tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 671
- Πόντοι
- 81
Genuine ερώτηση: Το ίδρυμα στην Τατοϊου στη Μεταμόρφωση είναι κανονικό σεξ-μασατζίδικο όπως πχ το nirvana ή στούντιο; Έχω μπερδευτεί. Τι τιμές παίζουν;
στούντιο είναι (και στο άλλο σάιτ στα στούντιο διαφημίζεται). Δεν νομίζω να προσφέρει μασάζ ούτε για τα προσχήματα.Genuine ερώτηση: Το ίδρυμα στην Τατοϊου στη Μεταμόρφωση είναι κανονικό σεξ-μασατζίδικο όπως πχ το nirvana ή στούντιο; Έχω μπερδευτεί. Τι τιμές παίζουν;
ποιο είναι το "άλλο σάιτ ";στούντιο είναι (και στο άλλο σάιτ στα στούντιο διαφημίζεται). Δεν νομίζω να προσφέρει μασάζ ούτε για τα προσχήματα.
Τιμοκατάλογο δεν θυμάμαι.
αν είναι σαν το Συγγρού 108 (ίδιες κοπέλες έχουν) ξεκάθαρα στούντιο: υπηρεσίες στούντιο τιμοκατάλογος στούντιο. Φέρνει ωραία κορίτσισ πσντως κατά καιρούς - ορισμένα το γυρνάνε και σε έσκορτ.Genuine ερώτηση: Το ίδρυμα στην Τατοϊου στη Μεταμόρφωση είναι κανονικό σεξ-μασατζίδικο όπως πχ το nirvana ή στούντιο; Έχω μπερδευτεί. Τι τιμές παίζουν;
Μασάζ με υπηρεσίες στούντιο, καί αν θυμάμαι καλά είναι αδελφακια τά δύο μαγαζιά.αν είναι σαν το Συγγρού 108 (ίδιες κοπέλες έχουν) ξεκάθαρα στούντιο: υπηρεσίες στούντιο τιμοκατάλογος στούντιο. Φέρνει ωραία κορίτσισ πσντως κατά καιρούς - ορισμένα το γυρνάνε και σε έσκορτ.
έτσι ακριβώςΜασάζ με υπηρεσίες στούντιο, καί αν θυμάμαι καλά είναι αδελφακια τά δύο μαγαζιά.
Δεν είχε μια Λουλου Κινέζα πριν από καμιά 10χρονια εκει ;Λέγεται Λούλου και πρέπει πρώτα να την δεις. Αν σου αρέσει και περάσεις μαζί της κάνει τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό και είναι πολύ submissive φάση
Δεν είχε μια Λουλου Κινέζα πριν από καμιά 10χρονια
Είχε καλέ μου φίλε πριν μία δεκαετία την Λούλου και την Λίλυ δύο Κινεζούλες πολύ δυνατές. Η τωρινή Λούλου δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.Δεν είχε μια Λουλου Κινέζα πριν από καμιά 10χρονια εκει ;
Το όνομα παραμένει, οι κοπέλες αλλάζουνΔεν είχε μια Λουλου Κινέζα πριν από καμιά 10χρονια εκει ;
Υπάρχει αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να σου ανοίξουν ..Μια βοήθεια γιατί έχω ξεχάσει. Επειδή βρίσκομαι Καλιθέα, ένα παλιό λαδάδικο στη Μαντζαγριωτάκη υπάρχει ακόμα; Έχει καμία πρόσφατη αγγελία να τσεκάρω;
Με κλειδαρά ανοίγει?Υπάρχει αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να σου ανοίξουν ..
Καλημέρα φίλε μου, που είναι αυτό στην Τατοΐου;αν είναι σαν το Συγγρού 108 (ίδιες κοπέλες έχουν) ξεκάθαρα στούντιο: υπηρεσίες στούντιο τιμοκατάλογος στούντιο. Φέρνει ωραία κορίτσισ πσντως κατά καιρούς - ορισμένα το γυρνάνε και σε έσκορτ.
Τατοϊου 71 ΜεταμόρφωσηΚαλημέρα φίλε μου, που είναι αυτό στην Τατοΐου;
Οκ,σ ευχαριστώ πολύΤατοϊου 71 Μεταμόρφωση
Ίσως λές στη Φραντζή 4 στον 6ο. Δεν νμζ να είναι ανοιχτό.Παλιά θυμάμαι ενα μασάζ διπλα απο το nirvana που ανεβαινες στον τελευταίο όροφο και έπαιρνα πρόγραμμα 60 ευρώ δύο εκτονωσεις. Τελευταία που πέρασα δεν είχε κουδούνι. Ποιο ήταν αυτό? Έκλεισε?
Ναι σίγουρα δεν είναι ανοιχτόΊσως λές στη Φραντζή 4 στον 6ο. Δεν νμζ να είναι ανοιχτό.