Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 462 άτομα (14 μέλη και 448 επισκέπτες)

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.810
Πόντοι
7.621
Στα γνωστά μέρη της Βικτώριας και σήμερα με κατάθεση στα τελειώματα 2ης βάρδιας στο Φυλής 86α στην νεαρή μελαχρινή ρουμάνα Ιωάννα...γέμισα τις μπαταρίες μου για τη βδομάδα που μας έρχεται...μαζί της το έτερο ρουμανάκι Ντίανα...μπήκα κατευθείαν οπότε δε παίχτηκε τουρ...Θυμήθηκα οτι στον εν λόγω οίκο είχα κάνει απο τις πρώτες μου καταθέσεις αρχές του 22 με μια βυζαρού φόλα τη Μαρία,έκτοτε όμως δε ξαναπέρασα με κάποια απο εκεί....
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όταν κατέβηκα τον οίκο,ανέβαιναν 2 ξένοι τυπάδες με μια γκόμενα!!!(που σίγουρα δε ήταν πουτάνα)
Θέλαν να συμμετάσχει μαζί τους η γκόμενα;
Απλα καυλάντα και περιέργεια της άλλης να δει πως είναι ένα μπουρδέλο;(μια συμφοιτήτρια μου χε πει κάποτε οτι θα ήθελε να μπει να δει πως είναι η όλη φάση)
Ήθελε αυτή λεσβιακό;
Άλλη μια φορά μου έχει ξανατύχει να δω 18χρονα να μπαίνουν σε οίκο με 2 κοπέλες...
Τέλος θα κλείσω με μια φράση που θυμήθηκα και σήμερα :ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ

Καλό βράδυ και καλή βδομάδα

Τελευταία τροποποίηση:

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
270
Πόντοι
21
Απογευματινή βόλτα μετά από καιρό:

Φιλιππίδου 11 κάτω Ιζαμπέλα και άλλη μία στο δωμάτιο που δεν την είδα, στο επάνω Άντζελα, Λουνα και Τατιάνα η οποία βγήκε από δωμάτιο και πέρασε καπάκια στο επόμενο χωρίς να κάνει μπάνιο :confused:.
Φωκαίας 17 επάνω Άννα σε 30 λεπτο πρόγραμμα, Φωκαίας 19 Άννα ξανθιά Ρωσίδα πετιτ και άλλη μία που δεν θυμάμαι όνομα, νταρντανα που δεν μου άρεσε.
Φωκαίας 13 πάνω η τσατσά παρουσίασε μια αδυνατουλα με γυαλακια που έμοιαζε με Ασιατισα, σε ερώτηση που έκανα για το όνομα και το πρόγραμμα της κοπέλας δεν πείρα καμιά απάντηση.
Φωκαίας 27 υπόγειο δύο αδιάφορες Λατινες, 27 επάνω χτύπησα το κουδούνι και δεν μου άνοιξαν ποτέ, μάλλον κάνουν face control από την κάμερα, σμπουτσαμ και εμένα και στο Χωματιανου 11 κάτω η Άννα με αναμονή στο σαλόνι.

Υ.Γ. Όποιος έχει πληροφορίες για την Άννα πετιτ από Φωκαίας 19 δεκτές.
Αυτά από εμένα, καλές βόλτες και ελπίζω να αλλάξει λίγο η κατάσταση γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.
Αννα πετιτ απο 19 εχω εγω πληροφορια..χειροτερη απο κομοδινο με μηδενικη συμμετοχη

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
149
Πόντοι
0

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.491
Πόντοι
5.227
Έχει πέσει πολύ η Ισαμπελα χωρίς , καμία κριτική κανένα σχόλιο τίποτα , τι έγινε παιδιά ;
Βρωμησε πια..Προγραμμα τυποποιημενο.Χρονομετρο ανα χειρας και μενου παντα το ιδιο.Λιγο μπουκιτσι,λιγο coulitto οπψς λεει τη χωνα που εχει για κωλοσουφριδι και εξω απο την πιρτα.Καλα καλα ουτε το κολαν της δεν βγαζει.Το κατεβαζει ως τα γονατα.Ασε που ειναι και απο τις πιο ασχημες πουτανες.Αυτο που την σωνει και εχει ακομα δωματια ειναι ο κωλος που δινει και τπ χυσιμο στο στομα.Και αυτο σε αφηνει αστραγκιχτο.Απο εμςνα δεν ξαναπηρε 20αρικο!!!

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.919
Πόντοι
491
Βρωμησε πια..Προγραμμα τυποποιημενο.Χρονομετρο ανα χειρας και μενου παντα το ιδιο.Λιγο μπουκιτσι,λιγο coulitto οπψς λεει τη χωνα που εχει για κωλοσουφριδι και εξω απο την πιρτα.Καλα καλα ουτε το κολαν της δεν βγαζει.Το κατεβαζει ως τα γονατα.Ασε που ειναι και απο τις πιο ασχημες πουτανες.Αυτο που την σωνει και εχει ακομα δωματια ειναι ο κωλος που δινει και τπ χυσιμο στο στομα.Και αυτο σε αφηνει αστραγκιχτο.Απο εμςνα δεν ξαναπηρε 20αρικο!!!
Σίγουρα δεν είναι από τις ποιο άσχημες αλλά Υσχιει αυτό το με χρονόμετρο στο χέρι . Μου έχει τύχει να ξενερώσω και εγώ , αλλά οπότε λέω να την τιμήσω δίνω διπλό παράβολο και εκτιμάω όλα τα έξτρα τις ισαμπελας με ό,τι αυτό συνεπάγεται το μόνο αρνητικό είναι ότι η σουφρα της είναι υπερβολικά ποιο ανοιχτή από την μουνα της αλλά νταξει ας μην είμαστε και αχάριστοι. Σε σχέση με τις υπόλοιπες του είδους της είναι η καλύτερη επιλογή και αν δεν παίζει κάτι στάνταρακι την δεύτερη βάρδια είναι η καλύτερη επιλογή . Τώρα που συζητάμε για αυτήν μου έλειψαν οι τρίχες που αφήνει στο μουνακι της σε σχήμα καρδούλας !!!

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.785
Πόντοι
2.536
Συναγωνιστή, ξέχασες να γράψεις ότι δεν κάνει μπάνιο.
Για το μόνο που δεν συμφωνώ μαζί σου είναι το άσχημη, μην το παρακάνουμε έχουμε δεί και χειρότερες.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Παίζει αυτή την περίοδο καμιά ψηλόλιγνη με υψος 1,75 και άνω αλλά να είναι αδύνατη ;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.413
Πόντοι
446
Σίγουρα δεν είναι από τις ποιο άσχημες αλλά Υσχιει αυτό το με χρονόμετρο στο χέρι . Μου έχει τύχει να ξενερώσω και εγώ , αλλά οπότε λέω να την τιμήσω δίνω διπλό παράβολο και εκτιμάω όλα τα έξτρα τις ισαμπελας με ό,τι αυτό συνεπάγεται το μόνο αρνητικό είναι ότι η σουφρα της είναι υπερβολικά ποιο ανοιχτή από την μουνα της αλλά νταξει ας μην είμαστε και αχάριστοι. Σε σχέση με τις υπόλοιπες του είδους της είναι η καλύτερη επιλογή και αν δεν παίζει κάτι στάνταρακι την δεύτερη βάρδια είναι η καλύτερη επιλογή . Τώρα που συζητάμε για αυτήν μου έλειψαν οι τρίχες που αφήνει στο μουνακι της σε σχήμα καρδούλας !!!

Στην εποχή μας μουνί και πλαστικά βυζιά έχουν αποκτήσει και οι πούστηδες που έχουν κάνει τις ανάλογες πλαστικές εγχειρήσεις (transexual).

Borgia21

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
66
Like
13.663
Πόντοι
26.036
Ενημέρωση Δευτέρας 15.VI.2026, μεταξύ 18:40- 20:00 το απόγευμα.

Οδός ΦΥΛΗΣ
-71Α: Σαμάνθα (όμορφη νεαρή Λατίνα με καλό στήθος). Σε απλό.

-71Β: η Τζέσικα, η οποία θα αργούσε στο δωμάτιο.

-69Β (ισόγειο). Έβγαινε ένας παππούς από δωμάτιο και οι δύο Πακιστανοί που μπήκαν μπροστά μου, τον χαιρέτησαν ως υποτιθεμενο τσατσο.:confused: ΒΙΟΛΕΤΑ (ψηλή αδυνατη νεαρή Λατίνα με γυαλιά) & ΒΙΚΥ (Λατίνα κανονική). Σε απλό πάντα.

-69Α: ΝΙΚΟΛ. Μαυρομαλα μετρίου αναστήματος με 3ρι στήθος (γεμάτη στα μπούτια). Τατουάζ στην κοιλιά. Βγήκε γυμνή από δωμάτιο με το μικρό φόρεμα κατεβασμένο στην κοιλιά. Σε απλό. Δεν είναι Λατίνα.

-86Β (ισόγειο): Έμμα (μιλφογκιλφ με κατσαρό μαλλί. Σε OWO) & Νέλλυ στο δωμάτιο (η γνωστή πετιτ του Φ109 κλπ).

-86Α: η Ντιάνα. Νεαρή αδύνατη με πολύ μικρό στήθος. Σαλοναρισε ολόγυμνη, βιαστικά & με απλανές βλέμμα.

-61: Αλεχάντρα (χοντρή Κολομβιανή) & Βανέσα (αδύνατη Λατίνα). Νομίζω σε φουλ πρόγραμμα αυτή, οπως είπε η τσατσά.

Οδός ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
-11Α: Ιζαμπέλλα & Μαρία. Το γνωστό δίδυμο. Λίγα άτομα στο σαλόνι, αλλά το ουφο τσατσά δεν βάζει πελάτες μέσα με σειρά προτεραιότητας. Έναν Πάκι τον άφησε κανονικά να αναμένει. Βέβαια, σκόρπισε η κίνηση μόλις σαλιναρισαν οι πόρνες. ΥΓ κανονικό πρόσωπο έχει η ΙΖΑ. Το λέγω για όσους έγραψαν ότι είναι άσχημη. Έχει κακή προσθετική στα οπίσθια.

-11Β: Βικτώρια & Καρολίνα, είπε η τσατσά, σε δωμάτια. Σε OWO & COB. Η Καρολίνα προφανώς η γνωστή από 1η βάρδια.

Οδός ΦΩΚΑΙΑΣ
-19: η Άννα. Καστανοξανθη αδύνατη εμφανίσιμη. Αδιάφορο σαλιναρισμα. Σε απλό. Δεν θυμάμαι αν είναι η ίδια νεαρή Άννα από παλαιότερα.

-17Β: Άννα. Ξανθιά μιλφ Ρωσσιδα με 3.5ρι κρεμαστό στήθος.

-Το 17Α και τα 25Α-Β κλειστά. Ανοικτά τα υπόλοιπα στην οδό, όπως και το Διδυμου 27 πιο κάτω.

-Η συνεύρεση έγινε με σίγουρη λύση, η οποία ακούει στο όνομα ΑΝΝΑ εν Χωματιανου 11Α. Δεν είχε αναμονή. Πολύ καλή μέσα, αν και σήμερα ειχε παραπάνω jel στο αιδοίο της (Δύο φορές έβαλε μπροστά μου), οπότε επέμεινα παραπάνω ώρα. Πολύ ερωτική κοπέλα, επικοινωνιακή και επίπεδο καθαρά GFE. Διάρκεια σεξ παραπάνω από 10λ. //Τα υπόλοιπα σπιτάκια στη γειτονιά ήταν ανοικτά.
:hi:
---------

1000006032.jpg

Στην άνω φωτο βλέπετε το 53ο Δημοτικό Σχολείο επί των οδών Ταρσού 28 και Αλκαμένους 75, όπως αποτυπώθηκε σε μελέτη του 1987. Πρόκειται για κτίσμα του 1904, έργο του αρχιτέκτονα Θ. Μιχαλόπουλου. Δείγμα του ύστερου κλασικισμού, αφού έχουμε μεταθέσεις των ρυθμολογικών στοιχείων από την κανονική τους διάταξη. Έτσι, τα αετώματα των παραθύρων τοποθετούνται μέσα στη ζωοφόρο. Οι παραστάδες υποδηλώνονται με τα ευθύγραμμα επίκρανα, ενώ σε αναντιστοιχία με αυτές τοποθετείται ανά ένα ζευγάρι γεισίποδες (βλ. Μπίρης, 119-121).
Κατω το βλέπετε στην σημερινη κατάσταση. Ανακαινισμένο, αν και απουσιάζει το υπερυψωμένο στηθαιο στη στέγη αριστερά.
1000006064.jpg

Ἡ Ταρσός είναι πόλη της ΝΑ Μικράς Ασίας και πρωτεύουσα της Κιλικίας στον ποταμό Κύδνο. Σήμερα η νέα πόλη ανήκει στην τουρκική επαρχία των Αδάνων και συνδέεται, πλην της οδικής, με σιδηροδρομική γραμμή με τον λιμένα της Μερσίνης (25 χλμ). Σώζονται λείψανα της αρχαίας πόλης.

Η Ταρσός υπήρξε από την αρχαιότητα διάσημη πόλη λόγω της θέσης της. Λέγεται ότι την ίδρυσαν Άργειοι έποικοι, κατ’ άλλους ο Σαρδανάπαλος. Το πιθανότερο φαίνεται να ιδρύθηκε από Φοίνικες το 690 πΧ. Υπήρξε έδρα βασιλέως υποτελούς στους Πέρσες. Το βόρειο τμήμα της Κιλικίας αποτελείται από ψηλά κρημνώδη βουνά και δάση. Εκεί, στην οροσειρά του Ταύρου, υπάρχει η διάβαση των Κιλικίων Πυλών, δηλ τότε ο μόνος δρόμος για τη Συρία. Το νότιο έχει εύφορες κοιλάδες. Μέσω του Κύδνου και άλλων ποταμών μετέφεραν ξυλεία και προϊόντα στον λιμένα της Μερσίνης (τότε Ζεφύριον) με συνέπεια την ακμή της Ταρσού με τη σύναψη εμπορίου με τις μεσογειακές πόλεις. Τονίζω την πλούσια ξυλεία διότι χρησιμοποιήθηκε στη ναυσιπλοΐα. Σημειώνω τους πειρατές της Κιλικίας, οι οποίοι είχαν ως βάση και ορμητήριο τις κρημνώδεις ακτές της επαρχίας και οι οποίοι τρομοκράτησαν την Μεσόγειο από τον 2ο αι. πΧ μέχρι την εξόντωσή τους από τον Πομπήιο (67-63 πΧ).

Το 67 πΧ η Κιλικία έγινε ρωμαϊκή επαρχία. Στην Ταρσό υποδέχθηκε μεγαλοπρεπώς ο Μάρκος Αντώνιος την βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα. Επί Οκταβιανού ήταν «civitas libera et immunis», δηλ πόλη ελεύθερη (αυτοδιοίκητη) και απαλλαγμένη φόρων (δεν πλήρωναν εισφορές στη Ρώμη ως προνόμιο). Στην Ταρσό πέθανε ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Τάκιτος, ο Μαξιμίνος Δάιας (313 μΧ) και αργότερα εδώ ετάφη ο Ιουλιανός ο Παραβάτης. Ήδη η πόλη είχε γίνει ονομαστή για τη φιλολογική και φιλοσοφική σχολή της, εφάμιλλη με της Αθήνας και της Αλεξανδρείας. Υπήρξε πατρίδα των στωικών φιλοσόφων Αντιπάτρου, Αρχεδήμου, Νέστορος, των δύο Αθηνοδώρων και άλλων λογίων που έδρασαν στη Ρώμη. Στην ίδια πόλη υπήρχε πολυπληθής ιουδαϊκή παροικία, στην οποία γεννήθηκε ο απόστολος ΠΑΥΛΟΣ από Εβραίους γονείς, αλλά Ρωμαίους πολίτες. Εκεί έμαθε τα πρώτα του γράμματα, την ελληνική γλώσσα και τρόπο ζωής. Έζησε και κάποια χρόνια μετά την μεταστροφή του, πριν ξεκινήσει τις περιοδείες του. Έτσι η πόλη έγινε μετά σημαντική για τον χριστιανό κόσμο.

Η οικονομία της Ταρσού άκμαζε και συνέχιζε να στηρίζεται στην ξυλεία, τη γεωργία και στην παράγωγη λινών υφασμάτων. Τούτο μέχρι τις αραβικές επιδρομές του 7ου αι. Τελικά ερημώθηκε και αποικίσθηκε ξανά από τους Αββασίδες. Έκτοτε αποτέλεσε εμιράτο με ισχυρά φρούρια, από τα οποία οι Άραβες έκαναν επιδρομές στις ανατολικές κτήσεις του Βυζαντίου. Αργότερα ο στρατηγός Νικηφόρος Φωκάς, ο οποίος αφού απάλλαξε την Κρήτη από τους Σαρακηνούς, με επιθετική τακτική κατέκτησε τα μεθοριακά οχυρά των αραβικών ζωνών. Στις εκστρατείες των ετών 964 και 965 σημαντικά γεγονότα αποτελούν οι κατακτήσεις της Ταρσού και της Μοψουεστίας.
1000006017.jpg

Η Ταρσός παρέμεινε υπό βυζαντινή διοίκηση μέχρι το 1085. Στη συνέχεια πέρασε στους Σταυροφόρους, στους Σελτζούκους και τους Αρμενίους του βασιλείου της Κιλικίας (1080-1360). Το 1516 πέρασε στην επικράτεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το 1918 (τέλος Α’ Παγκ. Πολέμου) η Κιλικία πέρασε σε σφαίρα γαλλικής επιρροής και κατείχετο υπό γαλλικών στρατευμάτων, τα οποία όμως απεχώρησαν τον Μάρτιο 1921, αφού παρέδωσαν την επαρχία στους Τούρκους. Οι Έλληνες και Αρμένιοι κάτοικοι της περιοχής εξεδιώχθησαν. Το 1927 η Ταρσός είχε 22.058 κατοίκους. Το 2022 στην απογραφή 350.732 (η επαρχία Αδάνων έχει πληθυσμό περίπου 2 εκατομμύρια).

1000006036.jpg

Νόμισμα της Ταρσού, κομμένο επί Γορδιανού Γ’ (3ος αι. μΧ). Ο θεός Απόλλων στέκεται πάνω σε ψηλό κίονα. Κάτω στον βωμό ξαπλωμένος ένας ταύρος. Αριστερά η θεότητα προστάτης της πόλης, δεξιά ο Περσέας να του αποδίδουν τιμές. Η μεγαλογράμματη γραφή περιμετρικά: Μητροπόλεως Ταρσοῦ. Παρατηρούμε ότι ακόμη στην πόλη κυριαρχεί η ελληνική θρησκεία.

Βιβλιογραφία:
-Μπίρης Μ., Μισός αιώνας αθηναϊκής αρχιτεκτονικής, 1875-1925, Αθήνα 1987.
-Foss Cl., «TARSOS», εν Oxford Dict. of Byzantium, σ. 2013
-Hild Fr. – Hellenkemper H., Kilikien und Isaurien, 1. Teil, [Tabula Imperii Byzantini 5], Wien 1990, σ. 428-439 (για την Ταρσό).
-Ramsay W.M., The Cities of St. Paul: their influence on his life and thought, Oxford 1907.

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.716
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την Βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:40

Ιασωνος 1γ το μελαχρινο φολο-ρωσο-μπαζο η Αννα

Ιασωνος 1α η Ελληνιδα Γκιλφαρα η Τζεννη

Ιασωνος 20β οροφος η κοντουλα με πιασιματα Λατινα Νικολ...θα δοκιμαστει μελλοντικα

Κ45 δευτερη πορτα η Λατινα Εμιλυ

Κ45 τερμα ευθεια δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσεις η επισης καινουργια Λατινα Νικολ, η οποια μοιαζει παρα πολυ με την Λατινα Ντανιελα και αυτη απο Βενεζουελα....ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Τρακαδορος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
922
Πόντοι
360
εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά αν αξίζει ή ιβανκα ή όχι…
Ανάλογα την διάθεση της. Μπορεί να περάσεις τέλεια μπορεί και να σε κεράσει σοκολατόπιτα όπως εμένα. Πάντως κάτι σίγουρα δεν πάει καλά με αυτή την κοπέλα.

-17Β: Άννα. Ξανθιά μιλφ Ρωσσιδα με 3.5ρι κρεμαστό στστήθος.
δεν είναι Ρωσίδα από την Αλβανία είναι,η γνωστή γυρολόγος Εμμι/Αιμιλη/Εμμα που την άλλαξαν σε Άννα.

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Η Χουλιανα που δούλευε πέρσι στο μετάξι σε Περδίκκα και Ιάσωνος 44 είναι ακόμα εκεί;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.160
Πόντοι
2.831
Καλημέρα μύστη @Borgia21, στο Φώκαιας 19 δεν είναι η ίδια Άννα με παλιά εάν εννοούμε την ίδια, η παλιά ήταν λίγο πιο ψηλή νομίζω με μαύρα μακριά μαλλιά και αυτή αδύνατη αλλά όχι σαν την Άννα που είδες αλλά είναι με ίδιο απλό πρόγραμμα

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
270
Πόντοι
21
Ανάλογος πόσο γουστάρει τον πελάτη
Ρε μυστη τι να σου πω εμφανισημος ειμαι δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα..απλα δεν γουσταρει τη δουλεια της κ στο δειχνει θα διαφωνησω μαζι σου

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Κάποιος μίλησε για Παολα στο 59. Μου αρέσει αυτό το ρδελο γιατί έχει πολύ κυριλέ δωμάτια. Για πείτε πληροφορίες; βάρδια; πρωι, απόγευμα;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Κάποιος μίλησε για Παολα στο 59. Μου αρέσει αυτό το ρδελο γιατί έχει πολύ κυριλέ δωμάτια. Για πείτε πληροφορίες; βάρδια; πρωι, απόγευμα;
Νομίζω τρίτη βάρδια είναι!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom