Johnny87
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 5.984
- Πόντοι
- 2.596
Εσένα περιμένει στο κρεβάτι φιλε!!Καλημέρα τη τρελή φωτογραφία που ανέβασες για την Αριελ.
Τρελή φαντασία

Εσένα περιμένει στο κρεβάτι φιλε!!Καλημέρα τη τρελή φωτογραφία που ανέβασες για την Αριελ.
Τρελή φαντασία

Λουλουδια δεν βλεπω και μονοπετρα ομως........Ασε φίλε ....έρωτας.... μα και η Ρουμανία στην Ευρώπη είναι... μήπως εννοείς τις άλλες δυτικοευρωπαικές χώρες
![]()
Εεε δεν είσαι μπροστά να τα δεις!!Λουλουδια δεν βλεπω και μονοπετρα ομως........
οχι ρε γαμωτο. εχω χασει επεισοδια???Εεε δεν είσαι μπροστά να τα δεις!!![]()
Μάλλον ναιοχι ρε γαμωτο. εχω χασει επεισοδια???
καλα θα ρωτησω το μωρο κ θα μαθω....χα χα χα.Μάλλον ναι
Κάνε όνειρα, δεν πρόκειται να σου πεικαλα θα ρωτησω το μωρο κ θα μαθω....χα χα χα.
καλα θα ρωτησω το μωρο κ θα μαθω....χα χα χα.
Άντε με το καλό να έρθει η Νεφέλη γιατι μας έχουνε λείψει οι Ρουμάνες!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον
covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
3 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
♡ REAL DOLLS ♡
♡ milking table ♡
♡ GLORY HOLE ♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 Μέχρι 22:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΝΑΝΣΥ
ΣΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΥΑ NEW
ΠΑΟΛΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΡΙΕΛ
ΕΛΛΗ
ΤΡΙΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΟΦΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
♡ SISI ♡ REAL DOLLS
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
![]()
![]()
Είναι γυναικάρα , ψιλή Ρουμάνα!! Πολύ όμορφη όντως, και δύναμη στο δωμάτιο!!Τελευταία επίσκεψη με Νεφέλη. Πουτανορουμανα, πολύ όμορφη και τον κατάπιε άριστα
Όχι αγαπητέ θα διαφωνήσω, οι Ρουμάνες είναι πολύ πιο όμορφες, αλλά και οι Βουλγάρες καλές είναι! Οι Ρουμάνες έιναι πιο δοτικές και ερωτικές για τον άντρα!@Γενικά οι Ρουμάνες γαμιουνται καλά , ας και γουστάρω πιο πολύ Βουλγάρες
Για την Ελλη λεω.....θα μου πει.Κάνε όνειρα, δεν πρόκειται να σου πει![]()
Τι να σου πει η Έλλη , για την Αντριάννα? Ρώτα ότι γουστάρεις!Για την Ελλη λεω.....θα μου πει.

Λίγο πιο κόσμια ρε παίκτη!Συμφωνούμε σε πολλά αλλά να σεβόμαστε τις κοπέλες που ασκούν αυτό το επάγγελμα! Φιλικά πάντα!Γενικά Βουλγάρες Ρουμάνες αλβανίδες είναι μεγάλες πουτανες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βουλγάρες που βρίσκομαι ;

Οι αλβανίδες δεν μαρέσουνΛίγο πιο κόσμια ρε παίκτη!Συμφωνούμε σε πολλά αλλά να σεβόμαστε τις κοπέλες που ασκούν αυτό το επάγγελμα! Φιλικά πάντα!![]()
Η SissyΚάποια από την κοπέλες δίνει πίσω πόρτα ;