Καλησπέρα.
Είμαι μιλφ κρος από Παγκράτι, με δικό μου χώρο, 46χρ., 1.80, 73κ, ξυρισμένη παντού, μη επαγγελματίας, υποτακτική, 100% παθητική και αναζητώ ζόρικους πολύ αρρενωπούς άντρακλες για παρτούζα και ανωμαλιάρικα σκηνικά με διάρκεια.
Εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες φωτο μου:
Μένω Παγκράτι μόνη. Ψάχνω ενεργητικούς άντρακλες να με ξεφτιλίσουν (φτύσιμο, βρίσιμο, φάπες στο πρόσωπο, facefuck). Για σκηνικά με διάρκεια! Μέσα και σε παρτούζες. Αδυναμία μου οι πολύ γυμνασμένοι (όλων των ηλικιών) και οι ώριμοι μουστακαλήδες. Δεκτοί και Αλβανοί! Περιμένω μήνυμά σου.. (χωρίς...
kanesex.com
Κάνω συναντήσεις πολύ επιλεκτικά, ωστόσο θα ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή τη φαντασίωση με 3-4 (ή και περισσότερους) άντρες.
Μου αρέσει να ικανοποιώ τα αρσενικά, περισσότερο απ'ό,τι εμένα, και να κάνω όλα τους τα χατήρια! (στα πλαίσια του ασφαλούς φυσικά).
Αν σας αρέσει και να ξεφτυλίζετε (βρίσιμο, ξύλο, μπάτσες, φτύσιμο, facefuck , κατούρημα κτλ.) ακόμα καλύτερα!
Αν το άντεχα και θα μπορούσε να προκύψει και διπλή διείδυση, ευχαρίστως!
Γενικά, δεν κάνω τυφλά ραντεβού, οπότε καλό θα ήταν να έχετε τη διάθεση να στείλετε καμιά φωτό, να έχω μια ιδέα, όπως θα στείλω και γω πρόσωπο.
Παρά αυτά που αναζητώ, είμαι σοβαρό, μορφωμένο, εχέμυθο και διακριτικό άτομο.
Ηλικία αδιάφορη.
Προτιμούνται όμως γυμνασμένοι, μουστακαλήδες, καραφλοί, πολύ τριχωτοί, κοιλαράδες, Αλβανοί, αγριόφατσες, παππούδες ή(και) παντρεμένοι.
Θα περιμένω μηνύματά σας για συμμετοχή, είτε προσωπικά, είτε σε αυτό το νήμα. Και εννοείται, ό,τι θέλετε με ρωτάτε.
Φιλάκια, Σύλβια!