Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.056
Πόντοι
10.555
Ξες τι...
Ειναι καποια κοριτσια πολυ καλοι χαρακτηρες, αλλα καποια στιγμη παρεξηγουν κατι και τις γυριζει το μυαλο. Εκει φαινεται οτι ΟΠΟΙΑ και να ειναι, ολο και καποιο ψυχολογικο κρυβουν μεσα τους
καταλαβα. κριμα παντως

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.633
Πόντοι
2.046
Τι σχέση έχει ρε φίλε που πήγε οδοντίατρο; Την ίδια διάγνωση θα έπαιρνε κ από πεντικιουρίστα τα σμν αφροδισιολόγος τα ψάχνει:2funny:
Κανουν καθαρισμο δοντιων με μπλε φαντα ρε ασχετοι!
steve martin laughing GIF

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.633
Πόντοι
2.046
Μια κοπελα μου ειπε για να διαφημιστουν σε αλλο σαη σκανε 100αρικο!
και αν δεν την δουμε εκει για λιγο καιρο, δεν σημαινει οτι δεν δουλευει..

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
177
Πόντοι
11
Λιλιανα μια Λατινα που ηταν καποτε στα paradise?
Όχι, μια Ουκρανο-ρωσσίδα, κάτι ανατολικό, κάτι τέτοιο ... Κοντά στα 50, ψιλή αδύνατη καλοφτιαγμένη, υστερεί σε στήθος, αλλά σε γενικές γραμμές καλή είναι!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.880
Πόντοι
3.346
και γω αυτο τις ειπα οτι εξαφανιζεσαι αλλα με ειπε τουτη την φορά θα ειναι προγραμμα κανονικα.Αντε να δουμε

λόγια παχιά που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα εφόσον αυτά που λέει δεν πρόκειται να τα τηρήσει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.880
Πόντοι
3.346
Μια κοπελα μου ειπε για να διαφημιστουν σε αλλο σαη σκανε 100αρικο!
και αν δεν την δουμε εκει για λιγο καιρο, δεν σημαινει οτι δεν δουλευει..

ισχύει, έτσι μου είπε και εμένα, αλλά δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
342
Πόντοι
20
Επίσκεψη στα σπιτάκια του έρωτα μετά από ετήσια αποχή! Πήγα στοχευμένα στην Έλενα τη πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ερημίτη στο νούμερο πέντε. Σαν το παλιό καλό κρασί. Αυτό εχω να πώ! Όμορφη,μαυρισμένη,μοσχοβολιστή με έχωσε με τη μια στις απίστευτες φυσικές της βυζάρες,ωραίο κλαρίνο μετά,λίγα καυλιάρικα λογάκια,δυο στάσεις και τελείωμα. Το μόνο μείον οτι το παράβολο για τη συγκεκριμένη ανέβηκε στα σαράντα ευρώ. Στον χώρο συνυπήρχε μια μελαχρινή κορασίδα στα τριάντα ευρώ της οποίας δε θυμάμαι το όνομα. Ωραίο κορίτσι σαφώς νεότερο αλλα δύσκολες εποχές για κασκαντεριλίκια πόσο μάλλον οταν στον ίδιο χώρο υπάρχει το απόλυτο σιγουράκι.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.136
Πόντοι
33.365
Όχι, μια Ουκρανο-ρωσσίδα, κάτι ανατολικό, κάτι τέτοιο ... Κοντά στα 50, ψιλή αδύνατη καλοφτιαγμένη, υστερεί σε στήθος, αλλά σε γενικές γραμμές καλή είναι!
ειπαμε... απο Ουκρανια ειναι.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
990
Πόντοι
81
Καλησπερα λυστε μου μια απορια ειχα να παω σε στουντιο μια πενταετια..3 φορες μου ετυχε το εξης βραδυ στην πετρου ερημιτη στο Love να παω 2 φορες σε μια ωρα και συνεχεια να μου λεει εχει προγραμμα ελα σε μια ωρα..Σημερα το μεσημερι πετρου ερημιτη 4 βλεπω μια μουναρα με κατι βυζαρες αισα μου λεει η ιδια ελα σε μια ωρα ξαναπαω μου λεει η τσατσα εχει προγραμμα 1 ωρα.Λεω πατε καλα ρε διαλεγετε πελατες μου λεει δεν ειναι ετσι..Ερωτηση σας εχει τυχει τετοιο σκηνικο?Εγω απο οτι καταλαβα διωχνουν πελατες και βαζουν μεσα οποιους θελουν δεν μπορει ολο να εχουν προγραμματα 1 ωρα..Τοσο χρημα εχουν ολοι και κανουν προγραμματα τα συγκεκριμενα μπουρδελα ολο αδεια ειναι..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.136
Πόντοι
33.365
Καλησπερα λυστε μου μια απορια ειχα να παω σε στουντιο μια πενταετια..3 φορες μου ετυχε το εξης βραδυ στην πετρου ερημιτη στο Love να παω 2 φορες σε μια ωρα και συνεχεια να μου λεει εχει προγραμμα ελα σε μια ωρα..Σημερα το μεσημερι πετρου ερημιτη 4 βλεπω μια μουναρα με κατι βυζαρες αισα μου λεει η ιδια ελα σε μια ωρα ξαναπαω μου λεει η τσατσα εχει προγραμμα 1 ωρα.Λεω πατε καλα ρε διαλεγετε πελατες μου λεει δεν ειναι ετσι..Ερωτηση σας εχει τυχει τετοιο σκηνικο?Εγω απο οτι καταλαβα διωχνουν πελατες και βαζουν μεσα οποιους θελουν δεν μπορει ολο να εχουν προγραμματα 1 ωρα..Τοσο χρημα εχουν ολοι και κανουν προγραμματα τα συγκεκριμενα μπουρδελα ολο αδεια ειναι..
Θα πας και θα πεις ΟΚ θα περιμενω στο σαλονι η σε αλλο αδειο δωματιο. και εκει δεν θα σε πει τιποτα. οποτε θα ξερεις αν σε δουλευουν η οχι. ΔΕΝ εχει δικαιωμα να σε διωξει απο το σπιτακι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.126
Πόντοι
17.116
Τυπε το ίδιο πρόβλημα έχει και το μαύρο μέλος!:zombie::zombie::tooth:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.874
Πόντοι
4.986
Εγώ που είμαι όμορφος καστανός 40αρης με προσόντα εννοείται... πάντα από το χεράκι με πιάνουν οι εργαζόμενες για να πάμε στο δωμάτιο....

Πάντως χωρίς πλάκα θα σας δώσω μία πληροφορία πολύ χρήσιμη, επειδή κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται χαμός από γύφτους Πακιστανούς και Βαλκάνιους , να πηγαίνετε καθημερινές μέρες, εγώ καμιά Τετάρτη πηγαίνω... πολύ βραδινές ώρες μετά τα μεσάνυχτα, υπάρχει πολύ ηρεμία στην περιοχή το πολύ να δείτε κανέναν μόνο του Έλληνα..οι γύφτοι και γενικά τα μαυριδερα όντα πηγαίνουν νωρίς μαζί με τον λαό και ειδικά Σάββατο και Παρασκευή και ίσως Κυριακή.....

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
0
Θα πω μια προσωπική εμπειρία. Περιοδος προ 4ετιας λίγο μετά τον κοβιντ, είχα παει για πρωινή Εμμα στο γκολντεν λιπς. Με το που μπαινω μου λεει η τσατσα θα αργησει εχει μεγαλο προγραμμα, λεω οκ θα κανω μια βολτα και επιστρέφω σε κάνα μισάωρο, μου απαντά και παραπάνω κάνε καμιά ωρα και βλεπουμε. Δεν πολυέδωσα σημασία, έκανα τη γύρα μου, περίπου στο 40λεπτο ξαναχτυπάω, ερχεται στη πόρτα (!) η τσατσα (προφανώς με είδε από κάμερα), μου λέει θα αργησει πολύ ξαναπήρε πρόγραμμα ο άλλος τζαμπα χάνεις το χρόνο σου. Λέω οκ θα περιμένω μέσα (γιατί ειχε ζεστη και μέσα ειχε κλιματισμό) και κάνω κίνηση να μπω, εντελώς στραβωμένη η τσατσά με βαριές κινήσεις έκανε στην άκρη να περάσω (όσοι ξέρουν το χώρο του γκόλντεν λιπς, ακριβώς μπροστά στην πορτα έχει τοιχο και πρέπει να στρίψεις δεξια). Κάθομαι μέσα κάνα δεκάλεπτο, κοιτιόμαστε με την τσατσά αμίλητοι σε φάση γουεστερν ποιος θα τραβήξει πρώτος περίστροφο και βγαίνει η κοπέλα από το δωμάτιο, με χαιρετάει γιατί με ήξερε (είχα περάσει 4-5 φορές μαζί της και υπήρχε μια οικειότητα) και μου λέει μπες εδω και έρχομαι δείχνοντας μου ένα άδειο δωμάτιο. Με το που μπαινω έρχεται η κοπέλα, φέρνει νερό, μου αφήνει τασάκι, ανάβει το κλιματιστικό και μου λέει κάνω ένα απλό και έρχομαι σε κάνα τέταρτο αραξε εδώ με την ησυχία σου. Τι θέλω να πω με την παραπάνω ιστορία....Υπάρχει περίπτωση να είναι και μαλακίες των τσατσάδων η "πόρτα", ειδικά αν έχουν πάρει και κάνα τάληρο τύπου μη με ενοχλήσει τίποτα και να μαλακίζονται. Όπως σωστά έγραψε και συναγωνιστής παραπάνω, μπορείς πάντα να ζητήσεις να περιμένεις εφόσον εχεις χρόνο

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.633
Πόντοι
2.046
Φιλε αν δεν κατσεις στο στουντιο να περιμενεις δεν γινεται δουλεια.
Το να φυγεις και να ξαναγυρισεις δεν σημαινει οτι θα σου κρατησουν την θεση, αν παει αλλος πελατης θα μπει αυτος,απλα ετυχε εκεινη την μερα να πεσεις σε μεγαλα προγραμματα.
Μου εχει τυχει καμια δεκαρια φορες αυτο, μονο στην Σονια δυο τρεις φορες..εχει προγραμμα μου ελεγε η τσατσα ελα σε μια ωρα εκανα τσαρκα, ξαναπηγαινα παλι τα ιδια.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
670
Πόντοι
361
Εγω εμαθα κατι αλλο απο μια Τσα (νεα σχετικα) η οποια ηταν πρωτη της μερα στη δουλεια.
Φανηκε οτι καποια πραγματα δεν τα ηξερε ακομα αλλα μου εδωσε και την πληροφορια (οταν μπηκε πελατης και τον ειπε 40 απλο) οτι τους μεγαλυτερους σε ηλικια τους χρεωνουν ενα εξτρα 10αρικο (απο τα 30 στο απλο). Γιατι γινεται αυτο ρωταω?
Λεει "Ε, εσυ εισαι μεγαλος ρε φιλε και παιρνεις ενα νεο κοριτσακι, δωσε κατι παραπανω, μπορεις. Εσεις που ειστε νεοι σας βαζουμε με 30".
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή αν ειναι γενικος κανονας σε ολα τα μαγαζια, αλλα διακρισεις κανουν σιγουρα. Ηλικιακες διακρισεις ομως δεν το περιμενα..μου φανηκε λιγο κακο.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
632
Πόντοι
86
Εγω εμαθα κατι αλλο απο μια Τσα (νεα σχετικα) η οποια ηταν πρωτη της μερα στη δουλεια.
Φανηκε οτι καποια πραγματα δεν τα ηξερε ακομα αλλα μου εδωσε και την πληροφορια (οταν μπηκε πελατης και τον ειπε 40 απλο) οτι τους μεγαλυτερους σε ηλικια τους χρεωνουν ενα εξτρα 10αρικο (απο τα 30 στο απλο). Γιατι γινεται αυτο ρωταω?
Λεει "Ε, εσυ εισαι μεγαλος ρε φιλε και παιρνεις ενα νεο κοριτσακι, δωσε κατι παραπανω, μπορεις. Εσεις που ειστε νεοι σας βαζουμε με 30".
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή αν ειναι γενικος κανονας σε ολα τα μαγαζια, αλλα διακρισεις κανουν σιγουρα. Ηλικιακες διακρισεις ομως δεν το περιμενα..μου φανηκε λιγο κακο.
Αυτην την αυξομειωση τιμων την κανουν σε ατομα που δε θελουν να βαλουν ειδικα παρασκευες και σαββατα....

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
313
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναθλητές. Ξέρουμε αν η καρινα δουλεύει σήμερα και τι ώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom