Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 65.845
Ολα καλα πανε στα τουρ της ΝικόλΚαλό ταξίδι εύχομαι. Ευχάριστη διαμονή όπου και αν πάτε, και καλή επάνοδο.
Ολα καλα πανε στα τουρ της ΝικόλΚαλό ταξίδι εύχομαι. Ευχάριστη διαμονή όπου και αν πάτε, και καλή επάνοδο.
Gladly![]()
Haters.. kiss my ass
Οχι δε φευγω ακομα οπως αναφέρω ημερομηνία τουρ στη σελιδα μου, απλα ζω τη ζωη που μου αξιζει ..Τώρα το συνειδητοποίησα...
Θα φύγετε, Κυρία;;;
Καλά να περάσετε. Και όταν γυρίσετε, ελπίζω να θυμάστε ακόμη αυτόν τον γέρο και ανήμπορο ...aka blizardeye...
Καλό ταξίδι, Κυρία!
ειδα φως και μπηκαΟχι δε φευγω ακομα οπως αναφέρω ημερομηνία τουρ στη σελιδα μου, απλα ζω τη ζωη που μου αξιζει ..

ειδα φως και μπηκα![]()
Και καλά κάνετε, Κυρία!Οχι δε φευγω ακομα οπως αναφέρω ημερομηνία τουρ στη σελιδα μου, απλα ζω τη ζωη που μου αξιζει ..
παρατηρω και επισης συμπαθω τα μαλα @Nicole![]()

ναι τον ειδα ΜΕΤΑ ομωςΠαραδέξου ότι είδες ομόρφο κώλο και μπήκες ρε μουνίκακα, κι άσε τις μαλαγανιές...![]()

You can look but you better not touch.ναι τον ειδα ΜΕΤΑ ομως![]()
ισχυει αυτοYou can look but you better not touch.
Είστε μεμνηστευμενος!

Και οι μνηστευμένοι δεν έχουν ψυχή; Ας πάρει μεζέ...You can look but you better not touch.
Είστε μεμνηστευμενος!

Δόξα τον παναγαθο![]()
Haters.. kiss my ass
YesssΔόξα τον παναγαθο
Πραγματικά lick my ass έπρεπε να γράψεις…![]()
Haters.. kiss my ass
Συγκινήθηκα τώρα...Νικόλ γ πάντα
MeowΠραγματικά lick my ass έπρεπε να γράψεις…
Μου λειψε ένα ραντεβού μαζί σου…αλλά ας όψονται τα νυχτερινά δρομολόγια που με δυσκολεύουν πλέον και καπάκι πιάσαν και ζεστες!