Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.178
- Πόντοι
- 726
Βλεπω εισαι γνωστης!
Ξερω το μέντιουμ
Βλεπω εισαι γνωστης!
Γνωστά....αγαπημένε μήτσε πίστεψε με ότι καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από αυτά που λέω και γράφω!
ΤΟ να κανω ραντεβου δεν με πιέζει κανένας ουτε νταβάδες έχω ουτε γραφείο ουτε κάποιον γκόμενο να με πιέζουν και να το κάνω με το ζόρι !
Είμαι μια γυναίκα ανεξάρτητη που κάνω ότι γουστάρω και αν δεν γουστάρω πολύ απλά δεν το κανω !
.ΥΓ....για πες ποσο να κάτσω εκεί που είμαι ????![]()
Να σου στείλει μια διγραμμη κενή και γυρνά σε κάνα 6 μηνο.ΥΓ....για πες ποσο να κάτσω εκεί που είμαι ????![]()
δεκτή !Να σου στείλει μια διγραμμη κενή και γυρνά σε κάνα 6 μηνο
Σε μαξιλάρι απαλόΚαληνύχτααα!

Καληνύχτα ερωτά μας.Σε μαξιλάρι απαλό
ιδιο σαν το μετάξι
η νύχτα να σταλάξει
με μια πινελιά
να ζωγραφίσει για να δεις
την πιο όμορφη εικόνα
σαν του μελιού σταγόνα
κι ακόμα πιο γλυκιά !
Καληνύχτα .....![]()
Αν θυμάμαι σωστά σε ένα ποστ είχες αναφέρει ότι το ΠΕΤΡΟΣ είναι το πραγματικό σου όνομαε ενταξει.αυτοσ ναι.αλλα και παλυ δεν το λεσ και μαλιστα υποτημητικα.μην γαμαμε και το σεβασμο.

σ ευχαριστω πολυ πολυ.ναι το πραγματικο μου ειναι.σημερα ειναι η ονομαστικη μου.η ευγενεια εννοειται.ειστε και σεισ ανθρωποι και αυτο πρεπει να το καταλαβουν καλα οπωσ σου εχω ξανα πει ορισμενα ζωα.αν την αλλη μερα μετα το ραντεβου εγω,την καθε εσενα ετσι σε δω στο δρομο θα σου πω καλημερα ελενα οπωσ και σε ολο τον κοσμο.και για καφε μαζι σου θα καθησω.ετσι το βλεπω εγω.οτι ειναι ολλοι οι αλλοι ανθρωποι ειστε και σεισ.Αν θυμάμαι σωστά σε ένα ποστ είχες αναφέρει ότι το ΠΕΤΡΟΣ είναι το πραγματικό σου όνομα
Αν όντως είναι σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !
Ότι επιθυμείς !
Είσαι μία ευχάριστη παρουσία στο νήμα μου !
Σε ευχαριστω για την παρέα την ειλικρίνεια και την ευγενειά σου !
Είναι ένα πολύ αγαπημένο όνομα !
και όσοι γιορτάζετε σήμερα σας εύχομαι ολόψυχα ότι επιθυμείτε υγεία πάνω από όλα και φυσικά επιτυχίες σε κάθε τομέα!
Αξίζετε τα καλύτερα και εύχομαι να πραγματοποιησετε όλους τους στόχους και τα ονειρά σας !
![]()
Χρόνια πολλά Πέτρο! Με Υγεία, δύναμη και κάθε ευτυχία!σ ευχαριστω πολυ πολυ.ναι το πραγματικο μου ειναι.σημερα ειναι η ονομαστικη μου.η ευγενεια εννοειται.ειστε και σεισ ανθρωποι και αυτο πρεπει να το καταλαβουν καλα οπωσ σου εχω ξανα πει ορισμενα ζωα.αν την αλλη μερα μετα το ραντεβου εγω,την καθε εσενα ετσι σε δω στο δρομο θα σου πω καλημερα ελενα οπωσ και σε ολο τον κοσμο.και για καφε μαζι σου θα καθησω.ετσι το βλεπω εγω.οτι ειναι ολλοι οι αλλοι ανθρωποι ειστε και σεισ.
Χρονια πολλα Αλανι!σ ευχαριστω πολυ πολυ.ναι το πραγματικο μου ειναι.σημερα ειναι η ονομαστικη μου.η ευγενεια εννοειται.ειστε και σεισ ανθρωποι και αυτο πρεπει να το καταλαβουν καλα οπωσ σου εχω ξανα πει ορισμενα ζωα.αν την αλλη μερα μετα το ραντεβου εγω,την καθε εσενα ετσι σε δω στο δρομο θα σου πω καλημερα ελενα οπωσ και σε ολο τον κοσμο.και για καφε μαζι σου θα καθησω.ετσι το βλεπω εγω.οτι ειναι ολλοι οι αλλοι ανθρωποι ειστε και σεισ.
Πολύχρονος φίλε και πάνω απ΄όλα με υγεία!!!σ ευχαριστω πολυ πολυ.ναι το πραγματικο μου ειναι.σημερα ειναι η ονομαστικη μου.η ευγενεια εννοειται.ειστε και σεισ ανθρωποι και αυτο πρεπει να το καταλαβουν καλα οπωσ σου εχω ξανα πει ορισμενα ζωα.αν την αλλη μερα μετα το ραντεβου εγω,την καθε εσενα ετσι σε δω στο δρομο θα σου πω καλημερα ελενα οπωσ και σε ολο τον κοσμο.και για καφε μαζι σου θα καθησω.ετσι το βλεπω εγω.οτι ειναι ολλοι οι αλλοι ανθρωποι ειστε και σεισ.
ξέχασα να σου ευχηθώ και ένα καλό κορίτσι να βρειςσ ευχαριστω πολυ πολυ.ναι το πραγματικο μου ειναι.σημερα ειναι η ονομαστικη μου.η ευγενεια εννοειται.ειστε και σεισ ανθρωποι και αυτο πρεπει να το καταλαβουν καλα οπωσ σου εχω ξανα πει ορισμενα ζωα.αν την αλλη μερα μετα το ραντεβου εγω,την καθε εσενα ετσι σε δω στο δρομο θα σου πω καλημερα ελενα οπωσ και σε ολο τον κοσμο.και για καφε μαζι σου θα καθησω.ετσι το βλεπω εγω.οτι ειναι ολλοι οι αλλοι ανθρωποι ειστε και σεισ.

ευχαριστω αρχηγε μου.να μου εισαι καλα.εννοειται.πρωτα και πανω απ ολα με υγεια.Πολύχρονος φίλε και πάνω απ΄όλα με υγεία!!!
να μου εισαι καλα.δεν το εχω βρει,γιατι μια ζωη με συναδελφησεσ σου.του χορου οπωσ λενε και οι αλλοι πυγαινα και πυγαινω δηλαδη ακομα.αν ειχα τα λεφτα που εχω χαλασει σε ραντεβου θα ειχα παντρευτει 100 φορεσ οχι μια.ξέχασα να σου ευχηθώ και ένα καλό κορίτσι να βρεις
《αν δεν το έχεις βρει Ίδη 》
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ :
Να σε αγαπάει πιο πολύ από ότι θα την αγαπάς ΕΣΥ μόνο τότε θα είσαι ευτυχισμένος !
ΥΓ:....έτσι μου έλεγε η γιαγια μου :
《 κόρη μου ευχή σου δίνω να βρεις έναν άντρα να σε αγαπάει πιο πολύ από ότι τον αγαπάς 》

.αλλα μπορει να ειναι και καλυτερα.εσεισ που και αυτο σου το εχω ξανα πει,ειστε πολυ καλυτερεσ σαν ανθρωποι απο καποιεσ αλλεσ.