billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 37.302
- Πόντοι
- 5.956
Καλο βραδυ κουκλαρα ΜΟΥ!
Καλο βραδυ κουκλαρα ΜΟΥ!
ε ναι.αλλα αυτοι σου λενε οοτι μαλακια τουσ ερθει εκεινη την ωρα στο κεφαλι τσεπωνουν και το 50 αρικο και μια χαρα.την καλυτερη δουλειια κανουν.σ αυτουσ πασ καλα και φευγεισ μεγασ ναπολεων![]()
καλημέρα !
Δεν χρειάζεται να πάω στα μπουζούκια υπάρχουν αρκετοί μπαγλαμαδες(σε αλλά νήματα)οπότε διασκεδάζω τζάμπακαλημέρα !
Βλέπω κοιμάσαι αργά και εσύ...
θα ξενυχτας στα μπουζούκια πάλι ...
οπότε θέλεις χαβαλέ θα πας σε άλλα νήματα !Δεν χρειάζεται να πάω στα μπουζούκια υπάρχουν αρκετοί μπαγλαμαδες(σε αλλά νήματα)οπότε διασκεδάζω τζάμπα
opote erxomai εδω εκλησσια προσευχη μετανοια και εππικυψη αναλαμβανεις εσυοπότε θέλεις χαβαλέ θα πας σε άλλα νήματα !
Όποτε θέλεις να ακούσεις μουσική και φιλοσοφικές κουβέντες θα έρχεσαι στο δικό μου !
Το 《 δικό 》 πάντα σε εισαγωγικά δεν το έφερα το νήμα από το σπίτι μου !
Πρόσφερε και κανένα χυμουνακι!οπότε θέλεις χαβαλέ θα πας σε άλλα νήματα !
Όποτε θέλεις να ακούσεις μουσική και φιλοσοφικές κουβέντες θα έρχεσαι στο δικό μου !
ρε συυ θ αφυσεισ κανεναν ανθρωπο απυραχτοΔεν χρειάζεται να πάω στα μπουζούκια υπάρχουν αρκετοί μπαγλαμαδες(σε αλλά νήματα)οπότε διασκεδάζω τζάμπα

οπότε θέλεις χαβαλέ θα πας σε άλλα νήματα !

φιλε τελικα την γραμματικη ουτε παρθενοραφη δεν την σωνειρε συυ θ αφυσεισ κανεναν ανθρωπο απυραχτο![]()
μα ειπαμε.φατσεασ.σε περηκαλωωωωωφιλε τελικα την γραμματικη ουτε παρθενοραφη δεν την σωνει

χυμουνάκι μέσα στο καλοκαιράκι λιγάκι δυσκολάκι ...Πρόσφερε και κανένα χυμουνακι!![]()
Colaraki;χυμουνάκι μέσα στο καλοκαιράκι λιγάκι δυσκολάκι ...![]()
Κληνύχτα ομορφιά μας!!!
όνειρα γλυκά έρωτα μου μεγάλε !Κληνύχτα ομορφιά μας!!!
Να περνάς όμορφα!!!

ο λαος σου απαιτει φωτο σου με μαγιο (ή και χωρις ακομα καλυτερα)όνειρα γλυκά έρωτα μου μεγάλε !
Σε ευχαριστώ πολύ !
Ένα όμορφο καλοκαίρι να έχουμε με υγεία και αγάπη !
![]()