xanthiforever_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2026
- Like
- 333
- Πόντοι
- 21
Πολύ καλημέρα σας, Κύριοι και Kυρίες guest star 

Καλημέρα, κύριε!Πολύ καλημέρα σας, Κύριοι και Kυρίες guest star![]()
Πολλά ζητάτε. Βολευτειτε τώρα με τιην δεν υπάρχει ξανθιά. Εμείς πηγαίνουμε στην ΝΑ Ασία για να βρούμε μελαχρινές.Θέλω μία μελαχρινή, με μαύρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα!
Τόσα πολλά ζητώ εδώ στη ΝΑ Ευρώπη;;;
Αυτό το έχουμε πει. Έχει τελειώσει εδώ και αρκετούς μήνες. ..Πολλά ζητάτε. Βολευτειτε τώρα με τιην δεν υπάρχει ξανθιά. Εμείς πηγαίνουμε στην ΝΑ Ασία για να βρούμε μελαχρινές.
Θέλω μία μελαχρινή, με μαύρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα!
Τόσα πολλά ζητώ εδώ στη ΝΑ Ευρώπη;;;
Δεν είναι δικιά μ η φωτό. Μου την έστειλαν![]()
Σας ευχαριστω και τους δυο για το ενδειαφερονΟ βεζύρης που θέλει να γίνει χαλίφης [aka @Ιζνογκουντ ] που είναι;;;
Καλως ηλθατε στο νημα των ακακων και ακινδυνων παππουληδωνΚαλησπερα παππουδες μου![]()
Ευχαριστω γ το καλωσόρισμα.. εχετε καλα vibes εδω μέσα.Καλως ηλθατε στο νημα των ακακων και ακινδυνων παππουληδων
Παρακαλω καθιστε και βολευτητε σαν στο σπιτι σας ...
Ενα χαμομιλακι να προσφερουμε ?
Ολα τα αλλα μας τα εχουν απαγορευσει οι γιατροι ....
Σε γενικες γραμμες το προσπαθουμε να κραταμε καθαρο το φτωχικο μας..Ευχαριστω γ το καλωσόρισμα.. εχετε καλα vibes εδω μέσα.
Εσυ ποσο χρονών εισαι καλε μου φίλε;Σε γενικες γραμμες το προσπαθουμε να κραταμε καθαρο το φτωχικο μας..
Εμεις οι απομαχοι της ζωης , συνταξιουχοι ...ΟΓΑ ο νηματοθετης , ΕΦΚΑ οι υπολοιποι να εδω μαζευομαστε οποτε μας επιτρεπουν τα αρθριτικα μας και ανταλασουμε εμπειριες για τα διαφορα νοσηματα ( σωματικα , ψυχικα κλπ ) και τις θεραπειες που συνιστουν οι θεραποντες ιατροι...
Υπαρχουν βεβαια και καποιες ανιατες καταστασεις ( βλεπε νηματοθετη ) που δεν ενοει να με ορισει διαδοχο
Δεν μπορω να αποκαλυψω ανατριχιαστικες λεπτομερειεςΕσυ ποσο χρονών εισαι καλε μου φίλε;
Εισαι σε ηλικία για γάμο;;Δεν μπορω να αποκαλυψω ανατριχιαστικες λεπτομερειες
Δυστυχως ο ακατανομαστος @blizardeye ζηλευει και εμενα και τον καλο μου γειτονα @κωλο-γερος
Και μας ματιαζει
Ειμαι εγω κυρια Μαναρα,αν ενδιαφερεστε...Εισαι σε ηλικία για γάμο;;
Ενδιαφερομαι γ ωριμους αντρες 80 +Ειμαι εγω κυρια Μαναρα,αν ενδιαφερεστε...
Ειμαι σε ηλικια ΜΒΑΕισαι σε ηλικία για γάμο;;
Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο τοτες....Ενδιαφερομαι γ ωριμους αντρες 80 +
Τεκνατζου μας βγηκατε ....να το προσεξετε αυτοΕνδιαφερομαι γ ωριμους αντρες 80 +