Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.407
- Πόντοι
- 731
Αν πιασεις να διαβασεις κριτικες και παλαιοτερα σχόλια,Ρε παιδιά η κοπέλα έχει πρόβλημα
θα μεινεις ααα !!
Αν πιασεις να διαβασεις κριτικες και παλαιοτερα σχόλια,Ρε παιδιά η κοπέλα έχει πρόβλημα
Για το 25, αν καταλάβα απ' την φωτο, παλι κανα καλωδιοlive update επιγραμματικα
Φυλής 66α Σάρα λατίνα ,σε απλό πρόγραμμα.
Λογικά μετά της 1500 πάει εγώ πήγα δέκα το βράδυ και μου είπε ότι Σχολάει και δεν πέρασαΠάει απόγευμα τώρα? έπιανε απο τις 1500 πρίν.
Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ.Αρκετά στανταρακια μου λείπουν.
Πέρασα το λοιπόν με την ΆΝΝΑ Χωματιανου 11
Η κοπέλα έχει ξεφύγει εντελώς στο σεξ.
10 τις εκατό από την διάθεση της να είχαν και η άλλες και θα ειμασταν στον παράδεισο.
Μιλάμε δεν έχει όρια και απέτει υψηλές στροφές από τον αναβάτη της .σήμερα ενώ ήταν ξαπλωμένη μου ζήτησε να γονατισω από επάνω της και μου πήρε μια διαστημική πίπα που ανάλογη δεν μου έχουν ξανακάνει.στο γαμιση ήθελε να γουστάρει και δεν Μ άφηνε να τελειώσω οσπου με ανακούφιση άκουσα την τσατσά να φωνάζει Άννα και τελιοσα.αν είχα πρόγραμμα μιας ώρας θα με επερνε ασθενοφόρο.αν και ιερόδουλη έχει συμπεριφορά και απετησεις γκόμενας .το τροπικό της μαύρισμα από τη θάλασσα ολλα τα λεφτά
Όχι ρε το ρεύμα δεν πληρώνουν .ώρα για κοψιμοΓια το 25, αν καταλάβα απ' την φωτο, παλι κανα καλωδιο
της ΔΕΗ θα εσκασε.... Καλα κρασια, σε 2 μηνες παλι, οπως το 27Β
πριν λιγο καιρο...
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα,αυτή όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνειΔεν την έχω ρωτήσει ποτέ.
Ξέρει κάποιος αν δέχεται 2 άτομα ταυτόχρονα στο δωμάτιο;
είναι τα final bosses εκείΦυλής 99 στο υπόγειο παίδες τη παίζει δεν βλέπω να γράφετε τίποτα για αυτό το δελομπουσπιτο

Έτσι όπως το λες, να μην πάω καθόλουείναι τα final bosses εκεί
έχεις ψωμιά ακόμη![]()
Πήγαινε και γράψε και κριτική όμως να ξέρουμε...Έτσι όπως το λες, να μην πάω καθόλου
Εάν τύχει και περάσεις, στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, μην σου φανεί περίεργο, εάν η τσατσά σου παρουσιάσει, στο σαλόνι, τον Καραμητσούλια. Τον Επιλοχία που είχες για διμοιρίτη, όταν υπηρετούσες την θητεία σου, στην Παραμεθόριο.Φυλής 99 στο υπόγειο παίδες τη παίζει δεν βλέπω να γράφετε τίποτα για αυτό το δελομπουσπιτο
Πλάκα κάνεις μύστη υπάρχει τέτοιος οίκος στην ΑθήναΕάν τύχει και περάσεις, στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, μην σου φανεί περίεργο, εάν η τσατσά σου παρουσιάσει, στο σαλόνι, τον Καραμητσούλια. Τον Επιλοχία που είχες για διμοιρίτη, όταν υπηρετούσες την θητεία σου, στην Παραμεθόριο.
Εμένα παλιοτερα με το που ξαπλώνει πάνω μου άφησε μια κουφη... Και μύρισε όλο το δωμάτιο.... Μέχρι να τελειώσω την ρουφηξα όλη...έχω και κριτική γράψει επαυτου ... Να τη ρωτάτε πριν μπείτε αν έφαγε όσπρια το μεσημέρι...Φίλε και σε μένα το ίδιο σκηνικό παίχτηκε.
ΧΑ ΧΑ χαΠλάκα κάνεις μύστη υπάρχει τέτοιος οίκος στην Αθήνα
Δηλαδή έχει κορίτσια με πουλάκι εκεί μέσα, εγώ γνωρίζα μόνο για το oriental studio και στην Πιπίνου ένα υπόγειο πάλι έτσι κορίτσια διαφορετικού τύπουΧΑ ΧΑ χα
Εκτός από το Φυλής 99, υπάρχει και το Αγκύρας 1. Εκεί εκδίδονται αποκλειστικά τραβεστί και transsexuals (εγχειρισμένες). Έχουν και δικό τους forum, στο site και ενημερώνουν καθημερινά.Πλάκα κάνεις μύστη υπάρχει τέτοιος οίκος στην Αθήνα
25, πόντους μαλαπερδα .εάν σου αρέσει.Δηλαδή έχει κορίτσια με πουλάκι εκεί μέσα, εγώ γνωρίζα μόνο για το oriental studio και στην Πιπίνου ένα υπόγειο πάλι έτσι κορίτσια διαφορετικού τύπου