Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
Δε θα έπρεπε? δηλαδή θα έπρεπε να πατάς με το αμάξι σου επειδή γουστάρεις, ένα ζωντανό και να μην συμβαίνει τίποτα κατά τη γνώμη σου? γιατί? ποιον θα ωφελήσει αυτός εκτός από τους άρρωστους που κακοποιούν ζώα? Άρα να επιδοτήσουμε την σκατοψυχιά?

Η φύση είναι τέτοια που πρέπει ελεγχόμενα να σκοτώσεις για να φας...δεν πρέπει να σκοτώσεις για χόμπι ούτε για να νιώσεις δυνατός κακοποιώντας ένα ζωάκι. Οι απολίτιστοι...αυτοί που ζόυσαν στις ζούγκλες...εκτιμούσαν περισσότερο το ζώο που σκότωναν για να το φάνε...εμείς εδώ οι πολιτισμένοι τσινάμε επειδή δεν μας αφήνουν να κρεμάμε σκυλιά από τα δέντρα???

Για τους ανθρώπους υπάρχει ποινική δίωξη...και διοικητικό πρόστιμο....και αυτή είναι η απόδειξη ότι η ζωή του ανθρώπου υπολογίζεται περισσότερο.

ΔΕΝ ισχύει το τελευταίο που λες...ΔΕΣ το βίντεο...το πατάει με τον μπροστά τροχό...και ξεκάθαρα το καταλαβαίνει...και απλά συνεχίζει...και μάλιστα στο βίντεο ακούγεται το ζωντανό που φωνάζει..οπότε όταν το πάτησε δεύτερη φορά ήξερε τι έχει από κάτω.

ναι προφανώς έφυγε μετά για να μην μπλέξει....και ρωτάω...γιατί να μην μπλέξει? αν είχε σταματήσει και είχε καλέσει τις υπηρεσίες του δήμου δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι τομάρι.
θεωρω οτι πανικοβληθηκε. η νομιζε οτι το πατησε στο ποδι. λες να προλαβε να το σκεφτει? η θεωρεις οτι ο καθενας γνωριζει τι πρεπει να κανει αν στουκαρει ζωο στο δρομο???
ποσοι νομιζεις βασικα οτι το κανουν αυτο που λες?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
αλλο αυτο που λες και αφορα βασανισμο τυπε! και αλλο ενα ατυχημα στο δρομο...
κατα τα αλλα συνυπευθυνοι και οι δημοι οταν αφηνουν αγελες αδεσποτων που ουτε καν στειρωση τα κανουν!
σκηνικα απειρα!
ο άλλος από πάνω ανέφερε ότι παλιά κρέμαγαν τα σκυλιά από τα δέντρα...και τώρα πλέον αν το κάνεις θα σε "ρουφιανέψουν"

εσύ τι καταλαβαίνεις?

υπάρχουν πολλά επίπεδα....κάποιοι νομίζουν ότι μπορείς να πατάς ένα ζωντανό χωρίς καμία επίπτωση είναι ένα αυτό

και άλλοι (πιο επικίνδυνοι) βασανίζουν ζώα...αν θυμάσαι κάποτε κυκλοφορούσε στο youtube ένα βίντεο με 2 υπανθρπώπους που έκαναν bbq και φώναξαν κοντά ένα σκυλί και το έλουσαν με το καυτό λάδι και γέλαγαν

εσύ αυτούς θεωρείς ότι θα πρέπει να τους πούμε "εντάξει δεν πειράζει σκυλί ήταν" ??? τους θεωρείς στα καλά τους?

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
ο άλλος από πάνω ανέφερε ότι παλιά κρέμαγαν τα σκυλιά από τα δέντρα...και τώρα πλέον αν το κάνεις θα σε "ρουφιανέψουν"

εσύ τι καταλαβαίνεις?

υπάρχουν πολλά επίπεδα....κάποιοι νομίζουν ότι μπορείς να πατάς ένα ζωντανό χωρίς καμία επίπτωση είναι ένα αυτό

και άλλοι (πιο επικίνδυνοι) βασανίζουν ζώα...αν θυμάσαι κάποτε κυκλοφορούσε στο youtube ένα βίντεο με 2 υπανθρπώπους που έκαναν bbq και φώναξαν κοντά ένα σκυλί και το έλουσαν με το καυτό λάδι και γέλαγαν

εσύ αυτούς θεωρείς ότι θα πρέπει να τους πούμε "εντάξει δεν πειράζει σκυλί ήταν" ??? τους θεωρείς στα καλά τους?
παλια ερχοταν η αστυνομια και τα φολιαζε!!! τα ζησαμε

ειπαμε αλλο ο βασανισμος και αλλο ενα ατυχημα στο δρομο...

οι γιαγιαδες στα χωρια που πετανε τα νεογεννητα γατακια/κουταβια στους βοθρους? παμε να τις συλλαβουμε?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
θεωρω οτι πανικοβληθηκε. η νομιζε οτι το πατησε στο ποδι. λες να προλαβε να το σκεφτει? η θεωρεις οτι ο καθενας γνωριζει τι πρεπει να κανει αν στουκαρει ζωο στο δρομο???
ποσοι νομιζεις βασικα οτι το κανουν αυτο που λες?
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ρε φίλε...θα καταλάβεις τι έγινε έλεος δηλαδή

σου λέω ότι το πάτησε και το κατάλαβε...και το πέρασε και με τον δεύτερο τροχό

ούτε καν το τιμόνι δεν έκοψε μήπως και το αποφύγει

εγώ σίγουρα αν πατήσω κάτι με το αμάκι που δεν ξέρω τι είναι δεν θα το περάσω ξανά από πάνω και μετά θα εξαφανιστώ.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.066
Πόντοι
456
δεν ειναι φιλοζωια. γατοφιλια και σκυλοφιλια ειναι. κλεινουν τα σκυλια σε ενα διαμερισμα, τα βγαζουν βολτα με λουρι 2 φορες τη μερα οποτε εχουν χρονο τα αφεντικα, για να πανε να χεσουν τα ζωακια και αυτο τωρα το λεμε φιλοζωια!

σκοτωθηκε ενα αδεσποτο και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Εκτός κι αν κάποιος το κάνει εξ επίτηδες. Δεκάδες αλεπούδες, ασβούς, σκατζόχοιρους και φυσικά σκυλόγατα βλέπεις νεκρά στούς επαρχιακούς δρόμους. Δεν πιστεύω ότι όλα είναι ατύχημα. Πώς μπορείς να σκοτώσεις αλεπού; Αυτές δεν κάθονται ούτε για να τις χαζέψεις. Εχω κάνει πάνω από 600.000km σε επαρχιακούς δρόμους και μόνο δυό φορές χτύπησα ζώα. Έναν ασβό, νύχτα σε μία στροφή σε δρόμο άγονης γραμμής, που προφανώς καθόταν δίπλα στο σκοτωμένο ταίρι του(!), και μία φορά μία γάτα, που ήρθε κάτω από τό αμάξι!

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ρε φίλε...θα καταλάβεις τι έγινε έλεος δηλαδή

σου λέω ότι το πάτησε και το κατάλαβε...και το πέρασε και με τον δεύτερο τροχό

ούτε καν το τιμόνι δεν έκοψε μήπως και το αποφύγει

εγώ σίγουρα αν πατήσω κάτι με το αμάκι που δεν ξέρω τι είναι δεν θα το περάσω ξανά από πάνω και μετά θα εξαφανιστώ.
κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ομως!!! η μεση ελλεηνιδα δε ξερει απο οδηγηση!

το βιντεο δε το βλεπω ειμαι φαγωμενος τωρα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
παλια ερχοταν η αστυνομια και τα φολιαζε!!! τα ζησαμε

ειπαμε αλλο ο βασανισμος και αλλο ενα ατυχημα στο δρομο...

οι γιαγιαδες στα χωρια που πετανε τα νεογεννητα γατακια/κουταβια στους βοθρους? παμε να τις συλλαβουμε?
εντάξει...και κάποτε οι γυναίκες δεν είχαν άποψη για το ποιον θα παντρευτούν

και κάποτε τις έδερνε ο άντρας τους και το βούλωναν μην το μάθει η γειτονιά και ΤΟΝ κάνουν ρεζίί

οι κοινωνίες πάνε μπροστά...όποιος δεν μπορεί να ανήκει σε μια κοινωνία που σέβεται περισσότερο τα ζώα (έστω και τα ζώα συντροφιάς) τότε δεν φταίνε οι νόμοι

θα περάσουν τα χρόνια και ο μπάρμπας που έμαθε ότι τα γατιά τα πετάμε στον ασβέστη απλά...θα μας...αφήσει χρόνους...τα παιδιά του θα έχουν άλλα μυαλά.

ναι τις γιαγιάδες πρέπει να τις βάλουν πρόστιμα και να τους πάρουν τα γατιά τι να κάνουμε??

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
Εκτός κι αν κάποιος το κάνει εξ επίτηδες. Δεκάδες αλεπούδες, ασβούς, σκατζόχοιρους και φυσικά σκυλόγατα βλέπεις νεκρά στούς επαρχιακούς δρόμους. Δεν πιστεύω ότι όλα είναι ατύχημα. Πώς μπορείς να σκοτώσεις αλεπού; Αυτές δεν κάθονται ούτε για να τις χαζέψεις. Εχω κάνει πάνω από 600.000km σε επαρχιακούς δρόμους και μόνο δυό φορές χτύπησα ζώα. Έναν ασβό, νύχτα σε μία στροφή σε δρόμο άγονης γραμμής, που προφανώς καθόταν δίπλα στο σκοτωμένο ταίρι του(!), και μία φορά μία γάτα, που ήρθε κάτω από τό αμάξι!
με αμαξι σκυλι και ζαρκαδι τα οποια πεταχτηκαν τελευταια στιγμη χωρις να μπορεις να αντιδρασεις. το σκυλι δεν επαθε τιποτα. το ζαρκαδι μαζι με το ψυγειο χαιρετησαν. με σκουτερ αλεπουδακι οσο απιστευτο και αν σου φαινεται, κοκκαλωσε στη μεση του δρομου!!!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ομως!!! η μεση ελλεηνιδα δε ξερει απο οδηγηση!

το βιντεο δε το βλεπω ειμαι φαγωμενος τωρα.
Αφού δεν βλέπεις το βίντεο τότε η άποψη που εκφέρεις είναι άκυρη

αυτά που λες τα καταρρίπτει η πραγματικότητα που την βλέπεις μπροστά στα μάτια σου

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
εντάξει...και κάποτε οι γυναίκες δεν είχαν άποψη για το ποιον θα παντρευτούν

και κάποτε τις έδερνε ο άντρας τους και το βούλωναν μην το μάθει η γειτονιά και ΤΟΝ κάνουν ρεζίί

οι κοινωνίες πάνε μπροστά...όποιος δεν μπορεί να ανήκει σε μια κοινωνία που σέβεται περισσότερο τα ζώα (έστω και τα ζώα συντροφιάς) τότε δεν φταίνε οι νόμοι

θα περάσουν τα χρόνια και ο μπάρμπας που έμαθε ότι τα γατιά τα πετάμε στον ασβέστη απλά...θα μας...αφήσει χρόνους...τα παιδιά του θα έχουν άλλα μυαλά.

ναι τις γιαγιάδες πρέπει να τις βάλουν πρόστιμα και να τους πάρουν τα γατιά τι να κάνουμε??
αυτο το καποτε δεν εχει ουτε 30 χρονια διαφορα με το σημερα τυπε αυτο λεμε... εριχνε φολες η αστυνομια και ακομα υπηρετουν αυτοι οι ιδιοι. και κατι οπλα με βελακια ειχαν νομιζω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφού δεν βλέπεις το βίντεο τότε η άποψη που εκφέρεις είναι άκυρη

αυτά που λες τα καταρρίπτει η πραγματικότητα που την βλέπεις μπροστά στα μάτια σου
λαθος γιατι την πραγματικοτητα τη λες οπως θες εσυ ως θεατης και οχι η αλλη οπως αυτη το εζησε...

μετα βεβαια στα δικαστηρια δε μπορεις να αποδειξεις αυτα που ο ιδιος λες οτι βλεπεις και χολιαζεσαι που τη βγαζουν αθωοι οι κατηγορουμενοι. εχεις αποδειξη οτι εγινε επιτηδες? οχι. απλα ισχυριζεσαι και κρινεις συμφωνα με τα δικα σου μετρα. το πως οδηγαει ομως ο ελληνας οδηγος ξερεις μια χαρα οτι δε κανουν για τιμονι οι περισσοτεροι! γιατι λοιπον απλα και η κυρια να μη σκαμπαζει οπως κοκορευεστε?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
αυτο το καποτε δεν εχει ουτε 30 χρονια διαφορα με το σημερα τυπε αυτο λεμε... εριχνε φολες η αστυνομια και ακομα υπηρετουν αυτοι οι ιδιοι. και κατι οπλα με βελακια ειχαν νομιζω.
ναι και? επειδή ήταν πριν 30 χρόνια πρέπει να συνεχιστεί? δεν τους ζητάμε και τίποτα φοβερό έτσι? να μην είναι τομάρια...δεν είναι δύσκολο :confused:

λαθος γιατι την πραγματικοτητα τη λες οπως θες εσυ ως θεατης και οχι η αλλη οπως αυτη το εζησε...
Ωραία...όταν δεις το βίντεο και μου δώσεις μια εξήγηση πειστική στο γιατί όταν το πάτησε με τον μπροστά τροχό δεν σταμάτησε...τότε να σου απαντήσω.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
ναι και? επειδή ήταν πριν 30 χρόνια πρέπει να συνεχιστεί? δεν τους ζητάμε και τίποτα φοβερό έτσι? να μην είναι τομάρια...δεν είναι δύσκολο :confused:

Ωραία...όταν δεις το βίντεο και μου δώσεις μια εξήγηση πειστική στο γιατί όταν το πάτησε με τον μπροστά τροχό δεν σταμάτησε...τότε να σου απαντήσω.
θα τα πει στο δικαστη

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
θα τα πει στο δικαστη
εγώ δεν είπα ότι έγινε επίτηδες

εγώ είπα ότι όταν κατάλαβε ότι το πάτησε επέλεξε να το περάσει και δεύτερη φορά από πάνω και μετά εξαφανίστηκε.

μπορεί να έγινε επίτηδες μπορεί και όχι

αλλά σίγουρα το κατάλαβε και μετά το πέρασε ξανά από πάνω..και μετά γκάζωσε να φύγει

δεν το λέω εγώ...το βιντεο το δειχνει.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
εγώ δεν είπα ότι έγινε επίτηδες

εγώ είπα ότι όταν κατάλαβε ότι το πάτησε επέλεξε να το περάσει και δεύτερη φορά από πάνω και μετά εξαφανίστηκε.

μπορεί να έγινε επίτηδες μπορεί και όχι

αλλά σίγουρα το κατάλαβε και μετά το πέρασε ξανά από πάνω..και μετά γκάζωσε να φύγει

δεν το λέω εγώ...το βιντεο το δειχνει.
αν παραδεχτει οτι το καταλαβε θα παει και για εγκαταλειψη ατυχηματος

παντως για μια χουφτα κλικ τα σοσιαλ μιντια και τα καναλια κανουν την τριχα τριχια...

προσεξτε καλα λοιπον τα λαθη που θα κανετε στη ζωη σας!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.641
Πόντοι
3.936
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.212
Πόντοι
9.931
σε ένα ήσυχο δρόμο είχε φάτσα κάρτα το σκυλάκι και το "σιδέρωσε" νομίζοντας πως δεν υπήρχαν κάμερες-μάρτυροι
Εννοείται η ζωή του δύστυχου σκυλιού έχει μεγαλύτερη αξία από την μηδενική της κυρίας

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.641
Πόντοι
3.936
δεν κακοποιησε σε αυτη την περιπτωση τυπε!
ναι καθολου το να το σκοτωσεις επιτηδες δεν αποτελει κακοποιηση στο ξαναλεω τυπε εκτιθεσε δεν εισαι ζωοφιλος οκ αλλα δε χρειαζετε να βγαζεις την απεχθεια σου απεναντι σε αθωα πλασματα που δε σου εχουν κανει απολυτος τιποτα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.033
Πόντοι
4.546
ναι καθολου το να το σκοτωσεις επιτηδες δεν αποτελει κακοποιηση στο ξαναλεω τυπε εκτιθεσε δεν εισαι ζωοφιλος οκ αλλα δε χρειαζετε να βγαζεις την απεχθεια σου απεναντι σε αθωα πλασματα που δε σου εχουν κανει απολυτος τιποτα
που ειδες απεχθεια ακριβως να ξερουμε?

το επιτηδες εσυ το λες! εγω λεω οτι ηταν ατυχημα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
αν παραδεχτει οτι το καταλαβε θα παει και για εγκαταλειψη ατυχηματος

παντως για μια χουφτα κλικ τα σοσιαλ μιντια και τα καναλια κανουν την τριχα τριχια...

προσεξτε καλα λοιπον τα λαθη που θα κανετε στη ζωη σας!
το παραδεχτεί δε το παραδεχτεί...το βίντεο φαίνεται καθαρά και έχει και ήχο...οπότε ότι και να δηλώσει....νομίζω ότι την έχει βάψει.

λάθος είναι αν το πατήσεις καταλάθος...όταν το πατάς δεύτερη φορά και την κάνεις δεν είναι λάθος είναι επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom