Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 786K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236
Τι παραπανω αποδειξεις θες ρε κουτοπονηρε που μου χεις φτιαξει πολλοστο λογαριασμο για να ξαναγραφεις κριτικες? Υπαρχει αμφιβολια πανω σε αυτο?
Αν έχεις κάποια απόδειξη για αυτό που λες, την παραθέτεις. Αν όχι, μιλάμε για προσωπικούς υπαινιγμούς χωρίς βάση. Το ότι πετάς κατηγορίες περί “πολλαπλών λογαριασμών” χωρίς το παραμικρό στοιχείο λέει περισσότερα για τον τρόπο που συζητάς παρά για εμένα. Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, το φέρνεις. Αν όχι, ας μείνουμε στο θέμα της συζήτησης και όχι σε θεωρίες...

Bossy spacer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Κριτικές
6
Like
2.108
Πόντοι
481
οποιος θελει μπορω να του δειξω 2 κριτικες ψευτικες που υπαρχουν.....
Μεγάλο σώτο, σύντομα όμως θα πέσει στον πρώτο λύκο και θα σπάσει το τούβλο!! Πληροφορίες απ' τον σταύλο.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.507
Πόντοι
48.067

50 ευρώ κοστίζει η πρώτη κριτική ή περισσότερα για την διαφήμιση?
Γράφεις και γενικολογιες οπως πάντα με μικρό ρίσκο να πέσεις εξω.. τζελ βάζει? αίσθηση αιδοίου? ξυρισμένο ή όχι? προκαταρκτικα ? τίποτα δε γράφεις...μα που να ξέρεις αφου το ραντεβού δεν έγινε ποτε... αλλη μια μουφα κριτικη σου.

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236

50 ευρώ κοστίζει η πρώτη κριτική ή περισσότερα για την διαφήμιση?
Γράφεις και γενικολογιες οπως πάντα με μικρό ρίσκο να πέσεις εξω.. τζελ βάζει? αίσθηση αιδοίου? ξυρισμένο ή όχι? προκαταρκτικα ? τίποτα δε γράφεις...μα που να ξέρεις αφου το ραντεβού δεν έγινε ποτε... αλλη μια μουφα κριτικη σου.
Το αστείο δεν είναι ότι χαρακτηρίζεις κάθε κριτική που δεν σου αρέσει ως μούφα. Το αστείο είναι ότι μετά από τόσον καιρό εξακολουθείς να νομίζεις πως η επανάληψη μιας κατηγορίας τη μετατρέπει σε γεγονός. Αν είχες τα στοιχεία που υπονοείς, θα τα είχες ήδη παρουσιάσει. Αντί γι' αυτό, παρουσιάζεις μόνο βεβαιότητα. Και η βεβαιότητα δεν είναι απόδειξη. Αλλά είπαμε. Από σένα που έχεις γεμίσει το φόρουμ με εκατοντάδες κριτικές κι έχεις δεχτεί επανειλημμένα αμφισβήτηση για τη συμπεριφορά και την αξιοπιστία σου, οι υποδείξεις περί "πληρωμένων κριτικών" ακούγονται τουλάχιστον αστείες και πόσο μάλλον δε χωρίς αποδείξεις. Άντε πήγαινε τώρα να πάρεις το payroll σου (50 ή παραπάνω είναι;) Επίσης πες μας εσύ για τις μούφα κριτικές σου ανά λέξη πληρώνεσαι ή πάει πακέτο η διαφήμιση; Γράψε και καμιά παπάτζα ιστορία να γελάσουμε λίγο γιατί πολύ το'χεις καθυστερήσει...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.507
Πόντοι
48.067
Από σένα που έχεις γεμίσει το φόρουμ με εκατοντάδες κριτικές κι έχεις δεχτεί επανειλημμένα αμφισβήτηση για τη συμπεριφορά και την αξιοπιστία σου.

Το αστείο είναι ότι μετά από τόσον καιρό εξακολουθείς να νομίζεις πως η επανάληψη μιας κατηγορίας τη μετατρέπει σε γεγονός. Αν είχες τα στοιχεία που υπονοείς, θα τα είχες ήδη παρουσιάσει. Αντί γι' αυτό, παρουσιάζεις μόνο βεβαιότητα. Και η βεβαιότητα δεν είναι απόδειξη !!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.507
Πόντοι
48.067
@Milanisti μονο κακο κανεις στα κοριτσια και στα γραφεια με τις μουφα κριτικες σου καταλαβε το !!!

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236
@DmtrsxXx Είναι ενδιαφέρον ότι για να μου απαντήσεις χρειάστηκε να δανειστείς τα δικά μου επιχειρήματα. Αν είχες δικά σου, πιθανόν θα τα διάβαζα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόνο κακό κάνεις στις κοπέλες και στα δέλα με τις μούφα κριτικές σου κατάλαβέ το !

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.335
Πόντοι
446
Ειρήνη υμίν!

Επί τη ευκαιρία, κάποια κριτική για την Ειρήνη θα γράψετε πριν από το τέλος αυτού του μήνα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.507
Πόντοι
48.067

Ξανά πρώτη κριτικη για κοπελα απο το μυστη @Milanisti .. για τις ανάγκες της διαφήμισης.
Ελλιπεστατη με γενικολογιες οπως παντα.
Σε καλή μεριά το πενηνταρικο...
Εννοείται όποιος διαβάζει τις κριτικές σου δεν πρέπει να δοκιμάζει καν την κορασίδα καθως ούτε απο τα 100 μέτρα δεν την εχεις δει.

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236

Ξανά πρώτη κριτικη για κοπελα απο το μυστη @Milanisti .. για τις ανάγκες της διαφήμισης.
Ελλιπεστατη με γενικολογιες οπως παντα.
Σε καλή μεριά το πενηνταρικο...
Εννοείται όποιος διαβάζει τις κριτικές σου δεν πρέπει να δοκιμάζει καν την κορασίδα καθως ούτε απο τα 100 μέτρα δεν την εχεις δει.
Είναι εντυπωσιακό ότι κάτω από κάθε κριτική μου εμφανίζεσαι με την ίδια ακριβώς κατηγορία, αλλά οι αποδείξεις παραμένουν μονίμως απούσες. Έχεις φτάσει στο σημείο να παρουσιάζεις τις προσωπικές σου εικασίες ως γεγονότα. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτοαποκαλείσαι κριτής της αξιοπιστίας των άλλων, ενώ αδυνατείς να τεκμηριώσεις έστω και έναν από τους ισχυρισμούς σου. Εδώ και μήνες επαναλαμβάνεις το ίδιο αφήγημα, λες και η ποσότητα θα αναπληρώσει την έλλειψη στοιχείων. Μέχρι τότε, αυτό που βλέπουν οι υπόλοιποι είναι ένας τύπος αναξιόπιστος για την ειλικρίνειά του και για την υγιεινή του που σχολιάζει περισσότερο τις κριτικές των άλλων παρά το περιεχόμενό τους. Επίσης μην ανησυχείς αν έρθει η ώρα να πάρω χαρτζιλίκι θα έρθω σε σένα να μου δώσεις που τα'χεις μπόλικα (πάνω από 50ρικο καθαρίζεις) από τις άπειρες πληρωμένες ψευδείς κριτικές που έχεις. Τόσα πολλά έχεις που ζεις μαχαραγιάς για 3 ζωές...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.507
Πόντοι
48.067
Είναι εντυπωσιακό ότι κάτω από κάθε κριτική μου εμφανίζεσαι με την ίδια ακριβώς κατηγορία, αλλά οι αποδείξεις παραμένουν μονίμως απούσες. Έχεις φτάσει στο σημείο να παρουσιάζεις τις προσωπικές σου εικασίες ως γεγονότα. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτοαποκαλείσαι κριτής της αξιοπιστίας των άλλων, ενώ αδυνατείς να τεκμηριώσεις έστω και έναν από τους ισχυρισμούς σου. Εδώ και μήνες επαναλαμβάνεις το ίδιο αφήγημα, λες και η ποσότητα θα αναπληρώσει την έλλειψη στοιχείων. Μέχρι τότε, αυτό που βλέπουν οι υπόλοιποι είναι ένας τύπος αναξιόπιστος για την ειλικρίνειά του και για την υγιεινή του που σχολιάζει περισσότερο τις κριτικές των άλλων παρά το περιεχόμενό τους. Επίσης μην ανησυχείς αν έρθει η ώρα να πάρω χαρτζιλίκι θα έρθω σε σένα να μου δώσεις που τα'χεις μπόλικα (πάνω από 50ρικο καθαρίζεις) από τις άπειρες πληρωμένες ψευδείς κριτικές που έχεις. Τόσα πολλά έχεις που ζεις μαχαραγιάς για 3 ζωές...

Περιμένουμε με αγωνία την επομένη πρώτη κριτικη σου για κοπέλα οπου θα την εκθειάζεις.
Βαλε και λίγο σάλτσα παραπανω να σε πιστέψουμε..

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236
Περιμένουμε με αγωνία την επομένη πρώτη κριτικη σου για κοπέλα οπου θα την εκθειάζεις.
Μη στεναχωριέσαι. Αν κάποτε ξεκινήσω να βάζω σάλτσες, θα ζητήσω συμβουλές από το εργοστάσιο παραγωγής θεωριών και κριτικών που λειτουργείς εδώ και μήνες. Μέχρι τότε, εσύ συνέχισε να βαφτίζεις γεγονότα τις εικασίες σου...

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
21.101
Πόντοι
5.946
έχω μία σοβαρή υποψία ότι δύο κρητικές του φιλου είναι σίγουρα ψεύτικες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.507
Πόντοι
48.067
έχω μία σοβαρή υποψία ότι δύο κρητικές του φιλου είναι σίγουρα ψεύτικες

Μου εχουν πει για αυτόν αυτοι που τον ξέρουν, οι περισσότερες κριτικές του ειναι ψεύτικες.
Προμοσιον κοπέλες κανει με 50ε αμοιβη.

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236
Μου εχουν πει για αυτόν αυτοι που τον ξέρουν, οι περισσότερες κριτικές του ειναι ψεύτικες.
Προμοσιον κοπέλες κανει με 50ε αμοιβη.
Ενδιαφέρον. Πρώτα ήταν οι βεβαιότητές σου, μετά οι υποψίες σου και τώρα το "μου έχουν πει". Βλέπω οι αποδείξεις απομακρύνονται όσο περνά ο καιρός. Μην αγχώνεσαι ρε. Σου είπα και παραπάνω όταν ξεκινήσω να χαρτζιλικώνομαι θα έρθω σε σένα να μου δώσεις που καθαρίζεις πάνω από 50άρι την κάθε μούφα κριτική κι έχεις κάνει τη μπάζα σου. Θα είσαι η πρώτη μου επιλογή...

Milanisti

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
38
Like
7.525
Πόντοι
6.236

Χαρτζιλικάκιας εν δράσει με fake κριτική. Βέβαια με τα νέα δεδομένα της σχολής σκέψης που επικρατεί τελευταία, θα πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι πήγες, ότι υπήρξε το ραντεβού και ότι δεν πήρες χορηγία για να γράψεις την άποψή σου. Μέχρι τότε σε καλή μεριά το 100άρικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom