Diamond096
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2025
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Ποοοοο την καυλααα την θυμήθηκαμε. Πως το κατεβάζουμε το υλικό μάγκες ?![]()
afroditaki97 greek onlyfans(2)
Visit the page to see this album : afroditaki97 greek onlyfans(2)www.erome.com
![]()
![]()
Ποοοοο την καυλααα την θυμήθηκαμε. Πως το κατεβάζουμε το υλικό μάγκες ?![]()
![]()
![]()
ισχύει οτι αυτη έπαιζε ακαπωτα ;Ποοοοο την καυλααα την θυμήθηκαμε. Πως το κατεβάζουμε το υλικό μάγκες ?
![]()
![]()
![]()
Τι πανικός είχε γίνει τότε που είχε ξεκινήσει απτο κανεσεξ με τα ραντεβού στο Παγκράτι! Και μετά στούντιο μελαντιας!
Πωω ρε φίλε εποχές...θυμάμαι είχα περάσει από το Στούντιο (δεν είχα μπει την είχα πάρει ήδη εκτός 2 φορές) μόνο από περιέργεια γιατί μου είχαν πει είχε τεράστια ουρά και όντως φίλε δεν έχω δει τόσο κόσμο σε στούντιο ποτέ.
Μέσα σαλόνι γεμάτο και κάπνιζαν έξω πόσοι τύποι διάσπαρτοι μέχρι και στις γωνίες του τετραγώνου δήθεν μακριά να μην καρφώνονται.
Δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα σε αυτόν τον χώρο που να γούσταρε πραγματικά και τόσο πολύ τον πούτσο.
Ήξερα από γνωστούς ότι πηδιόταν μετά την δουλειά (που την είχαν σκίσει ήδη καμία 20αρια τύποι στο στούντιο) σε κλαμπ για την καυλα της με τυχάρπαστους.
Άρρωστο το κορίτσι!
Το μουνι της ηταν υγρο μετα απο τοσο γαμισι??? Γιατι γενηκα μετα απο 1 αντε 2 φορες η περησοτερες δεν αντεχουν...αλλα αυτη ηθελε και αλλο μετα θα μου πεις αχχαχαχαΠωω ρε φίλε εποχές...θυμάμαι είχα περάσει από το Στούντιο (δεν είχα μπει την είχα πάρει ήδη εκτός 2 φορές) μόνο από περιέργεια γιατί μου είχαν πει είχε τεράστια ουρά και όντως φίλε δεν έχω δει τόσο κόσμο σε στούντιο ποτέ.
Μέσα σαλόνι γεμάτο και κάπνιζαν έξω πόσοι τύποι διάσπαρτοι μέχρι και στις γωνίες του τετραγώνου δήθεν μακριά να μην καρφώνονται.
Δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα σε αυτόν τον χώρο που να γούσταρε πραγματικά και τόσο πολύ τον πούτσο.
Ήξερα από γνωστούς ότι πηδιόταν μετά την δουλειά (που την είχαν σκίσει ήδη καμία 20αρια τύποι στο στούντιο) σε κλαμπ για την καυλα της με τυχάρπαστους.
Άρρωστο το κορίτσι!!
Αν αγαπησε πραγματικα σταματησε.Αν αλλαξε πραγματικα τη ζωη της επισης σταματησε.Μη περιμενεις τιποτα απο κανενα ειτε ξερουν ειτε οχι.Δεν υπαρχει περιπτωση να δωθει κατι διοτι θα ακουσουν τα θελω της.Το ειναι site δεν λεει απολυτως τιποτα απο απαψη βοηθειας.Κ οσοι βοηθησαμε/βοηθηκαμε και τυχεροι ειμαστε.Αυτα ισχυουν για ολο το site και για καθε νημα.Καποτε διαβασα ενα ωραιο.Οτι οσοι ζουν τα καλα κ οσοι ξερουν τι και πως,δε βρισκονται στο site κ δεν ασχολουνται με sites.Ευελπιστουμε για μια ανταξια της ειτε σε υπηρεσιες ειτε σε εμφανιση ειτε κ στα δυο.Οπως λεει κ ενας φιλος δε τελειωνουν ασχετα που ψαχνουμε αυτη τη μια.Δυστυχως δεν θα αλλαξει κατι μεχρι νεοτερας.Στο λεω απο πρωτο χερι με αρα πολυ μεγαλη συνεισφορα που τωρα ειμαι να τους φτυσω.Μεσα στους πουθεναδες χαθηκαν κ οι καλοι που εκαναν αυτο που θελουμε ολοι.Εγω παό τις ευχομαι να μη χρειαστει να το ξανακανει ποτε.Επισης ευχομαι να μη χρειαζομαστε να μαθουμε γιατι ολα γινονται υπογειως.Οτι βλεπεις για το φαινεσθαι απλα προσπερνα,κ οτι ειναι παλιο ξαναπροσπερνα.Ρε σεις ολοκληρο bourdela.com και δεν υπαρχει κανενας να μας πει που θα πετυχουμε αυτην την καυλωμενη γκομενα να την γαμησουμε και εμεις ;; Τι και αν “σταματησε” τοσα χρονια ;; Ετσι οπως τα λετε και σε μπουκαλι να την κλεινατε παλι θα γαμιοταν . Τοσες φωτο τις και βιντεο στο ιντερνετ παιζουν και κανεις δεν ξερει αν βιζιταρει ;; Καλη συνεχεια σε ολους ευχομαι !!
Στείλε μνμ αδερφέ δεν μπορώ να σου στείλω.τρομερή κοπελα. μας ειχε τρελανει στο vola..... δυστυχως δε μπορεσα ποτε να βρεθω μαζι της. αν εχει καποιος φωτο της ή βιντεο και θελει να κουβεντιασουμε για αυτη ας στειλει ενα προσωπικο.
Είχε και instagram. Κανονίζε και από εκεί φάσεις.Εδώ έχουν ανέβει πολλές φωτό αλλά κ βίντεο που έπαιζε μόνη της . Αλήθεια πρέπει να ήταν πολύ τοπ στις υπηρεσίες καθότι αναφέρεται με νοσταλγία από μύστες που την συνάντησαν . Κρίμα που δεν έμαθα για αυτήν τότε !
Ότι κ να είχε φίλε μου αφού σταμάτησε πια δεν έχει νόημα !Είχε και instagram. Κανονίζε και από εκεί φάσεις.
Οχι απλα ηταν Top η Αφρο επαιζε σε αλλο level ανεξάρτητης με φουλ ενισχυμενο program , αν σε ήξερε κιολας και ήσουν πελάτης γινοταν φουλ πουταναρα και σου εδινε το κωλοτρυπιδι σαν να μην υπαρχει αυριο , σε πιπα ,καραμελωμα και κωλαντερο εδεινε ρεσιτάλ ερμηνείας η Αφρο !!!!Εδώ έχουν ανέβει πολλές φωτό αλλά κ βίντεο που έπαιζε μόνη της . Αλήθεια πρέπει να ήταν πολύ τοπ στις υπηρεσίες καθότι αναφέρεται με νοσταλγία από μύστες που την συνάντησαν . Κρίμα που δεν έμαθα για αυτήν τότε !
Είμαι λίγος κ καλός..Οχι απλα ηταν Top η Αφρο επαιζε σε αλλο level ανεξάρτητης με φουλ ενισχυμενο program , αν σε ήξερε κιολας και ήσουν πελάτης γινοταν φουλ πουταναρα και σου εδινε το κωλοτρυπιδι σαν να μην υπαρχει αυριο , σε πιπα ,καραμελωμα και κωλαντερο εδεινε ρεσιτάλ ερμηνείας η Αφρο !!!!
Όσοι την δοκιμάσαμε δεν θα ξεχάσουμε καν τα ραντεβου και τα 2ωρα που κλείσαμε,.... μαραθώνιος υδρωτα και σπέρματος , μερικοί εχουμε και κανα 2 φωτος και κανα βίντεο, δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες όσοι φάγαμε φαγαμε , ας ειναι καλα το κοριιτσι τωρα πλέον που έκοψε , μακάρι να θελει να παρει κανα νεο αμαξάκι μπας και επιστρέψει στο χαλαρό και καβατζωτο ....λίγοι και καλοί αυστηρά και μονο