πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.350
- Πόντοι
- 16.131

με το καλο και μπαρμπα γιωργοσ να μου ευχηθεισ και εγω θα σου ευχηθω βεληγκεκασ.οποτε θα σε περηλαβω![]()
Καλό μήνα στην mrs Helen, στον πουτανιάρη θείο μου και στον αγαπητό μου μεγαλοεπενδυτη αλανόΠετρο στο οποίο ξέχασα να πω χρόνια του πολλά προχτες γιατι ήμουν απασχολημενος![]()
Είπα κι εγώ κάτι θα έπαθε η κοριτσάρα και δεν έχει ανεβάσει συνομιλία συνοδείας μπλοκ. Δόξα τω Θεό καλά είσαι...viber:
Έλενα καλησπέρα έρχεσαι στον χώρο μου ?
Εγώ:
Όχι σε ευχαριστώ!
viber:
Δεν ξέρω τι κάνεις με άλλους σε εμένα θα έρθεις !
ΤΕΛΙΟΣ !
εγώ:
Πάρε ένα μπλοκ ...ΤΕΛΟΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....![]()
Κάτι τον έτρωγε μάλλον.viber:
Έλενα καλησπέρα έρχεσαι στον χώρο μου ?
Εγώ:
Όχι σε ευχαριστώ!
viber:
Δεν ξέρω τι κάνεις με άλλους σε εμένα θα έρθεις !
ΤΕΛΙΟΣ !
εγώ:
Πάρε ένα μπλοκ ...ΤΕΛΟΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....![]()
Μπα με θυμήθηκες ??Καλο μηνα Ελενα μου!
Καλο καλοκαιρι σε ολους!

Εεεεε !Είπα κι εγώ κάτι θα έπαθε η κοριτσάρα και δεν έχει ανεβάσει συνομιλία συνοδείας μπλοκ. Δόξα τω Θεό καλά είσαι...![]()
Συνήθως το δικό μου το χέρι με τρώει....χαχαχαχαΚάτι τον έτρωγε μάλλον.![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ....Καλημερα Ελενα....

Αν συμβεί αυτό το πολύ πολύ να λέμε: Αιωνία σου η μνήμη...Εεεεε !
Άμα πεθάνω θα το καταλάβετε δεν θα ξαναγράψω στο νήμα μου !
![]()

Ξερεις που θα με βρεις καρδουλα μου....εδω ειμαι για σενα..παντα.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ....
Όχι θα λέτε το άλλο που όταν πεθαίνει κάποιος :Αν συμβεί αυτό το πολύ πολύ να λέμε: Αιωνία σου η μνήμη...![]()
Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ !Ξερεις που θα με βρεις καρδουλα μου....εδω ειμαι για σενα..παντα.
Μην αγχώνεσαι δεν παθαίνεις τίποτε εσύ. Είσαι γερή κράση...Όχι θα λέτε το άλλο που όταν πεθαίνει κάποιος :
《 αχ μωρέ καλή κοπέλα ήταν τελικά 》
Όσο είμαστε ζωντανοί τρωγόμαστε και όταν πεθάνει καποιος μετα ξαφνικά γίνετε καλος άνθρωπος !
Μετά είναι μάταιο !