tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.110
- Πόντοι
- 1.406
ΟΧΙ. Δε μας ενδιαφέρει. Πολυ κουτσομπολα είσαι μωρ αδερφάκι μουλοιπον θελεις να πουμε κατι εδω δημοσια?????

ΟΧΙ. Δε μας ενδιαφέρει. Πολυ κουτσομπολα είσαι μωρ αδερφάκι μουλοιπον θελεις να πουμε κατι εδω δημοσια?????

Κωλους ή κλώνους;Μισο λιγο .. εχω ν γαμησω κατι κωλους
η νικόλ ξέρει τι λέω θα καταλάβει.....γιατί από αυτά που λέει ή έχει μπερδευτεί κάπου ή δεν την έχουν πληροφορήσει καλάΟΧΙ. Δε μας ενδιαφέρει. Πολυ κουτσομπολα είσαι μωρ αδερφάκι μου![]()
Έτσι είναι, φίλε από το παρελθόν!Και γενικότερα μια γυναίκα πρεπει να είναι ιερό προσωπο. Επίσης θεωρώ υψιστη τιμή να σου χαρίζει το κορμί της μια γυναίκα, είτε επί πληρωμή είτε χωρίς πληρωμη.
Το ότι σε γράφουμε ακριβώς εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ακόμα δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;η νικόλ ξέρει τι λέω θα καταλάβει.....γιατί από αυτά που λέει ή έχει μπερδευτεί κάπου ή δεν την έχουν πληροφορήσει καλά
εγώ βλέπω ότι ξαφνικά έγινες κοτούλα......Το ότι σε γράφουμε ακριβώς εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ακόμα δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;
Φευ!Το ότι σε γράφουμε ακριβώς εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ακόμα δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;
Βάλε κι άλλα. Μην με ρωτήσεις πόσα, βάλε πολλά.
εργαζόμενη γενικά ή ειδικά κάπου???σοβαρά ρωτάωΝα πω κάτι;;;
Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες, το heavy metal, το whiskey, το U.K. και μερικά ακόμη.
Γιατί μαλώνουμε;;;
Ας μπορούσαμε να βγάλουμε ΓΚΟΜΕΝΑ μια εργαζόμενη...
Μπορούμε;;
Ο Κ.Βάλε κι άλλα. Μην με ρωτήσεις πόσα, βάλε πολλά.
Γιατί να μη μπορούμε? Όλες τις γυναίκες μπορουμε.Να πω κάτι;;;
Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες, το heavy metal, το whiskey, το U.K. και μερικά ακόμη.
Γιατί μαλώνουμε;;;
Ας μπορούσαμε να βγάλουμε ΓΚΟΜΕΝΑ μια εργαζόμενη...
Μπορούμε;;
Στο παρόν site εργαζόμενη ειναι η Κοπέλα, που πάμε ...εργαζόμενη γενικά ή ειδικά κάπου???σοβαρά ρωτάω
To ίδιο ισχύει κ για τις γυναικες ...οτι εχουν την ύψιστη τιμή αν απολαμβάνουν το κορμί μουΚαι γενικότερα μια γυναίκα πρεπει να είναι ιερό προσωπο. Επίσης θεωρώ υψιστη τιμή να σου χαρίζει το κορμί της μια γυναίκα, είτε επί πληρωμή είτε χωρίς πληρωμη.
Υστερειτε έναντι του κ. @κωλο-γερος ...To ίδιο ισχύει κ για τιε γυναικες ...οτι εχουν την ύψιστη τιμή αν απολαμβάνουν το κορμί μου![]()
Που είναι χαμένος αυτός??Υστερειτε έναντι του κ. @κωλο-γερος ...
Φευ οκτακις!
Ναι μαν στη δική σου περιπτωση, ρουσφετακι τους κάνεις..To ίδιο ισχύει κ για τις γυναικες ...οτι εχουν την ύψιστη τιμή αν απολαμβάνουν το κορμί μου![]()
Πρώην εργαζόμενη έγραψα...Που είναι χαμένος αυτός??
Για λέγε ιστορία με 7 χρονια με του χώρου...δεν ζηλευες που πήγαινε κ με αλλους έστω κ επαγγελματικά?