Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (6 μέλη και 187 επισκέπτες)

Giorgos4488

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό για σήμερα μετά της 7;
Να μην κλάψουμε τα λίγα € μας!
Ευχαριστώ

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.821
Πόντοι
7.195
Ξερει κανεις αν Βενους υπαρχει ακομα η Λιντα?
Και στο διπλα ξυλινο Μινωταυρου, αν ξερει κανεις για τη Ναταλια?
Πρόσφατα που πέρασα βράδυ δούλευε μια μικρούλα ,γλυκούλα, σαν Βραζιλιάνα ένα πράγμα με σγουρό μαλλί...
Στο δίπλα ξύλινο ήταν μια Νατάσα και είχε 2-3νς την περιμένουν

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Ρε παιδιά αυτό το ξανθό άλογο,γύρω στο 1.80 με κορμί λαμπάδα,όμορφη με ματαρες στο studio 1στα τρίδυμα πως το λένε;έχει πάει κανείς;δουλεύει τώρα ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.761
Πόντοι
39.777

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
684
Πόντοι
361
Πρόσφατα που πέρασα βράδυ δούλευε μια μικρούλα ,γλυκούλα, σαν Βραζιλιάνα ένα πράγμα με σγουρό μαλλί...
Στο δίπλα ξύλινο ήταν μια Νατάσα και είχε 2-3νς την περιμένουν
Μικρουλα, γλυκουλα? Πρεπει να περασω τοτε.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
638
Πόντοι
86
Ρε παιδιά αυτό το ξανθό άλογο,γύρω στο 1.80 με κορμί λαμπάδα,όμορφη με ματαρες στο studio 1στα τρίδυμα πως το λένε;έχει πάει κανείς;δουλεύει τώρα ...
Μαρινα απο 30 ξεκιναει ...δε τρελαθηκα ουτε απογοητευτηκα μια φορα που την πηρα..θα την ξαναπαρω και αλλη φορα λογο εμφανισης

Johan90

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2024
Like
62
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες σε ραισα Έλενα και τις βυζαρες της!! Βραδυνή βάρδια είναι. Πολύ καλή εμφάνιση στο σύνολο, αλλά το βυζί είναι φοβερό. Κατά 99% είναι ψεύτικα, αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα στην αφή. Την μισή ώρα της έγλειφα τα βυζιά και μου έκανε ισπανικό στο τζακούζι... Για μένα αξίζει φουλ!!

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
638
Πόντοι
86
Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες σε ραισα Έλενα και τις βυζαρες της!! Βραδυνή βάρδια είναι. Πολύ καλή εμφάνιση στο σύνολο, αλλά το βυζί είναι φοβερό. Κατά 99% είναι ψεύτικα, αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα στην αφή. Την μισή ώρα της έγλειφα τα βυζιά και μου έκανε ισπανικό στο τζακούζι... Για μένα αξίζει φουλ!!
Αν μιλαμε για την ελενα ραισα ναι πλαστικο ειναι...το ειχε μικροτερο παλια

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
607
Πόντοι
81
Υπηρεσίες της τσαπου φαντάζομαι ακόμα !! Δύο φορές την είχα πάρει απαράδεκτη ήταν
αν μιλάμε για την μαριζα την βουλγαρα θα συμφωνησω,επειδη μια φορα μπηκα μαζι της μπορει να ειναι ψηλη να εχει κολο και βυζιά αρκετα μεγάλα μεσα στο δωματιο ειναι μη ετσι μη αυτο,μη με χουφτωνεις στο μουνι και στον κολο κτλπ, ηθελα να της γλυψω τα βυζια και στο καπακι κρατουσε με τα χερια τις ρωγες της,το κοριτσι δεν κανει,μακρια τζαμπα θα πανε τα φραγκα....

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
23
Πόντοι
0
Ρε παιδιά σε ποιο κατάστημα εργάζεται η Ντόνα και σε ποια βάρδια;
Είναι πρωινή. AVEC PLAISIR κάπως έτσι λέγεται . Δίπλα από το DEVIL GIRLS. Εκεί που είναι τέσσερα μαζεμένα. Το PIMP που δεν λειτουργεί, MONA LISA, DEVIL GIRLS και AVEC PLAISIR. Κατεβαινόντας την Κωλέττη από το One Salonica, περνάς τις σιδηροδρομικές γραμμές . Στο δεξί σου χέρι συναντάς το BAD GIRLS που δουλεύει απόγευμα η Κύπρια Αλεξάνδρα. Το προσπερνάς και στρίβεις στο πρώτο στενό δεξιά . Θα το δεις ,είναι ένα σομόν σπιτάκι δίπλα στο Devil girls. Είναι τα πρώτα σπίτια στην Νικηφόρου Ουρανού.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
23
Πόντοι
0
Εχθές πήγα Ειρήνη. Συνήθως πηγαίνω Ειρήνη. Αλλά την προηγούμενη Κυριακή είχα πάει Ντόνα επειδή έλειπε η Ειρήνη . Την Ιωάννα την Ελληνίδα που είναι γύρω στα 50 στην Πέτρου Ερημίτη 3 Α το πρωί δεν την βρήκα . Ίσως σταμάτησε. Οπότε είπα να δοκιμάσω Ντόνα και δεν απογοητεύτηκα από την Ντόνα. Είναι ήρεμη, ευγενική , υπομονετική . Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα . Εξαρτάται και τι ζητάει ο καθένας βέβαια. Σε άλλον μπορεί να αρέσουν οι ξανθιές με σιλικονάτο στήθος.
Δίπλα ,σ το Devil girls έμαθα ότι έχει κάτι κοπέλες μαύρες. Τον ρώτησα αυτόν που μου το είπε , αν του αρέσουν οι μαύρες και μου είπε όχι. Εμένα π.χ. μου αρέσουν οι μαύρες. Είχα φασωθεί μια φορά στην Κω με μια μαύρη κονσοματρίς -στρίπερ σ' ένα κωλόμπαρο. Είχαμε δώσει και ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
23
Πόντοι
0
Πάντως με στενοχωρεί που δεν πρόλαβα να πάρω την Λούση γιατί σταμάτησε. Ελπίζω να γυρίσει ξανά κάποια στιγμή.
Ίσως αξίζει να δοκιμάσω Ναταλία , Λιλιάνα , Μόνικα .

Για Ειρήνη και Ντόνα πάντως έχω να πω καλά λόγια.
Για την Ιωάννα την Ελληνίδα έχω να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες. Είναι φιλότιμη κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom