M40
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 23.240
- Πόντοι
- 4.656
Κριμα,ειναι σαν να παιρνεΙς Ferrari με κοφτη στις 3000 στροφες.Εχεις κανει αυτοψια στα 4 να δεις αν ειναι ρονταρισμενος ;Δυστυχώς δεν δίνει. Σε μένα τουλάχιστον
Κριμα,ειναι σαν να παιρνεΙς Ferrari με κοφτη στις 3000 στροφες.Εχεις κανει αυτοψια στα 4 να δεις αν ειναι ρονταρισμενος ;Δυστυχώς δεν δίνει. Σε μένα τουλάχιστον
Όχι πολύ η αλήθεια είναι. Προτιμά από την άλλη, επειδή χύνει πολλές φορές και ακόμα περισσότερο φραπέ -κλαρινο μέχρι να σβήσει ο ήλιοςΚριμα,ειναι σαν να παιρνεΙς Ferrari με κοφτη στις 3000 στροφες.Εχεις κανει αυτοψια στα 4 να δεις αν ειναι ρονταρισμενος ;
Εγώ ξέρωΚαλή συνέχεια μύστες. Οι υπόλοιποι ξέρετε που θα με βρείτε. Οι γυναίκες- κοπέλες μας αυτά τα νηματα είναι πολύ καλά αλλά κάποιοι τα έχουν χαλάσει.
Καλά είναι εκεί αλλά που να δείτε την δικιά μου που έβγαλε την ίδια στον φλοίσβο δίπλα στην λεωφόρο και όχι στα πεταχτά, μέρα μεσημέρι!!Στην Βάρκιζα είναι αυτό, στο ύψος του Ribas, από εκεί έχει τραβηχτεί η φωτό.
Ναι είναι universal της CalvinΤα λατρεύω αυτά τα κορδόνια. Πολύ καύλα είναι
Όλοι μας. Οι κλεμμένες είναι οι καλύτερεςΚαι εγώ μάγκα μόνο κλεμμένες ανεβάζω
Καλα οι γυναικες εχουν κοτσιαΠρος παραλία γυμνιστών!!![]()
Αν είστε ζευγάρι σας περιμένουμε!!
Θέλω να γλύφω την μουναρα της και την κλειτοριδα της όλοι μέραΚανείς για κοπελα μου;![]()
Πες μας κ μας φιλε αν θες κ μπορεις..Καλή συνέχεια μύστες. Οι υπόλοιποι ξέρετε που θα με βρείτε. Οι γυναίκες- κοπέλες μας αυτά τα νηματα είναι πολύ καλά αλλά κάποιοι τα έχουν χαλάσει.
Ποιός?Ρε οκ νά έχει γεμίσει τό μπου ακατάπαυστα με φωτό της γυναίκας του κάργα επεξεργασμένες μεταμορφώνοντας μία γυναίκα με σχεδόν διπλάσια κιλά καί κάποιες δυσμορφίες με photoshop ai για νά μήν προδίδονται από τα μη επαγγελματικά προγράμματα ανίχνευσης αν καί με λίγη παρατηρητικότητα καταλαβαίνεις ότι η φωτό δεν είναι οκ ότι κάτι βρωμάει στην φωτό άσε την συχνότητα που τίς ανεβάζει,εντάξει τό έχει ανάγκη από κόμπλεξ για αυτό πού έχει, το νά έχει κάνει όμως και κλώνους πού συζητάνε με τό βασικό προφίλ αλλά και μεταξύ τούς είναι δείγμα μεγάλου ψυχικού θέματος.
Υ.Γ ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο όσο καλά και αν καλυφθεί για αυτόν που ξέρει πώς, τον οδηγεί στα ίχνη αυτού πού το ανέβασε....
Μπράβο ρε φίλε που το κάρφωσες το ξανθό , αξίζει σκίσιμο με τέτοια κωλάρα, για τις δουλειές του σπιτιού !!!Όχι την λυπήθηκα.... Όταν γίνω gay κάνε μου τέτοιες ερωτήσεις
Ωραία κωλαρα,θα ήθελα να ετριβα τον πουτσο μου πάνω της όπως κοιμάται
Ωραίο σκηνικό θα ήταν....Ωραία κωλαρα,θα ήθελα να ετριβα τον πουτσο μου πάνω της όπως κοιμάται
Μπράβο σου που γαμάς τέτοια γυναίκα
Πολύ γυναικάρα