Τι αμπελοφιλοσοφίες από τα Lidl είναι αυτά που λες ?? Όλες οι πουτάνες τα παίρνουν ακάποτα σε όλες τις τρύπες ? Μήπως έκανες καμιά εκατοστή εμβόλια για τον Covid, και αυτά που λες είναι οι παρενέργειές τους ??
Πρώτα από όλα, την είδηση για το ΣΜΝ που κόλλησε η Φωτεινή, τη δημοσίευσε άλλος συναγωνιστής. Εγώ πριν 3 εβδομάδες απλά το σχολίασα, και χτες που ανέφερε ο n.smirnis ότι επέστρεψε, αναρωτήθηκα αν το έχει ξεπεράσει πλήρως. Κυρίως όμως το έκανα, για να ενημερωθούν οι συναγωνιστές. Η Φωτεινή από το 2015 που ξεκίνησε στην Κολωνού, γαμιόταν αβέρτα ΑΚΑ. Εγώ σπανίως τη γαμούσα με καπότα, κυρίως πήγαινα για την ΑΚΑ πίπα της. Ποτέ όμως δεν είχε ακουστεί να έχει κολλήσει κάτι αυτή, ή να έχει κολλήσει κάποιον συναγωνιστή.
Μετά από 11 χρόνια λοιπόν, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι κόλλησε ΣΜΝ, και το θεώρησα ΧΡΕΟΣ μου να το επισημάνω, ειδικά για τους καινούριους συναγωνιστές, που δεν ξέρουν τι εστί θεία Φωτεινή.
Άρα, ούτε βλακείες είπα (όπως ανέφερες), ούτε κρέμασα στα μανταλάκια τη Φωτεινή. Έκανα αυτό που κάνουν πολλοί συναγωνιστές στην ενημέρωση, και προειδοποιούν για πουτάνες από τις οποίες κόλλησαν κάτι, ή αναφέρουν σημάδια που είδαν στο σώμα κάποιας, τα οποία πιθανόν να προέρχονται από κάποιο ΣΜΝ.
Είναι χρέος όλων μας λοιπόν, να ενημερώνουμε για αυτά τα γεγονότα.
Άσε λοιπόν τις επικίνδυνες γενικεύσεις ότι όλες τα παίρνουν ΑΚΑ σε όλες τις τρύπες, και κοίτα να συνεισφέρεις πραγματικά στην ενημέρωση, και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες