Vuzoxusths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2026
- Like
- 4.550
- Πόντοι
- 441
Αυτο ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο.....Εν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα - για να μην πω σιγουριά - στον άντρα τους να μη δίνουν κώλο!!!! Ή να κάνουν τις δύσκολες!!!
Αυτο ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο.....Εν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα - για να μην πω σιγουριά - στον άντρα τους να μη δίνουν κώλο!!!! Ή να κάνουν τις δύσκολες!!!
Στη συγκεκριμενη ειχε ζητησει καποιες φορες παλια και του ξεκοψε καθετα. Το μυστικο ειναι να μη ρωτας,πανω στη καβλα να το καρφωνειςΕν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα - για να μην πω σιγουριά - στον άντρα τους να μη δίνουν κώλο!!!! Ή να κάνουν τις δύσκολες!!!
Τι φοράει η μουναρα.....τι πουτσα θέλει!!Μύστες καλημέρα
Υπάρχει τίποτα καλό στο τελεγκραμ;Θα τα πούμε από κοντά σήμερα όπως είπαμε δες τελεγκραμ!!!!! Βλέπω ωραίο ζεστό βράδυ σήμερα!!!!!
Eκανες καλη δουλειαΞεκωλιασμα 50ρας παντρεμενης
+50 & παντρεμενη άλλο τσιτσι! Μεγαλη ορεξη για ξεκωλιασμα η κατηγορια αυτη. Εβδομαδιαια δοση;Ξεκωλιασμα 50ρας παντρεμενης
Φίλε με βάση παλιότερες φωτογραφίες η γυναίκα σου έχει αδυνατίσει στα σωστά σημείαΜύστες καλημέρα
εσυ πρεπει να ψηφιζεις σιγουρα ν.δ και σε πιασανε οτι εισαι ενας παραροβιολης και πας να βγεις και απο πανω χαχαχαχα. εισαι τυχερος που δεν κανουνε μππαν κατευθειαν ατομα σαν εσεναεπειδη εισαι φελος πονηρος και προπετης.. και σαλιαρης! μεγαλος!
οοοοοτι κι αν εχω ανεβασει βρε μερελια που πας να κανεις τον ποντικο το πονηρο...τα ανεβαζω και εδω και εκει!! με διαφορα ωρων!!
πονηρε!!!!! να σου βαλω οοολα τα λινκ να σε ξεφτιλισω;;; κατσε με το κρυφο προφιλ χωρις επιδραση βαρα καμια μαλακια και αστα τα αλλα..
Γυμναστική και ποιο χαλαρή στη δουλειά. Το βυζί παραμένει μικρό!!!!Φίλε με βάση παλιότερες φωτογραφίες η γυναίκα σου έχει αδυνατίσει στα σωστά σημεία
Και έχει γίνει εργαλείο
Έχει τηλέφωνο, instagram....;Σε στάση αναμονής
ΌχιΈχει τηλέφωνο, instagram....;
Τι να πω τώρα ...το υπόλοιπα από κοντά
Οπως εμέναΕν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα - για να μην πω σιγουριά - στον άντρα τους να μη δίνουν κώλο!!!! Ή να κάνουν τις δύσκολες!!!
Εγώ και αυτό έχω κάνει αλλά δεν δίνει με τίποτα...Στη συγκεκριμενη ειχε ζητησει καποιες φορες παλια και του ξεκοψε καθετα. Το μυστικο ειναι να μη ρωτας,πανω στη καβλα να το καρφωνεις