Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.273
Πόντοι
746
Έχει επιβεβαιώσει κάποιος το αν σταμάτησε το γυμνό τσιμπούκι η καρίνα;

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Εγώ πήγα Παρασκευή και η τσα2 είπε όχι και ένας φίλος είπε Πέρασε μαζί της και δεν του εκανε.αν πάει τσάρκα κάποιος,ας ρωτησει

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Έχει επιβεβαιώσει κάποιος το αν σταμάτησε το γυμνό τσιμπούκι η καρίνα;
Ναι, παιδιά, δεν κάνει γυμνό η Καρίνα, πέρασα μαζί της την Παρασκευή καμία σχέση με προφυλακτικό το τσιμπούκι της

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.273
Πόντοι
746
Πραγματικά στεναχωρέθηκα. Μου αρέσει πολύ το τσιμπούκι της. Ελπίζω να όταν ξαναρχίσει το γυμνό να ξαναρχίσει και το τελείωμα στο στόμα.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.788
Πόντοι
206
Πραγματικά στεναχωρέθηκα. Μου αρέσει πολύ το τσιμπούκι της. Ελπίζω να όταν ξαναρχίσει το γυμνό να ξαναρχίσει και το τελείωμα στο στόμα.
Ειναι λογικο να σταματησε η Καρινα το γυμνο τσιμπουκι αφου πηγαιναν ΟΛΟΙ οι γυφτοι και οι πακιδες και την εχυναν στο στομα..... ειχε ακουστει οτι κολλησε "παρασημο" ....αυτα τα γουστα θελουν προσοχη

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Ειναι λογικο να σταματησε η Καρινα το γυμνο τσιμπουκι αφου πηγαιναν ΟΛΟΙ οι γυφτοι και οι πακιδες και την εχυναν στο στομα..... ειχε ακουστει οτι κολλησε "παρασημο" ....αυτα τα γουστα θελουν προσοχη
Παιδιά τι μαλακές λέτε για την Καρίνα, αυτούς τους διώχνει , δεν τους δέχεται με τίποτα

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.048
Πόντοι
371
καλημέρα καμιά ενημέρωση απο σύναδελφο που θα κατέβει τσάρκα στην πρωινή βαρδια θα έχουμε?? Σκέφτομαι να κανω μια κρούση αλλα πρέπει να παρκάρω στο λιμανι και να περπατάω οποτε θα ήθελα κατι στοχευμενο

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.788
Πόντοι
206
Παιδιά τι μαλακές λέτε για την Καρίνα, αυτούς τους διώχνει , δεν τους δέχεται με τίποτα
Πηγαινε βραδυ μετα τις 1 να δεις τι γινετε ολοι πακιστανογυφτοι εκει ειναι....Εγω για αυτο δεν μπηκα ποτε μαζι της οταν βλεπω τετοιους στο σαλονι να περιμενουν φευγω

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Πηγαινε βραδυ μετα τις 1 να δεις τι γινετε ολοι πακιστανογυφτοι εκει ειναι....Εγω για αυτο δεν μπηκα ποτε μαζι της οταν βλεπω τετοιους στο σαλονι να περιμενουν φευγω
Φίλε εγώ πηγαίνω νωρίς, αν μαζεύονται εκεί και δέχεται τους πακιστανόγυφτιυς, δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω, γνωρίζοντας την Καρίνα πολλά χρόνια

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
261
Πόντοι
1
Φίλε εγώ πηγαίνω νωρίς, αν μαζεύονται εκεί και δέχεται τους πακιστανόγυφτιυς, δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω, γνωρίζοντας την Καρίνα πολλά χρόνια
Το θεωρω πολυ πιθανο να τους δεχεται. Επιπλεον βρωμαει μονο που σταματησε το ελευθερο στοματικο οτι κατι παιχτηκε. Ελπιζω αν κολλησε παρασημο να ειχε σταματησει να δουλευει και τωρα να το εχει ξεπερασει μονο και να μην δουλευει ενω εχει παρασημο. Τεσπα θεωρω πως ολοι πηγαιναν για την πιπα της καθως στο σεξ ειναι αμμετοχη λες και γαμας τοιχο δεν κανει προκαταρτικα δεν αφηνει να πιπιλισεις βυζια δεν δεν.... και θα χασει πολλους οποτε θα το ξανααρχισει συντομα αν σταματησε επειδη δεν το γουσταρε μονο

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.916
Πόντοι
33.365
Σημερα οντως δουλευει η Σονια η κανανε καμια πατατα παλι στο αλλο σαιτ ?

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Το θεωρω πολυ πιθανο να τους δεχεται. Επιπλεον βρωμαει μονο που σταματησε το ελευθερο στοματικο οτι κατι παιχτηκε. Ελπιζω αν κολλησε παρασημο να ειχε σταματησει να δουλευει και τωρα να το εχει ξεπερασει μονο και να μην δουλευει ενω εχει παρασημο. Τεσπα θεωρω πως ολοι πηγαιναν για την πιπα της καθως στο σεξ ειναι αμμετοχη λες και γαμας τοιχο δεν κανει προκαταρτικα δεν αφηνει να πιπιλισεις βυζια δεν δεν.... και θα χασει πολλους οποτε θα το ξανααρχισει συντομα αν σταματησε επειδη δεν το γουσταρε μονο
Αν καταλάβω ότι τους δέχεται η αν είχε κολλήσει κάτι, και εγώ θα σταματήσω επισκέψεις στην Καρίνα, παρόλο που την γουστάρω πολύ

Minotavrou 3

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Το θεωρω πολυ πιθανο να τους δεχεται. Επιπλεον βρωμαει μονο που σταματησε το ελευθερο στοματικο οτι κατι παιχτηκε. Ελπιζω αν κολλησε παρασημο να ειχε σταματησει να δουλευει και τωρα να το εχει ξεπερασει μονο και να μην δουλευει ενω εχει παρασημο. Τεσπα θεωρω πως ολοι πηγαιναν για την πιπα της καθως στο σεξ ειναι αμμετοχη λες και γαμας τοιχο δεν κανει προκαταρτικα δεν αφηνει να πιπιλισεις βυζια δεν δεν.... και θα χασει πολλους οποτε θα το ξανααρχισει συντομα αν σταματησε επειδη δεν

Μωρό μου αν θυμάμαι καλά δεν έρχεσαι μόνο για την πίπα μου αλλά και για ποδογλανια.Και σιγά να μη σας χάσω από τους πελάτες γλυκούληδες

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
225
Πόντοι
20
καλημέρα καμιά ενημέρωση απο σύναδελφο που θα κατέβει τσάρκα στην πρωινή βαρδια θα έχουμε?? Σκέφτομαι να κανω μια κρούση αλλα πρέπει να παρκάρω στο λιμανι και να περπατάω οποτε θα ήθελα κατι στοχευμενο
Γιατι φιλε να παρακαρεις λιμανι?Δεν βρισκεις να παρκαρεις στα σπιτια,και βρισκεις στο λιμανι?

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.048
Πόντοι
371
Γιατι φιλε να παρακαρεις λιμανι?Δεν βρισκεις να παρκαρεις στα σπιτια,και βρισκεις στο λιμανι?
Γιατί φίλε φορτηγό επικαθήμενο δεν χωράει να παρκάρει κι αν χωρέσει αντε να το βγάλεις παλι απο εκεί απ τα στενα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.472
Πόντοι
1.076
Γιατί φίλε φορτηγό επικαθήμενο δεν χωράει να παρκάρει κι αν χωρέσει αντε να το βγάλεις παλι απο εκεί απ τα στενα
Γιατι παρκάρουν επικαθημενα στη ερημίτη μεριά να ξες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom