυχολογικα εχουν εκει που φτανουν

Ακριβως,ισχυουν ολα.Στο μεταξι εχει γαμάτες περιπτωσεις που αδικουνται

Και τρισχειροτερα

Εγω αυτη 1 φορα την ειδα ολο κι ολο

Λογικο,τα λεφτα τους νοιαζουν,οχι εμεις

Κ αλλη "παντρευτηκε" κ να τη παλι

Εγκρινεις?

Το ξερω,αλλο ειπα

Προσωρινο (?)

*Σκεφτομαι για δοκιμη Σαρας,οποιοι το σκεφτεστε παμε ολοι μαζι για τη τιμη των οπλων που δε τη πηραμε τοσο καιρο!Να κατεβει μεταξι κ Γιασμινα κ οποια αλλη στοχευαμε των οικων να γινει το ελα να δεις
Στο ίδιο δωμάτιο όμως ! Θα κάνουμε ουρά απ' έξω και μολισ τελειώνει ο ένας θα μπαίνει ο άλλος

ekkrhktikos

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
10
Like
648
Πόντοι
6.060
Καλημέρα ξέρουμε μια Νινα Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία κοντοπουτανο αν δεν είναι φολα;πρωινή βάρδια εχθές ευχαριστώ εκ των προτερων

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
674
Πόντοι
81
Καμία πρόταση για σήμερα πριν τις 17.00 Νταρντανα bbw για γούστα?

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Σαρα μαλλον δε καθεται 3η βαρδια ή καθεται σε τραμπα ή συγκεκριμενη μερα.Ελπιζω να μην επεστρεψε πισω.Εχω την υποψια οτι απλα τραβαει το ωραριο η το διαφοροποιει και καθεται πχ μεχρι 1.Ετσι μπερδευομαστε κ νομιζουμε οτι ειναι τριτη βαρδια ενω απλα κανει το ωραριο της.Δυο φορες σερι δεν ειναι μετα τις 2 κ νωριτερα.Μηπως φευγει 12-12.30-1?Η φευγει λογω τζιρου?Μπορει να πηγαινοερχεται Βικτωρια-Μεταξι.Προχθες κ σημερα περιπου ιδια ωρα ειναι κλειστη κ δε πηγα παρα πολυ αργα για να πω οτι σχολασε.Φωκαιας την εβρισκα για πλακα,τωρα επι δυο φορες οχι απλα δε τη βρηκα αλλα ειναι τελειως κλειστο,ουτε καν η Μονικα που ταν παντα νυχτα,αυτο με παραξενεψε!Μη μας κανει κανα τρελο κ το βαλει 15!Νωρις πηγα παντως σημερα κ προχθες λιγο πιο αργα αλλα νωριτερα.
Θελω σμρ να πάω για Μόνικα. Τι ωρα να σκάσω?

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.499
Πόντοι
721
Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποιός Αγαπούλης ξεσκίζει, σε ωριαίο πρόγραμμα, την Σάρα πρωϊ πρωί, στο Φιλ11α...:zfuck:

Ακουγοντουσαν στο σαλόνι, σαν τα ζώα έκαναν ρε!!!!

Πρότεινα να δώσω εισιτήριο, να κάτσω να ακούσω όλο το session, αλλά η Μαγγυ με έστειλε στην ευχή της Παναγίας.:glasses:

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.369
Πόντοι
731
Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποιός Αγαπούλης ξεσκίζει, σε ωριαίο πρόγραμμα, την Σάρα πρωϊ πρωί, στο Φιλ11α...:zfuck:

Ακουγοντουσαν στο σαλόνι, σαν τα ζώα έκαναν ρε!!!!

Πρότεινα να δώσω εισιτήριο, να κάτσω να ακούσω όλο το session, αλλά η Μαγγυ με έστειλε στην ευχή της Παναγίας.:glasses:
:grin::grin:...... :2funny::2funny:.... Να βαλω "μεσον" να μαθω? :2funny::2funny:

Συνημμένα

• 18 ΧΑΧΑ.gif
    18 ΧΑΧΑ.gif
    460,4 KB · Εμφανίσεις: 2

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.889
Πόντοι
49.090
Καλημέρα ξέρουμε μια Νινα Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία κοντοπουτανο αν δεν είναι φολα;πρωινή βάρδια εχθές ευχαριστώ εκ των προτερων
Κοντοπουτανη μιλφ δουλεύει περίπου 3 μήνες , καλό σώμα, μέτρια συμμετοχή, αποφεύγει τη πίπα, κάνει έξτραδακια με έξτρα λεφτά όπως έχουμε γράψει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom