Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 161.501
Η θάλασσα με έμαθε να ονειρεύομαι!Υπέροχο μέρος!!!!!Έχεις βρει την ηρεμία σου!!!

Η θάλασσα με έμαθε να ονειρεύομαι!Υπέροχο μέρος!!!!!Έχεις βρει την ηρεμία σου!!!

Εδώ συμφωνώ μαζί σου καρδιά μου. Ότι κι αν μου'χουν κάνει ποτέ δε θα τους καταραστώ ή να πω που να μη σώσουν!Καρδούλα μου γλυκιά !
Όταν λέω συγχωρώ δεν το κάνουν γι αυτούς που με πλήγωσαν αλλά το κάνω για την δική μου ψυχική υγεία!
Μέσα μου πάντα δικαιολογώ τους ανθρώπους !
Λέω Π..Χ...
Μου έκαναν αυτό και αυτό !
Εεεε!!
Ας είναι καλά στην υγεία τους και δεν πειράζει !
Μου έχουν κάνει πολλά!
Αχαριστία προδοσίες ψέμματα πολλά !
Προηγείται πλέον Η Έλενα !
Αυτήν και αν την έχω αδικήσει και παραμελήσει τόσα χρόνια !
Περνάω και μόνη μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά !
Και εμένα ξεχνάω σχεδόν τα πάντα!Η θάλασσα με έμαθε να ονειρεύομαι!
![]()
έχω μια γνωστή που όποιον δεν χωνεύει εκφράζεται πολύ άσχημα ...κατάρες και τέτοια !Εδώ συμφωνώ μαζί σου καρδιά μου. Ότι κι αν μου'χουν κάνει ποτέ δε θα τους καταραστώ ή να πω που να μη σώσουν!
Εσύ Έλενά μου είσαι ψυχούλα !!!έχω μια γνωστή που όποιον δεν χωνεύει εκφράζεται πολύ άσχημα ...κατάρες και τέτοια !
Και της λέω :
Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ είναι πολύ άσχημο !
Δεν το έχω κάνει ποτέ μα ποτέ μου !
Λέω στο καλό και καλή συνέχεια ....μέσα μου το λεω !
Μην ξεχνάς ''Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της''. Δεν είναι τυχαίο που το λένε...έχω μια γνωστή που όποιον δεν χωνεύει εκφράζεται πολύ άσχημα ...κατάρες και τέτοια !
Και της λέω :
Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ είναι πολύ άσχημο !
Δεν το έχω κάνει ποτέ μα ποτέ μου !
Λέω στο καλό και καλή συνέχεια ....μέσα μου το λεω !
Σε ευχαριστώ καρδιά μου !Εσύ Έλενά μου είσαι ψυχούλα !!!

πιστεύω πως η θάλασσα γιατρεύει κάθε είδους κακή διάθεση !Και εμένα ξεχνάω σχεδόν τα πάντα!
καλημέρα έρωτα μου μεγάλε !Και μία επιστημονική ερμηνεία, αν μου επιτρέπετε, όσον αφορά την συγχώρεση.
Καλημέρα επίσημη αγαπημένη μου!!!καλημέρα έρωτα μου μεγάλε !
![]()
Καλημέρα επίσημη αγαπημένη μου!!!
σωστοοσ.ειδηκα η αδικια δεν δεν συγχωρειται με τιποτα.ενταξει το ψεμα μπορει να εχει ερθει σε δυσκολη θεση ο αλλοσ αλλα και παλυ μπορει να πει δεν μπορω να σου πω τωρα.θα σου εξηγησω μολισ μπορεσω,και οχι να πει ψεματα,αλλα η αδικια,ειναι οτι χοιρωτερο,και εγω πρωσσοπηκα την τιμωρω με κλωτσιεσ και κοκκινη καρτα διαπαντωσ.Εν αντιθέσει με σένα κοριτσάρα εγώ δε συγχωρώ εκτός απ'την αχαριστία ψέμα και αδικία. Έχω χαλάσει σχέσεις και με φίλους και με άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος!
Καρδούλα μου γλυκιά !
Όταν λέω συγχωρώ δεν το κάνουν γι αυτούς που με πλήγωσαν αλλά το κάνω για την δική μου ψυχική υγεία!
Μέσα μου πάντα δικαιολογώ τους ανθρώπους !
Λέω Π..Χ...
Μου έκαναν αυτό και αυτό !
Εεεε!!
Ας είναι καλά στην υγεία τους και δεν πειράζει !
Μου έχουν κάνει πολλά!
Αχαριστία προδοσίες ψέμματα πολλά !
Προηγείται πλέον Η Έλενα !
Αυτήν και αν την έχω αδικήσει και παραμελήσει τόσα χρόνια !
Περνάω και μόνη μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά !

Καλημέρα,να και άλλο κοινό μας,και εγώ δεν έχω καλύτερο απ τη θάλασσα,ιδίως αμα παίρνεις και αυτο το ωραίο σοκολατί χρωματάκι!πιστεύω πως η θάλασσα γιατρεύει κάθε είδους κακή διάθεση !
Πως τα κύματα διώχνουν κάθε ανησυχία !
Τα κοχύλια φέρνουν τύχη !
Και τα δάχτυλα μου μέσα στην άμμο προσγειώνουν την ψυχή μου !
καλημέρα γλυκιά μου !Καλημέρα,να και άλλο κοινό μας,και εγώ δεν έχω καλύτερο απ τη θάλασσα,ιδίως αμα παίρνεις και αυτο το ωραίο σοκολατί χρωματάκι!

καλημέρα δάσκαλε της καρδιάς μου !Καλημερα....αγαπημενη μου μαθητρια.
Λειπεις...λειπεις...λειπεις...πολυ
Βλεπω ομως οτι επιτελους επανηλθαν οι εργοστασιακες ρυθμισεις...με μια πανεμορφη φωτογραφια.
Να περνας ομορφα σου ευχομαι και ηρεμα....αλλα λειπεις...λειπεις...λειπεις πολυ.
Φιλακια παντου....πολλα και ζουμερα.
![]()

Αλλωστε ειναι η μεγαλη σου αγαπη η θαλασσα και να την απολαυσεις.καλημέρα δάσκαλε της καρδιάς μου !
Η φωτο με δυσκόλεψε λίγο αλλά όλα καλά!
και εμένα μου λείπετε πολύ πολύ αλλά τώρα με έχει κερδίσει η θάλασσα !
Έχουμε αφήσει και μια εκκρεμότητα εμείς οι δύο δεν το έχω ξεχάσει
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()