Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
605
Πόντοι
81
Αυτην την αυξομειωση τιμων την κανουν σε ατομα που δε θελουν να βαλουν ειδικα παρασκευες και σαββατα....
τα 40€ ειναι παρα πολλά για ενα 20 λεπτο που θα τελειώσεις,κανονικά έπρεπε όλα να εχουν 30€,ορισμένες ουτε προκαταρκτικά δεν κάνουν προχωρουν κατ'ευθείαν σε στοματικό θέλουν και 40€...κάτι λίγες θέλουν 50αρικο στο απλό,το έχουμε δει αυτο ιδιαίτερα στο Bella donna...

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
670
Πόντοι
361
Αυτην την αυξομειωση τιμων την κανουν σε ατομα που δε θελουν να βαλουν ειδικα παρασκευες και σαββατα....
Γιατι? Τι τους πειραζει ενας 50αρης ας πουμε? Εκτος αν αυτο ειναι προτιμηση της κοπελας.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
670
Πόντοι
361
τα 40€ ειναι παρα πολλά για ενα 20 λεπτο που θα τελειώσεις,κανονικά έπρεπε όλα να εχουν 30€,ορισμένες ουτε προκαταρκτικά δεν κάνουν προχωρουν κατ'ευθείαν σε στοματικό θέλουν και 40€...κάτι λίγες θέλουν 50αρικο στο απλό,το έχουμε δει αυτο ιδιαίτερα στο Bella donna...
Ποια καθετε 20λεπτο στο απλο? Σχεδον καμια. Μονο σε αυτες που θα σε γουσταρουν το εχω πετυχει.
50αρικο ζηταει πλεον και η Εμμα, golden lips, επειδη "εχουμε περισσοτερο χρονο μωρο μου". Σταρχιδιαμ...εγω αν δεν θελω περισσοτερο χρονο και μου φτανουν 10 λεπτα?

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.054
Πόντοι
10.555
Επίσκεψη στα σπιτάκια του έρωτα μετά από ετήσια αποχή! Πήγα στοχευμένα στην Έλενα τη πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ερημίτη στο νούμερο πέντε. Σαν το παλιό καλό κρασί. Αυτό εχω να πώ! Όμορφη,μαυρισμένη,μοσχοβολιστή με έχωσε με τη μια στις απίστευτες φυσικές της βυζάρες,ωραίο κλαρίνο μετά,λίγα καυλιάρικα λογάκια,δυο στάσεις και τελείωμα. Το μόνο μείον οτι το παράβολο για τη συγκεκριμένη ανέβηκε στα σαράντα ευρώ. Στον χώρο συνυπήρχε μια μελαχρινή κορασίδα στα τριάντα ευρώ της οποίας δε θυμάμαι το όνομα. Ωραίο κορίτσι σαφώς νεότερο αλλα δύσκολες εποχές για κασκαντεριλίκια πόσο μάλλον οταν στον ίδιο χώρο υπάρχει το απόλυτο σιγουράκι.
φυσικες βυζαρες εισαι δυσκολα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.633
Πόντοι
2.046
Εγω εμαθα κατι αλλο απο μια Τσα (νεα σχετικα) η οποια ηταν πρωτη της μερα στη δουλεια.
Φανηκε οτι καποια πραγματα δεν τα ηξερε ακομα αλλα μου εδωσε και την πληροφορια (οταν μπηκε πελατης και τον ειπε 40 απλο) οτι τους μεγαλυτερους σε ηλικια τους χρεωνουν ενα εξτρα 10αρικο (απο τα 30 στο απλο). Γιατι γινεται αυτο ρωταω?
Λεει "Ε, εσυ εισαι μεγαλος ρε φιλε και παιρνεις ενα νεο κοριτσακι, δωσε κατι παραπανω, μπορεις. Εσεις που ειστε νεοι σας βαζουμε με 30".
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή αν ειναι γενικος κανονας σε ολα τα μαγαζια, αλλα διακρισεις κανουν σιγουρα. Ηλικιακες διακρισεις ομως δεν το περιμενα..μου φανηκε λιγο κακο.
Αλλη εξηγηση υπαρχει φιλος, μου κανει μια μικρη εντυπωση που δεν την γνωριζεις.
Ο λογος που τους μεγαλυτερους σε ηλικια τους βαζουν "καπελο" να το πουμε ετσι η προγραμμα χαλαρο αν και θελαν το απλο..
Ειναι γιατι αργουν να τελειωσουν, δηλαδη θελουν περισσοτερο χρονο στο δωματιο, βεβαια αυτες οι ηλικιες, να πουμε 55+ παιρνουν συνηθως μεγαλυτερα προγραμματα.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
670
Πόντοι
361
Αλλη εξηγηση υπαρχει φιλος, μου κανει μια μικρη εντυπωση που δεν την γνωριζεις.
Ο λογος που τους μεγαλυτερους σε ηλικια τους βαζουν "καπελο" να το πουμε ετσι η προγραμμα χαλαρο αν και θελαν το απλο..
Ειναι γιατι αργουν να τελειωσουν, δηλαδη θελουν περισσοτερο χρονο στο δωματιο, βεβαια αυτες οι ηλικιες, να πουμε 55+ παιρνουν συνηθως μεγαλυτερα προγραμματα.
Δε το ξερω, πρωτη φορα το ακουω

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
266
Πόντοι
20
Πρωινη γυρα. Απογοητευση.
Ντενιζ διπλα απο μεδουσα
50 γυμνο. Λιγα προκαταρκτικα φιλοτιμη προσπαθεια. Στα 4 πονουσε και ηθελε πιο σιγα. Βυζια νερουλα. Τσιμπου οκ καλο.
Δε τα εκλαψα αλλα δε θα ξαναπηγαινα. Ομορφουλα. Διπλα μια αισα με τορπιλες.
Ερημιτη και στο ξυλινο και στην καρινας κατι αδιαφορες χοντρες μεγαλες κτλ.
Απογοητευση. Δεν αξιζει πλεον. Και ολες θυμωνουν αν φυγεις.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.054
Πόντοι
10.555
χθεσινη βραδινη βολτα, οχι με σκοπο καταθεσης αλλα για βολτα επειδη περνουσα τυχαια. Δεν μπηκα σε πολλα, Ερημιτη στα αριστερα οπως μπαινεις απο τις νταλικες, στο 1ο μια Αλεξια, πρωτη φορα την εβλεπα, μικρη μελαχρινη φορουσε ολοσωμο οποτε δεν φανηκαν βυζια ή κωλος, ομορφουλα ομως στο προσωπο, η τσατσα κλασικα την εκθιαζε για το ποσο καλη ειναι. Στο τερμα τελευταιο η Εμμα φουλ αδυνατη δεν μου αρεσε, Μαριζα στο Λας Βεγκας 2 και στο ξυλινο μια Νατασα μικρη που βγηκε γυμνη και εκανε χειραψια, λεει η τσατσα εχει πολυ πελατεια, την εχει δοκιμασει κανεις;

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.614
Πόντοι
2.610
Ρε παιδιά σε ποιο κατάστημα εργάζεται η Ντόνα και σε ποια βάρδια;

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
χθεσινη βραδινη βολτα, οχι με σκοπο καταθεσης αλλα για βολτα επειδη περνουσα τυχαια. Δεν μπηκα σε πολλα, Ερημιτη στα αριστερα οπως μπαινεις απο τις νταλικες, στο 1ο μια Αλεξια, πρωτη φορα την εβλεπα, μικρη μελαχρινη φορουσε ολοσωμο οποτε δεν φανηκαν βυζια ή κωλος, ομορφουλα ομως στο προσωπο, η τσατσα κλασικα την εκθιαζε για το ποσο καλη ειναι. Στο τερμα τελευταιο η Εμμα φουλ αδυνατη δεν μου αρεσε, Μαριζα στο Λας Βεγκας 2 και στο ξυλινο μια Νατασα μικρη που βγηκε γυμνη και εκανε χειραψια, λεει η τσατσα εχει πολυ πελατεια, την εχει δοκιμασει κανεις;
Πώς είναι εμφανισιακά αυτή η Νατάσα; Από σώμα;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.451
Πόντοι
486
Μαριζα ειναι η κλασική που δούλευε στην αλυσίδα ;; Η νταρντανα με τα τατουάζ;

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.480
Πόντοι
1.076
Η αμπέρ ακομα ειναι εκει στη ερημίτη?

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
670
Πόντοι
361
Ξερει κανεις αν Βενους υπαρχει ακομα η Λιντα?
Και στο διπλα ξυλινο Μινωταυρου, αν ξερει κανεις για τη Ναταλια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom