Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 955 άτομα (15 μέλη και 940 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.722
Πόντοι
721
Μας την έκανε η Μάντυ από το Ασανσεραδικο, και γλύτωσε το Γκαστρωμα!!!!:glasses:
Πήγαν περίπατο και τα No speras, και όλα...
Ας είναι, μου έμεινε το κατοσταρικό έστω...

Ι20Α Αλινα, ξανθούλα Ουκρανεζα
Ι20Β Σαμάνθα, πονηρή Λατίνα
Ι20Γ Βαλέρια, το θωρηκτό από το Α..

Πήρα την Αλινα για ένα διπλο εν τέλει, πρώτη φορά...
Από σώμα χάνει λίγο, στα υπόλοιπα όμως... Συνεννοήση στα Αγγλικά...
Τσιμπουκαρα με...
-Προτινά άνευ, αλλά δεν-
Γαμιεται κανονικοτατα η γυναίκα, σπάνιο χαρακτηριστικό πια για επαγγελματία.

Την είχα καβαλήσει Μύστες, την έσκιζα και της έτριβα την κλειτορίδα παράλληλα.:zfuck:
Έκαψα αρκετές θερμίδες, σε fasting μέρα.
Αλλά άξιζε!!!!
Πέρασε και αυτή καλα νομίζω.

Στο Ι2β, η Άννα...
Πώς να την περιγράψω τώρα;...είμαι σίγουρος ότι κάνει καλή Σπανακόπιτα.:glasses:

Σε όλη την περιοχή ήμασταν μόνο Ελ γυμνασμενοι με μαύρα αμάνικα μπλουζάκια:think: και Πακις χαπακομενοι σε απόγνωση...
Πολύ πολύ Σουρεαλιστική εικόνα!

Καλό Σ/Κ!

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Πήγαινα καρφοτος για Ράνια αλλά κληστο.
Λιοσίων 73 η Έμμυ είχε τέσσερα δωμάτια αναμονή.
Απέναντι η Άννα αλλά τέσσερα δωμάτια
Τελικά έκανα μια βόλτα και πέρασα μετά από κάνα 40λεπτο από Έμμυ όπου το κουκλάκι με ανταμοιψε με τρελό κέφι στο γαμιση
Κλασικά οι υπόλοιπες λατίνες βαρουσαν μύγες;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Κλασικά οι υπόλοιπες λατίνες βαρουσαν μύγες;
Πέρασα χθές αλλα δεν μπήκα πουθενά, κρατήθηκα οι 2 Λατίνες που ειναι με την Έμμυ είναι κορμάρες, βέβαια μέσα δεν ξέρω...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.883
Πόντοι
17.045
Κολοκυνθούς 38, Σάββατο μεσημέρι

Πρόκειται για μπουρδέλο μακριά από την πιάτσα, με την πιο πρόσφατη κριτική πριν από 6,5 χρόνια.
Οι σπάνιες αναφορές των συναγωνιστών αναφέρουν ότι εκεί μπαίνεις στον κόσμο των κατωτέρων όντων.

Μαζί με τον kebaap, τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε να κόψουμε τα μπουρδέλα.
Μπήκαμε στο ερείπιο, προσδοκώντας ότι πίσω από την πόρτα θα βιώσουμε τα εξής (με αλφαβητική σειρά): αθλιότητα, αισχρότητα, αλγεινές εντυπώσεις, αποκτήνωση, ανωμαλία, απέχθεια, βδελυγμία, βρομιά, δυσαρέσκεια, δυσμορφία, δυσοσμία, δυσπερίγραπτες εικόνες, ειδεχθείς και ελεεινές καταστάσεις, όντα ερπετόμορφα, εξαθλιωμένα, εξαχρειωμένα, ευτελή, ημιπαράφρονα, θλιβερά, κακοχυμένα, καταγαμημένα και καταραμένα, περιβάλλον κοπρώδες, κτηνώδες, μιαρό, σαπρό, σιχαμερό.

Στην πραγματικότητα, το μπουρδέλο είχε δυνατά μουσική (Scorpions – In Trance) και επιδείχθηκαν 3 πλάσματα.
Το πρώτο πλάσμα, αδύνατο και μαυρισμένο από τον ήλιο, ανακοίνωσε το πρόγραμμα με περήφανη τσοπάνικη προφορά (τσιμπούκ, κώλους και μνί).
Τα άλλα δύο πλάσματα είναι μαυρισμένα από τη φύση τους, πολύ χοντρά και κοντά.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ήταν και Άραβας συναγωνιστής, που στη θέα του σκούρου λίπους κατακάβλωσε και μπήκε βιαστικά για να γαμήσει.

Καμία από τις προσδοκίες μας δεν επαληθεύτηκε.
Αντίθετα, στοχαστήκαμε ότι ενδεχομένως το εν λόγω μπουρδέλο είναι ο μεταφυσικός πυρήνας της πορνείας των Αθηνών, ο παλμός της, η καρδιά της, ή έστω το απευθυσμένο αυτής.

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.463
Πόντοι
1.056
Σήμερα το απόγευμα πέρασα Ράνια φυλής 84
Είχε αρκετή κίνηση στο μορο λάθος έλειπε για μέρες.
Η πίπα της και νεκρούς ανασταίνει και στα τέσσερα η άσπρη της κολάρα ένα ποίημα
Το στοματικο της ειναι με η χωρις condom ?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.488
Πόντοι
6.246
Κολοκυνθούς 38, Σάββατο μεσημέρι

Πρόκειται για μπουρδέλο μακριά από την πιάτσα, με την πιο πρόσφατη κριτική πριν από 6,5 χρόνια.
Οι σπάνιες αναφορές των συναγωνιστών αναφέρουν ότι εκεί μπαίνεις στον κόσμο των κατωτέρων όντων.

Μαζί με τον kebaap, τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε να κόψουμε τα μπουρδέλα.
Μπήκαμε στο ερείπιο, προσδοκώντας ότι πίσω από την πόρτα θα βιώσουμε τα εξής (με αλφαβητική σειρά): αθλιότητα, αισχρότητα, αλγεινές εντυπώσεις, αποκτήνωση, ανωμαλία, απέχθεια, βδελυγμία, βρομιά, δυσαρέσκεια, δυσμορφία, δυσοσμία, δυσπερίγραπτες εικόνες, ειδεχθείς και ελεεινές καταστάσεις, όντα ερπετόμορφα, εξαθλιωμένα, εξαχρειωμένα, ευτελή, ημιπαράφρονα, θλιβερά, κακοχυμένα, καταγαμημένα και καταραμένα, περιβάλλον κοπρώδες, κτηνώδες, μιαρό, σαπρό, σιχαμερό.

Στην πραγματικότητα, το μπουρδέλο είχε δυνατά μουσική (Scorpions – In Trance) και επιδείχθηκαν 3 πλάσματα.
Το πρώτο πλάσμα, αδύνατο και μαυρισμένο από τον ήλιο, ανακοίνωσε το πρόγραμμα με περήφανη τσοπάνικη προφορά (τσιμπούκ, κώλους και μνί).
Τα άλλα δύο πλάσματα είναι μαυρισμένα από τη φύση τους, πολύ χοντρά και κοντά.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ήταν και Άραβας συναγωνιστής, που στη θέα του σκούρου λίπους κατακάβλωσε και μπήκε βιαστικά για να γαμήσει.

Καμία από τις προσδοκίες μας δεν επαληθεύτηκε.
Αντίθετα, στοχαστήκαμε ότι ενδεχομένως το εν λόγω μπουρδέλο είναι ο μεταφυσικός πυρήνας της πορνείας των Αθηνών, ο παλμός της, η καρδιά της, ή έστω το απευθυσμένο αυτής.
Τι να πω..
Εγώ εκεί μέσα δεν έχω δει ποτέ ανθρώπινα όντα.. :confused::turkydance::uglykiss::2funny:

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Η Βικτόρια από βέργας 6Β ξέρουμε τι έγινε και δεν φαίνεται στις βάρδιες ;

Rokko28

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
4.096
Πόντοι
10.585
Άν και έχει περάσει η ώρα, λίγο πριν τελειώσει η πρωινή βάρδια:
Φωκαίας 19 Καίτη με φούλ δωμάτια.
Φωκαίας 17 ισόγειο κλειστό, πάνω Εύα νομίζω τσάμπυ ξανθό μιλφ με σχετικά μεγάλα κρεμαστά μαστάρια.
Φωκαίας 13 ισόγειο Σόνια.
Φιλιππίδου 11 όροφος Τζένιφερ και Βικτώρια, ένα μιλκό και μια τσάμπυ με 3ρη πεσμένο βυζόμπαλο. Λατίνες αμφότερες.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.966
Πόντοι
10.026

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.463
Πόντοι
1.056
Χωρίς condom!!!!!! Γράψε χωρίς προφυλακτικό και με βάζεις να τρέχω στη μετάφραση
Ο Κ , δεν θα το ξανακανω !!

Ευχαριστω τον Γουρου της ενημερωσης !!!!!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.486
Πόντοι
446
Η Βικτόρια από βέργας 6Β ξέρουμε τι έγινε και δεν φαίνεται στις βάρδιες ;
Παρε και ρωτα

1000024728.jpg

αν μαθεις κατι στειλε μου και μενα μυστη

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.946
Πόντοι
8.296
Σήμερα το απόγευμα πέρασα Ράνια φυλής 84
Είχε αρκετή κίνηση στο μορο λάθος έλειπε για μέρες.
Η πίπα της και νεκρούς ανασταίνει και στα τέσσερα η άσπρη της κολάρα ένα ποίημα
η πίπα της είναι μέτρια και μονότονη

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.966
Πόντοι
10.026
Night Drive
(Η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα... αλλιώς!)

Τις τελευταίες εβδομάδες σχεδίαζα μια βραδινή τσάρκα στην πιάτσα, αλλά συνεχώς την ανέβαλα. Είχα αποφασίσει να πάω το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, στα τέλη Μαΐου, ώστε η βόλτα να συμπέσει με το γέμισμα του φεγγαριού. Με εξίταρε αφάνταστα η ιδέα να οδηγώ μέσα στο σκοτάδι και παράλληλα να με «λούζει» το φως της «Μπλε Πανσελήνου».
Όμως, λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα, προηγήθηκε ένα σημάδι το οποίο με απέτρεψε. Καθώς πήγαινα προς την είσοδο του πάρκινγκ της εταιρείας όπου εργάζομαι, είδα στον εξωτερικό, δημόσιο χώρο μια γυναικεία φιγούρα. Ήταν μια μεσήλικη κυρία, κρυμμένη πίσω από μια συστοιχία από πικροδάφνες. Κατέβασε το άσπρο παντελόνι της και άρχισε να κατουράει. Καθώς πλησίαζα προς το μέρος της, αντίκρισα τον γεμάτο κυτταρίτιδα, γέρικο κώλο της.
Γνωρίζω καλά πως αυτοί οι κώλοι είναι ταμάμ για τους λάτρεις του είδους. Γνωρίζω, επίσης, ότι στημένοι στα τέσσερα, με την κυτταρίτιδα να απλώνεται σαν λιωμένο πεκορίνο σε νερόβραστα μακαρόνια, αποτελούν αντικείμενο πόθου για πολλούς μερακλήδες. Εγώ, όμως, αυτόν τον σάπιο κώλο τον θεώρησα κακό οιωνό και αποτέλεσε την αιτία για να αναβάλω την προγραμματισμένη τσάρκα. Περάσαν σχεδόν δύο εβδομάδες, από τότε, όταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης καβάλησα το μηχανάκι και κατέβηκα στην πιάτσα της οδού Φυλής για να δω τι παίζει στην τρίτη βάρδια, την λεγόμενη και "μετά-μεσονύκτια":

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2026
(Ώρα 01:00 - 02:00)

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις Φολό-Λατίνες. Δύο πατσαβούρες και η Ραφαέλα, ένα πολύ μικρό και ομορφούλικο πιτσιρίκι με σιδεράκια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, εκτός από την Ραφαέλα, η οποία κάνει υπέρ-αποστειρωμένο. Παραδόξως, ο οίκος είχε μόνο ένα άτομο και η τσατσά-τραβεστί δεν φαινόταν να είχε καλή διάθεση.

Φιλιππίδου 11Β: Δύο κακάσχημες Φολό-Λατίνες. Η φάτσα της μίας ήταν σαν αποκριάτικη μάσκα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 65Β: Αννίτα, η γνωστή από το Φυλής 86Β. Όμορφη, γενικά, εμφάνιση. Καλό σώμα, νόστιμο μουτράκι και ευγενική. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φυλής 69Α: Ντόρα, η γνωστή μπαζόλα από την Αλβανία. Τσατσά ήταν η Νάταλι, η πρώην εργαζόμενη ξανθιά milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι δίνει κώλο, κάποιοι άλλοι όχι.

Φυλής 69Β: Σαμάνθα και Βιολέτα, δύο άκυρες Φολό-Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 86Β: Έμμυ, ξανθιά φλόμπα. Καμία σχέση με την Έμμυ του Λιοσίων 73Α. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86Α: Ντιάνα, πολύ αδύνατη πιτσιρίκα, άκωλη και άβυζη. Σαλονάρισε ολόγυμνη. Ήταν τόσο αδύνατη, που έμοιαζε με σανίδα του windsurfing. Στην σκέψη, ότι θα σπάσει σαν καλαμάκι κατά την διάρκεια του σεξ, έγινα μπουχός. Ούτως ή άλλως δεν θα περνούσα, καθώς θυμήθηκα τις κακές κριτικές, τις οποίες μου επιβεβαίωσε ένας νεαρός συναγωνιστής, ο οποίος μόλις είχε βγει από το δωμάτιο και κατέβαινε μαζί μου τις σκάλες.

Φυλής 86Β: Καρίνα, ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και γυαλιά. Είχε και αρκετά τατουάζ στο σώμα της. Δεν ήταν άσχημη, απλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 74 (δεξιά): Ντιάνα, γνωστό μπάζο από άλλα μπουρδέλα. Νομίζω, ότι η συγκεκριμένη έχει το παρατσούκλι "Ντιάνα-Μπανάνα". Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 72 (Ισόγειο): Αναστασία και Μισέλ. Δύο άκυρες Φολό-Λατίνες, από την Βενεζουέλα, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 7: Καμίλα, Φολό-Λατίνα, η οποία δεν βλεπόταν από εμφάνιση. Έπιασα την κουβέντα με τον Θεσσαλονικιό τσάτσο, μέχρι να βγει από το δωμάτιο. Απόλαυσα τον διάλογο μαζί του, καθώς ήταν ωραίος και ευχάριστος τύπος.

Φωκαίας 9: Καθώς έμπαινα στον οίκο εμφανίστηκε ένας τύπος, σκέτη "αραβοκατάσταση". Νέος, μελαχρινός με μούσια. Φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο με άνοιγμα στο ύψος του στέρνου, όπου δέσποζε ένα μεγάλο τατουάζ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιος μουσουλμάνος πελάτης. Προσπαθήστε να φανταστείτε την έκπληξη μου, όταν κατάλαβα ότι ήταν ο τσάτσος. Μου παρουσίασε την Σάρα, μία ψηλή μελαχρινή που έμοιαζε με Γυφτό-Βουλγάρα. Λόγω της αρχικής έκπληξης δεν θυμάμαι το πρόγραμμα, που μου ανακοίνωσε ο τσάτσος.

Φωκαίας 13 (Ισόγειο): Στέλλα, ανοικτόχρωμη Φολό-Λατίνα σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 19: Άννα, αρκετά εμφανίσιμη ξανθιά, με ωραίο σωματάκι. Δεν είχε, όμως, κάτι για να σε "τραβήξει". Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Α: Φολό-Λατίνα, σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β: Άντζελα, Αλβανίδα, παλιά καραβάνα στην πιάτσα. Εμφανίστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι και έμοιαζε με κυτταριδοφόρα ψωλοαποθήκη. Έχω διαβάσει, στο παρελθόν, ότι κάνει σπέσιαλ τσιμπούκι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φωκαίας 27Γ: Τρεις Φολό-Λατίνες. Η Μαριάννα, η Βαλεντίνα και άλλη μία, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει. Τραγικές, από εμφάνιση. Οι δύο φορούσαν γυαλιά, κάτι το οποίο της έκανε να φαίνονται περισσότερο άσχημες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τσάτσος ήταν ο γνωστός αντιπαθητικός μπάρμπας. Με ενημέρωσε ότι η Μίρα εργάζεται κάθε μέρα 13:00 - 19:00.

Βέργας 3: Αλίνα και άλλες δύο Ρωσόφωνες milfs. Πατσαβούρες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Μολδαβή milf Μιλάνα έχει επιστρέψει στην πατρίδα της.

Βέργας 7 (Υπόγειο): Νάταλι, milf κατώτερης εμφάνισης, το οποίο εργάζεται και ως υπηρεσία, παράλληλα, σε άλλα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Βέργας 7 (Σαμπινόσπιτο): Το φως ήταν ανοικτό άλλα δεν μπήκα μέσα. Όπως μας σνομπάρει η λεγάμενη (Σαμπίνα), έτσι την σνομπάρισα και εγώ. Ίσα, μωρή λινάτσα!

Βέργας 2Α: Καθώς περίμενα στο σαλόνι, εμφανίστηκε ένα ξανθό και άσχημο gilf, τραβεστί. Μόλις με αντίκρισε είπε αυτολεξεί: "Αυτόν δεν τον παίρνω". Εγώ έμεινα μαλάκας! Απόρησα, γιατί ήμουν καθαρός, φρέσκο-κουρεμένος, φρέσκο-ξυρισμένος και με casual ντύσιμο. Η εμφάνιση και το προφίλ μου, δηλαδή, δεν παρέπεμπε σε ανώμαλο ή παραβατικό άτομο. Ούτως ή άλλως δεν θα περνούσα, γιατί είμαι straight. Όσον αφορά το τραβέλι, που μου το παίζει θύμα και ψευτό-antifa: Ίσα, μωρή χαμούρα!

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Η μία τελείως πατσαβούρα, με φουλ κυτταρίτιδα. Η δεύτερη, πολύ μέτριας εμφάνισης, αλλά με καύλωσε. Την θυμόμουν από παλαιότερη τσάρκα και ήθελα από τότε να της "ψεκάσω" τις αμυγδαλές. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μαραθώνος 59 (πάνω): Μήλα. Δεν την είδα ποτέ, καθώς ήταν στο δωμάτιο και βαριόμουν να περιμένω.

Αχιλλέως 48Β και Μαραθώνος 59Α: Η τσατσά μου παρουσίασε μία νεαρή, πολύ εμφανίσιμη. Ξανθούλα, με ωραίο σωματάκι και αρκετά τατουάζ στα χέρια. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να μπήκα και σε κάνα δυο άλλα μπουρδέλα, αλλά δεν θυμάμαι τα κορίτσια. Έφυγα από την πιάτσα άχυστος. Ήμουν πολύ κουρασμένος από την καθημερινή δουλειά και ήθελα να γυρίσω στο σπίτι. Έκανα ένα μπάνιο και έπεσα για ύπνο. Δεν είδα κάτι το περίεργο και το παράξενο, στην νυχτερινή βάρδια. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.520
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30

Στο Ιασωνος 1β οροφος (αριστερη πορτα) επεστρεψε η Σοβιετικη μιλφαρα Μαργαριτα..θα περναγα μαζι της αλλα οταν βγηκε απο το δωματιο εδωσε καποια χρηματα στην τσατσα και θα καθοτανε αλλο ενα μισαωρο με τον αγαπουλη που ειχε μεσα οποτε ολοι στο σαλονι (4 ατομα) φυγαμε αρον αρον...

Εγω τελικα κατεληξα στο διπλα στο Ιασωνος 1α ισογειο με την Ελληνιδα μιλφογκιλφαρα την Τζεννη...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom