Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.315
- Πόντοι
- 731
OMG.... Τωρα καταλαβα για ποια εγραψε ο Δ. Πουλικακος το ασμα...φουλ γυμναστική σήμερα
![]()
OMG.... Τωρα καταλαβα για ποια εγραψε ο Δ. Πουλικακος το ασμα...φουλ γυμναστική σήμερα
![]()

Καλημέρα γλυκε μου!!Καλημέρα γλυκιά μου Ιωάννα...![]()
Καλημέρα καυλαΚαλημέρα γλυκε μου!!

Ε ρε πουστ θα αρχίσουμε το χύσιμο απο 10:30 το πρωίΚαλό Σαββατοκύριακο ομορφιές μου και με πολλές καυλες φυσικά!
![]()
![]()
Ετσι!!...η καλη μέρα απ το πρωί φαίνεται!!Ε ρε πουστ θα αρχίσουμε το χύσιμο απο 10:30 το πρωί
Θέλω να πάω γυμναστήριο σε λίγο δεν θα έχω δύναμη καλο σκ μουναραΕτσι!!...η καλη μέρα απ το πρωί φαίνεται!!
Επίσης ματάκια!!Καλημερα ματάκια μου όμορφα ..Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις..![]()
Respect που γυμνάζεσαι,καλό Σ/Κ!Θέλω να πάω γυμναστήριο σε λίγο δεν θα έχω δύναμη καλο σκ μουναρα
ΚαυλωτικηΚαλό Σαββατοκύριακο ομορφιές μου και με πολλές καυλες φυσικά!
![]()
![]()
Καγκελο ο δικος μου κατευθείαν μαζι σου αγαπη μουΚαλό Σαββατοκύριακο ομορφιές μου και με πολλές καυλες φυσικά!
![]()
![]()
Αν συνεχίσεις έτσι, θα μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο !!!!Καλό Σαββατοκύριακο ομορφιές μου και με πολλές καυλες φυσικά!
![]()
![]()
Λατρεύω να σας προκαλώ!!Αν συνεχίσεις έτσι, θα μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο !!!!
Μας έχεις τρελάνει στην καυλαΛατρεύω να σας προκαλώ!!
...κι εσείς εμένα όταν σας συναντώΜας έχεις τρελάνει στην καυλα
Με λάστιχο στο έχουν και κλαρίνο ελεύθερο, δεν λέειΚαλό Σαββατοκύριακο ομορφιές μου και με πολλές καυλες φυσικά!
![]()
![]()
Βρε αγόρι, γιατί μπλέκεις επαφή με στοματικο,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στην επαφή ΠΆΝΤΑ προφύλαξη,Με λάστιχο στο έχουν και κλαρίνο ελεύθερο, δεν λέει
Πάνω που ηρεμήσαμε να ξανά κατεβάσουμε την βερμούδα...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()