Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (21 μέλη και 237 επισκέπτες)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.016
Πόντοι
3.436
Μετά τη σούπερ ενημέρωση του μέγα - μύστη n.smirni76 , βγήκαν οι εξής ειδήσεις
- η Λατίνα Μάντι από το Ιάσωνος 20γ δεν έφυγε τελικά για την πατρίδα της, όπως μας είχαν 'ενημερώσει' κάποιοι από εδώ μέσα
- μια από τις αδυναμίες μου, η milf Ναταλία / πρώην Νατάσσα από Κολωνού, είναι στην απογευματινή βάρδια στο Βέργας 2, όπως είχε αναφέρει και ο συναγωνιστής milfomaniac
- επιστροφή θείας Φωτεινής στο Ιάσωνος 44 όροφος. Άραγε ξεπέρασε πλήρως το ΣΜΝ που κόλλησε, ή υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ? Κατά τη γνώμη μου, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού είναι γνωστό ότι κάνει ΑΚΑ γαμήσι αβέρτα. Θα περιμένω κάποιο διάστημα, για να δω αν θα υπάρξει κάποιο κρούσμα ( ποτέ δεν έχω κάνει ΑΚΑ γαμήσι μαζί της, αλλά αν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το ΣΜΝ που κόλλησε, τότε και η ΑΚΑ πίπα που μου κάνει, είναι επικίνδυνη ) :priest::priest:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.074
Πόντοι
10.656
Άραγε ξεπέρασε πλήρως το ΣΜΝ που κόλλησε, ή υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης
ποσες φορες θα τα γραψεις τυπε; μας ζαλισες τα αρχιδια
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται, δεν παει να δωσει ακαποτες πιπες σε γριες του δεκαρικου, αιντε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λες και οι υπολοιπες σου δειχνουν βιβλιαριο υγειας, ελεος

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.568
Πόντοι
1.326

Λες και όλες δεν γαμιούνται ακάποτα θες να πεις.

Πάντως η συγκεκριμένη είναι σεσημασμένη, πριν πολλά χρόνια όταν δούλευε στο 27 της Κολωνού και την είχα πάρει, το στόμα/χείλη της ήταν γεμάτα έρπη.
Σκέτη αηδία, από τότε ούτε να τη βλέπω δεν θέλω.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.016
Πόντοι
3.436
ποσες φορες θα τα γραψεις τυπε; μας ζαλισες τα αρχιδια
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται, δεν παει να δωσει ακαποτες πιπες σε γριες του δεκαρικου, αιντε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τόσο εύκολα σου ζαλίζονται εσένα τα αρχίδια ? Να πας σε κανά γιατρό να το κοιτάξεις. :tooth: Εκτός κι αν θίχτηκες επειδή σου κακολογήσαμε την πραμάτεια.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.265
Πόντοι
721
Μύστες, με το μαλακό τις Βενεζουελανες...
Μπορεί να έχουν
και 50k νεκρούς από τον σεισμό...:confused:

Έχω θα τις αποφύγω τελείως..Θα έχουμε δράματα και είμαι ψυχοπονιαρης... Θα επηρεαστω...

Einai sto domatio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
1.085
Πόντοι
201
Μηνυμα συμπαραστασης και απο μενα για τους σεισμους στη βενεζουελα στεναχωρηθηκα με αυτο που εγινε τι να πω :(

Τουλαχιστον εχω γαμησει παρα πολλες απο εκει αρα εμμεσα θα συνεισφερω στην ανορθωση των καταστροφων..
μακαρι ποτε ξανα τετοιες ατυχιες σε κανεναν λαο

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Κατηφορική σήμερα τα μεσάνυχτα προς τα σπιτάκια της οδού Μαραθώνος...Καθώς πήγαινα προς τα εκεί θυμήθηκα και τα σπιτάκια στον Κολωνό όπου τα είχα επισκεφτεί μια φορά πριν 4 χρόνια και μιας και ήταν δίπλα πετάχτηκα για να δω....Τελικά επέστρεψα για να περάσω στο Μαραθώνος/Αχιλλέως με την Γιάννα ....

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά 3η βάρδια
Αχιλλέως 48/Μαραθώνος 59:Γιάννα
Μαραθώνος 59 πάνω:Μήλα
Μαραθώνος 59 κάτω:Μια μπαμπάτσικη λατίνα δεν είπε όνομα
Μαραθώνος 59α:Χριστίνα

Κολωνός
Ιωαννίνων 3:Ίνα
Ιωαννίνων 5:Έρικα(είχε πολλά δωμάτια και δε έκατσα να τη δω)

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
148
Like
27.184
Πόντοι
28.786
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:40

Κολωνου 48 αριστερο ειχε βαρδια η ρωσιδα Τζουλια...Παιδες αυτη δεν ειναι απλως για μερακληδες αλλα για ΑΡΧΙ-μερακληδες... κανονικα θα επρεπε να δουλευει Κολοκυνθους....εγω ας πουμε που θεωρω οτι ειμαι μερακλης....κολοσα και δεν περασα μαζι της..ισως αλλη φορα να το τολμησω....

Κολωνου 45 πρωτη πορτα κλειστο

δευτερη πορτα η Λατινα Εμιλυ

Κ 45 Τερμα μεσα ευθεια μπηκα μηπως πετυχω την Λατινα Νικολ αλλα ειχε μια καινουργια μιλφ ρωσιδα κοκκινομαλλα στρουμπουλη την Αννα...δεν την ειχα ξαναδει και ειπα να περασω μαζι της...σχετικα καλη ηταν

Εχω τωρα 3-4 κριτικες να ανεβασω...βαριεμαι λιγο να γραφω...θα δουμε.. ισως ανεβασω μονο την χειροτερη απο ολες που ηταν με την Λατινα Τιφανυ

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
13
Like
549
Πόντοι
310
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Άννα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Εμμυ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 2 λατινες Μαρτινα μελαχρινή με κανονικό σώμα σχεδόν 2αρι βυζί τατουάζκαι στις δυο κλειδες και Ρουμπι μελαχρινή κοντή σώμα με πιασιματακια 2.5αριβυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.

Λιοσιων 73α η υπηρεσία άνοιξε τη πόρτα δε με άφησε να μπω μέσα,μου είπε ότι έχει δυο λατίνες που είναι παρτούζα σε πρόγραμμα μίας ώρας....

Εξηκιου 18 Έλλη,απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Ναταλία/Νατάσα η γυρολόγος μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Μιλανα και Άλινα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βέργας 3 δεξιά Τζένη ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η λατίνα Σουζάνα,σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6α Φωτεινή απλό πρόγραμμα και Κατερίνα,απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Βεργας 6β Λίλιαν σε απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Αναστασία,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Αμαλία (πρώην Μαρια)η μελαχρινή Ρουμάνα και η Λανα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα και Ελένη (η γυφτοτσιγφανα) αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 11α Ελένη η οποία ανακοίνωσε με προφυλακτικό σήμερα.

Τροφωνιου 11 όροφος και 13αρια κλειστά.
Smirni καλημέρα, Βεργας 6α ήταν σίγουρα η Κατερίνα;
Σε ερώτηση μου , μου είπαν ότι λείπει και θα επιστρέψει σε 10 μέρες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
340.026
Πόντοι
49.090

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.333
Πόντοι
446
Τελευταία τροποποίηση:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.707
Πόντοι
456
Μετά τη σούπερ ενημέρωση του μέγα - μύστη n.smirni76 , βγήκαν οι εξής ειδήσεις
- η Λατίνα Μάντι από το Ιάσωνος 20γ δεν έφυγε τελικά για την πατρίδα της, όπως μας είχαν 'ενημερώσει' κάποιοι από εδώ μέσα
- μια από τις αδυναμίες μου, η milf Ναταλία / πρώην Νατάσσα από Κολωνού, είναι στην απογευματινή βάρδια στο Βέργας 2, όπως είχε αναφέρει και ο συναγωνιστής milfomaniac
- επιστροφή θείας Φωτεινής στο Ιάσωνος 44 όροφος. Άραγε ξεπέρασε πλήρως το ΣΜΝ που κόλλησε, ή υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ? Κατά τη γνώμη μου, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού είναι γνωστό ότι κάνει ΑΚΑ γαμήσι αβέρτα. Θα περιμένω κάποιο διάστημα, για να δω αν θα υπάρξει κάποιο κρούσμα ( ποτέ δεν έχω κάνει ΑΚΑ γαμήσι μαζί της, αλλά αν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το ΣΜΝ που κόλλησε, τότε και η ΑΚΑ πίπα που μου κάνει, είναι επικίνδυνη ) :priest::priest:
Η πρώην Νατάσα που λες είναι αυτή η Ρωσίδα που ήταν παλιά Κολωνού 30 όροφος?

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.016
Πόντοι
3.436
Η πρώην Νατάσα που λες είναι αυτή η Ρωσίδα που ήταν παλιά Κολωνού 30 όροφος?
Αυτή η Νατάσσα που λέω, είναι μια milf γύρω στα 55 , που είχε ξεκινήσει από το Ιάσωνος - 46 όροφος, και στη συνέχεια δούλευε στο Κολωνού -53, καθώς και στα 2 Κολωνού -48, παλιό και νέο

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.457
Πόντοι
446
Κάποια καλύτερη από αυτές που να δίνει κώλο, έστω και με δωράκι;
Πωλινα Καλυμνου,το καλυτερη (σε προσωπο τουλαχιστον) παει περιπατο κι ας μην εχω δει τις αλλες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom