Δες το πρόγραμμα τρελε μουΚαλησπέρα άρχοντα τις ενημερώσεις τον οίκον. Μήπως γνωρίζεις μέρες που δουλεύει εκεί μην τρέχω πάλι τσάμπα ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπέρα που το βρίσκω το πρόγραμμα εδώ που ψάχνω μόνο κριτικές για τις κοπέλες έχει. Ευχαριστώ πολύΔες το πρόγραμμα τρελε μου
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 673
- Πόντοι
- 81
Κι εγω μακρια μενω(Ηλιουπολη χειμωνα, Λγονησι Καλοκαίρι) και σε καταλαβαίνω. Συνηθως την εχω πετυχει απογεύματα (τον χειμωνα ειχα παει τελευταία φορα)Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή νάσαι καλά ξέρεις τι ώρες τιν βρίσκουμε εκεί?? Γιατί και φωκαιας που είναι πρωί σήμερα δεν την πετυχα και μένω μακριά σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.101
- Πόντοι
- 371
και γω θα ήθελα αν κάποιος το έχει να το μοιραστειΚαλησπέρα , γνωρίζουν οι ειδικοί που έχουν τα σοσιαλ της Ειρήνης από Φωκαίας 27 πότε επιστρέφει ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 340.586
- Πόντοι
- 49.090
Έχει το Λιοσιων 79β πρόγραμμα?Δες το πρόγραμμα τρελε μου
Στο εροτιικΈχει το Λιοσιων 79β πρόγραμμα?
Απαραιτητος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Κουλούρι με έξτρα "σουσάμι" στο φιλ.11.
Όχι της Ιζαμπέλας.
Βγαίνοντας από το δωμάτιο ,έτυχε να κάνει στύλο
Μου έριξε ένα φονικό βλέμμα που έφαγα το άλλο κουλούρι και όχι το δικό της, που παραλίγο να τσακιστω στα σκαλιά.
Όχι της Ιζαμπέλας.
Μου έριξε ένα φονικό βλέμμα που έφαγα το άλλο κουλούρι και όχι το δικό της, που παραλίγο να τσακιστω στα σκαλιά.
bourdelas7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.. Στον τύμβο τι ώρα περίπου πήγες?Θα ήθελα να δω το απολίθωμα! Πέρασα μια μέρα στις 1000 και ήταν κλειστός.Γρήγορη και επιλεκτική τσάρκα, χθες το απογευματάκι, μετά της 19:00:
Αγκύρας 12Α: Ήρα και Λία, δύο πατσαβούρες gilfs με αρκετά περιττά κιλά και κυτταρίτιδα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μία από τις δύο κάνει και τελειωτικό.
Αγκύρας 9: Ντάρια, το γνωστό milfόνι. Μαζί της ήταν και μία καινούργια milf, η Βανέσα. Ψηλή, γεροδεμένη, σωστό ντερέκι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Τελειωτικό κάνει μόνο η Ντάρια.
Αγκύρας 12Β: Αυτή την φορά αποφάσισα να μπω μέσα στον "τύμβο". Καθώς πήγαινα προς τον οίκο, αντίκρισα στην είσοδο δύο γάτες. Λογικό, σκέφτηκα, αφού οι γάτες ήταν πνευματικοί φύλακες και προστάτευαν τους νεκρούς, στην αρχαία Αίγυπτο.
![]()
(Στην φωτογραφία βλέπετε μόνο την μία και αυτή στην άκρη, γιατί τρόμαξαν και έφυγαν μόλις με αντιλήφθηκαν)
Πέρασα στο σαλόνι και ένας γέρος πουστροτσάτσος, με φυσιογνωμία μιας άλλης εποχής, μου παρουσίασε την εργαζόμενη. Περάσαν απειροελάχιστα δευτερόλεπτα, οι κουρτίνες μετακινήθηκαν και πίσω από αυτές εμφανίστηκε η Αντριάννα. Ένα ζωντανό απολίθωμα της πιάτσας. Έστεκε μπροστά μου ακούνητη και αμίλητη. Στον ελάχιστο χρόνο που είχα, παρατήρησα κάποιες λεπτομέρειες στην εμφάνιση της. Από την εικόνα που είδα, διαπίστωσα ότι πρέπει να έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Ήταν κάτασπρη και "φορούσε" ένα παγωμένο και "ξυλινο" χαμόγελο. Πιστεύω πως εαν έβγαζε κάποιος την καούκα που φοράει στο κεφάλι της, η εικόνα της θα ήταν πιο τρομακτική. Δεν είναι καθόλου υπερβολή, ότι αρκετοί συναγωνιστές την λένε πρώτη εξαδέλφη του Μαμ-Ρα.
![]()
Διδύμου 22: Στην αρχή εμφανίστηκε η Κορίνα, γνωστό πατσαβουροmilf της πιάτσας. Μαζί της δούλευε και η Μυρσίνη. Καθώς περίμενα στο σαλόνι, για να την δω, άκουγα τα βογγητά της, από το άγριο γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Περίμενα αρκετά λεπτά, μέχρι που τον άκουσα να χύνει δυνατά. Πρέπει να ήταν πολύ δυνατός οργασμός, γιατί ο συναγωνιστής μούγκριζε για πολύ ώρα σαν άγριο θηρίο της ζούγκλας. Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία, για να δω την Μυρσίνη, την πουτάνα που προσφέρει τόσο δυνατούς οργασμούς. Η απογοήτευση μου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς βγήκε στο σαλόνι και αντίκρισα ένα ξόανο. Άσχημη, ξανθιά, χτικιάρα, με σάπια δόντια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα, ξανθιά milf, με καλό σώμα για την ηλικία της και φουλ ψυχιατρικά προβλήματα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι, μετά από μπάνιο. Φορούσε ένα άσπρο, διάφανο, baby doll και έμοιαζε με πρωταγωνίστρια ψυχολογικού θρίλερ της δεκαετίας του 1980.
Βέργας 3: Αλίνα, Όλγα και Γιάννα. Τρεις milfs, τραγικές, μόνο για συγκεκριμένη πελατεία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Βέργας 7 (ισόγειο): Μία αρκετά εμφανίσιμη, μελαχρινή, η οποία εξέπεμπε πολύ καύλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Βέργας 7 ( υπόγειο): Ελένη, θείτσα, γύφτισσα. Βγήκε από το δωμάτιο και μου παρουσιάστηκε σχεδόν γυμνή. Καθώς άνοιγε την πόρτα διέκρινα, στο βάθος, έναν σάπιο μπάρμπα ο οποίος μόλις την είχε γαμήσει. Ήθελα να τους πάρω μάτι, κατά την διάρκεια του "αγώνα". Πιστεύω ότι θα ήταν μία γκροτέσκο εικόνα, από αυτές που σε στοιχειώνουν και σε στιγματίζουν. Πρόγραμμα δεν ρώτησα, καθώς μόλις αντίκρισα την γύφτισσα έγινα μπουχός!
Βέργας 2Α: Νάταλι, η γνωστή milf από το Βέργας 7 (υπόγειο), η οποία εργάζεται και ως υπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Η Αναστασία, εντελώς χάλια από εμφάνιση και η Άννα, η γνωστή από το Ιωαννίνων, η οποία ήταν μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Μπήκα και στο 166Β, το οποίο ήταν μεν ανοικτό, αλλά δεν είχε κοπέλα. Αυτά τα ολίγα, από την σύντομη τσάρκα μου. Για άλλη μια φορά έφυγα άχυστος (κακό αυτό). Καλά να περνάτε και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, φιλαράκια μου!
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.327
- Πόντοι
- 721
Ωραίος ο φίλος!!!Κουλούρι με έξτρα "σουσάμι" στο φιλ.11.
Όχι της Ιζαμπέλας.
Ανοίγετε ατραπούς, να τους διαβούμε και οι υποπλοιποι...

..Από τον κωλο στο στόμα και ξαναμανα χωρίς προφυλακτικό έπαιξε;
Single Shot από την 1η πρωϊνή στο ψόφιο από κίνηση και ανοιχτά τσαρδάκια Μετάξι
Κολωνού 47 Ισόγειο : Μια κάβλα τσατσά με χειλάρες κ βυζαρες που είπε έχω Ελληνίδα , την Νάσια. Ξεπρόβαλε μια κοντούλα , μαυριδερούλα με ΒΥΖΑΡΕΣ , κάπως σαν χαμένη και διστακτική . Φόλα μου φάνηκε αλλά εάν με ξαναβγάλει ο δρόμος θα περάσω για δοκιμή. Σήμερα δεν είχα όρεξη για τίποτα.
Κολωνού 47 Ισόγειο : Μια κάβλα τσατσά με χειλάρες κ βυζαρες που είπε έχω Ελληνίδα , την Νάσια. Ξεπρόβαλε μια κοντούλα , μαυριδερούλα με ΒΥΖΑΡΕΣ , κάπως σαν χαμένη και διστακτική . Φόλα μου φάνηκε αλλά εάν με ξαναβγάλει ο δρόμος θα περάσω για δοκιμή. Σήμερα δεν είχα όρεξη για τίποτα.
Katourokavlas
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.367
- Πόντοι
- 3.665
Ρε σεις που το κανετε και ειστε πολλοι..
παρατηρω στις κριτικες σας γραφετε για τις σεξουαλικες σας αθλοπαιδιες..
Οκ καλα κανετε
Καντε ομως μια περιγραφη της κοπελας στην πρωτη παραγραφο για να ενημερωθει και καποιος που δεν την ξερει,
Ψηλη-κοντη-μελαμψη-λευκη-
μαλλια, ηλικια πανω κατω,
μεγεθος στηθους στο περιπου
αν εχει κωλαρα, αν ειναι πλαστικη,
Που ειναι πλαστικη?
..Και γενικα ολα αυτα περι εξωτερικης εμφανισης.
Τι πιο χρησιμη πληροφορια απο αυτη!
Μετα γραφετε και για τα ψυχολογικα της ή τα δικα σας..
Δλδ ελεος τοσα χρονια
παρατηρω στις κριτικες σας γραφετε για τις σεξουαλικες σας αθλοπαιδιες..
Οκ καλα κανετε
Καντε ομως μια περιγραφη της κοπελας στην πρωτη παραγραφο για να ενημερωθει και καποιος που δεν την ξερει,
Ψηλη-κοντη-μελαμψη-λευκη-
μαλλια, ηλικια πανω κατω,
μεγεθος στηθους στο περιπου
αν εχει κωλαρα, αν ειναι πλαστικη,
Που ειναι πλαστικη?
..Και γενικα ολα αυτα περι εξωτερικης εμφανισης.
Τι πιο χρησιμη πληροφορια απο αυτη!
Μετα γραφετε και για τα ψυχολογικα της ή τα δικα σας..
Δλδ ελεος τοσα χρονια
Katourokavlas
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.367
- Πόντοι
- 3.665
Εκει αναφερετε στην 1βρδ μια Ντινα με μαγαλα βυζια, μηπως ακουσες λαθος?Single Shot από την 1η πρωϊνή στο ψόφιο από κίνηση και ανοιχτά τσαρδάκια Μετάξι
strobenxr!
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Και καμιά δεκαριά μέσα![]()
strobenxr!
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλημερα και παλι ξερω οτι μπορει να σας κουραζω αλλα επειδη ερχομαι απο μακρυα γνωριζει καποιος αν ειναι ακομα η γιαγια Ολγα στο Τροφωνιου 11 .συνηθως ηταν τα πρωινα.
Αν ξερει καποιος ας μου στειλει και μηνυμα.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
μεχρι πριν μια εβδομαδα δουλευε κανονικα(την πετυχα το απογευμα στο τελος της βαρδιας σην Λιοσιων)Καλημερα και παλι ξερω οτι μπορει να σας κουραζω αλλα επειδη ερχομαι απο μακρυα γνωριζει καποιος αν ειναι ακομα η γιαγια Ολγα στο Τροφωνιου 11 .συνηθως ηταν τα πρωινα.
Ευχαριστω
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.533
- Πόντοι
- 486
Κατά την 1 πμ......στα Φιλιππίδου.......στα γνωστά μεταμεσονύχτια λημέρια.....τι άλλο;...... βαθύ γυμνό πεοθηλασμο από την τρανς τσατσά Αλίκη......με πέρασμα και από αρχιδια....... μέσα μπήκε και η βενεζουελιανα Άντζελα..... σχετικά καλή
Λέει τίποτα από υπηρεσίες? Από εμφάνιση είναι Gilf οκ, κάνει ωραίο φουλ πρόγραμμα?Καλημερα και παλι ξερω οτι μπορει να σας κουραζω αλλα επειδη ερχομαι απο μακρυα γνωριζει καποιος αν ειναι ακομα η γιαγια Ολγα στο Τροφωνιου 11 .συνηθως ηταν τα πρωινα.
Ευχαριστω
strobenxr!
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Με τη συγκεκριμενη πηγαινω πολλα χρονια βασικα μονο σε αυτην πολλα χρονια ειμαστε γνωστοι και την εχω επισκεφτει και αλλου οτα ειχε δικο της χωρο.εκανε πολλα ειναι καλος ανθρωπος και καθαρη .Λέει τίποτα από υπηρεσίες? Από εμφάνιση είναι Gilf οκ, κάνει ωραίο φουλ πρόγραμμα?
Αυτα βεβαια ειναι γουστα.
Δοκιμασε τη αν εχεις ορεξη για μια ....γιαγια θα σε περιποιηθει αν δε το γουσταρεις το granny παντως μη πας .Η γνωμη μου
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις