Καλαη ζητηση αυτων ειναι οι χοντρες και οι νταρντανεςΟι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων του Μεταξουργείου προσβλέπουν στους ξένους πελάτες και όχι στους Έλληνες! Κι επειδή οι ξένοι πελάτες έχουν γεμάτες τις τσέπες από τα επιδόματα που τους δίνουμε και το λαθρεμπόριο που κάνουν ενώ οι ημεδαποί έχουν στεγνώσει από τους φόρους που πληρώνουν, επόμενο είναι ν' αυξήσουν τις τιμές. Σύμφωνα με τον Νόμο της προσφοράς - ζήτησης, όταν αυξάνεται η ζήτηση αυξάνονται και οι τιμές!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.589
- Πόντοι
- 486
Συναγωνιστης που περίμενε να δει τις κοπέλες στο Φιλιππίδου 11 α. ....μου λέει.... φίλε είσαι νηφάλιος; Απαντώ Ναι είμαι.....με ρωτά ξανά.....η τσατσά είναι γυναίκα ή άντρας; Του απαντώ...... άντρας.......και παθαίνει σοκ......όχι ρε φίλε μου λέει......με γάμησες.......είχα στοιχηματίσει ότι είναι γυναίκα με κάτι φίλους.......και τώρα έχασα πολλά λεφτά και κεράσματα........ αλλά δεν το ξέρουν οι φίλοι μου ότι η τσατσά (Αλίκη) ότι είναι άντρας.......και άρχισε να γελάει λίγο παρανοϊκά.......εσύ μου λέει που το ξέρεις;....... φίλε του λέω.......με ερωτησες κάτι και σου απάντησα.......άσε τα υπόλοιπα......βρε τι κυκλοφορεί νυχτιατικα......
sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
η τσατσα μονο πιπα να υποθεσω;Πριν λίγα λεπτά..... Φιλιππίδου 11α. ......παρτουζα με Τσατσά Τρανς Αλίκη..... Και την αδιάφορη Ραφαέλα. .....λατινικό έπιπλο......... βέβαια εγώ δεν πήγα για τις λατινες......
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:15 οπου πηγα κατευθειαν Ι44 οροφος για να δω εαν ειναι η Σαρρα η Ρουμανα ...μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της ηταν καπου στο 2023 οταν δουλευε στο Φωκαιας 25 χωρις να ενθουσιαστω ιδιαιτερα....τελικα την πετυχα στο Ι44 οροφος και περασα δωματιο μαζι της....Οκ τωρ
Είναι στο πόστο της ? Υπάρχει και άλλη μαζί?Εφυγα
Παω να δω
Κάνεις λάθος, γαμάνε και λεπτές και ξανθές!Καλαη ζητηση αυτων ειναι οι χοντρες και οι νταρντανες
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.589
- Πόντοι
- 486
Ναι. Είναι εγχειρισμενη πάντως από ότι λένε οι παλιοί.η τσατσα μονο πιπα να υποθεσω;
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.773
- Πόντοι
- 486
Ρε τύπε μου, τόσες φορές έχεις πάει, κάνε την κίνηση να μάθουμε εκεί ανάμεσα στα ποδαράκια τι έχει. Να μας φύγει η αγωνία τουλάχιστον για τη μία της Φιλιππίδου.Ναι. Είναι εγχειρισμενη πάντως από ότι λένε οι παλιοί.
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.589
- Πόντοι
- 486
Οι παλιοί λένε ότι είναι εγχειρισμενη και δούλευε στο Λουκα Νικα...... απλά τώρα δίνει μόνο γυμνές σπέσιαλ βαθιές πίπες.....δεν μπορώ να αντισταθώ στο στόμα της.....Ρε τύπε μου, τόσες φορές έχεις πάει, κάνε την κίνηση να μάθουμε εκεί ανάμεσα στα ποδαράκια τι έχει. Να μας φύγει η αγωνία τουλάχιστον για τη μία της Φιλιππίδου.
ΚλειστοΕίναι στο πόστο της ? Υπάρχει και άλλη μαζί?
Ναι. Είναι εγχειρισμενη πάντως από ότι λένε οι παλιοί.
Ρε τύπε μου, τόσες φορές έχεις πάει, κάνε την κίνηση να μάθουμε εκεί ανάμεσα στα ποδαράκια τι έχει. Να μας φύγει η αγωνία τουλάχιστον για τη μία της Φιλιππίδου.
Οντως κ εγω αυτο ξερω,εγχειρηση κ δουλευε παλια,αλλα με την οικειοτητα που δημιουργει,μπορειτε να τον ρωτησετε,ειδικα οποιος κανει κατι μαζι του μπορει να ρωτησει να μαθει.Αν παω θα μαθω αλλα εχω καιρο κ δεν ασχολουμαι πολυ λογω των ψεμματων των φιλ κ του ρισκου των 20 ευρω ειδικα με τις καταστασεις που επικρατουν.Οι παλιοί λένε ότι είναι εγχειρισμενη και δούλευε στο Λουκα Νικα...... απλά τώρα δίνει μόνο γυμνές σπέσιαλ βαθιές πίπες.....δεν μπορώ να αντισταθώ στο στόμα της.....
Σαρα μαλλον δε καθεται 3η βαρδια ή καθεται σε τραμπα ή συγκεκριμενη μερα.Ελπιζω να μην επεστρεψε πισω.Εχω την υποψια οτι απλα τραβαει το ωραριο η το διαφοροποιει και καθεται πχ μεχρι 1.Ετσι μπερδευομαστε κ νομιζουμε οτι ειναι τριτη βαρδια ενω απλα κανει το ωραριο της.Δυο φορες σερι δεν ειναι μετα τις 2 κ νωριτερα.Μηπως φευγει 12-12.30-1?Η φευγει λογω τζιρου?Μπορει να πηγαινοερχεται Βικτωρια-Μεταξι.Προχθες κ σημερα περιπου ιδια ωρα ειναι κλειστη κ δε πηγα παρα πολυ αργα για να πω οτι σχολασε.Φωκαιας την εβρισκα για πλακα,τωρα επι δυο φορες οχι απλα δε τη βρηκα αλλα ειναι τελειως κλειστο,ουτε καν η Μονικα που ταν παντα νυχτα,αυτο με παραξενεψε!Μη μας κανει κανα τρελο κ το βαλει 15!Νωρις πηγα παντως σημερα κ προχθες λιγο πιο αργα αλλα νωριτερα.
Jean Pierre
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2026
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Δεν είπαμε και πολλά, πρέπει να είναι Ελληνίδα. Δες στο tik tok "Κατερίνα & Θοδωρής" της μοιάζει αρκετά. Έχει και ένα μεγάλο τατού στο μπούτι.Καινουρια?Εμφανιση?Εθνικοτητα?Σιγουρα βεργας 7?Επιτελους κατι καλο εκει
Morty love Jessica
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.394
- Πόντοι
- 7.621
Στο ίδιο δωμάτιο όμως ! Θα κάνουμε ουρά απ' έξω και μολισ τελειώνει ο ένας θα μπαίνει ο άλλοςΜε μπερδεψες αλλα οκ
Βρισκουμε παρα πολυ καλες περιπτωσεις κι εχουμε και ανοσια
Τη ξεχναω αυτη,δν ειμαι κωλακιας,οτι θυμηθηκα ειπα
Αφου σε αρκετα ουτε παραθυρο εχει,για τα φραγκα δημουργουν δωματιοεκει που δεν ειναι,μηδεν εξαερωση
Δεν ειπα οτι σταματησε,ειπα οτι δε ξαναδουλευουν εκει.Η Αννα η ρωσιδα πηγε φωκ 19 με την επιστροφη της,η Αννα η λατινα εφυγε κ επεστρεψε,αυτη τη ξεχασα,ειναι το αλλο δυνατο τους χαρτι!Εννοειται πως λεγονται αμετρητ ψευδη!
Τζανινα απ το 25 την εψαξα κ δεν την ειδα ποτε μου ακομα κ οταν δουλευε πριν φυγει.Η Μονικα εμενα εβαλε καποτε στο μεταξι στη πιπα,αλλα στο φωκ μου φαινοταν πιο ομορφη,σε φαση να αναρωτιεμαι αν ειμαι η ιδια.Ειναι ομως εκρι,στο ι44 τερμα σκαλα θα τη δεις
Παντου μαλλον κ μας το κρυβουν,ακομα κ εκει που δε τους δεχονται μπροστα μας,σε δυσκολες στιγμες ισως δεχτουν,ειναι οι πιο ευκολη πελατεια αλλα ενα θετικο οτι δε πανε με ολες ακομα κ ωραιες
Φιλε για σλαβες ειναι καταντια να δεχονται πακιστανους,τερμα ψυχολογικα εχουν εκει που φτανουν
Ακριβως,ισχυουν ολα.Στο μεταξι εχει γαμάτες περιπτωσεις που αδικουνται
Και τρισχειροτερα
Εγω αυτη 1 φορα την ειδα ολο κι ολο
Λογικο,τα λεφτα τους νοιαζουν,οχι εμεις
Κ αλλη "παντρευτηκε" κ να τη παλι
Εγκρινεις?
Το ξερω,αλλο ειπα
Προσωρινο (?)
*Σκεφτομαι για δοκιμη Σαρας,οποιοι το σκεφτεστε παμε ολοι μαζι για τη τιμη των οπλων που δε τη πηραμε τοσο καιρο!Να κατεβει μεταξι κ Γιασμινα κ οποια αλλη στοχευαμε των οικων να γινει το ελα να δεις
ekkrhktikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 648
- Πόντοι
- 6.060
Καλημέρα ξέρουμε μια Νινα Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία κοντοπουτανο αν δεν είναι φολα;πρωινή βάρδια εχθές ευχαριστώ εκ των προτερων
Vatraxos97
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Θελω σμρ να πάω για Μόνικα. Τι ωρα να σκάσω?Σαρα μαλλον δε καθεται 3η βαρδια ή καθεται σε τραμπα ή συγκεκριμενη μερα.Ελπιζω να μην επεστρεψε πισω.Εχω την υποψια οτι απλα τραβαει το ωραριο η το διαφοροποιει και καθεται πχ μεχρι 1.Ετσι μπερδευομαστε κ νομιζουμε οτι ειναι τριτη βαρδια ενω απλα κανει το ωραριο της.Δυο φορες σερι δεν ειναι μετα τις 2 κ νωριτερα.Μηπως φευγει 12-12.30-1?Η φευγει λογω τζιρου?Μπορει να πηγαινοερχεται Βικτωρια-Μεταξι.Προχθες κ σημερα περιπου ιδια ωρα ειναι κλειστη κ δε πηγα παρα πολυ αργα για να πω οτι σχολασε.Φωκαιας την εβρισκα για πλακα,τωρα επι δυο φορες οχι απλα δε τη βρηκα αλλα ειναι τελειως κλειστο,ουτε καν η Μονικα που ταν παντα νυχτα,αυτο με παραξενεψε!Μη μας κανει κανα τρελο κ το βαλει 15!Νωρις πηγα παντως σημερα κ προχθες λιγο πιο αργα αλλα νωριτερα.
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.499
- Πόντοι
- 721
Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποιός Αγαπούλης ξεσκίζει, σε ωριαίο πρόγραμμα, την Σάρα πρωϊ πρωί, στο Φιλ11α...
Ακουγοντουσαν στο σαλόνι, σαν τα ζώα έκαναν ρε!!!!
Πρότεινα να δώσω εισιτήριο, να κάτσω να ακούσω όλο το session, αλλά η Μαγγυ με έστειλε στην ευχή της Παναγίας.

Πρότεινα να δώσω εισιτήριο, να κάτσω να ακούσω όλο το session, αλλά η Μαγγυ με έστειλε στην ευχή της Παναγίας.
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.369
- Πόντοι
- 731
Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποιός Αγαπούλης ξεσκίζει, σε ωριαίο πρόγραμμα, την Σάρα πρωϊ πρωί, στο Φιλ11α...
Πρότεινα να δώσω εισιτήριο, να κάτσω να ακούσω όλο το session, αλλά η Μαγγυ με έστειλε στην ευχή της Παναγίας.![]()

.... Να βαλω "μεσον" να μαθω? 

Συνημμένα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.889
- Πόντοι
- 49.090
Κοντοπουτανη μιλφ δουλεύει περίπου 3 μήνες , καλό σώμα, μέτρια συμμετοχή, αποφεύγει τη πίπα, κάνει έξτραδακια με έξτρα λεφτά όπως έχουμε γράψει.Καλημέρα ξέρουμε μια Νινα Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία κοντοπουτανο αν δεν είναι φολα;πρωινή βάρδια εχθές ευχαριστώ εκ των προτερων
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις