Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.299
Πόντοι
14.415
...17 χρονια πουτανες ...μαδα φακερςςςςςςςςς.!!!!!! :rockon:

Happy Will Ferrell GIF

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
30
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν γίνετε να πάρω κοπέλα απτά στούντιο σε ξενοδοχείο και αν ναι θα χει διαφορετικό κοστολογιο;

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Χθεσινό βραδινή βόλτα.inside με σκοπό να δω τη Γκαμπριέλα,δεν άνοιξαν.Μινωταυρου 3 για Καρινα τη φωνάζει η τσα2 βγαίνει για τα γούστα μου μια μουναρα με τα όλα της(ψηλή κορμί λαμπάδα,βυζάρες γκαυλοφατσα) λέω τη μαντάμ πες προγράμματα μου λέει από 40 ξεκινάει,αλλά δεν ακούω πουθενά "ελεύθερο στοματικό"ρωτάω και απάντηση η κοπέλα δεν κάνει ελεύθερο.μεταβολη και δρόμο.σεξ εντ δε Σίτυ μια Μαρσελλα αδιάφορη.paradise 1 η Έρρικα ωραία γυναίκα αλλά ελ. στοματικό με 60.αντε γεια...πάω Λας Βέγκας 1 η Ιζαμπέλα (ξανθιά ,όμορφη με βυζάρες)αλλα 60 πάλι ελ. στοματικό.δρομο και από δω καταλήγω bad girls.αλεξανδρα σε πρόγραμμα,η Χρύσα διαθέσιμη τη φωνάζει η τσα2 και βλέπω μια μαυρομαλα ομορφούλα με τσιμπουκοχειλα,βυζάρες και κωλαρα.προγραμμα 40€ με ελ. στοματικό ντουζακι και αρχίζει με τσιμπουκαρα,αρχιδια γλυψιμο και ρουφηγμα τα,πίπα με φτυσιδια,όλο μέσα και ηχητικά εφφέ.καγκελο το παληκαρι καποτα λίγο ακόμα γλυψιμο και πισοκωλητο.γκαυλοθεα δε λέω,αλλά τις λέω τελείωσε με με πίπα ξανά μανα ρουφηγμα ψυχής και τελείωμα με μαλακια στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.φιλακι ντουζακι και δρόμο.θα ξαναπώ με μεγαλύτερο πρόγραμμα για 69αρι να γλείψω αυτό το υπέροχο μουνοκωλο!!!βγηκα έξω και έκανα τσιγάρο γιατί έτρεμαν τα πόδια μου και δεν μπορούσα να οδηγήσω.
Σόρρυ για το σεντόνι ελπίζω να μην κούρασα.Αυταααααα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.759
Πόντοι
39.777
Χθεσινό βραδινή βόλτα.inside με σκοπό να δω τη Γκαμπριέλα,δεν άνοιξαν.Μινωταυρου 3 για Καρινα τη φωνάζει η τσα2 βγαίνει για τα γούστα μου μια μουναρα με τα όλα της(ψηλή κορμί λαμπάδα,βυζάρες γκαυλοφατσα) λέω τη μαντάμ πες προγράμματα μου λέει από 40 ξεκινάει,αλλά δεν ακούω πουθενά "ελεύθερο στοματικό"ρωτάω και απάντηση η κοπέλα δεν κάνει ελεύθερο.μεταβολη και δρόμο.σεξ εντ δε Σίτυ μια Μαρσελλα αδιάφορη.paradise 1 η Έρρικα ωραία γυναίκα αλλά ελ. στοματικό με 60.αντε γεια...πάω Λας Βέγκας 1 η Ιζαμπέλα (ξανθιά ,όμορφη με βυζάρες)αλλα 60 πάλι ελ. στοματικό.δρομο και από δω καταλήγω bad girls.αλεξανδρα σε πρόγραμμα,η Χρύσα διαθέσιμη τη φωνάζει η τσα2 και βλέπω μια μαυρομαλα ομορφούλα με τσιμπουκοχειλα,βυζάρες και κωλαρα.προγραμμα 40€ με ελ. στοματικό ντουζακι και αρχίζει με τσιμπουκαρα,αρχιδια γλυψιμο και ρουφηγμα τα,πίπα με φτυσιδια,όλο μέσα και ηχητικά εφφέ.καγκελο το παληκαρι καποτα λίγο ακόμα γλυψιμο και πισοκωλητο.γκαυλοθεα δε λέω,αλλά τις λέω τελείωσε με με πίπα ξανά μανα ρουφηγμα ψυχής και τελείωμα με μαλακια στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.φιλακι ντουζακι και δρόμο.θα ξαναπώ με μεγαλύτερο πρόγραμμα για 69αρι να γλείψω αυτό το υπέροχο μουνοκωλο!!!βγηκα έξω και έκανα τσιγάρο γιατί έτρεμαν τα πόδια μου και δεν μπορούσα να οδηγήσω.
Είσαι σίγουρος για την Καρίνα και το ελεύθερο στοματικό που όπως γράφεις δεν κάνει;
Επίσης στο bad girls το ελεύθερο στοματικό είναι στα 60€

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Μινώταυρου 3 και όνομα κοπέλας Καρίνα και με περιγραφή που σας έγραψα,νομίζω δε κάνω λάθος.και εγώ έμεινα έκπληκτος και ρώτησα 2 φορες.οσο για το bad girls,μπερδευτηκα σόρρυ, ελεύθερο στοματικό με Χρύσα 50€,γράψτε λάθος για τα 40€.

• Like
Αντιδράσεις: Aram

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος για την Καρίνα και το ελεύθερο στοματικό που όπως γράφεις δεν κάνει;
Επίσης στο bad girls το ελεύθερο στοματικό είναι στα 60€
Ναι παιδιά, και εγώ πέρασα μαζί της την Παρασκευή, ο φίλος έχει δίκιο, δεν κάνει ελεύθερο η Καρίνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μουναρα

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Μπορεί να είναι σχετικά επικίνδυνο το ελεύθερο στοματικό,αλλά με το λάστιχο χάνεται όλη μαγεία...η γκαυλα είναι να νιώθεις χείλια και γλώσσα την ώρα της πιπας...

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
39
Like
709
Πόντοι
311
Ημουν φανατικός πελάτης της καρίνας οταν στο ελεύθερο στοματικό είχε και cim.Απο τούς πρώτους πελάτες της.Αν και δέν εκανε cim στήν αρχή,μετά το ξεκίνησε.
Οταν εβγαλε απο το πρόγραμμα το cim, ψιλοαραίωσα.Τώρα αν έβγαλε το ελεύθερο στοματικό απο το πρόγραμμα,τότε μάλλον θα είναι πια μια γλυκιά ανάμνηση η καρίνα για μένα.Κρίμα

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.841
Πόντοι
496
Δούλευε πριν λίγο βραδινή βάρδια μια Βανέσσα από Βενεζουέλα στο Belarus μου άρεσε αλλά φοβήθηκα να περάσω λόγο του ότι έχω πετάξει πολλά σε Λατίνες και δυστυχώς σχεδόν ποτέ δεν είναι κάτι αξιόλογο μέσα μήπως έχει κανένας συναγωνιστης εμπειρία να μας πει αν αξίζει;

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Ημουν φανατικός πελάτης της καρίνας οταν στο ελεύθερο στοματικό είχε και cim.Απο τούς πρώτους πελάτες της.Αν και δέν εκανε cim στήν αρχή,μετά το ξεκίνησε.
Οταν εβγαλε απο το πρόγραμμα το cim, ψιλοαραίωσα.Τώρα αν έβγαλε το ελεύθερο στοματικό απο το πρόγραμμα,τότε μάλλον θα είναι πια μια γλυκιά ανάμνηση η καρίνα για μένα.Κρίμα
Και εγώ ήμουν από τους πρώτους, αλλά...

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.052
Πόντοι
371
ευχαριστουμε για την ενημερωση, δεν μας κουραζουν οι λεπτομερεις αναφορες

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.052
Πόντοι
371
τελικά ποια στουντιο εκλεισε η αστυνομία?? Δεν θα εχουν σφραγισμενες εισόδους να ξερουμε ώστε αν τα ξαναανοιξουν να μην μπουμε μην καταληξουμε κανενα αυτόφορο στα καλα καθουμενα?

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Στη βραδινή βόλτα που περιέγραψα το golden lips ήταν πάλι κλειστό.μηπως αυτό ήταν το ένα από τα δύο;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Στη βραδινή βόλτα που περιέγραψα το golden lips ήταν πάλι κλειστό.μηπως αυτό ήταν το ένα από τα δύο;
Από οσό βλέπω στο site και από κάποιες σποραδικές τσάρκες τον τελευταιο καιρό, το golden lips δουλεύει με μια βάρδια. Ή 'Εμμα ή Σόνια πχ την προηγούμενη βδομάδα. Χτες έδειχνε μόνο Έμμα πρωινή βάρδια, οπότε λογικά θα ήταν κλειστό για βράδυ. Και αυτήν την βδομάδα έχει πάλι πρόγραμμα. Υποθέτω ότι δεν είναι αυτό - δεν ξέρω κάτι.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.592
Πόντοι
2.046
τελικά ποια στουντιο εκλεισε η αστυνομία?? Δεν θα εχουν σφραγισμενες εισόδους να ξερουμε ώστε αν τα ξαναανοιξουν να μην μπουμε μην καταληξουμε κανενα αυτόφορο στα καλα καθουμενα?
Οχι ρε φιλε ειναι ωραια η φαση, να γαμας και εξω οι μπατσοι για ελεγχο να σου χτυπαν τη πορτα και να λενε: Τελειωνε φιλε θελουμε να το σφαγισουμε το μπουρδελο!
2014 nba playoffs laughing GIF
200.gif

Xristos h

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, επίσκεψη σε Λουσία από paradise νυχτερινή.
Μπήκα με πρόγραμμα 70 ευρώ.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο πολύ χαρούμενη έκατσε στο κρεβάτι και μου πήρε μια πίπα όνειρο, στα όρθια εγώ και αυτή στο κρεβάτι. Ρουφηξε κ μπάλες λίγο. Της έκανα και γλυφομούνι της άρεσε πολύ
Την πήρα στα 4 , ιεραποστολικό και στα πλάγια . Δεν βιάζονταν. Κραυγές συνεχώς
Θα ξανά περάσω σύντομα
Ότι καλύτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom