Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.233
- Πόντοι
- 361
Πήγα τβρα κλειστά πφφφ εχει συγκεκριμένες μέρες που είναι ανοιχτό?Μονο 2η μέχρι 2300
Πήγα τβρα κλειστά πφφφ εχει συγκεκριμένες μέρες που είναι ανοιχτό?Μονο 2η μέχρι 2300
Συναγωνιστή, την Κλεοπάτρα την δοκίμασα στο Ιάσωνος 1β αριστερό, με μέτριες όμως εντυπώσεις. Τι εννοείς με το 'ο/π' που έγραψες ?...Η Κλεοπάτρα από Ι2α, με
ο/π εκτός...
Συναγωνιστή, σε ευχαριστώ για τα καλά νέα που μου είπες για τη ΝατάσαΗ Νατάσα δουλεύει Βέργας 7 στο υπόγειο.
Η Μαρίνα είναι σαν πρεζού. Ούτε να με πληρώνει δεν την γαμάω. Η Αλιόνα πιστεύω θα γυρίσει. Πρέπει να κάνει διακοπές τώρα.

Υποθέτω θα είναι εκεί τα απογεύματα.ποτε την δοκιμασες; εδω κ κατι εβδομαδες που παω, δεν ειναιΣυναγωνιστή, την Κλεοπάτρα την δοκίμασα στο Ιάσωνος 1β αριστερό, με μέτριες όμως εντυπώσεις. Τι εννοείς με το 'ο/π' που έγραψες ?![]()
ΝαιΠήγα τβρα κλειστά πφφφ εχει συγκεκριμένες μέρες που είναι ανοιχτό?
2 φορές πήγα μαζί της, πριν το Πάσχα, αλλά δε με ενθουσίασεποτε την δοκιμασες; εδω κ κατι εβδομαδες που παω, δεν ειναι
τιποτα αξιολογο.. αυτες τις μερες; λεω να παω τωρα αλλα να μην φαω και 2 ωρες στο ψαξιμο2 φορές πήγα μαζί της, πριν το Πάσχα, αλλά δε με ενθουσίασε![]()
Συναγωνιστή, εγώ τον εξέφρασα τον πόνο μου σε ένα μακροσκελές κείμενο - σχεδόν όλα μου τα στανταράκια έχουν πέσει τελείως σε απόδοση, ή έχουν σταματήσει. Ευτυχώς ο συναγωνιστής Milfomaniac μου είπε κι ένα καλό για τη Νατάσα από Κολωνου 48, που εργάζεται ως Ναταλί στο υπόγειο του Βέργας 7τιποτα αξιολογο.. αυτες τις μερες; λεω να παω τωρα αλλα να μην φαω και 2 ωρες στο ψαξιμο
Ξέρουμε πότε?

Γουστάρω θα πάω να την γαμήσωΦωκαίας 13 ισόγειο Ειρήνη άδεια δωμάτια και σαλόνι, η κοιλούμπα έκανε δίπλα πάνω απο το κιλοτάκι.
ΟρθοπεδικοΣυναγωνιστή, την Κλεοπάτρα την δοκίμασα στο Ιάσωνος 1β αριστερό, με μέτριες όμως εντυπώσεις. Τι εννοείς με το 'ο/π' που έγραψες ?![]()
Μακάρι ρε φίλε να γυρίσει,θα ξενερώσω φουλ αν σταματησεΗ Νατάσα δουλεύει Βέργας 7 στο υπόγειο.
Η Μαρίνα είναι σαν πρεζού. Ούτε να με πληρώνει δεν την γαμάω. Η Αλιόνα πιστεύω θα γυρίσει. Πρέπει να κάνει διακοπές τώρα.
Πήγα μετά της 01:00. Ήταν η γνωστή Αλβανίδα Εμμανουέλα, η οποία μου συστήθηκε ως Άντζελα.Στο Φωκαίας 27Β που πηγες, θυμασαι τι ωρα ήταν, και οτι σιγουρα λεγοταν Αντζελα? !
Καμία σχέση με την Νάταλι, το γνωστό milfoni από το Φωκαίας 27Β. Η συγκεκριμένη αγνοείται και την ψάχνουν απεγνωσμένα αρκετοί συναγωνιστές.Καλησπέρα φιλαράκι και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα. Ήθελα να σε ρωτήσω για το φίλης 69α που πήγες χθες το βράδυ ή τσατσά που είπες η Ναταλία που δούλευε και ποιο παλιά εννοούσες μήπως την Ναταλία από Φωκαίας 27Β ισόγειο στα σκαλακια?? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο
Την "Βραζιλιάνα" λες; Εδώ δεν είναι αυτή;Καλησπερα σας παλιοπαιδα που ελεγε και ο Νοτης...
Φιλιπιδου 11α Εχουμε καμια ενημερωση αν γυρισε η ΚΑΤΡΙΝ ? Δεν μου εχω παρει καλυτερη λατινα!!!~