Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.912
- Πόντοι
- 1.056
ΑσιαττισεςΑσσιατισες είναι η μασεζ η δικιά μας καταγωγή ?
ΑσιαττισεςΑσσιατισες είναι η μασεζ η δικιά μας καταγωγή ?
κανεις χωρίς πετσετα?W massage
ΕνδιαφέρονΦίλε έλα dm
φιλε δεν τα ρωτανε αυτα στα γραφεια.ολοι οχι θα σου πουν.αυτα μονο με την κοπελα...Μίλησα μέσω what’s up με SOL για την Zen και όταν ρώτησα για happy ending μου είπαν πως το γραφείο προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες μασάζ. Επειδή θέλω να την κλείσω body to body, έχει πάει κάποιος μαζί της να επιβεβαιώσει για φραπέ;
Ναι κάνειΜίλησα μέσω what’s up με SOL για την Zen και όταν ρώτησα για happy ending μου είπαν πως το γραφείο προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες μασάζ. Επειδή θέλω να την κλείσω body to body, έχει πάει κάποιος μαζί της να επιβεβαιώσει για φραπέ;
Γράφτηκε στο άλλο νήμα νομίζω ότι πάει μπριζολαΝαι κάνει
Αν και ήθελα επειδή ήταν πολλοί που είπαν ξεπετα δεν πήγα![]()
Λι από Κορέα, Κατεχάκη-Μεσογειων
Κύρια 45χρονών,προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό, προστάτη, τάντρα και αυταρχικό, , Ποδολαγνεία κε ουρολαγνεια, Ερωτική επαφή , Για όποιον κύριο επιθυμεί να περάσει καλά και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, σε περιμένω στον χώρο μου στον Κατεχάκη από τις 11 το πρωί μέχρι τις19,00το βράδυ. Τηλεφώνησε...kanesex.com
Τύποι, μήπως δοκίμασε κάποιος εδώ;
Μάλλον για την πάρτη του!! Ακόμη μιλάει με την Κινέζα στο Πεκινο, για να πάρει την άδεια να να μας δώσει το τηλέφωνο! Αρε κάτι παρτάλια που υπάρχουν και τρολλάρουν!!Ο άλλος την ανεξάρτητη που πήγαινε στο χοτελ έδωσε κάνα στοιχείο η το κρατάει για πάρτη του ?

Παλιά καραβάνα. καμία σχέση με τις φωτογραφίες. αν είσε τολμηρός, δοκιμάσε την. αλλά νομίζω ότι θα απογοητευτείς.![]()
Κύρια 45χρονών,προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό, προστάτη, τάντρα και αυταρχικό, , Ποδολαγνεία κε ουρολαγνεια, Ερωτική επαφή , Για όποιον κύριο επιθυμεί να περάσει καλά και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, σε περιμένω στον χώρο μου στον Κατεχάκη από τις 11 το πρωί μέχρι τις19,00το βράδυ. Τηλεφώνησε...kanesex.com
Την έχω δει , καμία σχέση με τις φώτο, έκανα μεταβολή και.... μην είδατε τον παναηηηηη!!Παλιά καραβάνα. καμία σχέση με τις φωτογραφίες. αν είσε τολμηρός, δοκιμάσε την. αλλά νομίζω ότι θα απογοητευτείς.

Καλά έκανες, γλύτωσες τα λεφτά σου όπως και εγώ... καλύτερα φάτα σε πιτόγυρα!!Αν και ήθελα επειδή ήταν πολλοί που είπαν ξεπετα δεν πήγα
Μακριάαααα![]()
Αλήθεια? Το έχω ακούσει και εγώ για την Κύπρο ότι έχει πολλές Ασιάτισσες? Μασέρ ή call girl?Κατάλαβα ευχαριστώ, έχω πάθει απογοήτευση ερχόμενος από Κύπρο που είχες πόσες Ασιάτισσες με happy ending
Μασερ, τα καλά call girls στην Κύπρο ξεκινάν από 200/ωρα, λεφτά που όντας έλληνας δεν μπορώ να δικαιολογήσωΑλήθεια? Το έχω ακούσει και εγώ για την Κύπρο ότι έχει πολλές Ασιάτισσες? Μασέρ ή call girl?![]()
Ωραία, το μενού τι περιλαμβάνει ? Κινέζες ή Γιαπωνέζες?Μασερ, τα καλά call girls στην Κύπρο ξεκινάν από 200/ωρα, λεφτά που όντας έλληνας δεν μπορώ να δικαιολογήσω
δες στο Λέλας, απλά οι κοπέλες δεν είναι πολύ εμφανίσιμες πλην της Νάτι.Τελικά υπάρχει μια σοβαρή ασιάτισα για μασάζ και σεξ;